MOVE, GT 5 מפגש סוני ומפגש נינטנדו

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149

שליחה

Huber כתב:flsh- איזה פוסט ארוך ומטעה ברמה כ"כ בסיסית :|

WII פונה נטו לשוק הקז'ואל, וזאת עקב קונסולה בעלת חומרה חלשה מידיי למשחקי HARDCORE. ה MOVE של ה PS3 פונה בעיקר לשוק ה HARDCORE עקב חומרה חזקה המאפשרת משחקים מרשימים ואיכותיים בנוסף לבקר התנועה.

אם אתה לא מבין את ההבדל הבסיסי הזה, אין על מה לדבר.

אם כבר תחרות האחת מול השני - הקינקט מתחרה ישירות ב WII (קז'ואל מול קז'ואל) ועושה זאת הרבה יותר טוב (אין צורך בבקר, קונסולה יותר חזקה). ה MOVE מלכתחילה לא התיימר להחליף את ה WII.

אני אישית בתור גיימר "רציני" לא רואה את עצמי לא עם WII ולא עם קינקט. שניהם לא פונים אליי כ HARCORE GAMER. אם אחליט להכניס קינקט הביתה זה יהיה בעיקר לילדה שלי או לאישתי. מבין את ההבדל?
...
צר לי אבל כל התגובה הזאת היא אוסף הגיגי שטויות. שוטרים זה הארדקור? כי זה מה שרוב האנשים מתייחסים אליו היום.
משחקים כמו זלדה, מאריו, מטרויד, סמאש, מונסטר האנטר ואחרים הם משחקי הארדקור לכל דבר.
להגיד שסופר מאריו גלקסי, בגלל שהWII לא חזק כמו הפס3, לא פונה לקהל ההארדקור זה קשקוש במיץ ואתה יודע את זה. מה, GTA 3 פנה לקאז'ואל בגלל שהחומרה של הפס2 הייתה חלשה יותר משל הWII? משחק לא נבנה על גרפיקה, הוא נבנה על משחקיות. אם אתה לא מבין את זה, אתה לא הארדקור גיימר, אתה בסך הכל מתלהב מגרפיקה.

אני אפילו לא יודע אם אתה רציני. טכנולוגיה לא עושה משחק, משחק משתמש בטכנולוגיה ולא יהיה יותר טוב או פחות טוב לפיה. משחק כמו OCARINA OF TIME, או משחק כמו GTA3, או משחק כמו HALO טוב היום כמו שהוא היה טוב כשיצא כי זה משחק טוב. לא משנה כמה טכנולוגיה תשתנה, משחק שהוא באמת טוב הוא באמת טוב. הקינקט לא פונה לקהל הקאזואל בצורה יותר טובה כי הוא יקר יותר, וזה כנראה הדבר העיקרי שאנחנו יכולים להגיד. מה שהפך את הWII לכל כך מוצלח מבחינת משחקים קלילים הוא לא הבקרי תנועה, אלא המשחקים שמאחוריו. משחק כמו WII SPORT או WII FIT זה מה שמכר את הטכנולוגיה, להגיד שהטכנולוגיה מכרה את המשחק זה מגוחך. אנשים שלא משחקים במשחקים לא מתלהבים מכל הטכנולוגיה הזאת. לשחק בלי שלט, וזה החלק הכי מצחיק, זה כמו לשחק בחוץ. מישהו שהראתי לו את אחד הדמוים של קינקט, זה של תחרות הריצה, ישר שאל אותי למה הם לא פשוט רצים בחוץ. אם זה ההיצע של מיקרוסופט זה מה שכנראה רוב האנשים יגידו.
לבוא ולהגיד שהMOVE לא פונה לשוק הקאז'ואל זה קישקוש. תסתכל על רשימת המשחקים.. כל כך הרבה דברים (אם לא כל הדברים) שכבר קיימים לWII בצורה זו או אחרת. הMOVE הוא WIIMOTE מוגבל תודות לננצ'אק (שיש לו ג'ירוסקופ בניגוד לבקר השליטה של הMOVE). סוני הסתכלה על מה שנינטנדו עשתה והלכה באותה הדרך. לבוא ולהגיד שנינטנדו לא פונה אליך ואז בדיוק להתלהב מאותו הדבר תחת לוגו של סוני זו צביעות. אני מציע שתסתכל קצת על מה שנינטנדו מוכרת, כי לפי התגובה שלך אולי זה יותר קרוב אליך ממה שאתה חושב. גרפיקה וטכנולוגיה זה לא הכל למשחק, ואם שיחקת במשחקים קצת לפני ה5 שנים האחרונות אתה אמור להבין את זה טוב.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

