זה נראה לי כבר קצת מוגזם אבל כל הכבוד לך אם ככה אתה מתייחס לציוד שלך.
זה בדיוק מה שאני אומר - צריך לדעת לתחזק את הציוד במיוחד ציוד רגיש כזה. אתה לא יכול לצפות שהוא יעבוד בכל מצב. בכל זאת זה כולו PS3 לא טנק.
בחזרה לנושא :
lilbiggie, נסה לשחק כמה שעות בחדר ממוזג, אולי אצל חבר, ותראה אם התופעה חוזרת. אם כן - כנראה באמת תקלה וכדאי לנצל את האחריות.
חבל לחכות עד למעבר כי לך תדע אם תספיק לבחון את הבעיה בדירה החדשה ואם יהיה לך זמן לקחת את הPS3 לתיקון (אל תשכח - מעבר דירה זה כאב ראש וזה לא נגמר ביום)
PS3 נכבה פתאום באמצע משחק.. עזרה..
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
-
lilbiggie
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
אני מכוון את המאוור בחדר על הPS3 והמכשיר לא מתחם יותר מהרגיל, לא ניסיתי לשחק בלי זה כדי לראות אם הבעיה חוזרת כי אני צריך לקנות כונן חיצוני כי לשמור את כל המדיה ולעשות גיבוי של הכל. אני אבדוק את העניין בקרוב אחרי אעשה גיבוי.harari כתב:זה נראה לי כבר קצת מוגזם אבל כל הכבוד לך אם ככה אתה מתייחס לציוד שלך.
זה בדיוק מה שאני אומר - צריך לדעת לתחזק את הציוד במיוחד ציוד רגיש כזה. אתה לא יכול לצפות שהוא יעבוד בכל מצב. בכל זאת זה כולו PS3 לא טנק.
בחזרה לנושא :
lilbiggie, נסה לשחק כמה שעות בחדר ממוזג, אולי אצל חבר, ותראה אם התופעה חוזרת. אם כן - כנראה באמת תקלה וכדאי לנצל את האחריות.
חבל לחכות עד למעבר כי לך תדע אם תספיק לבחון את הבעיה בדירה החדשה ואם יהיה לך זמן לקחת את הPS3 לתיקון (אל תשכח - מעבר דירה זה כאב ראש וזה לא נגמר ביום)...
תודה על העזרה אנשים!
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..