שאלות בעניין Windows Home Server

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
urisavor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 909

שליחה

שחזור מערכת ההפעלה זה ענין של כשעה עד שעתיים. been there,‎ done that. אם לא התקנת שום דבר מיוחד, אז כל התוספים נמצאים בספריית add-ins‏ שנמצאת בדיסק אחר ויכולה גם להיות משוכפלת. כל אחד מהם מותקן בכמה דקות, והמערכת מזהה ומקטלגת את הספריות שהיא מוצאת בדיסקים ששרדו.
כלומר- לא נעים, אבל לא נורא.
חוץ מזה, אם אתה עד כדי כך מודאג, גבה את מערכת ההפעלה.
אה, כן: גבה גם את הגיבוי...:-)

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652

שליחה

לעשות את המערכת הזו מבוססת WIN נראה לי כמו טעות מרה. במיוחד בשיתופים למיניהם אתה תשלם מחיר גם בניצול המעבד במוצרים השונים וגם במהירות ההעברה בסופו של דבר.

גם אם אתה מרגיש פחות נח בסביבות LINUX, שווה לשלם את שכר הלימוד הקצר ולהתקין מערכת ידידותית יחסית (Fedora/Ubuntu). גם אותן ניתן לנהל בעזרת Webmin וכו'.

urisavor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 909

שליחה

לא הייתי קורא לזה "טעות מרה". מקסימום טעות קטנה, אם בכלל. בכל מקרה, עניין של טעם וריח.
דיונים כאלו זכורים לי מימי הNovell Netware 3.12 מול NT3.5...
(אני יודע...מתחילים לראות לי את הגיל ;-) ) הבעתי עד כה את דעתי בבירור, ואני (לצערי) לא מקבל אחוזים מMS.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652

שליחה

כמובן שזה עניין של טעם וריח, אך רוב האנשים לא מכירים עדיין את הטעם והריח שיש לLinux ומפחדים ליפול.
ללינוקס יתרון ברור במימשוק למערכות צד שלישי, שזה בגדול מה שהוא רוצה.

iziko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1192

שליחה

לצערי רוב הדברים שאני מחפש לפעיל על המערכת מעבר לשיתוף לא עובדים עם לינוקס. היה לי בעבר תקופה קצרה לינוקס אבל ברחתי חזרה לWIN ולא בגלל שיא מסובכת.

בגלל שהבה דברים שכן רוצים אין בלינוקס. בנוסף אני מתחיל ללמוד באוני' חלק מהתוכנות שלנו לצערי עובדים רק ב WIN.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”