שרשור תגובות: ה-iPad 3G, האייפד הסלולרי בפעולה
- shlomi197
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 319
עופר במאמר המופלא אמר שאין חובה ב3g ואפילו חבל להשקיע
ואני שואל מה השות שללקחת מעל 16g דהינו 32 64 האם ז רק פינוק או שיש לזה השלכות על תפקוד ומהירות המחשב כי אם אין מספיק זכרון אז אולי האייפד יעבוד יותר לאט
או שאולי הפוך אם אקפיד לא למלא ההר דיסק לא תהיה בעיה
תודה לכל העונים shlomi
ואני שואל מה השות שללקחת מעל 16g דהינו 32 64 האם ז רק פינוק או שיש לזה השלכות על תפקוד ומהירות המחשב כי אם אין מספיק זכרון אז אולי האייפד יעבוד יותר לאט
או שאולי הפוך אם אקפיד לא למלא ההר דיסק לא תהיה בעיה
תודה לכל העונים shlomi
- flsh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1149
יותר מקום=אפשר לשים יותר דברים. זה מאוד נחמד לא להיות מוגבל במקום למוזיקה וסרטים.
מבחינת ביצועים לא אמור להיות שינוי בין הגרסאות.
מבחינת ביצועים לא אמור להיות שינוי בין הגרסאות.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
narf2n,
ככל הנראה זה השתנה כי זה לא היה כך ביום הראשון שבדקתי. בכל מקרה, המאמר עודכן בהתאם.
Linktree,
תודה תודה
tethering לא יעבוד עם האייפד לצערי בגלל שהמחבר שלו זהה לזה של האייפון. כלומר, שניהם USB SLAVE לא USB HOST.
MIWI עובד בצורה פשוטה מאוד. הוא פותח את ה-WIFI כרשת וגורם לאייפון לעשות ROUTING בין רשת ה-WIFI לרשת הסלולרית. משמעות הדבר היא שבמחשב שלך, אתה פשוט מזהה את הרשת ה-WIFI של האייפון (כאילו שהוא WIRELESS ROUTER) והוא בפועל ישתמש ברשת הסלולרית לגלוש. PDANET למיטב זכרוני עובד באותה צורה, רק צריך לוודא שזה עדיין עובד בגרסא של האייפון שאתה מריץ.
שירותי המיקום של האייפד ללא ה-3G אמורים להיות זהים לזה של אייפוד טאץ' - כלומר, ניצול של WIFI לצורך זיהוי המיקום שלך. זה לעיתים קרובות מפתיע מאוד בדיוק שלו (והאמת שלא ברור לי למה). אפל מאוד VAGUE לגבי ההבדלים בפועל. ממה שאני מבין ההבדלים בין המודלים זה AGPS, מצפן ומודם 3G בין המכשירים השונים. משמעות הדבר שאי אפשר לעשות ניווט רגיל עם המכשיר הפשוט של ה-500 דולר.
truejoker,
אני עובד עם אורנג' (מבחינת ה-DATA אין ספק שזה עולה לי ביוקר...) דרך החברה שלי, כך שאין לי הרבה אפשרויות אלא אם כן אני מכריח את כל החברה לעבור לסלקום... שלושת הסימים זה: האייפון (אני חייב DATA בו...), חיבור ללפטופ (זה בעיקר לצרכי HOMETHEATER, כגון שידורים חיים של האירועים שלנו) והחיבור של ה-iPad. אם האייפד היה משתמש ב-SIM רגיל, סביר להניח שכשאני לא משתמש בחיבור ללפטופ שלי הייתי משתמש באותו ה-SIM.
מכיוון שהאייפד דורש מיקרוסים שדורש חיתוך, החלטתי שלא להשמיד את הסים של הלפטופ ולכן יש לי כעת 3 SIM. האמת שיש לי עוד ספייר אחד (למקרה שתהיה בעיה), יש לי גם DUAL LINE (עוד קו ברכב) כך שבין 3 טלפונים שיש לי, לאשתי ולבת הבכורה (לאחרים עדיין אין סלולר) יש לנו 8 סימים בינתיים.
shlomi197,
אני בחרתי את ה-32GB אך ורק בגלל שהעלות של ה-64G עם ה-3G היה פשוט שילוב יקר מדי עבורי.
אני חושב שפחות מ-32GB זה פשוט לא הגיוני. תשימו משחקי HD, תוכנת ניווט, כמה סרטי HD (מתברר ש-JDOWNLOADER מוריד יופי סרטי HD מיוטיוב...) ומהר מאוד המקום מתמלא.
את ספריית המוזיקה והתמונות צמצמתי מאוד במכשיר (יש לי עותקים כבר באייפון), ובכ"ז זה מתמלא מאוד מהר.
ככל הנראה זה השתנה כי זה לא היה כך ביום הראשון שבדקתי. בכל מקרה, המאמר עודכן בהתאם.
