המלצה על מגן ברקים, נחשולי מתח וכדומה

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט

שליחה

אני לא מכיר את זה של יונדאי שאתה פירקת...

בדוק את זה של Q-TRADE INT ותראה שהעסק שם קצת שונה...

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833

שליחה

gechts כתב:אני לא מכיר את זה של יונדאי שאתה פירקת...
...
אתה לא מכיר שום דבר באופן כללי. אתה רק יודע לכתוב דברים שאין לך שמץ של מושג והבנה בהם, ועוד לקטול כאלה שכן מבינים וכן בדקו.

נכון, יש מגנים נוספים עם סוגי הגנות נוספות, ויש את אלו עם ההשהיות. אנו מדברים ספציפית על המגנים שעולים 30~70₪ של יונדאי/GPT ושאר מיץ *** סיני. בהם ההגנה פועלת בדיוק כמו שכתבתי.

אגב, למרות שאני משמיץ אותם, אני חושב שהם יכולים להגן מפני קפיצות מתח נמוכות (100~500V) ואף בדקתי את זה אישית, וזו הסיבה שאחד כזה כן נמצא אצלי בבית. (נו טוב, גם בגלל שהוא עדיין משמש אותי לשליטה בכיבוי מהמחשב...)

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט

שליחה

ZiggyMan כתב:
gechts כתב:אני לא מכיר את זה של יונדאי שאתה פירקת...
...
אתה לא מכיר שום דבר באופן כללי. אתה רק יודע לכתוב דברים שאין לך שמץ של מושג והבנה בהם, ועוד לקטול כאלה שכן מבינים וכן בדקו.

נכון, יש מגנים נוספים עם סוגי הגנות נוספות, ויש את אלו עם ההשהיות. אנו מדברים ספציפית על המגנים שעולים 30~70₪ של יונדאי/GPT ושאר מיץ *** סיני. בהם ההגנה פועלת בדיוק כמו שכתבתי.

אגב, למרות שאני משמיץ אותם, אני חושב שהם יכולים להגן מפני קפיצות מתח נמוכות (100~500V) ואף בדקתי את זה אישית, וזו הסיבה שאחד כזה כן נמצא אצלי בבית. (נו טוב, גם בגלל שהוא עדיין משמש אותי לשליטה בכיבוי מהמחשב...)
...
האמת שאני לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותי אבל אין לי כוח לבזבז אלקטרונים אפילו שיוצאים מהמקלת שלי ולרדת כל כך נמוך לרמה הנמוכה שלך!!!!

<נערך על ידי עפר: לא יפים לי ולא נעים לי השכנים>

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

תודה על השתתפות כל המעורבים, השרשור נסגר לאור הצלחתו הרבה.

חזור אל “כבלים ואביזרים”