גם אנחנו היינו מנויים לזה לפני הרבה שנים.yes-man כתב:Unlimited זאת חבילה שלא נמכרת היום שכוללת את כל הערוצים כולל ערוצי פרמיום שקיימים היום ושיתווספו בעתיד....
אבל גם ביטלנו כי זה עלה המון ...

גם אנחנו היינו מנויים לזה לפני הרבה שנים.yes-man כתב:Unlimited זאת חבילה שלא נמכרת היום שכוללת את כל הערוצים כולל ערוצי פרמיום שקיימים היום ושיתווספו בעתיד....

oferlaor כתב:למיטב ידיעתי, עושים PHASE OUT לממירי ה-HD. הוזמן יחסית מספר נמוך של מכשירים ולא משמישים ממירים שחוזרים מלקוחות.
הסיבה? הם לא רוצים להמשיך ולפתח את התוכנה עבורם ותמיכה במה שכבר קיים מספיק מעמיס על המערכת. העלות שלהם ליס דומה לזו של ה-MAX HD ולכן הם מעדיפים לקדם את ה-MAX....

אני חולק על דעתך, לyes יש פער טכנולוגי על HOT, ממיר מקליט HD, הם מנצלים את המצב ושמים עליו הרבה כסף כי "נדיר להשיג אותו בשוק הישראלי", ברגע שבHOT יהיה ממיר מקליט HD אז yes יורידו מחירים משמעותית בשביל להציע מחיר יותר משתלם, זה מושג שיווקי פשוט שכל אחד יכול להבין.liran1 כתב:YES, כמו HOT, סוחטים כסף מהלקוחות ומתנהגים אליהם בחוסר כבוד....

ntk כתב:פשוט מתנתקים מהוט ויס עוברים ל-DDT, ומשיגים תכנים מהאינטרנט, זה מה שאני עשיתי לפני 4 שנים שהבנתי שאני משלם 300 ש"ח בחודש על *** שדוחפים לי שני החברות האלו
מזרימדיה + מנוי באחד משרתי האיחסון MEGAUPLOAD \ RAPIDSHARE וכו'... ויש לכם שקט בעלות אפסית כל חודש...

צודק.UserName כתב:אני חולק על דעתך, לyes יש פער טכנולוגי על HOT, ממיר מקליט HD, הם מנצלים את המצב ושמים עליו הרבה כסף כי "נדיר להשיג אותו בשוק הישראלי", ברגע שבHOT יהיה ממיר מקליט HD אז yes יורידו מחירים משמעותית בשביל להציע מחיר יותר משתלם, זה מושג שיווקי פשוט שכל אחד יכול להבין.liran1 כתב:YES, כמו HOT, סוחטים כסף מהלקוחות ומתנהגים אליהם בחוסר כבוד.......