הרפתקאות מוטי והקפה נטול הקפאין - חלק ב'
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
ב-sweet maria's יש הרבה סוגים שונים של decaf. עוד סיבה טובה לקנא באמריקאים - המבחר שם פשוט עצום, והמחיר מעולה.
1 ק"ג נטול עולה כ-10$...
הבעיה שהמשלוח לארץ ייקר את העסק מאוד.
1 ק"ג נטול עולה כ-10$...
הבעיה שהמשלוח לארץ ייקר את העסק מאוד.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

אפשרי בכיף, רק שמסובך לי מדי לקרוא את מליון הפרטים שמופיעים בעמוד המשלוח הבינלאומי שלהם 
http://www.sweetmarias.com/international.php
http://www.sweetmarias.com/international.php
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
חברה! שימו לב...כדי שלא ישימו לכם מכס על המשלוח, צריך שיעלה פחות מ-50 $. זה אומר שכל אחד צריך לרכוש לבד. אני ביצעתי מספר פעמים בעבר, אבל משלוח היה דרך US-ADDRESS היום זה USHOPS . מעולם לא הוטרדתי ע"י המכס, וכיוון שהמשלוח לא רגיש, והזמן לא קריטי, הובלתי בים.
אדי
אדי
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

טוב, ממשיכים לשלב הבא בהרפתקאת הנטול שלנו.
לפני שנקנה בחו"ל, אני עדיין רוצה לנסות משהו מהארץ.
מישהו יודע עם רוני בקפה רות מוכר ירוק נטול? אני מניח שהוא קולה נטול, לא?
מה לגבי קופיטיים? מאיפה הם קונים את הירוק שלהם, מאווה?
האמת שאני חושב שהכי טוב לקנות ישירות מאווה. אבל חיפה... קצת רחוק לי.
מה דעתכם?
לפני שנקנה בחו"ל, אני עדיין רוצה לנסות משהו מהארץ.
מישהו יודע עם רוני בקפה רות מוכר ירוק נטול? אני מניח שהוא קולה נטול, לא?
מה לגבי קופיטיים? מאיפה הם קונים את הירוק שלהם, מאווה?
האמת שאני חושב שהכי טוב לקנות ישירות מאווה. אבל חיפה... קצת רחוק לי.
מה דעתכם?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קופיטיים זה אווה + עמלה.
אולי אווה שולחים?
אולי אווה שולחים?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

