הטריפל של הוט = שווה לעשות ? בבקשה עזרה/
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
אני דיי מתפלא על כאלה שלוקחים ברצינות את התגובות בסגנון התחברתי ל 5 קיבלתי 2.5 .
אתם יודעים מה, מרוב שזה מגוחך זה גורם דווקא להתחבר להוט .
הממיר החדש ו הEPG החדש ממש בסדר על פלזמה\מסך גדול ,פועל מהר ,על טלוויזיה 4:3 נראה פחות טוב .
אתם יודעים מה, מרוב שזה מגוחך זה גורם דווקא להתחבר להוט .
הממיר החדש ו הEPG החדש ממש בסדר על פלזמה\מסך גדול ,פועל מהר ,על טלוויזיה 4:3 נראה פחות טוב .
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
כל כמה ימים יש לי ניתוקים באינטרנט של הוט. אולי הבעיה אצלנו בתשתית
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

ניתוקים זה אכן תשתית למשל הכבל לא מוברג חזק למודם או לשקע או המודם מתחמם מהר ,מהירות זה הספק.asaf23 כתב:כל כמה ימים יש לי ניתוקים באינטרנט של הוט. אולי הבעיה אצלנו בתשתית...
איזה מודם יש לך.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
מודם של TERAYON.NEW_WAVE כתב:ניתוקים זה אכן תשתית למשל הכבל לא מוברג חזק למודם או לשקע או המודם מתחמם מהר ,מהירות זה הספק.asaf23 כתב:כל כמה ימים יש לי ניתוקים באינטרנט של הוט. אולי הבעיה אצלנו בתשתית...
איזה מודם יש לך....
לפעמים אין ניתוקים בכלל (תקופות של חודש ויותר) ואז יש כמה ימים של ניתוקים, וגם בימים האלו זה יכול להתנתק לשעתיים ואז חוזר האינטרנט יום שלם. לפעמים ניתוק מהחשמל עוזר
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
זה קורה גם אצלי עם מודם של מוטורולה וזה קרה לפניו עם מודם של טומפסון ולפניו של טריון.
גם לאחר מספר ביקורים חוזרים של טכנאים בכירים יותר או פחות.
המודם הוא לא הבעיה, התשתית היא הבעיה.
אבל בואו נגיד שהלוואי שהשירות היה הבעיה הגדולה שלהם.
אבל בואו נגיד שהלוואי שהשירות היה הבעיה הגדולה שלהם.
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