Linktree,
תודה תודה
tethering לא יעבוד עם האייפד לצערי בגלל שהמחבר שלו זהה לזה של האייפון. כלומר, שניהם USB SLAVE לא USB HOST.
MIWI עובד בצורה פשוטה מאוד. הוא פותח את ה-WIFI כרשת וגורם לאייפון לעשות ROUTING בין רשת ה-WIFI לרשת הסלולרית. משמעות הדבר היא שבמחשב שלך, אתה פשוט מזהה את הרשת ה-WIFI של האייפון (כאילו שהוא WIRELESS ROUTER) והוא בפועל ישתמש ברשת הסלולרית לגלוש. PDANET למיטב זכרוני עובד באותה צורה, רק צריך לוודא שזה עדיין עובד בגרסא של האייפון שאתה מריץ.
שירותי המיקום של האייפד ללא ה-3G אמורים להיות זהים לזה של אייפוד טאץ' - כלומר, ניצול של WIFI לצורך זיהוי המיקום שלך. זה לעיתים קרובות מפתיע מאוד בדיוק שלו (והאמת שלא ברור לי למה). אפל מאוד VAGUE לגבי ההבדלים בפועל. ממה שאני מבין ההבדלים בין המודלים זה AGPS, מצפן ומודם 3G בין המכשירים השונים. משמעות הדבר שאי אפשר לעשות ניווט רגיל עם המכשיר הפשוט של ה-500 דולר.
truejoker,
אני עובד עם אורנג' (מבחינת ה-DATA אין ספק שזה עולה לי ביוקר...) דרך החברה שלי, כך שאין לי הרבה אפשרויות אלא אם כן אני מכריח את כל החברה לעבור לסלקום... שלושת הסימים זה: האייפון (אני חייב DATA בו...), חיבור ללפטופ (זה בעיקר לצרכי HOMETHEATER, כגון שידורים חיים של האירועים שלנו) והחיבור של ה-iPad. אם האייפד היה משתמש ב-SIM רגיל, סביר להניח שכשאני לא משתמש בחיבור ללפטופ שלי הייתי משתמש באותו ה-SIM.
מכיוון שהאייפד דורש מיקרוסים שדורש חיתוך, החלטתי שלא להשמיד את הסים של הלפטופ ולכן יש לי כעת 3 SIM. האמת שיש לי עוד ספייר אחד (למקרה שתהיה בעיה), יש לי גם DUAL LINE (עוד קו ברכב) כך שבין 3 טלפונים שיש לי, לאשתי ולבת הבכורה (לאחרים עדיין אין סלולר) יש לנו 8 סימים בינתיים.
shlomi197,
אני בחרתי את ה-32GB אך ורק בגלל שהעלות של ה-64G עם ה-3G היה פשוט שילוב יקר מדי עבורי.
אני חושב שפחות מ-32GB זה פשוט לא הגיוני. תשימו משחקי HD, תוכנת ניווט, כמה סרטי HD (מתברר ש-JDOWNLOADER מוריד יופי סרטי HD מיוטיוב...) ומהר מאוד המקום מתמלא.
את ספריית המוזיקה והתמונות צמצמתי מאוד במכשיר (יש לי עותקים כבר באייפון), ובכ"ז זה מתמלא מאוד מהר.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73436
- שם מלא: ערן
אני מבולבל. אם האייפון/אייפד לא תומכים בפלאש, איך סרטים מ"אתה צינור" עובדים עליהם?oferlaor כתב:narf2n,
...
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
קצת יקר, והללא הגבלה בסלקום חסום ודי מוגבל.truejoker כתב: אתה יכול לרכוש סים DATA ללא הגבלה מסלקום במחיר של 129...
בפלאפון 59 ש"ח לסים DATA עם 10GB ללא חסימות, ותקבל גם מודם מתנה.
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
למה אתה מתכווין מאם אפשר לדעת ? מה פירוש חסום ?jpost כתב:קצת יקר, והללא הגבלה בסלקום חסום ודי מוגבל.truejoker כתב: אתה יכול לרכוש סים DATA ללא הגבלה מסלקום במחיר של 129...
בפלאפון 59 ש"ח לסים DATA עם 10GB ללא חסימות, ותקבל גם מודם מתנה....
ואיך בדיוק עובדים עם 10GB ? אני לא חולם לקחת אייפון/אייפד רק משום שכרגע בסוני אריקסון שאני רק נכנס דרך האתר שלהם אני לעיתים עובר 3GB ואני בכלל לא משתמש בזה כמעט חוץ מאשר לבדוק חדשות מידי פעם בפעם . אם אני אצטרך להכנס לפורומים ולראות יוטיוב אני אגמור את ה10 GB תוך יומיים (טוב אז זו הגזמה קלה
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
סלקום חוסמים יישומים רבים כגון יישומי Peer to peer ו VoIP וכל שירות שגוזל רוחב פס, ולא מוצא חן בעיני סלקום, ניתן לקרוא על זה לדוגמא כאן:
http://www.pcon.co.il/v5/newsheaditem.asp?id0=2123
בנוסף סלקום מאיטים לך את המהירות לאזור ה 0, כאשר אתה עובר את אזור ה 10 גיגה בייט. זה מופיע בחוזה של חבילת ה Data והם אכן מבצעים זאת.