flsh - לקחת את התגובה שלי ועיוותת אותה מקצה לקצה. נראה לי שהפעם אוותר על הדיון, אני כבר מבין שהוא לא יוביל לשום מקום.

אני רק אציין שוב - אני אישית בתור גיימר "רציני" לא רואה את עצמי לא עם WII ולא עם קינקט. שניהם לא פונים אליי כ HARCORE GAMER. אם אחליט להכניס קינקט הביתה זה יהיה בעיקר לילדה שלי או לאישתי. כנראה שלא הבנת את הפואנטה וחבל.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 16/06/2010 16:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

פיש - יש הרבה דברים חשובים במשחקים, והרשימה של דברים חשובים הולכת וגדלה כל הזמן, כי בסופו של דבר, מה שחשוב במשחקים הוא כמה אתה שוקע בתוכם. כשיש קונסולה שמציעה גרפיקה ריאליסטית יותר, סאונד היקפי ומעבד מספיק חזק בשביל חישובי פיזיקה מורכבים - השורה התחתונה היא שבמשחקים של אותה קונסולה אפשר לשקוע יותר מבמשחקים של קונסולה עם גרפיקה מיושנת, סאונד בסטריאו ואירועים מתוסרטים מראש כי אי אפשר לחשב את התנהגות האובייקטים בזמן אמת.
פעם זה כל מה שהיה, ואנשים הסתפקו בזה. להגיד שמישהו הוא לא גיימר רק בגלל שהוא מצפה למשחקים עם ערכי הפקה גבוהים זה כמו להגיד למישהו שהוא לא נהג בגלל שהוא לא רוצה לנהוג בסוסיתא.

להביא רשימת משחקי נינטנדו ולהגיד שהם משחקי הארדקור לכל דבר זאת עצימת עיניים. בדור הנוכחי נינטנדו בחרו לפנות לקהל הקז'ואל, וזאת הייתה החלטה מבריקה מצידם, אבל זה אומר שכרגע, כל המשחקים שיוצאים לווי נתפסים באופן אוטומטי כמשחקים קלילים יותר, ולא משנה כמה היסטוריה יש מאחוריהם וכמה הם מורכבים. גם העובדה שהרשת של נינטנדו היא יותר גרועה מזאת של סוני בתקופה שהיה נהוג לרדת על סוני בגלל איכות הרשת שלהם (ולא שהיום הרשת כזאת מבריקה, אבל הם עדיין התקדמו יפה מאוד בשנים האחרונות) לא תורמת לרצינות הווי בתקופה שבה אחד המדדים הראשונים של משחק הוא משחקיות הרשת שלו.

הטענה שה Move מוגבל לא נכונה כי בניגוד לווימוט ה Move יודע איפה הוא נמצא בצורה אבסולוטית לעומת הווימוט שיודע רק איפה הוא נמצא ביחס לעצמו.