תבקש טכנאי ,תבדוק את התשתית ותבקש בכל מקרה להחליף את המודם לחדש ח-ד-ש.asaf23 כתב:מודם של TERAYON.NEW_WAVE כתב:ניתוקים זה אכן תשתית למשל הכבל לא מוברג חזק למודם או לשקע או המודם מתחמם מהר ,מהירות זה הספק.asaf23 כתב:כל כמה ימים יש לי ניתוקים באינטרנט של הוט. אולי הבעיה אצלנו בתשתית...
איזה מודם יש לך....
לפעמים אין ניתוקים בכלל (תקופות של חודש ויותר) ואז יש כמה ימים של ניתוקים, וגם בימים האלו זה יכול להתנתק לשעתיים ואז חוזר האינטרנט יום שלם. לפעמים ניתוק מהחשמל עוזר...
בדרך כלל בעיות בתשתית זה בשכונות נורא ישנות שהכל בחוץ ,אצלי למשל 10 שנים לא הייתה תקלה מהותית .
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
לדעתי ה- 2000 או 1000 דקות חינם לא כוללים שיחות למפעילים סלולרים.
אם מתקשרים הרבה לטלפונים סלולרים זה כבר לא כל כך משתלם.
אם מתקשרים הרבה לטלפונים סלולרים זה כבר לא כל כך משתלם.
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 05/06/2010 21:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- amiTT1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
גם אצלי יש ניתוקים (הוט) התשתית פשוט לא משהו.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
לחבר שלי שלחו פעם טכנאי "בכיר". כשהוא שאל את הטכנאי אם הוא טכנאי בכיר, הטכנאי אמר לו:nokobik כתב:זה קורה גם אצלי עם מודם של מוטורולה וזה קרה לפניו עם מודם של טומפסון ולפניו של טריון.
אבל בואו נגיד שהלוואי שהשירות היה הבעיה הגדולה שלהם....
"איזה בכיר איזה? אני טכנאי רגיל"
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
הייתי צריך להוסיף מרכאות כנראה... 
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4949
חברים, אני כלכלן במקצועי ולפני שנתיים עשיתי השוואה בין הוט ליס לפי הרגלי הצריכה של משפחתי ותאמינו לי שזה לא חישוב פשוט.
לא סתם גם יס וגם הוט מחזיקים מחלקה כלכלית. זה על מנת ליצור תעריפון כזה שיהיה לנו קשה לבצע השוואה.
תבדקו טוב טוב את התעריפון, כולל שיחות לסלולרי לפי התפלגות השיחות בשעות היום...
מבלי להכנס לאיכות השירות של חברה זו או אחרת , וגם זה משהו ששווה כסף וצריך להכנס בשקלול, התשובה הכלכלית-מתמטית משתנה לפי הרגלי הצריכה.
ארז
לא סתם גם יס וגם הוט מחזיקים מחלקה כלכלית. זה על מנת ליצור תעריפון כזה שיהיה לנו קשה לבצע השוואה.
מבלי להכנס לאיכות השירות של חברה זו או אחרת , וגם זה משהו ששווה כסף וצריך להכנס בשקלול, התשובה הכלכלית-מתמטית משתנה לפי הרגלי הצריכה.
ארז
- dodi88
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3803
לא מבין את התלונות של האנשים
כבר כמה שנים טובות אני עם האינטרנט של הוט (תשתית 12 מ"ב, יש ברשותי טריפל)
ואני מרוצה עד השמיים.
כבר כמה שנים טובות אני עם האינטרנט של הוט (תשתית 12 מ"ב, יש ברשותי טריפל)
ואני מרוצה עד השמיים.
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

לא צריך להיות כלכלן בשביל לנהל משק בית ,מספיק שכל ישר ,רוצה לומר אם כל הכבוד לפקידת בבנק אם היית שומעארז_וחני כתב:חברים, אני כלכלן במקצועי ולפני שנתיים עשיתי השוואה בין הוט ליס לפי הרגלי הצריכה של משפחתי ותאמינו לי שזה לא חישוב פשוט.
ארז...
לה היית משלם הרבה יותר .
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4949
לא אמרתי שצריך להיות כלכלן בשביל לנהל משק בית.
התרעתי רק על הצורך לבדוק טוב טוב את אופן החישוב של כל אחת מההצעות ולשים לב לכל פרט. במתכון ההצעות של שתי החברות מנוסחות באופן כזה שיהיה לא פשוט להשוות ביניהם.
ארז
התרעתי רק על הצורך לבדוק טוב טוב את אופן החישוב של כל אחת מההצעות ולשים לב לכל פרט. במתכון ההצעות של שתי החברות מנוסחות באופן כזה שיהיה לא פשוט להשוות ביניהם.
ארז
- shahar07
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
לא הבנתי איך ההתחיבות שלך היא לשנה וחצי בלבד ולא ל3amiTT1 כתב:HOT: לטריפל (שנה וחצי התחייבות + עלות ממירים) לטלוויזיה (בלי פרימיום, בלי VOD),טלפון 1000 דקות ותשתית אינטרנט (5 מגה) - 376 ש"ח
YES: טלויזיה בסיס+4 חבילות - 211 ש"ח (התחייבות לשנה וחצי ולאלוקחים כסף על ממירים)
בזק: טלפון 500 דקות + תשתית אינטרנט (5 מגה) - 90 ש"ח (התחייבות לשנה וחצי)
אלו שני ההצעות שניתנו לי.
פשוט תעשו חישוב מה שווה יותר......