תגובות לכתבה: - HDMI 1.4a - יאללה באלגן...
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
המשדרגים הכבדים - תמיד משדרגים כל שנתיים/שלוש - ככה שכבר יש להם כשנה וחצי רסיבר - אז עוד חצי שנה - שנה - יחליפו שוב - זה הגיוני.
לגבי השאר - אל תשכח שהכל תלוי בתלת מימד ומתי הוא ייכנס ויתפוס. זה היתרון והסיבה המרכזית. מסכי 4K עוד רחוקים למדי להבנתי.
להערכתי אפשר "לשרוד" גם עוד שנה וחצי עם רסיבר תומכי 1.3
חוץ מזה - כפי שעופר רשם - אף אחד לא יודע מה יקרה אם תחבר רסיבר 1.3 למסך תומך 1.4.
לדעתי מה שיהיה אפשר לעשות במקסימום זה או לחבר את הנגן ישירות למסך - ואז יעשו יציאת HDMI מהמסך. או לחלופין - נשים SPLITTER של 1.4 שיקבל את האות מהנגן והאות ילך למסך ולרסיבר במקביל.
אני הייתי יותר מודאג מתחום המסכים, הנגנים וכמובן מהתכנים.
לגבי השאר - אל תשכח שהכל תלוי בתלת מימד ומתי הוא ייכנס ויתפוס. זה היתרון והסיבה המרכזית. מסכי 4K עוד רחוקים למדי להבנתי.
להערכתי אפשר "לשרוד" גם עוד שנה וחצי עם רסיבר תומכי 1.3
חוץ מזה - כפי שעופר רשם - אף אחד לא יודע מה יקרה אם תחבר רסיבר 1.3 למסך תומך 1.4.
לדעתי מה שיהיה אפשר לעשות במקסימום זה או לחבר את הנגן ישירות למסך - ואז יעשו יציאת HDMI מהמסך. או לחלופין - נשים SPLITTER של 1.4 שיקבל את האות מהנגן והאות ילך למסך ולרסיבר במקביל.
אני הייתי יותר מודאג מתחום המסכים, הנגנים וכמובן מהתכנים.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
מאמר מצויין .. שגורם לך להבין שאין סוף לטכנולוגיה .
אבל יחד עם זאת נראה לי שתקן HDMI1.3 יחזיק עוד המון זמן בשוק האלקטרוניקה הבידורית הוא הוכיח שהוא מאוד אמין ואיכותי .
יום טוב לכולם .
אבל יחד עם זאת נראה לי שתקן HDMI1.3 יחזיק עוד המון זמן בשוק האלקטרוניקה הבידורית הוא הוכיח שהוא מאוד אמין ואיכותי .
יום טוב לכולם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
כל מי שקנה רסיבר תומך HDMI 1.3 כרגע בסירה הזו, גם אני. אני אישית לא רואה את עצמי משדרג מסך/טלוויזיה בשנתיים הקרובות לא משנה מה.oferlaor כתב:niko,
אתה לא היחיד....
מאמר מצויין כרגיל ד"א
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
תוספות:
על מנת להגדיל תאימות מצד ה Broadcasters לבעלי רסיברים נוכחיים בעלי מיתוג HDMI 1.3, חברת Sky כבר הודיעה כי היא תשדר בחצי רזולוציה. המצב שונה עבור כותרי Blu-ray אשר מכילים 2 פריימים ב FHD ולכן צריכים מסלול תואם לכל האורך על מנת לקבל איכות אופטימלית.
קיימת הנחה כי חלק מהרסיברים יוכלו לקבל עדכון קושחה אשר יאפשר להם לבצע 3D Pass לתכני הוידאו למסך.
חברת Panasonic השכילה לצייד את נגן ה Blu-ray 3D החדש שלה בזוג יציאות HDMI, הראשון 1.4 למסך והשני 1.3 לרסיבר.
על מנת להגדיל תאימות מצד ה Broadcasters לבעלי רסיברים נוכחיים בעלי מיתוג HDMI 1.3, חברת Sky כבר הודיעה כי היא תשדר בחצי רזולוציה. המצב שונה עבור כותרי Blu-ray אשר מכילים 2 פריימים ב FHD ולכן צריכים מסלול תואם לכל האורך על מנת לקבל איכות אופטימלית.
קיימת הנחה כי חלק מהרסיברים יוכלו לקבל עדכון קושחה אשר יאפשר להם לבצע 3D Pass לתכני הוידאו למסך.
חברת Panasonic השכילה לצייד את נגן ה Blu-ray 3D החדש שלה בזוג יציאות HDMI, הראשון 1.4 למסך והשני 1.3 לרסיבר.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 13/04/2010 19:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tiptipon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- שם מלא: גיא ברוך
מאמר מצויין תודה רבה על העשרת הידע ... 
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אני מניח שאם וכאשר, הגיוני שיהיו מכשירים עם HDMI AUDIO כזה שיעביר את הפורמטים החדשים ו-HDMI 1.4 שיעביר את שניהם.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