בקיצור - לא הותק יקבע כמה אדם הוא גיימר וגם לא הדרישות שלו. מותר לאדם להיות גיימר ולא לרצות לשחק במשחקים של נינטנדו, ואפילו לתפוס אותם כמשחקים ללא גיימרים. גם בעוד 10 שנים מי שלא שיחק במריו ברוס על NES לא יוכל להיחשב לגיימר בעיניך?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אני צופה ON ו OFF (מתי שיש לי קצת שקט) במצגת של סוני וכרגע הגעתי לחלק שגייב נייבל עולה על הבמה. אני עדיין מחזיר לעצמי את הנשימה מרב הצחוק, אני ממליץ לכל מי שעקב אחרי ההכרזות של הבחור לצפות בקטע הזה - משעשע בטירוף :lol:

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

Huber כתב:אני צופה ON ו OFF (מתי שיש לי קצת שקט) במצגת של סוני וכרגע הגעתי לחלק שגייב נייבל עולה על הבמה. אני עדיין מחזיר לעצמי את הנשימה מרב הצחוק, אני ממליץ לכל מי שעקב אחרי ההכרזות של הבחור לצפות בקטע הזה - משעשע בטירוף :lol:
...
Jokes aside, זאת באמת אחת ההכרזות המשמעותיות של E3 למי שאוהב משחקים קצת יותר מתוחכמים.
Need more cowbell

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

הרגו אותי שני דברים שהוא אמר: "תודה לסוני שנתנו לי להגיע לכאן ולא נתנו לי אגרופים בפרצוף" ו"הסתובבתי מאחורי הקלעים עם קווין באטלר שהציג אותי לאנשים בתור הסמנכ"ל החדש לענייני השחזת חפצים".

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

פאבל - זה אחד ה 180 הכי משמעותיים שראיתי בתעשייה בשנים האחרונות. מפתח ששנים משמיץ פלטפורמה מסויימת מציג את ההכרזה שלו תחת הבמה של אותה פלפורמה ומכריז שדווקא לאותה פלפורמה יהיו הרבה יתרונות. אני מניח שהוא רצה סופסוף להרחיב את קהל הלקוחות שלו וסוני אמרו לו משהו בסגנון של "עכשיו תשלם על שנים של השמצות בתוספות אקלוסיביות לצד שלי" פחות או יותר :lol:

ועכשיו צחוק בצד - כן, המשחק הזה הוא אחד מחוויות המשחקים היותר מעניינות שהיו לי בדור הנוכחי ואני שמח שהוא מגיע לכל הפלטפורמות. אולי זה אפילו אומר שנראה את HL 3 על PS3? :roll:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Malcontent כתב:הרגו אותי שני דברים שהוא אמר: "תודה לסוני שנתנו לי להגיע לכאן ולא נתנו לי אגרופים בפרצוף" ו"הסתובבתי מאחורי הקלעים עם קווין באטלר שהציג אותי לאנשים בתור הסמנכ"ל החדש לענייני השחזת חפצים".
...
ליתר דיוק "על האירוח הנדיב ועל זה שלא החטיפו לי אגרופים בפנים שוב ושוב" ו "אם אני נראה מפוחד זה בגלל שהציגו לי מאחורי הקלעים את קווין באטלר כנשיא להשחזת דברים".

לפחות יש לו חוש הומור עצמי :lol:

מעניין אותי מאוד מה גרם לו לבצע שינוי כזה מהותי בגישה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

טוב, סיימתי לצפות במצגת כולה, אני ממש ממש ממליץ גם למי שלא מתכוון לשבת ולצפות בכל השעתיים ומשהו לפחות לראות כמה קטעים מובחרים כגון החלק עם קוין באטלר (ואם זה לא אומר לכם כלום - אתם בפורום הלא נכון), לפחות את החלק של הצגת ה MOVE, וכמובן ה"השפלה" של גייב נייבל :lol:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

http://www.joystiq.com/2010/06/16/move- ... dualshock/

סוני הודיע שמי שלא רוצה לרכוש את הבקר המישני יוכל להשתמש בג'ויסטיק הסטנדרטי במקומו ללא שום בעייה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

אני מתקשה לראות מישהו משחק ביד אחת עם השלט המקורי.
ולא שובר אותו :)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אפשר לשחק CO-OP עם דמות אחת :lol:

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר