רסיברים של חברת פיוניר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4962
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #21 

zeev78 כתב:
Rainbow כתב:
zeev78 כתב:אם כבר נכנסו לנושא במה אתה חושב שהLX70 טוב יותר מהאונקיו 875 ? הרי מדובר בדגם שבזמנו היה בדרגה אחת מעל הLX70 .
...
שלום זאב
במבחן הרסיברים הגדול שפורסם פה בזמנו, ניתן היה להבין שהפיוניר והאונקיו ממוצבים באותה רמה.
קראתי לעומק את המבחן ההוא וממנו ניתן להבין שהפיוניר עדיף מהאונקיו בעיקר בק''ב.

http://www.hometheater.co.il/article011 ... 7%95%D7%9D
...

אבי צ´צ´שוילי עשה עלי רושם של בן אדם שמבין עניין והכתבה שלו מאוד יפה ורצינית אבל כנראה שהטעם שלו ושלי שונים, אישית מאוד התאכזבתי מהימאהה 3800 בעוד שהוא נתן לו ציונים יותר גבוהים מהאונקיו 875, הLX70 הוא רסיבר לא רע בכלל ושקלתי לקנות אותו אבל לאחר שמיעה ובדיקה אישית הגעתי למסקנה שהוא לא מתאים לי בגלל שהסאונד שלו טיפה קליני לטעמי ויותר מדי בהיר בשביל הרמקולים שלי (JBL STUDIO) ובגלל זה העדפתי את האונקיו 875 שיש לו סאונד חם ובשרני יותר. המסקנה היא אל תתבסס בצורה חד משמעית על חוות דעת של אחרים (כולל חוות הדעת שלי) ותבדוק בעצמך מה מתאים לך ולשאר רכיבי המערכת שלך אחרת התוצאות יהיו שוות ערך לרולטה בקזינו. יכול להיות שתפגע בול ורוב הסיכויים שתתאכזב.
...

אתה עכשיו אומר מה שטענתי, לגבי ההשוואה, כמו שציינו כאן לדעתי ההבדל ברב ערוצי לטובת הפיוניר
גדול מההבדל בדו ערוצי, מי שרוצה להשקיע בדו ערוצי שיקנה מגבר סטריאו.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #22 

הסאונד של הפיוניר גם בק"ב וגם בסטריאו טיפה בהיר לטעמי ולא יתאים לכל שילוב של רמקולים, לגבי הסטריאו ברור שעדיף לקנות מגבר סטריאו יעודי אבל למי שרוצה לחסוך במקום ומוכן להתפשר ירצה לדעת גם מה יתן תוצאות סבירות בסטריאו יחסית לרסיבר ק"ב וכאן בהשוואה לרסיברים האחרים בבדיקה (לדעתי) ה875 לוקח בגדול.

eitan-z
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 668
נתן תודות: 310 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #23 

צר לי לשנות - אני דווקא חושב שהפיוניר והאונקיו בד"כ (לא שמעתי את כולם :lol: )

בעלי צליל מאוד "אנמי" ואילו הימהה - מנגן נכון,אמיתי ובשרני (ככה אני אוהב את המוסיקה...)

בכל מקרה - אין מה להתווכח על טעם וריח - כל אחד יבחר לפי אוזנו.

בהצלחה !!!!

איתן.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #24 

צר לי לשנות שוב :wink: - הסאונד של הרסיברים החדשים של ימאהה מציק לאוזניים שלי, לדעתי הם נפלו ברמה לעומת הדגמים הישנים יותר שהיה להם תקן THX אבל כמו שאמרתה על טעם ועל ריח אין להתווכח.

