שהרי אם תסתכל על ההודעות שלנו הם כאילו נכתבו יחד אבל בתזמון ההודעות ברור ששנינו כתבנו במקביל...ואני פשוט קצת יותר זריז
ישראל

byrdparis כתב:נמר אני מציע לך להרגע .
מאד קל לקרוא משהו שמישהו כותב ולהידלק אך לא להקשיה או להכיר את כל הצדדים כל הערות שלך הם לא רלוונטיות וגובלות בקשקוש מוחלט .
הבנתי.
במילים אחרות אתה ואורי יפה חברים.
גם אני וניסן מפיוז חברים ואם הוא יעשה קטע כזה אני אכנס גם בו ..
אינני מושפע מחברות.
אם להיכנס בסוחרים שלא יודעים לתת יחס טוב זה קשקוש מבחינתך אז חבל לי מאוד.
הערות יותר רלוונטיות משלי אני בספק אם תשמע.
אביעד נשמה ...
מכתב היתנצלות הוא בשביל להוריד מתלונן מהראש ולא בשביל להיתנצל.!
אני גם מתנצל בשביל למנוע בילבולי מוח בעתיד. {אני עושה זאת עם ההנהלה כבר שנים}
במקרה הייתי יחד עם דן חלק ניכבד מהתקופה אז אני יודע בדיוק מה עבר עליו
אז אל תגיד לי מה רלוונטי לכתוב .. אני מכיר את כל הצדדים גם מלמטה ולמעלה ואם תרצה גם באלכסון.
עדיין אוהב אותך נמר....

- נמר - תיזהר אחי - אתה חושף פה את שיטת העבודה שלך מול ההנהלה - תיזהר שלא תקבלאביעד נשמה ...
מכתב היתנצלות הוא בשביל להוריד מתלונן מהראש ולא בשביל להיתנצל.!
אני גם מתנצל בשביל למנוע בילבולי מוח בעתיד. {אני עושה זאת עם ההנהלה כבר שנים}...

logankungfu כתב:ווי ווי.. אני מקווה שהיא לא נוהגת לקרוא בפורום....

RCA כתב:הופה נמר, אז בעצם אתה כמו הרוב - ליד ההנהלה אתה הופך ל-![]()
סתם...האמת שצריך באמת להיות חכם בקטעים האלה...
![]()
ולא לגרום להנהלה להיותשלא לצורך...
כמו האימרה הידועה: בכביש/במיטה אל תהיה צודק תהיה חכם...![]()
![]()
- הדרך הטובה ביותר להמינע מ"תאונות"/ויכוחים לא רצויים/ת...
...

קניתי מאורי יפה מספר מוצרים, השרות היה תמיד מצוין ועם חיוך.tascam כתב:נאמר לי שיקח חודש ימים המתנה ואקבל את הדגם החדש מסידרת 2006 אז אמרתי לעצמי ששוה לחכות חודש ולא ליקנות את הדגם מסידרת 2005 ולהמתין חודש לדגם 2006 ושילמתי מראש תוך הבנה שמודבר בסוחר ותיק ואמין שיש עליו קונצנזוס שיעשה הכל בכדי לעמוד בהיתחייבות שלא כלפי הלקוח ומה שקרה בפועל שחלפו להם כמעט 5 חודשים והאוזניות אפילו לא יצאו מגרמניה לארץ.......
זה המון המון זמן ולא מדובר פה באיזה דגם של אספנים או חלק נדיר שצריך לאתר..... פשוט אוזניות דגם 2006 שנימכרות בכל העולם.
בזמן הזה בונים בית סוללים כבישים ראש הממשלה נופל למישכב ומקימים ממשלה חדשה.
כל סוחר שאיכפת לא משמו הטוב היה פשוט מזמין זוג אוזניות בדואר אפילו לא ישירות מהחברה ולא משאיר כלכך הרבה זמן לקוח בהמתנה ששילם מראש ושהובטח לא שתוך חודש הסחורה בארץ.
תאר לעצמך למשל מה היה קורה אילו:
התערבתי על סכום מכובד עים צד ג כי האוזניות יגיעו לידי עד סוף ינואר תוך היסתמכות מלאה על אשר נאמר לי במעמד התשלום על העיסקה והפסדתי סכום כסף גדול מאוד עקב כך....
מישהוא צריך לתת את הדעת על כך (היבואן הסוחר או שנהם ביחד).
מהיום הרגלי הצריכה שלי הישתנו אן לשלם על סחורה שלא מקבלים במקום.
עקב מיקרה מצער זה איבדתי אמון גם בוותיקי הסוחרים.
דן
...