שידור משחקי המונדיאל ב-HD
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
אין שום התערבות לטובת HOT ו-yes.
הרשות רוצה לשדר את המשחקים ב-HD. אין לה פלטפורמה אחרת.
אני מניח שהם לקחו כמה שyes ו-HOT הסכימו לשלם, זה יותר טוב מכלום בשבילם.
הרשות רוצה לשדר את המשחקים ב-HD. אין לה פלטפורמה אחרת.
אני מניח שהם לקחו כמה שyes ו-HOT הסכימו לשלם, זה יותר טוב מכלום בשבילם.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
אין שום בעיה, התקן MPEG4 מאפשר זאת וזו אחת הסיבות שבחרו בו. בניו זילנד יש 4 ערוצים ב-HD. משתמשים ב-MPEG 4 כמו בארץ.
וכבר אמרתי שאם לא ב-DTT אז לפחות בעמוס.
וכבר אמרתי שאם לא ב-DTT אז לפחות בעמוס.
- ShayGTi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
30 שקל על ממיר
ו30 שקל על ערוץ הספורט.
הוט- חפשו אותי בסיבוב
ו30 שקל על ערוץ הספורט.
הוט- חפשו אותי בסיבוב
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

מה הקשר לשרשור הזה ולערוץ הספורט?
- ShayGTi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
צודק. אפתח שרשור חדש 
- noyitz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
וואו רק עכשיו קראתי את השירשור... אני כבר מכין את עצמי נפשית כמה חודשים לתשלומים של מאות שקלים עבור התענוג של המונדיאל ב HD... יכול להיות שבאמת יש תמורה בעד האגרה???
האמת נשמע לי מצב של WIN WIN, ערוץ 1 יקבלו כסף מיס והוט, ושני האחרונות יחגגו על חבילת HD במחיר מופקע למי שאין לו עדיין.
האמת נשמע לי מצב של WIN WIN, ערוץ 1 יקבלו כסף מיס והוט, ושני האחרונות יחגגו על חבילת HD במחיר מופקע למי שאין לו עדיין.
- oreach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 581
סתם מתוך עניין, שאלה לכל מי שיודע, מה בכלל נדרש טכנית מרשות השידור והרשות השנייה, על מנת ששידורי המונדיאל (או האירוויזיון) כן יתאפשרו ב-DTT, והאם העלות המשוערת של זה באמת כה גדולה?
כפי שאני מבין זאת:
וידאו המקור גם ככ מגיע ב-HD (דרך לווינים) ומקודד כבר ב-H.264, כך שאותו אפשר יהיה להעביר כמו שהוא.
את האודיו צריך לפענח כדי להלביש עליו את הקריינות של שדרי ערוץ 1, אבל גם כאן אין בעיה, כיוון שהוא יקודד כפי שמקודדים ערוצי השמע של כל אחד מהערוצים שמשודרים כבר היום ב-DTT (קידוד HE-AAC v2).
אז חוץ מהקצאה של תדר נוסף עבור ערוץ יעודי למטרה זו (שהרי לא נשאר מספיק רוחב פס לשידורי HD בתדר שהיום משדרים בו), שזה עניין כספי לא גדול בהשוואה להקמת מערך HD שלם (או אולי אני טועה), אני לא רואה היכן בדיוק הבעיה. או שבעצם זו כל הבעיה?
כפי שאני מבין זאת:
וידאו המקור גם ככ מגיע ב-HD (דרך לווינים) ומקודד כבר ב-H.264, כך שאותו אפשר יהיה להעביר כמו שהוא.
את האודיו צריך לפענח כדי להלביש עליו את הקריינות של שדרי ערוץ 1, אבל גם כאן אין בעיה, כיוון שהוא יקודד כפי שמקודדים ערוצי השמע של כל אחד מהערוצים שמשודרים כבר היום ב-DTT (קידוד HE-AAC v2).
אז חוץ מהקצאה של תדר נוסף עבור ערוץ יעודי למטרה זו (שהרי לא נשאר מספיק רוחב פס לשידורי HD בתדר שהיום משדרים בו), שזה עניין כספי לא גדול בהשוואה להקמת מערך HD שלם (או אולי אני טועה), אני לא רואה היכן בדיוק הבעיה. או שבעצם זו כל הבעיה?
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
זה בדיוק מה שאני אומר , אין שום בעיה . בניו זילנד כבר כמה שנים משדרים HD ב-DTToreach כתב:סתם מתוך עניין, שאלה לכל מי שיודע, מה בכלל נדרש טכנית מרשות השידור והרשות השנייה, על מנת ששידורי המונדיאל (או האירוויזיון) כן יתאפשרו ב-DTT, והאם העלות המשוערת של זה באמת כה גדולה?
כפי שאני מבין זאת:
אז חוץ מהקצאה של תדר נוסף עבור ערוץ יעודי למטרה זו (שהרי לא נשאר מספיק רוחב פס לשידורי HD בתדר שהיום משדרים בו), שזה עניין כספי לא גדול בהשוואה להקמת מערך HD שלם (או אולי אני טועה), אני לא רואה היכן בדיוק הבעיה. או שבעצם זו כל הבעיה?...
MPEG 4 כמו בארץ
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
האם אתם חושבים שניתן לפנות למישהו בכדי להתחיל ללחוץ בכיוון?
האם קיים סיכוי כלשהו? הרי לא נדרש מערוץ 1 להקים מערך HD רק להעביר את התוכן.
האם קיים סיכוי כלשהו? הרי לא נדרש מערוץ 1 להקים מערך HD רק להעביר את התוכן.
- drixie
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
אין כרגע רוחב פס להקצות. יצטרכו לסגור שלושה ערוצים בשביל זה.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
אין כאן שום סקופ. זה ידוע כבר כמה חודשים טובים.Elad8 כתב:שימו לב לפיסקה האחרונה.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000551024...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
השאלה האמיתית פה היא אם יריצו פיילוט ונקבל את האירוביזיון ב-HD!
- oreach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 581
אני חוזר על השאלה שלי למביני עניין, מה נדרש טכנית מרשות השידור ומהרשות השנייה כדי להעביר את השידורים ב-HD על גבי ה-DTT ומה העלויות הנדרשות לשם כך?
האם זה כרוך רק בהקצאה תדר נוסף לשידור, או שיש כאן דברים נוספים?
האם זה כרוך רק בהקצאה תדר נוסף לשידור, או שיש כאן דברים נוספים?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
ענו לך.
אין מספיק רוחב פס.
אין מספיק רוחב פס.
- noyitz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
באמת צריך פיילוט.guyezra כתב:השאלה האמיתית פה היא אם יריצו פיילוט ונקבל את האירוביזיון ב-HD!...
אני הייתי הולך על פרק איחוד של זהו זה...
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

נוי, מה הקשר?
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
היו פה אנשים שחשבו שדבר כזה לא יצא לפועל...amir073 כתב:אין כאן שום סקופ. זה ידוע כבר כמה חודשים טובים.Elad8 כתב:שימו לב לפיסקה האחרונה.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000551024......
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
אז למי שעדיין מפקפק הנה הודעה רשמית של סמנכ"ל yes ויו"ר רשות השידור:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1660485
לפעמים חלומות מתגשמים
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1660485
לפעמים חלומות מתגשמים
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד