lcd או פלזמה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
vineto פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

שליחה

עופר, השיקול של 50 הוא כספי. מצא מאוד חן בעיני הפיוניר 436 אבל הוא אמור לעלות 35K שזה מעל לתקציב שהקצבתי לנושא.

hasamas
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214

לסאני-הכל נכון

שליחה

כל מילה בהודעתך נכונה רק שמשום מה מדובר במכשיר edtv שהוא מכשיר נחות.

מכשיר עם רזולוציה 1024-768 יהיה כנראה בעוד שלוש שנים מכשיר נחות.
נערך לאחרונה על ידי hasamas ב 31/03/2006 23:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78965
שם מלא: עפר לאור

:שוטר:

שליחה

hasamas,

ההודעה שלך מעליבה בעיני.

אני מבקש שתערוך אותה.

hasamas
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

סליחה--אין בעיה איך עורכים הודעות?

שליחה

אין לי מושג. אחרי ששלחתי שמתי לב שניתן היה לנסח אחרת אבל איני יודע איך למחוק הודעות

או לערוך מחדש.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

אתה קורא את ההודעה שלך, ובצד שמאל למעלה- בשורת הכותרת- מופיעה לך ליד "צטט" אפשרות "ערוך" ...
אתה נכנס ופשוט משכתב את ההודעה שלך.

hasamas
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תודה רבה

שליחה

:lol: :lol:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

:אחלה:

שליחה

Hasmas,

תודה.

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719

Re: לסאני-הכל נכון

שליחה

hasamas כתב:כל מילה בהודעתך נכונה רק שמשום מה אתה תמיד נוטה לקנות סוג ב.

היום אתה מציע edtv שזה מכשיר נחות וממשיך וכותב שכדאי יהיה לקנות בעוד שלוש שנים מכשיר היידיפינישיין מסוג שיהיה אז נחות ואתה אפילו מציין שהוא יהיה נחות.

זאת כנראה מן תכונה כזאת לקנות סוג ב.

אני למשל רוצה היום היידיפינישיין ובעוד מספר שנים ארצה היידיפינישיין מלא.

תמיד סוג א-א.
...
עופר, זה בסדר... שום דבר לא מעליב, הדעה שלו לגיטימית ואני מתכוון להגיב עכשיו.

hasamas,
הכל תלוי איך אתה מגדיר "סוג ב'"...
אם אתה מגדיר לסוג א' את הCUTTING EDGE, HIGHEST END ו-THE BEST MONEY CAN BUY, אז תקנה לעצמך בית קולנוע ביתי, שבו יהיה לך חדר הקרנה יעודי בנפרד לסלון, ויהיו לך 2 מערכות, אחת לקולנוע והשניה לסלון, כשכל הסיפור ביחד יעלה כמה מיליונים(כולל הבית החדש כמובן).

אבל, אנחנו חיים בעולם מציאותי. עולם שבו, כשמישהו רוצה לקנות משהו, יש לו תקציב מוגבל, והוא רוצה להוציא מהכסף שהוא רוצה להשקיע את הטוב ביותר שניתן להוציא.
בעולם המציאותי הזה, 90 אחוז מהאנשים ישלחו אותך לבית משוגעים אם תגיד להם שטלוויזיה שעולה 13 אלף ש"ח היא מוצר סוג ב' :lol:

בשביל להוציא את המיץ מהתקציב, אתה מתחשב בשיקולים הספציפיים של הקונה... פותח האשכול שביקש המלצה, הגדיר בדיוק מה הדרישות שלו, ואני ניסיתי לייעץ לו לקבל מלוא התמורה למחיר שהוא מתכוון לשלם...

חוץ מזה, זה לא שאם הוא יקנה עכשיו מסך HD של 720P, הוא יקנה בעוד 3 שנים גם מסך 1080P... פשוט הצעתי דרך שבה יהיה לו מסך 720P וגם מסך EDTV בעוד 3 שנים... אז איפה ההצעה שלי היא סוג ב' אפילו בסטנדרטים שלך?

