התחדשתי בC200
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
חביבי, התרגלת לטוב ונהיית מפונק...
תנסה את השלטים של ה-POHD ושל האקסטרימר (אני ניסיתי) ואז תבין...
לא רק שניסיתי, יש לי גם את ה-A200 ואחרי הכל מדובר על טעם אישי, רבים יעדיפו אותו על הגודל של ה-C200 (אני לא).
שוב, את הרוב המכריע של הקבצים שניהם מנגנים ביציבות ובשניהם ניתן ליהנות מפורמטי האודיו החדשים, בקלות, בניגון של תוכן FHD MKV.
יכולות הג'וקבוקס שוות ביותר, במיוחד שאצל רוב המתחרים הן כלל לא קיימות...
דרך אגב, עדכון משמעותי יוצא בד"כ כל חודשיים.
בכל מקרה, אני מקווה שהכל ייפתר במהרה וכולנו נוכל למצות את היכולות של המכשיר...
לא רק שניסיתי, יש לי גם את ה-A200 ואחרי הכל מדובר על טעם אישי, רבים יעדיפו אותו על הגודל של ה-C200 (אני לא).
שוב, את הרוב המכריע של הקבצים שניהם מנגנים ביציבות ובשניהם ניתן ליהנות מפורמטי האודיו החדשים, בקלות, בניגון של תוכן FHD MKV.
בכל מקרה, אני מקווה שהכל ייפתר במהרה וכולנו נוכל למצות את היכולות של המכשיר...
- Irus
-
- חבר מביא חבר

istarmini
אני עובד עם MYIHOME על חלונות 7.
אני עובד עם MYIHOME על חלונות 7.
-
didi77
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 241
אם הכי טוב SMB, איך אני משמיש את זה. עשיתי קליק ימני על ההארד דיסק H: והוא משותף כH:, מה הPATH המדויק שאני צריך להקליד בשיתוף רשת בADD?
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17943
תראה זה שלט אחד *** לא אומר שאחר, בגלל שיש לו תאורה חסרת תועלת, הוא טוב יותר. בתכלס מדובר בשלט רגיל עם תאורה דפוקה.Irus כתב:חביבי, התרגלת לטוב ונהיית מפונק...
בכל מקרה, אני מקווה שהכל ייפתר במהרה וכולנו נוכל למצות את היכולות של המכשיר......
עזוב את הגודל היום פעם ראשונה ראיתי את ה A200 וקיבלתי באסה מהמבנה שלו ומהתחושה הכללית שהוא מקרין. הנ"ל יוצר רושם של מוצר זול ופשוט.
אני לא מדבר על הרוב המכריע של הקבצים. אני לא צופה ב MKV . עבורי עבור תכני BD מלאים ה C200 ואחיו הצעיר עדין לא מוגלים לספק את הסחורה כל אחד מסיבותיו הוא.
זה נכון שיוצא עדכון כל חודשיים אבל במידה וקראת את ההצהרות שלהם אז ניתן להבין שהבא בתור יגיע לאחר יותר מחודשיים .
שוב יכולת הגוקבוקס לא עוזרת לי, כל עוד אני לא יכול לראות את הסרט עד סופו בסבבה.
גם אני תקווה שהכל יטופל במהרה. אני בטוח שכן רק צריך סבלנות אבל גם צריך להגיד את הדברים כמו שהם בלי לעגל פינות.
-
didi77
-
- חבר פעיל מאוד

אני ממש מתנצל, אבל זה לועג לרש..
אתם מתדיינים על דברים ברומו של עולם בזמן שאני לא יודע/מצליח להזרים תכנים לטלוויזה.
מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
אתם מתדיינים על דברים ברומו של עולם בזמן שאני לא יודע/מצליח להזרים תכנים לטלוויזה.
מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
- Irus
-
- חבר מביא חבר