Nir547
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 723
שם מלא: nir547
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #25 

zeev78 כתב:הסאונד של הפיוניר גם בק"ב וגם בסטריאו טיפה בהיר לטעמי ולא יתאים לכל שילוב של רמקולים, לגבי הסטריאו ברור שעדיף לקנות מגבר סטריאו יעודי אבל למי שרוצה לחסוך במקום ומוכן להתפשר ירצה לדעת גם מה יתן תוצאות סבירות בסטריאו יחסית לרסיבר ק"ב וכאן בהשוואה לרסיברים האחרים בבדיקה (לדעתי) ה875 לוקח בגדול.
...
הרסיברים הבריטיים (CA, NAD וארקאם) לדעתי, טובים משמעותית בדו ערוצי מהאונקיו. הם הדבר הקרוב ביותר למגבר סטריאו. לדעתי, הם טובים יותר מהאונקיו גם בק"ב.

AVI1961 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #26 

שלום שוב

אין לי בעיה עם הוויכוחים מי טוב יותר ONKYO או PIONEER
אבל לא ראיתי כאן תשובות מקצועיות שיודעים לתת הבדלים מקצועיים בין ה רסיברים השונים ..
ולהזכירכם ההתלבטות שלי הייתה בין PIONEER LX-72 ל PIONEER LX-52
רציתי לראות פה תשובות שמתייחסות לסוג ההגברה..פיצ'רים ,,תמיכה עתידית ...
כמות חיבורים ..ועוד...
ואם כבר מציעים את ONKYO אז תפרטו מה הם היתרונות שלו על PIONEER ...
יחס עלות תועלת ...וכו'

אבי

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #27 

אבי,
כניסה לאתר של היצרן\ יבואן ולחיצה על כפתור השווה תספק לך את כל הנתונים של כמות הכניסות יציאות ופיצ'רים. לגבי תמיכה עתידית אין דבר כזה... הרסיברים שאתה מדבר עליהם LX-52, LX-72 מוחלפים בקרוב ע"י רסיברים חדשים LX-53, LX-73.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #28 

הרסיברים הבריטיים (CA, NAD וארקאם) לדעתי, טובים משמעותית בדו ערוצי מהאונקיו. הם הדבר הקרוב ביותר למגבר סטריאו. לדעתי, הם טובים יותר מהאונקיו גם בק"ב.[/quote]

זה נכון במקרים מסויימים אבל הם נחותים מבחינת הפיצרים בכמה דרגות מהחברות המתחרות באותה קטגוריית מחיר.

Rainbow
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #29 

AVI1961 כתב:שלום שוב

אין לי בעיה עם הוויכוחים מי טוב יותר ONKYO או PIONEER
אבל לא ראיתי כאן תשובות מקצועיות שיודעים לתת הבדלים מקצועיים בין ה רסיברים השונים ..
ולהזכירכם ההתלבטות שלי הייתה בין PIONEER LX-72 ל PIONEER LX-52
רציתי לראות פה תשובות שמתייחסות לסוג ההגברה..פיצ'רים ,,תמיכה עתידית ...
כמות חיבורים ..ועוד...
ואם כבר מציעים את ONKYO אז תפרטו מה הם היתרונות שלו על PIONEER ...
יחס עלות תועלת ...וכו'

אבי
...
שלום אבי
כנס לקישור המצורף, בו תוכל לראות ולהשוואות בין הרסיברים
כמות החיבורים,פיצ'רים וכד'.

http://www.avland.co.uk/amplifier/

Nir547
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

zeev78 כתב:הרסיברים הבריטיים (CA, NAD וארקאם) לדעתי, טובים משמעותית בדו ערוצי מהאונקיו. הם הדבר הקרוב ביותר למגבר סטריאו. לדעתי, הם טובים יותר מהאונקיו גם בק"ב.
...

זה נכון במקרים מסויימים אבל הם נחותים מבחינת הפיצרים בכמה דרגות מהחברות המתחרות באותה קטגוריית מחיר.[/quote]

יצא לך לראות רסיבר שכל הפיצ'רים שלו בשימוש? לי לא. אני לא חושב שיש מישהו שמשתמש בכל הפיצ'רים הללו.
רוב האנשים שומעים קצת מוסיקה, רואים סרט פעם בשבוע, משחקים בPS, קצת מונדיאל עם בירה וגרעינים שחורים וזהו.