vineto פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

עצתו של סאני ותגובתו של האס

שליחה

אני לא מתיימר להבין בנושא והראיה היא שאני שואל. תגובתו של סאני מאוד מצאה חן בעיני והיא לדעתי לאחר שאני קורא את כל התגובות, נכונה מאוד ולמה אני מתכוון. למה להוציא היום 18-25K על HD כשעדיין אין למכשיר שימוש רציני. מכשיר זה שהוא שיא הטכנולוגיה הנוכחית ושאין לה כמעט כל שימוש היום תהיה בעוד 3 ש/נים מיושנת היות וענף האלקטרוניקה אינו שוקט על שמריו ואז בעוד 3 שנים הדגם הנוכחי יהיה מיושן. היות ויש כבר סימנים רציניים לכך שבעוד כ- 3 שנים ה- HD יהיה מוצר מהשורה. עדיף גם לדעתי לקנות היום מכשיר רגיל שטוב מאוד לתנאים של היום ורק בעוד 3 שנים אולי להוציא את ההוצאה הגדולה.

lihu
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שליחה

oferlaor כתב:לפי התמהיל הזה שציינת, לדעתי כדאי לך ללכת על פלאזמה EDTV (כלומר ברזולוציה 852 על 480). הטובה מהסוג הזה כיום היא ללא ספק הפנסוניק 42PWD8.
...
עופר,
יש כאן הבעת דיעה נחרצת וחד-משמעית מצידך לגבי פלאזמה ספציפית.
האם בדקת את כל הפלאזמות EDTV ? האם השווית בין כולן בשידורי טלויזיה ?
למיטב זכרוני, עדיין לא בדקת את הטושיבה 42wp56 למשל, למרות שרבות מדובר בה באתר.

האם בכלל יש כזה דבר "הטובה מכולם ללא ספק" ? האם הכל רק פרמטרים מדידים, ואין גם עניין האם אין עניין של העדפה אישית ? מה לגבי מערכות קול - האם גם שם יש "הטובה מכולם ללא ספק" ?

נראה לי שהצהרה מהסוג הזה ממך היא בעייתית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

lihu,

טושיבה היא איננה יצרנית פאנלים של פלאזמה ומעולם לא יצרה פאנלים כאלה. החברות היחידות שעשו זאת הן: פיוניר, פנסוניק, נק, סמסונג ו-LG. שתי האחרונות כוללות פאנלים 10,000:1 אשר דובר עליהן רבות. חברות NEC ופיוניר הפסיקו לייצר פאנלים EDTV.

כלומר, יש רק חברה אחת שמייצרת פאנלים ברזולוצית EDTV עם יחס קונטרסט טוב ובעל איכות תמונה טובה, וזו פאנסוניק. הפאנל האחרון והמתקדם ביותר שלה נמצא ב-PWD8. יש סיכוי רב שזה גם יהיה הפאנל האחרון שהיא תייצר מסוג זה.

לא בדקתי את ה-42PW56, ואני אשמח לעשות זאת אם חברת ניופאן תאפשר לי לבצע עליו בדיקות כפי שאני עושה עם מסכים אחרים.

מבחינת איכות תמונה, המסך יכול להיות טוב כמו ה-PWD8 (יש להם כאמור את אותו פאנל), אבל לפי כל המידע שיש לי, מדובר על פאנל של פנסוניק... כלומר, ההבדל בינו לבין ה-PWD8 יהיה, ככל הנראה, בעיקר בנושא הפיצ'רים ולא באיכות תמונה.

היו מקרים שבהם היו הבדלים משמעותיים בין שני מסכים בעלי אותו פאנל (ע"ע MVE1 ו-VR5), אולם למיטב ידיעתי זה לא המקרה כאן.

מבחינתי מסכים בעלי יחס ניגודיות סביר (לא 10,000:1, מכיוון שאלה פאנלים בעייתיים!) בהחלט באים בחשבון, ולכן אין לי בעיה עם המסך הזה. כאמור, אני אשמח מאוד לבחון את המסך הזה, אך לצערי זה לא התאפשר בידי עד כה.

זה טיפה מצחיק אותי שבד"כ לוחצים עלינו לקחת עמדה חד משמעית. כשיש כמה מוצרים טובים בשוק, אז בשום אופן לא ניקח עמדה. כשיש רק יצרן אחד (זה כרגע הסטטוס...) אז אין הרבה ברירות...

lihu
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

עופר,
את ההסבר לגבי יצרני מסכים, שאני מכיר אותו, לא הבאת בהמלצה המקורית שלך. כל מי שקרה קיבל את ההרגשה שהפנסוניק 42PWD8 היא טלויזית הפלאזמה EDTV הטובה ביותר, ולא שהמסך שלה הוא הטוב ביותר. האמירה, כפי שהבאת אותה, היא בעייתית מצד מנהל אתר.