-
didi77
-
- חבר פעיל מאוד

הורדתי, התקנתי, הגדרתי את התיקיות שברצוני לשתף, וראיתי את הIP,
מה הלאה?
מה הלאה?
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

עכשיו אתה אמור לראות את התקיות שהגדרת על המסך דרך הפופ.didi77 כתב:הורדתי, התקנתי, הגדרתי את התיקיות שברצוני לשתף, וראיתי את הIP,
מה הלאה?...
אתה נכנס לתקיה שאתה רוצה ומפעיל את הקובץ הרלוונטי.
-
didi77
-
- חבר פעיל מאוד

היכן אני אמור לראות את זה?
אני צריך להכנס לnetwork share ואז לעשות ADD? ומה לרשום שם?
באמת תודה רבה!
באמת תודה רבה!
- Irus
-
- חבר מביא חבר

אתה אמור לראות את שם המחשב שלך ופשוט להיכנס (לאחר כניסה לרשת בתפריט הראשי-3 ריבועים).
ההגדרות במחשב אמורות להיראות ככה (יש לאפשר הזרמה של תוכן):
ההגדרות במחשב אמורות להיראות ככה (יש לאפשר הזרמה של תוכן):
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

ממה שזכור לי אתה אמור לראות את המחשב שלך ברגע שאתה נכנס בתפריט למקורות(ולא ל לnetwork share. )אתה נכנס לאיקון של המחשב ואז תראה את התקיותdidi77 כתב:היכן אני אמור לראות את זה?
באמת תודה רבה!...
- Irus
-
- חבר מביא חבר

didi77
אל תשכח גם להשאיר את שרת MYIHOME ברקע במחשב (כשסוגרים את החלון משאירים וי מסומן).
בנוסף, כשאתה פותח את התוכנה במחשב אתה יכול להגדיר איזה תיקיות אתה משתף עם הסטרימר.
בעיקרון, זה השיתוף הכי פשוט והכי קל שיש.
דרך אגב, אתה מתכוון להכניס כונן פנימי?
אם כן, מומלץ בחום לפרמט אותו ולהתקין עליו את ה-NMT APPS.
אל תשכח גם להשאיר את שרת MYIHOME ברקע במחשב (כשסוגרים את החלון משאירים וי מסומן).
בנוסף, כשאתה פותח את התוכנה במחשב אתה יכול להגדיר איזה תיקיות אתה משתף עם הסטרימר.
אם כן, מומלץ בחום לפרמט אותו ולהתקין עליו את ה-NMT APPS.
-
didi77
-
- חבר פעיל מאוד

ההגדרות במחשב הם כך.
אני נכנס לתפריט 3 ריבועים, הוא נותן לי network bowser וכשאני נכנס זה נותן לי רק את NFS סרבר.
אני הרי אמור לתת לו את הPATH בשיתוף רשת קודם, לא? אז מה לכתוב שם?
אין לי כרגע את שם המחשב שלי על המסך.
אני נכנס לתפריט 3 ריבועים, הוא נותן לי network bowser וכשאני נכנס זה נותן לי רק את NFS סרבר.
אני הרי אמור לתת לו את הPATH בשיתוף רשת קודם, לא? אז מה לכתוב שם?
אין לי כרגע את שם המחשב שלי על המסך.
-
didi77
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי במקורות (3 ריבועים?) רק את הNFS. אין לי את המחשב שלי.istarmini כתב:ממה שזכור לי אתה אמור לראות את המחשב שלך ברגע שאתה נכנס בתפריט למקורות(ולא ל לnetwork share. )אתה נכנס לאיקון של המחשב ואז תראה את התקיותdidi77 כתב:היכן אני אמור לראות את זה?
באמת תודה רבה!......
-
didi77
-
- חבר פעיל מאוד

כנראה שבשלב מסויים אכניס דיסק פנימי ואז אפרמט ואתקין את הAPPS, אבל כרגע אני רוצה להזרים איזושהוא תוכן, משהו.Irus כתב:didi77
אם כן, מומלץ בחום לפרמט אותו ולהתקין עליו את ה-NMT APPS....
- Irus
-
- חבר מביא חבר