לדעתי, בשקלול איכות סאונד מול פיצ'רים, אין לבריטיים תחליף. ולא, אין לי רסיבר בריטי.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #31 

ניר, קשה מאוד לעשות השוואה ב"אוויר" מבלי להתייחס לדגמים ספציפים. באופן כללי אתה צודק בכל הקשור לביצועים של הרסיברים הבריטים בסטריאו אבל שים לב לתג המחיר שאתה צריך לשלם עבור רסיבר שהוא טוב יחסית בסטריאו אבל שווה ערך ביכולות בק"ב לרסיבר זול ממנו מחברות מתחרות. האם לא עדיף לקנות מגבר סטריאו יעודי (בריטי) ורסיבר זול יותר על מנת שיהיה אפשר להנות מכל העולמות (באותו מחיר אם לא פחות)?

Nir547
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #32 

zeev78 כתב:ניר, קשה מאוד לעשות השוואה ב"אוויר" מבלי להתייחס לדגמים ספציפים. באופן כללי אתה צודק בכל הקשור לביצועים של הרסיברים הבריטים בסטריאו אבל שים לב לתג המחיר שאתה צריך לשלם עבור רסיבר שהוא טוב יחסית בסטריאו אבל שווה ערך ביכולות בק"ב לרסיבר זול ממנו מחברות מתחרות. האם לא עדיף לקנות מגבר סטריאו יעודי (בריטי) ורסיבר זול יותר על מנת שיהיה אפשר להנות מכל העולמות (באותו מחיר אם לא פחות)?
...
דגמים ספציפיים?
קח את הארקאם AVR600 או ה-AVR500. מדובר בחוד החנית של הרסיברים מהממלכה הבריטית.
יצא לי להאזין לשניהם באנגליה ראש בראש מול סדרות העל של פיוניר, אונקיו וימהה. אין בכלל מה להשוות.
הארקאם פשוט ליגה אחת מעל הרסיברים האלו. גם בקולנוע ביתי וגם בסטריאו.
המחיר של ה875 הינו כמעט 10,000 ש"ח בזאפ. להשקיע סכום כזה על רסיבר כזה - לדעתי, מיותר.
מה גם שאיכות הסטריאו שלו לא מלהיבה בכלל, לדעתי.
ושוב, אין לי רסיבר בבית ואין לי את הארקאם המדובר.

אגב, אני מסכים איתך שיש לרכוש רסיבר ומגבר דו ערוצי, אבל לעיתים ההחלטיות שבה אתה קובע כי רק האונקיו הוא הטוב ביותר ל-2 העולמות, בעייתית. קח את זה כביקורת בונה.

שבת שלום.
ניר.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #33 

ניר, מה שניסתי להסביר לך ולהרבה אחרים שיש דבר כזה שנקרא "תמורה בעד הכסף" . אתה אומר שהארקם יותר טוב בסטריאו ואני מסכים איתך בנושא הזה אבל הוא לא יותר טוב ממגבר סטריאו יעודי שעולה פחות ממנו ובכול הקשור לק"ב ברמות הגבוהות כמו למשל הLX82 או האונקיו 3007 אני לא מסכים שהארקם מסוגל להגיע לרמה שלהם. את ה875 שלי השגתי בהרבה פחות מ10000 ש"ח ואני מאוד מרוצה ממנו בק"ב ועם נגן יעודי של מרידיאן אני גם משיג תוצאות לא רעות בכלל בסטריאו. אני אשמח להמליץ על הרסיבר הזה למי שיבקש את עצתי ובאופן כללי אני אמשיך להמליץ על הרסיברים של אונקיו שהם נכון להיום לדעתי (תמורה בעד הכסף) בכל קטגוריית מחיר בהשוואה למתחרים יש להם סאונד יותר טוב.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”