הנטול של אווה עולה 66 ש"ח.
בקופיטיים 67 ש"ח.
אם מדובר באמת באותה התערובת, אז הקרבה לרמת-החייל שווה הכל.
אם נראה שבאמת מדובר בקפה טוב, אז אפשר יהיה לחשוב על לקנות ישירות מאווה, עם הנחה לכמות, כמה ק"ג ולחלק בינינו.
ד"א קליתי עוד סיבוב של האמיגו. הפעם קצת פחות שרפתי אותו. אין מה להפסיד...
בקופיטיים 67 ש"ח.
אם מדובר באמת באותה התערובת, אז הקרבה לרמת-החייל שווה הכל.
אם נראה שבאמת מדובר בקפה טוב, אז אפשר יהיה לחשוב על לקנות ישירות מאווה, עם הנחה לכמות, כמה ק"ג ולחלק בינינו.
ד"א קליתי עוד סיבוב של האמיגו. הפעם קצת פחות שרפתי אותו. אין מה להפסיד...
בעקבות מה שאיתן רשם, ביצעתי הזמנה עצמית לא גדולה מSweet Marias שכוללת 2 פאונד מתערובת החמור (נטול קפאין - לצורך ניסיון ובדיקה), 5 פאונד מתערובת הקוף המפורסמת (התלבטתי בין כל מיני זנים שאין בארץ, ובסוף החלטתי על זה) ופאונד אחד של הוואי קונה בשביל הפינוק ולמרות המחיר ההזוי.
יצא מאוד יקר מן הסתם. גם כי הזנים עצמם שלקחתי לא זולים במיוחד (16$ בשביל פחות מחצי ק"ג הוואי לדוגמא), וגם עלות המשלוח יקרה (47$). בהנחה שלא יקחו מכס, זה יצא יקר אבל נסבל (בערך 90 ש"ח לק"ג - לא להזמנה באופן קבוע, אבל לעיתים רחוקות זה לא נורא).
מבחינת עלות המשלוח, אפשר לקחת עד 18 פאונד באותו מחיר, אבל אז עלולים לגבות מכס וזה עלול להיות בעייתי מאוד.
נקווה שיעבור חלק - מבטיח לחזור עם רשמים.
יצא מאוד יקר מן הסתם. גם כי הזנים עצמם שלקחתי לא זולים במיוחד (16$ בשביל פחות מחצי ק"ג הוואי לדוגמא), וגם עלות המשלוח יקרה (47$). בהנחה שלא יקחו מכס, זה יצא יקר אבל נסבל (בערך 90 ש"ח לק"ג - לא להזמנה באופן קבוע, אבל לעיתים רחוקות זה לא נורא).
מבחינת עלות המשלוח, אפשר לקחת עד 18 פאונד באותו מחיר, אבל אז עלולים לגבות מכס וזה עלול להיות בעייתי מאוד.
נקווה שיעבור חלק - מבטיח לחזור עם רשמים.
קנייה של 3 ק"ג תצא עוד יותר יקרה פר קילו.
מבחינת משלוח הכי טוב זה להזמין 18 פאונד, בהתחשב במכס ובמחיר התערובת שלהם כנראה שעדיף לרכוש 10 פאונד (4.5 ק"ג) ב46$. אחרי משלוח יצא מחיר סופי של 93$, שהם 360 ש"ח או 80 ש"ח לק"ג. אם התערובת איכותית באמת, זה שווה את הפרש המחיר לדעתי.
בכל אופן, צריך לחכות לניסיון שלי עם המכס. ידוע לי שלפעמים הם לוקחים מכס בהתחשב בסה"כ הסכום כולל משלוח לישראל, ואז המצב שונה לחלוטין וכנראה מאוד לא משתלם.
מבחינת משלוח הכי טוב זה להזמין 18 פאונד, בהתחשב במכס ובמחיר התערובת שלהם כנראה שעדיף לרכוש 10 פאונד (4.5 ק"ג) ב46$. אחרי משלוח יצא מחיר סופי של 93$, שהם 360 ש"ח או 80 ש"ח לק"ג. אם התערובת איכותית באמת, זה שווה את הפרש המחיר לדעתי.
בכל אופן, צריך לחכות לניסיון שלי עם המכס. ידוע לי שלפעמים הם לוקחים מכס בהתחשב בסה"כ הסכום כולל משלוח לישראל, ואז המצב שונה לחלוטין וכנראה מאוד לא משתלם.
עדכון מסוויט מאריאס: ההזמנה בוטלה!
קיבלתי מייל לקוני בו נאמר שהם מודים לי על ההזמנה, אך הם לא שולחים לישראל כרגע. בלי יותר מדי הסברים.
בעמוד המשלוחים שלהם מופיע שישראל ואוסטרליה הם מדינות עם מכס בעייתי, ולכן ניתן לשלוח רק בדואר רגיל ולא במשלוח מהיר, וזה מה שאכן בחרתי.
נצטרך לחשוב על פתרון אחר...
קיבלתי מייל לקוני בו נאמר שהם מודים לי על ההזמנה, אך הם לא שולחים לישראל כרגע. בלי יותר מדי הסברים.
בעמוד המשלוחים שלהם מופיע שישראל ואוסטרליה הם מדינות עם מכס בעייתי, ולכן ניתן לשלוח רק בדואר רגיל ולא במשלוח מהיר, וזה מה שאכן בחרתי.
נצטרך לחשוב על פתרון אחר...
זה קרה גם לי לפני כמה חודשים, וזה בהחלט מצער. זה אתר שמאוד קשה לעמוד בפיתויו...קרמריקה כתב:עדכון מסוויט מאריאס: ההזמנה בוטלה!![]()
נצטרך לחשוב על פתרון אחר......
תחליף לא רע בכלל הוא http://www.coffeebeancorral.com/. הזמנתי משם כמה סוגים של קפה ירוק - ורובם היו טובים מאוד עד מצויינים. קיבלתי את החבילה בדואר בלי שום בעיות, ולא נדרשתי לשלם מכס (מקרה?).
יש להם שיטה נחמדה בשם "מטריקס", שמאפשרת לך לבחור קפה לפי תכונות רצויות: http://www.coffeebeancorral.com/coffee- ... egoryID=57
ספרתי גם 18 סוגים של קפה נטול...
http://www.coffeebeancorral.com/categor ... egoryID=45