אני לא מכיר את זה של יונדאי שאתה פירקת...
בדוק את זה של Q-TRADE INT ותראה שהעסק שם קצת שונה...
המלצה על מגן ברקים, נחשולי מתח וכדומה
- gechts
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- ZiggyMan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2833
אתה לא מכיר שום דבר באופן כללי. אתה רק יודע לכתוב דברים שאין לך שמץ של מושג והבנה בהם, ועוד לקטול כאלה שכן מבינים וכן בדקו.gechts כתב:אני לא מכיר את זה של יונדאי שאתה פירקת......
נכון, יש מגנים נוספים עם סוגי הגנות נוספות, ויש את אלו עם ההשהיות. אנו מדברים ספציפית על המגנים שעולים 30~70₪ של יונדאי/GPT ושאר מיץ *** סיני. בהם ההגנה פועלת בדיוק כמו שכתבתי.
אגב, למרות שאני משמיץ אותם, אני חושב שהם יכולים להגן מפני קפיצות מתח נמוכות (100~500V) ואף בדקתי את זה אישית, וזו הסיבה שאחד כזה כן נמצא אצלי בבית. (נו טוב, גם בגלל שהוא עדיין משמש אותי לשליטה בכיבוי מהמחשב...)
- gechts
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
האמת שאני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי אבל אין לי כוח לבזבז אלקטרונים אפילו שיוצאים מהמקלת שלי ולרדת כל כך נמוך לרמה הנמוכה שלך!!!!ZiggyMan כתב:אתה לא מכיר שום דבר באופן כללי. אתה רק יודע לכתוב דברים שאין לך שמץ של מושג והבנה בהם, ועוד לקטול כאלה שכן מבינים וכן בדקו.gechts כתב:אני לא מכיר את זה של יונדאי שאתה פירקת......
נכון, יש מגנים נוספים עם סוגי הגנות נוספות, ויש את אלו עם ההשהיות. אנו מדברים ספציפית על המגנים שעולים 30~70₪ של יונדאי/GPT ושאר מיץ *** סיני. בהם ההגנה פועלת בדיוק כמו שכתבתי.
אגב, למרות שאני משמיץ אותם, אני חושב שהם יכולים להגן מפני קפיצות מתח נמוכות (100~500V) ואף בדקתי את זה אישית, וזו הסיבה שאחד כזה כן נמצא אצלי בבית. (נו טוב, גם בגלל שהוא עדיין משמש אותי לשליטה בכיבוי מהמחשב...)...
<נערך על ידי עפר: לא יפים לי ולא נעים לי השכנים>
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור