תגובה של Xtreamer לגבי מכשיר ה PRO, לגבי חברי הפורום כאן ולגבי ה A-200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

ניר,
מסכים עם רוב הדברים שלך (Y)
רק לא הבנתי את השורה האחרונה שרשמת לגבי ה JB....אני לא כתבתי שם שום הודעה בנושא ה JB של המכשיר :oops:

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942

שליחה

oferlaor כתב:
זה מנהל פורום, אני לא חושב שהוא עובד שם והם בעבר הוכיחו שיש להם דרך ייחודית לנהל את הקהילות שלהם.
...
הוא כן עובד חברה וofficial voice of Xtreamer.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78961
שם מלא: עפר לאור

שליחה

גם אם הוא היה מנהל החברה אני עדיין לא הייתי מתרגש.

אז אמר. סו ווט?

אם הם יחליטו בעקבות צעקות הלקוחות בפורומים לסגור תמיכה בעברית ולהדיר רגליהם מישראל זו הפעולה הטפשית ביותר שאני יכול לחשוב עליה.

כמו שנאמרה היפה אומרת:

It's like taking an eye out to spite your face...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

כל הסיפור הזה מעלה בי גיחוך אחד גדול.

ישראל קטנה, השוק קטן, לא שווה להתייחס לישראל ובלה בלה בלה ועדיין הוא נעלב ומתרגש ממה שאיזה גולש בפורום שלנו כתב על המוצר?
אז אחד משניים:

1. אנחנו אומנם שוק קטן אבל משפיעים על כל העולם האחר....
2. אנחנו לא שוק כל כך קטן בכל זאת...(בקנה מידה עולמי בכלל עבור סטרימרים או רק עבור אקסטרימר?)
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

אני נע בין 8O ל :lol:

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

מדהים כמה פוליטיקה יש לקהילת הסטרימרים :lol: :lol:

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952

שליחה

החברה הזאת מתנהלת כמו בדיחה אחת גדולה, בתור לקוח שלהם, מאוד מקומם אותי פוסט כזה שמתפרסם באתר שלהם.
אני בכלל לא בטוח שאנחנו שוק קטן בתחום הסטרימרים, לדעתי ולאור התגובה הלקונית שלהם, אנחנו דווקא נתח שוק מאוד גדול, בתוך שוק שהוא יחסית מאוד מצומצם גם ככה.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

אחרי שנרגעתי כמה ימים מהסיפור (לא רציתי לחמם סתאם את הגיזרה עקב הכעס), הוספתי תגובה להודעה של המנהל בפורום שלהם (נראה אם הם ימחקו אותה): http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... 1&start=30

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

כמובן שהם מחקו את תגובתי שם (n)
שלחתי אותה שוב.....

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

אריה,
אתה משחק בקקי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אריה,

אתה נלחם בתחנות רוח, אתה חייב להיות יותר סלקטיבי במלחמות שלך...

itsik123
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 684

שליחה

osherov,

מחקו לך את התגובה.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

ברור שאני בסוף, מחוסר ברירה, אוותר על התגובות בפורום אצלם, אבל מה לעשות שבאמת מרגיז אותי שמצד אחד מציגים הודעה תוקפנית וסובייקטיבית כל כך, אבל מצד שני הם מסירים הודעת תגובה (שלטעמי, דווקא לא פוגעת או מתלהמת אלא אפילו להפך). מה המרחק בין להסיר הודעה בצורה כזאת לבין לרשום הודעה כאילו בשמי, המתארת כמה הם גדולים וטובים?

