אותם דברים אמרו על רשת איבורי,אני קונה שם שנים והכול בסדר ובמיוחד השירות,לגביי הרשת המדוברת אין לי חוות דעת אף פעם לא קניתי שם,אבל ללכלך על כל הרשת זה לא לעניין !!koki21 כתב:כולם צודקים לגבי החנות ההיא פשוט אסור להיכנס לשם ביכלל השירות והייחס שם גרועים ביותר והאמינו לי הם גם מוכרים מוצרים יד 2 כחדשים...
C200 במחיר 1490 שקל, יכול להיות דבר כזה?
- shay820
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
אני קונה הרבה באיבורי והשירות שלהם מצויין לדעתי.
מספר פעמים שנזקקתי לשירותם געתי עם המחשב ומיד חיברו אותו לעגינה ועבדו על הבעיה,פעם אחת כאשר זיהו שהבעיה היא הלוח אז ביקשו להשאיר את המחשב למספר ימים וזה לא היה שבוע אפילו.
לגבי ק ס פי בעבר היו לי מספר בעיות ולכן אני לא רוכש שם.השירות לא קיים בכלל וברוב התקלות הם מאשימים את מע' ההפעלה בלי לבדוק.
מספר פעמים שנזקקתי לשירותם געתי עם המחשב ומיד חיברו אותו לעגינה ועבדו על הבעיה,פעם אחת כאשר זיהו שהבעיה היא הלוח אז ביקשו להשאיר את המחשב למספר ימים וזה לא היה שבוע אפילו.
לגבי ק ס פי בעבר היו לי מספר בעיות ולכן אני לא רוכש שם.השירות לא קיים בכלל וברוב התקלות הם מאשימים את מע' ההפעלה בלי לבדוק.
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
אני בהחלט מסכים עם dima
לא הייתי רוכש מחשב שלם בחנות שמתנהלת כמו שוק.
לגבי רכישת פריטים בנפרד זה כבר משהו אחר.
אני רכשתי שם כרטיס קול איכותי מאוד בעלות של כאלף שקלים, ולא היו שום בעיות (טפו טפו טפו)
אם נניח מישהו רוכש שם מזרים מדיה כגון C200 או אחר, מה כבר יכול להיות רע בכך? הרי לא הם מייצרים אותו, ואם אני לא טועה, אפילו האחריות היא לא שלהם, אלא של היבואן...
לא הייתי רוכש מחשב שלם בחנות שמתנהלת כמו שוק.
לגבי רכישת פריטים בנפרד זה כבר משהו אחר.
אני רכשתי שם כרטיס קול איכותי מאוד בעלות של כאלף שקלים, ולא היו שום בעיות (טפו טפו טפו)
אם נניח מישהו רוכש שם מזרים מדיה כגון C200 או אחר, מה כבר יכול להיות רע בכך? הרי לא הם מייצרים אותו, ואם אני לא טועה, אפילו האחריות היא לא שלהם, אלא של היבואן...
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
אגב, סתם הערה - בהנחה שזה לא השתנה במהלך השנה האחרונה אז באייבורי כל עוד המוצר עדיין סגור ניתן להחזיר אותו תוך שבועיים ולקבל זיכוי או צ'ק הביתה.
- maor404
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
Re: אני לא יודע אם זה קשור ישירות
[interest]gechts כתב:אבל גם לי יש נסיון מר מאוד עם השירות של החנות ההיא ולכן
לא אחזור לקנות שם לעולם, היה לי דיסק קשיח שנדפק,
וכמו שציינו קודם לכן, לקחו אותו למעבדה לשבועיים בדיקה,
ורק אחרי חודש לאחר שהפעלתי לחץ וצעקות קיבלתי חלופי...
לעומת זאת מקרה דומה קרה לי ברכישה של דיסק קשיח מ SKYPC בראשון שם אני גר,
ובאותו יום הוחלף לי לחדש... אני ל החנות ההיא לא מתקרב.
עכשיו אפשר להבין מדוע האתר חוסם אותי לרשום "קי אס פי"????
מה קרה ומאיפה זה הגיע?...
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
[interest]
[/interest]
[/interest]