למה שבמסך לא תהיה יציאת HDMI? שתחזיר את האודיו HD?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
יציאת HDMI בטלויזיה שתעשה BITSTREAM לפורמטים החדשים?
נשמע לי עסק יקר.
נשמע לי עסק יקר.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- mta194
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
מאמר מעולה ומעניין ביותר!
מוזר לי שאם הכוונה להפוך את HDMI1.4a לתקן ליותר מאשר רק וידאו+אודיו, אז למה להוסיף רשת במהירות 100Mbps ולא רשת ג'יגה? הכוונה ליצור תקן חדש ומתאים לעתיד אז שיעמוד בדרישות המהירות הנדרשות.
מוזר לי שאם הכוונה להפוך את HDMI1.4a לתקן ליותר מאשר רק וידאו+אודיו, אז למה להוסיף רשת במהירות 100Mbps ולא רשת ג'יגה? הכוונה ליצור תקן חדש ומתאים לעתיד אז שיעמוד בדרישות המהירות הנדרשות.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

mta194, היתרון היחידי זה לנגן בלוריי דרך הרשת, לא נראה לי שהחברות הגדולות ממש מעוניינות בזה. ע"ע MKV ב PS3...
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
- mta194
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
הגיוני, רק חברות התוכן הן לא יצרניות הציוד ודווקא לאחרונות משתלם יותר להוסיף יכולות רשת משפרות לחדירה לשוק רחב יותר.Itay_Pollak כתב:mta194, היתרון היחידי זה לנגן בלוריי דרך הרשת, לא נראה לי שהחברות הגדולות ממש מעוניינות בזה. ע"ע MKV ב PS3......
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
הוספת רשת גיגה תדרוש שינוי די מהותי במבנה הכבל ולכן ויתרו על זה.
כרגע מה שצריך זה לאפשר לכל המכשירים במערכת לקבל רשת. בכל מקרה, לא נראה לי שיוטיוב מתכננים לשדר בעשרות מגה לשניה בזמן הקרוב (זה ו-SKYPE אלה האפליקציות רשת הכבדות ביותר כיום...).
כרגע מה שצריך זה לאפשר לכל המכשירים במערכת לקבל רשת. בכל מקרה, לא נראה לי שיוטיוב מתכננים לשדר בעשרות מגה לשניה בזמן הקרוב (זה ו-SKYPE אלה האפליקציות רשת הכבדות ביותר כיום...).
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

דווקא כמעט לכל היצרניות יש קשר כלשהו ליצירת תוכן.
מספיק שהן מוכרות ציוד לצילום סרטים - ע"ע פנסוניק - מעבדות, מצלמות וכד' - אז זה כדאי להן.
שים לב שאין מזרימדיות חזקים מבתי היצרנים הגדולים - אתה רוצה לחשוב באיזה קלות היצרנים הגדולים היו יכולים להעיף את כל הNMT/DVICO ושות'?
מספיק שהן מוכרות ציוד לצילום סרטים - ע"ע פנסוניק - מעבדות, מצלמות וכד' - אז זה כדאי להן.
שים לב שאין מזרימדיות חזקים מבתי היצרנים הגדולים - אתה רוצה לחשוב באיזה קלות היצרנים הגדולים היו יכולים להעיף את כל הNMT/DVICO ושות'?
- pop_up
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
רק עכשו קראתי את המאמר
כל הכבוד
כל הכבוד
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
- nimrodrod
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
שלום לכולם.
רכשתי פלזמה סמסונג 3D PS59D550 ויש לי HTPC חזק עם כרטיס NVIDIA שתומך ב HDMI 1.4.
כמו כן הטלויזיה לא תומכת ב הזרמת מידע דרך ה HDMI ממנה החוצה. בכל מקרה חיפשתי לרכוש HDMI 1.4A ולא מצאתי באף חנות, כמו כן מצאתי במאמרים בחול ש HIGH SPEED HDMI זה 1.4 האם זה נכון?
בסופו של דבר אני מעוניין להוסיף כונן בלו ריי למחשב, להוריד סרטים 3D ולצפות.
ולחבר ממיר של YES HD וגם לראות טכני 3D.
איזה כבלים לרכוש, איפה? והאם יש התכנות לכל מה שציינתי.
תודה מראש
נימרוד
רכשתי פלזמה סמסונג 3D PS59D550 ויש לי HTPC חזק עם כרטיס NVIDIA שתומך ב HDMI 1.4.
כמו כן הטלויזיה לא תומכת ב הזרמת מידע דרך ה HDMI ממנה החוצה. בכל מקרה חיפשתי לרכוש HDMI 1.4A ולא מצאתי באף חנות, כמו כן מצאתי במאמרים בחול ש HIGH SPEED HDMI זה 1.4 האם זה נכון?
בסופו של דבר אני מעוניין להוסיף כונן בלו ריי למחשב, להוריד סרטים 3D ולצפות.
ולחבר ממיר של YES HD וגם לראות טכני 3D.
איזה כבלים לרכוש, איפה? והאם יש התכנות לכל מה שציינתי.
תודה מראש
נימרוד