מזכיר לי שלפני מספר חודשים שאלתי כמה שאלות תמימות בפורום שם על מכשיר ה PRO ומאוד התפלאתי איך אין יותר מידי תגובות בשרשורים שלהם. במקרה, מישהו ענה לי שם על ההודעה ורשם שמדהים אותו לראות איך כל פעם מחדש מגיעים לשם משתמשים חדשים תמימים שלא מכירים את התנהלות הפורום והדרקוניות שלהם במחיקת שרשורים שלמים ותגובות של אנשים. חשבתי לעצמי שזה לא יכול להיות חמור עד כדי כך ובטח הפוסטים שהם מחקו היו מאוד פוגעים ותוקפניים כלפיהם...עם הזמן התברר לי שהוא צדק, אבל לא הבנתי עד כמה. כרגע אני ת'כלס עושה Copy&Paste ולכן זה לא ממש גוזל ממני יותר מידי משאבים...אולי הוא בכל זאת הוא יגיב ויחזור בו מכמה נושאים עליהם הוא כתב. אגב, הסיבה האמיתית שלא "ויתרתי עליהם" היא שאני עדיין מנסה בכל כוחי להבדיל בין המוצרים הטובים שלהם ביחס למחיר לבין התנהלות השיווק, הפרסום והפורום שלהם (אני מתייחס למוצר ה Xtreamer כי את ה PRO אני לא מכיר)

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816

שליחה

תפרסם לפחות את התגובה כאן... (אני מניח שעופר לא ימחוק לך אותה :lol: )

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

נערך ע"י ידי
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 16/05/2010 15:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

טוב זה באמת קטע קצת הזוי,
עופר, מרטין וזיו "תלמדו" איך מעלימים משתמש מפורום "באלגנטיות".....הם הודיעו לי שהפוסטים שלי לא נמחקו אלא הועברו לשרשור אחר מיוחד (ונסתר) שקיבל את הכותרת 'Osherov's XtreamerPro HD Audio Posts' 8O שם אני אוכל לקשקש עם עצמי כמה שמתחשק לי
הנה השרשור החדש שלי:
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=178&t=15036

אגב, מישהו יכול להסביר לי מה תפקידם והסמכויות של Global Moderator ו Moderator בפורום?!

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

אריה - כמו שעופר אמר, חבל שאתה נלחם בתחנות רוח.
הכי מצחיק זה, שאתה היית המצודד הגדול שלהם... אני מקווה שעכשיו - אולי אתה מבין למה חלקנו מעדיפים לא להתעסק איתם.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אריה,

יש להם פורום פרטי, זכותם לעשות מה שרק מתחשק להם. מתסכל אותך? אל תכתוב שם. כל החברה מתסכלת אותך - אל תקנה את המוצרים שלה.

מה שאני לא מצליח להבין זה למה את המלחמה הזו אתה מביא לכאן.

הפורום הזה הוא על מזרימי מדיה, לא על פורומים אחרים שעוסקים במזרימי מדיה... בואו נחזור לדיונים על מזרימי מדיה ולא על הפוליטיקה המיותרת שקיימת בפורומים בחו"ל על הנושא הזה.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

טוב....חשבתי שזה נושא שיעניין פה משתמשים שמחזיקים או מתכננים להחזיק מוצרים שלהם, לדעתי הסיפור הזה לא קשור רק לפורום שלהם אלא גם למוצרים שלהם ולחברה עצמה (בטח נכון למוצר החדש שיצא ומאוד מסקרן הרבה משתמשים פה). בינתיים אני אפסיק לעדכן כאן בפורום לגבי המשך ההתנהלות מולם

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

osherov,

מה שקורה בפועל הוא שהם מבינים מתוך ההודעה שלך שאתר HOMETHEATER הכריז מלחמה עליהם, מה שאינו נכון.

אנחנו רוצים להתעסק במוצרים, ולא בפוליטיקה ובמנהלים שמאחורי המוצרים הללו.

אני מממש לא מעוניין להיכנס למה שקורה בפורומים אחרים, יש לנו עולם ומלואו כאן וזה מספק אותי. מעבר לכך, מכיוון שהם (בגלל מחסום השפה) אינם יכולים להגיב כאן, זה יוצא חד-שיח, שזה הרי לא המטרה של הפורום שלנו.

ברור לי שאתה מתוסכל לחלוטין, אבל זו השיטה שבה הפורומים שלהם עובדים מאז ומעולם (עוד כשקראו להם MVIX), כך שזה לא צריך להפתיע אף אחד. זה זכותם המלאה כבעלי ויוצרי הפורומים ליצור כל סגנון דיון אפשרי.

יאללה, נעבור הלאה לנושא הבא.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”