שים לב להעתק של החוזה כאן:
http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/P ... akanon.pdf
החוזה מפרט את החסימות וההאטות שהם אכן מבצעים.
"סלקום שומרת לעצמה את הזכות להאט באופן יזום את קצב העברת הנתונים"
"תהיה סלקום רשאית להאט את קצב העברת הנתונים לפי שיקול דעתה בכל שירותי P2P בהם עושה שימוש הלקוח ו/או בתוכנות שיתוף קבצים ו/או בתוכנות בהם מועברים קבצים ו/או תכנים בין משתמשים שונים"
"כמו כן תהא סלקום רשאית להאט את קצב העברת הנתונים במקרה בו לקוח עושה שימוש העולה על פי שלושה מהכמות הממוצעת של לקוח ברשת סלקום ו/או במקרה בו כמות השימוש של הלקוח מפריעה לפעילות הרשת ו/או למשתמשים אחרים ברשת"
>>> כאשר מחשבים את הממוצע שכולל חבילות גלישה במכשירים ניידים חכמים, מדובר על פחות מ 2GB. פי 3 - מדובר על האטה מעל 6GB. אז איפה בדיוק החבילה הבלתי מגבלת ?
אני משתמש בחבילת 10 גיגה בנייד, ומעולם לא עברתי את ה 2. כל אחד וכמות השימוש שלו.
10 גיגה בייט, זה מעל 5 שעות של צפייה ב Youtube.
http://www.pcon.co.il/v5/newsheaditem.asp?id0=2123
בנוסף סלקום מאיטים לך את המהירות לאזור ה 0, כאשר אתה עובר את אזור ה 10 גיגה בייט. זה מופיע בחוזה של חבילת ה Data והם אכן מבצעים זאת.
שים לב להעתק של החוזה כאן:
http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/P ... akanon.pdf
החוזה מפרט את החסימות וההאטות שהם אכן מבצעים.
"סלקום שומרת לעצמה את הזכות להאט באופן יזום את קצב העברת הנתונים"
"תהיה סלקום רשאית להאט את קצב העברת הנתונים לפי שיקול דעתה בכל שירותי P2P בהם עושה שימוש הלקוח ו/או בתוכנות שיתוף קבצים ו/או בתוכנות בהם מועברים קבצים ו/או תכנים בין משתמשים שונים"
"כמו כן תהא סלקום רשאית להאט את קצב העברת הנתונים במקרה בו לקוח עושה שימוש העולה על פי שלושה מהכמות הממוצעת של לקוח ברשת סלקום ו/או במקרה בו כמות השימוש של הלקוח מפריעה לפעילות הרשת ו/או למשתמשים אחרים ברשת"
>>> כאשר מחשבים את הממוצע שכולל חבילות גלישה במכשירים ניידים חכמים, מדובר על פחות מ 2GB. פי 3 - מדובר על האטה מעל 6GB. אז איפה בדיוק החבילה הבלתי מגבלת ?
אני משתמש בחבילת 10 גיגה בנייד, ומעולם לא עברתי את ה 2. כל אחד וכמות השימוש שלו.
10 גיגה בייט, זה מעל 5 שעות של צפייה ב Youtube.
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
נהדר
. פשוט נהדר
. אז למי יש חבילה שבאמת לא צריך לחשוב ולגלוש חופשי ? או שגם כאן אין שום צדיקה בסדום ?
- benler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
פתרון לבעיית חיתוך הסים
כולל מתאם מיקרו סים למכשירים רגילים.
http://www.engadget.com/2010/06/04/cut- ... -commands/
צעד קטן (בדרך לאיפד בארץ)ת צעד קטן עוד יותר לאנושות.
בן
http://www.engadget.com/2010/06/04/cut- ... -commands/
צעד קטן (בדרך לאיפד בארץ)ת צעד קטן עוד יותר לאנושות.
בן
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
Benler,
מגניב.
נראה לי שזה ישרת יותר טכנאים / מתקינים / פורצים בתשלום שיוסיפו את זה לסל השירותים שלהם, מכיוון שמשתמש רגל לא יחתוך מספיק כרטיסים כדי להצדיק את זה.
מגניב.
נראה לי שזה ישרת יותר טכנאים / מתקינים / פורצים בתשלום שיוסיפו את זה לסל השירותים שלהם, מכיוון שמשתמש רגל לא יחתוך מספיק כרטיסים כדי להצדיק את זה.
- shish
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
פתרון לבעלי ניידים של נוקיה לחיבור ה IPAD ל WIFI:
http://www.joikushop.com/index.php?acti ... =free_text
http://www.joikushop.com/index.php?acti ... =free_text