ברגע שכל ההגדרות בסדר במחשב (שיתוף ושרת MYIHOME) והסטרימר מחובר לרשת, אתה אמור לראות מיד לאחר הכניסה לתפריט הרשתות (3 ריבועים), את המחשב שלך לצד ה- NETWORK BROWSER, וברגע שאתה נכנס אתה אמור לראות את התיקיות במחשב (לפי ההרשאות שהגדרת קודם דרך התוכנה במחשב).
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

ה MYHOME במחשב פעיל?didi77 כתב:יש לי במקורות (3 ריבועים?) רק את הNFS. אין לי את המחשב שלי.istarmini כתב:ממה שזכור לי אתה אמור לראות את המחשב שלך ברגע שאתה נכנס בתפריט למקורות(ולא ל לnetwork share. )אתה נכנס לאיקון של המחשב ואז תראה את התקיותdidi77 כתב:היכן אני אמור לראות את זה?
באמת תודה רבה!.........
איך הגדרת בו את התקיות הרלונטיות?
מוזר מה שאתה אומר כי ברגע שביצעת את ההגדרות ב MYHOME כהלכה העסק גמור. אתה אמור לראות את המחשב במסך שלך.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

זה אומנם הכי פשוט בעולם, אבל אין קיצורי דרך.
כמו שרשמתי לך, תבדוק את הרשאות השיתוף במחשב ואת ההגדרות של שרת ה-MYIHOME.
בנוסף, תבדוק שיש בכלל חיבור רשת של הסטרימר (למשל, תנסה לבדוק אם יש עדכונים, וכך תראה אם יש בכלל תקשורת חיצונית).
כמו שרשמתי לך, תבדוק את הרשאות השיתוף במחשב ואת ההגדרות של שרת ה-MYIHOME.
בנוסף, תבדוק שיש בכלל חיבור רשת של הסטרימר (למשל, תנסה לבדוק אם יש עדכונים, וכך תראה אם יש בכלל תקשורת חיצונית).
-
didi77
-
- חבר פעיל מאוד

1. אין צורך אם כן בnetwork share לרשום כלום?
2. הסטרימר מחובר לראוטר והראוטר מחובר למודם והמודם לשקע בקיר, יש לי במחשב את הדונגל האלחוטי ואני גולש עכשיו באמצעותו.
3. ה MYIHOME במחשב פעיל ברקע, ובהגדרות שלו בוידאו יש את ספריית הסרטים שבכונן החיצוני המחובר למחשב.
4. מדוע יש 2 IP כשאני נכנס לראות בהגדרות של הMYIHOME? יש גם 192.168.0.199 וגם 192.168.0.168. מה להגדיר בC200? שמתי את ה198.
2. הסטרימר מחובר לראוטר והראוטר מחובר למודם והמודם לשקע בקיר, יש לי במחשב את הדונגל האלחוטי ואני גולש עכשיו באמצעותו.
3. ה MYIHOME במחשב פעיל ברקע, ובהגדרות שלו בוידאו יש את ספריית הסרטים שבכונן החיצוני המחובר למחשב.
4. מדוע יש 2 IP כשאני נכנס לראות בהגדרות של הMYIHOME? יש גם 192.168.0.199 וגם 192.168.0.168. מה להגדיר בC200? שמתי את ה198.
-
didi77
-
- חבר פעיל מאוד

לא מצליח לבדוק אם יש עדכונים. זה אומר שאין תקשורת חיצונית? אבל הסטרימר מחובר לראוטר.Irus כתב:ז
בנוסף, תבדוק שיש בכלל חיבור רשת של הסטרימר (למשל, תנסה לבדוק אם יש עדכונים, וכך תראה אם יש בכלל תקשורת חיצונית)....
איזה הגדרות צריך להגדיר אולי ? IP ידני או אוטומטי?