לגבי הטושיבה, אני בטוח שישנם הרבה חברים שישמחו להזמין אותך לבדוק אותה בביתם ולמיטב זיכרוני כבר היו כאלה. אם אתה מגיע מתי שהוא לאיזור הצפון, אתה מוזמן לבוא אלי הביתה, לחיפה.

ועוד נקודה אחת: שמחתי לשמוע שאתה ממליץ על טלויזיה EDTV עבור השימוש האמור. זאת גם דעתי בעניין.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

lihu אני דווקא מסכים עם דבריו של עופר.
גם אם הפנסוניק היא לא טלויזיית ה EDTV הטובה ביותר שיש, היא בהחלט אחת מהטובות ביותר (בטווח מחיר שפוי כמובן).
לדעתי, וראיתי את 2 הדגמים בשידורי טלויזיה, הפנסוניק הרבה יותר טובה מהטושיבה בשידורי TV.
אל תפרש אותי לא נכון, זו רק דעתי.

lihu
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Keyser,
הנקודה שלי לעופר היא בכלל לא מי יותר טובה. אני פשוט יודע שהוא לא בדק את הטושיבה, ולכן זו אמירה בעייתית, כשהיא באה ממנהל אתר.

לגבי ההשוואה בין שתיהם, ההתרשמות שלי היתה הפוכה משלך, ולכן גם קניתי את הטושיבה, ואני מאוד מרוצה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

lihu,

אני מתקשה להסביר הסבר מלא בכל הודעה שאני כותב, פשוט מכיוון שזה דורש תשובות אינסופיות ולכן לא בכל פעם אני נותן הסבר מלא.

העובדה שאני אחד מהמנהלים באתר אינו מונע ממני להחזיק בדעה אישית...

כאמור, אני מאוד אשמח לבחון את המסכים של טושיבה, אך מכיוון שאין לי כל גישה לכאלה, הדבר אינו תלוי בי.

hasamas
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

ההבדל בין פלסמה 42 אינץ

שליחה

לבין 42 אינץ lcd איכותי קטן ולא צריך לקנות בית עבורו או להתאמץ במיוחד.

היום ראיתי פרסומת של lcd מרנץ עם שירות ניופאן במחיר של 16000 ש"ח.רזולוציה 1366-768

המכשיר משווק במחיר הזה ב24 תשלומים ללא ריבית.כלומר הפער בין פלסמה42 edtv לlcd היי דיפינישין הוא 200 ש"ח לחודש כפול 24 תשלומים בערך.

אני למשל חושב שבשביל פער כזה לא כדאי לקנות פלסמה edtv.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

hasmas,

של מי הפאנל (מרנץ הרי לא מייצרים פאנלים)?
איזה זמן תגובה?
כמה גודל המסך?
מה יחס הניגודיות (ANSI ו/או ON/OFF)?

אני מבין שבשבילך מספיק שכתוב LCD בשביל להמליץ על מוצר כלשהו.

hasamas
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

לעופר--זמן תגובה 8 מילי

שליחה

גודל 42 אינץ.יצרן פנל--איני יודע וגם לא חושב שזה כל כך חשוב.

נתוני המכשיר טובים מאד .עדיין לא ראיתי אותו בפעולה אבל מתכוון ללכת לראות.

לא רוצה לעשות פרסומת אבל ראיתי את זה נדמה לי בחוברת של אופיס דיפו.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

איני יודע וגם לא חושב שזה כל כך חשוב
...
לא חשוב?
אז מה חשוב? אהה, נכון - אם זה LCD ורזולוציה גבוהה זה מספיק..... :משתחווה:
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

hasamas
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

למרטין--עד כמה שאני

שליחה

יודע יש בין ארבע לשש יצרני פנלים של lcd .לא שמעתי ולא קראתי שמישהוא מהם לא טוב

בlcd אכן יש רזולוציה גבוהה צריך לבדוק זמן תגובה שיהיה נמוך.אם שני הנתונים האלה טובים צריך ללכת לבדוק את המכשיר בפעולה.בחיבור לכבלים ליס לdvd .

אם כל הנתונים האלה נראים לך יש לבדוק מה המחיר.

אם גם המחיר טוב קונים.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”