כמה שאלות לגבי רכישת סלולרי בארה"ב
אגב, שימו לב לכל מי שמעוניין לרכוש את האח התאום של הנקסוס 1, ה HTC Desire ואת ה Legend
אז נכון לעכשיו עדיין אין להם תמיכה בעברית, זה צריך לצאת בתקופה הקרובה מאוד (כנראה בימים הקרובים)
אז נכון לעכשיו עדיין אין להם תמיכה בעברית, זה צריך לצאת בתקופה הקרובה מאוד (כנראה בימים הקרובים)
אני עכשיו בקטע של למצוא דרך לראות תוכנות בתשלום מה Market שלהם.
קטע ממש מטומטם שהם לא מאפשרים לראות ולהזמין תוכנות מישראל דרך ה Market (אפשר לראות ולהוריד רק את התוכנות החינמיות). אני מוכן לשלם כסף, אבל הם לא מוכנים למכור לי........אני אקדים ואומר לכל מי שימליץ, אז ה Market Enabler לא עובד על ה N1 אצלי כמו שצריך, צריך לעשות את השינוי של מפעיל המכשיר באופן ידני דרך סקריפט
קטע ממש מטומטם שהם לא מאפשרים לראות ולהזמין תוכנות מישראל דרך ה Market (אפשר לראות ולהוריד רק את התוכנות החינמיות). אני מוכן לשלם כסף, אבל הם לא מוכנים למכור לי........אני אקדים ואומר לכל מי שימליץ, אז ה Market Enabler לא עובד על ה N1 אצלי כמו שצריך, צריך לעשות את השינוי של מפעיל המכשיר באופן ידני דרך סקריפט
בישראל ניתן להוריד רק תוכנות שהן חינמיות (שזה בערך 60%-70% מהתוכנות שם). תוכנות בתשלום אי אפשר פשוט לראות באפליקצית ה Market שמותקנת במכשיר (ודרכה עושים את כל ההורדות וההתקנות). הנה המדינות שמהן אפשר לרכוש תוכנות מהמרקט:
http://www.google.com/support/androidma ... wer=143779
המזל הוא, שהבדיקה לגבי מיקום המכשיר היא פשוטה לעקיפה (סתאם פונקצייה ב SDK שלהם) ולכן ישנם שתי דרכים לעקוף מגבלה זאת.
1. להשתמש בתוכנה שנקראת Market Enabler שמדמה כאילו אתם מחוברים מספק אחר (נניח T-MOBILE)
2. להתקין את ה SDK של אנדרויד על המחשב ואז דרך כלי פיתוחי שנקרא adb (ראשי תיבות של Android Debug Bridge) המאפשר להריץ פקודות על המכשיר שמחובר למחשב, ע"י הרצה של מספר פקודות פשוטות המשנות את מספר המפעיל, המדינה וכו, פשוט משנים את הנתונים האלה ואז כאשר מתחברים למרקט הוא חושב שאתה מחובר ממפעיל בארה"ב והכל פתוח בשבילך!!
בקצרה:
-התהליך הראשון נכשל אצלי על הנקסוס והאפליקצייה פשוט לא עובדת טוב
-עובד כמו גדול:) אומנם, צריך להתקין את ה SDK המוזר הזה (עם כל גירסאות האנדרויד שיש) אבל אחרי התהליך המייגע קצת, העסק היה מאוד פשוט. סה"כ מתחברים ומריצים מספר פקודות על המכשיר והכל עובד כמו גדול....טוב אני הולך להזמין משהו במרקט על מנת לראות שהכל עובד כמו שצריך...אני אעדכן עוד מעט
http://www.google.com/support/androidma ... wer=143779
המזל הוא, שהבדיקה לגבי מיקום המכשיר היא פשוטה לעקיפה (סתאם פונקצייה ב SDK שלהם) ולכן ישנם שתי דרכים לעקוף מגבלה זאת.
1. להשתמש בתוכנה שנקראת Market Enabler שמדמה כאילו אתם מחוברים מספק אחר (נניח T-MOBILE)
2. להתקין את ה SDK של אנדרויד על המחשב ואז דרך כלי פיתוחי שנקרא adb (ראשי תיבות של Android Debug Bridge) המאפשר להריץ פקודות על המכשיר שמחובר למחשב, ע"י הרצה של מספר פקודות פשוטות המשנות את מספר המפעיל, המדינה וכו, פשוט משנים את הנתונים האלה ואז כאשר מתחברים למרקט הוא חושב שאתה מחובר ממפעיל בארה"ב והכל פתוח בשבילך!!
בקצרה:
-התהליך הראשון נכשל אצלי על הנקסוס והאפליקצייה פשוט לא עובדת טוב
-עובד כמו גדול:) אומנם, צריך להתקין את ה SDK המוזר הזה (עם כל גירסאות האנדרויד שיש) אבל אחרי התהליך המייגע קצת, העסק היה מאוד פשוט. סה"כ מתחברים ומריצים מספר פקודות על המכשיר והכל עובד כמו גדול....טוב אני הולך להזמין משהו במרקט על מנת לראות שהכל עובד כמו שצריך...אני אעדכן עוד מעט
שמוליק,
תן קצת זמן והאתר הזה יהפך להיות אחד המובילים בארץ לאנדרויד, לפחות לגבי הנקסוס....
טוב, תוך 5 שניות...הזמנתי איזה תוכנה ב 3$ והכל עבד חלק,
בעיקר מכיוון שיש לי כבר חשבון אצל גוגל עם פרטי האשראי שלי
תן קצת זמן והאתר הזה יהפך להיות אחד המובילים בארץ לאנדרויד, לפחות לגבי הנקסוס....
טוב, תוך 5 שניות...הזמנתי איזה תוכנה ב 3$ והכל עבד חלק,
בעיקר מכיוון שיש לי כבר חשבון אצל גוגל עם פרטי האשראי שלי
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 29/04/2010 21:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
איזה קטע...........
אחרי ששיחקתי עם האפליקצייה 5 דקות הבנתי שזה לא בשבילי והסרתי אותה ותוך רגע קיבלתי הודעה בדואר מגוגל שההזמנה בוטלה והכסף לא ילקח

אחרי ששיחקתי עם האפליקצייה 5 דקות הבנתי שזה לא בשבילי והסרתי אותה ותוך רגע קיבלתי הודעה בדואר מגוגל שההזמנה בוטלה והכסף לא ילקח
לא תמיד, התוכנה המקבילה החינמית מסוגלת להגיע לאותם יכולות.iakovl כתב:רק מראה על האיכות שלהם... אבל לדעתי אין טעם לקנות תוכנות באנדרואיד... לכל תוכנה בתשלום יש גרסה דומה שלא עולה גרוש
...
בכל מקרה, המחיר בדר"כ הוא באיזור ה 1$-3$ לכן הנזק לארנק הוא לא כזה גדול
זאת רק שאלה של זמן....
לדעתי תוך שבוע שבועיים יהיה ניתן להתקין גם עליו עברית
לדעתי תוך שבוע שבועיים יהיה ניתן להתקין גם עליו עברית
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
פרצו אותו אתמול. הייתי ממתין כמה ימים לראות כמה זה יציב:barza כתב:ב LEGENG זה רק שאלה של זמן עד שיהיה עברי או ששיש מצב שלא יצליחו לפרוץ אותו??...
http://android.modaco.com/content/htc-l ... ing-guide/