amit145 כתב:לא יודע אם זה קשור לאותה הבעיה אבל גם ב HDX שלי יש את אותה הבעיה.
ההבדל היחיד הוא שהרסיבר שלי משורשר באמצע כלומר אני מחובר עם HDMI מהHDX אל הרסיבר ומשם אל הפלזמה ב HDMI נוסף.
לפעמים,כשאני לוחץ על STOP בשלט,הרכיבים במערכת מאבדים סינכרון ואני מקבל מין מסך שחור שיכול להימשך מספר שניות עד שזה מסתדר.
הרסיבר הוא HK AVR 255 כאשר אפשרות ה AUTO PAL/NTSC SYNC מאופשרת.
...
קיימות תופעות דומות אצלי גם ב HDX וגם ב IOBOX
עם ובלי מיתוג לרסיבר,
ambar
חבר ותיק
תגובות: 1502
שליחה
תנסה לשנות את התדר ל- 50 או 60 הרץ
benjamin
חבר פעיל מאוד
תגובות: 292
שליחה
גם אצלי קיימת התופעה מאז שרכשתיו (לפני כשנה וחצי). ה HDX-1000 מחובר למסך ישירות בכבל HDMI, מכיל דיסק פנימי ומחובר ברשת קווית.
זה קרה עם כל גרסאות התוכנה שיצאו מאז שרכשתי אותו.
eladgrs
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
שליחה
ה"בעיה" קיימת אצלי גם כן, לא מדובר בבעיה אלא בהתאמת רזולצית המכשיר לרזולציה הסרט, כנראה שמתבצע זיהוי רזולוציה ושינוי הרזולוציה במכשיר (זו הסיבה למה יש ניתוק סיגנל) - בדיוק כמו שרואים בחלונות כאשר משנים את הרזולוציה. אני שמתי לב שכאשר אני עוצר את הסרט הרזולוציה של המכשיר משתנה (כלומר התמונות ב- תפריט הסרטים משתנה - גדלה או קטנה). כלומר בעצירת סרט אין החזרת רזולציה לרזולציה המקורית (וזו הסיבה שאין איבוד סיגנל). יתכן שב - A200 או C200 מהירות הניתוק/חיבור של שינוי הרזולציה מהירה יותר (עוצמת המעבד הגרפי).
עכשיו יש לי שאלה שקצת אינה קשורה ואני מתנצל על כניסה לשרשור...
ב - YAMJ אחרי שאני רואה סרט כלשהו ואני מנסה לראות סרט אחר המכשיר (HDX1000 / A110) איננו מסוגל להציג אותו ופשוט חוזר לתפריט. במידה ואני מנסה לעבוד ללא ה YAMJ הבעיה אינה קיימת.
ה- YAMJ הכי עדכני מותקן. אני מבין שמדובר בבעית cache כלשהי...מישהו יודע במה מדובר ?