כיצד ניתן לפנות למערכת ערוץ הספורט? יש לך טלפון/מייל/פקס שלהם? לא מצאתי שום דבר באתר: http://www.sport5.co.il/oferlaor כתב:asaf23,בעיה, היא כמובן לא של יס או הוט (שמשדרים את הערוץ כמו שהוא) אלא של ערוץ הספורט. שווה לפנות אליו רשמית ולבקש שיסמן תכנים שהם HD ככאלה ותכנים שאינם עם סימון אחר....
האם 5HD עובדים עלינו? האם מדובר ב-UPSCALE בלבד ולא ב-HDTV?
- dodi88
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3803
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
פילפילון,
כאשר אני פותח את ערוץ 5HD (זה נדיר, אני מודה), מרבית התוכן שאני רואה הוא HD אמיתי. ולכן מה שכתבת פשוט לא תואם למה שאני בעצמי ראיתי.
dodi88,
לצערי אין לי יותר פרטי קשר מכפי שלך יש.
כאשר אני פותח את ערוץ 5HD (זה נדיר, אני מודה), מרבית התוכן שאני רואה הוא HD אמיתי. ולכן מה שכתבת פשוט לא תואם למה שאני בעצמי ראיתי.
dodi88,
לצערי אין לי יותר פרטי קשר מכפי שלך יש.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
מה שהצלחתי למצוא זה:
http://www.t.co.il/Business/Card-331385.html
וזה:
http://www.d.co.il/65261980/18520/
המצחיק הוא שהפרטים שונים...
http://www.t.co.il/Business/Card-331385.html
וזה:
http://www.d.co.il/65261980/18520/
המצחיק הוא שהפרטים שונים...
-
asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
היי עופר, אני יודע שיש אפסקייל בערוצי HD, גם בחו"ל וגם בארץ. העניין הוא שספורט 5 HD מתיימר לשדר אך ורק שידורי HD, לכן גם הערוץ משדר מעט מאוד, מ-17:00 עד חצות. לא רק שהתוכן מועט, גם חלק גדול מהמשחקים, הוא לא HD אמיתי. ראיתי איך נראה שידור HD אמיתי בסקאי אנגליה.
אכן יש בערוץ גם שידורים שנראים טוב, אבל עצם זה שחלק לא קטן מהשידורים הם אפסקייל בלבד, זו רמאות. כמו לרכוש סרט בלו ריי ולקבל בפנים סרט DVD. ועוד ב-YES יש תשלום נפרד עבור הערוץ. עכשיו אני גם מבין מדוע חותכים את התמונה בערוץ 5 ובחמש פלוס, אם היו משדרים ביחס רחב, לא היה הבדל משמעותי בין הערוץ הרגיל וערוץ ה-HD.
haiman0, אתה צודק, אבל לא בזה שלא צריך לשלם על שידורים. גם החבילות בחו"ל עולות כסף. אלא בזה שהתמורה אצלנו קטנה ביחס למחיר והאיכות לא טובה. למי שאוהב ספורט ישראלי קשה להתנתק. אני לא חובב גדול ויכול להסתדר בלי זה, אבל אצלנו בבית אוהבים ספורט ישראלי, לכן אנחנו עדיין עם הכבלים. ומגיע לנו שירות כמו שצריך.
אכן יש בערוץ גם שידורים שנראים טוב, אבל עצם זה שחלק לא קטן מהשידורים הם אפסקייל בלבד, זו רמאות. כמו לרכוש סרט בלו ריי ולקבל בפנים סרט DVD. ועוד ב-YES יש תשלום נפרד עבור הערוץ. עכשיו אני גם מבין מדוע חותכים את התמונה בערוץ 5 ובחמש פלוס, אם היו משדרים ביחס רחב, לא היה הבדל משמעותי בין הערוץ הרגיל וערוץ ה-HD.
haiman0, אתה צודק, אבל לא בזה שלא צריך לשלם על שידורים. גם החבילות בחו"ל עולות כסף. אלא בזה שהתמורה אצלנו קטנה ביחס למחיר והאיכות לא טובה. למי שאוהב ספורט ישראלי קשה להתנתק. אני לא חובב גדול ויכול להסתדר בלי זה, אבל אצלנו בבית אוהבים ספורט ישראלי, לכן אנחנו עדיין עם הכבלים. ומגיע לנו שירות כמו שצריך.
- matan5165
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
בתור אחד שרואה קבוע שידורי ספורט בHD אני יכול להיות בטוח שהאיכות היא לא אותה איכות..
אני לא מבין חצי מהדברים שכתבתם פה, אני יודע שיש הרבה שידורים שהם לא מגיעים לאיכות גבוהה.
אני לא מבין חצי מהדברים שכתבתם פה, אני יודע שיש הרבה שידורים שהם לא מגיעים לאיכות גבוהה.
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
רק עכשיו ראיתי את השרשור ואני מתלונן על זה לסביבתי הקרובה כבר כמה שבועות.
לדעתי, ואני לא עם ציוד מדידה והבנה ברמה של עופר ודומיו, יש שידורי HD גם בכדורגל, אפשר לראות פרטים רבים בתמונה וגם בתזוזה של המצלמה לעומת שידורים שהם זוועה.
הכדורסל מצולם בארץ ומשודר נפלא.
לא יודע במה זה תלוי ואם עושים לנו את זה בכוונה.
אני בעד פנייה מסודרת אליהם וקבלת תשובות. יש פה ריח רע והטעייה. אשמח אם יסמנו ולא רק בשידורי הספורט גם בערוצי הסדרות ששם יש מלא UPSCALE.
לדעתי, ואני לא עם ציוד מדידה והבנה ברמה של עופר ודומיו, יש שידורי HD גם בכדורגל, אפשר לראות פרטים רבים בתמונה וגם בתזוזה של המצלמה לעומת שידורים שהם זוועה.
הכדורסל מצולם בארץ ומשודר נפלא.
לא יודע במה זה תלוי ואם עושים לנו את זה בכוונה.
אני בעד פנייה מסודרת אליהם וקבלת תשובות. יש פה ריח רע והטעייה. אשמח אם יסמנו ולא רק בשידורי הספורט גם בערוצי הסדרות ששם יש מלא UPSCALE.
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
כשבערוץ 5 רואים שמתחברים אליהם מנויים למרות כמות התכנים המוגבלת, אז למה שיהיה להם אכפת גם לתת להם תוכן UPSCALED? הרי הצרכנים כמו שהם רואים אותם משלמים בכל מקרה, פרה חולבת.
זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש שהלקוח הישראלי מקבל כל מה שמאכילים אותו, פשוט מקטר ולא עושה כלום.
אז מידי פעם תקבלו משהו באיכות נורמלית ותגידו "או, הנה זה HD" ובשאר הזמן (המועט) תקבלו איכות UPSCALE, תקטרו פה ותמשיכו הלאה.
וחבל...
זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש שהלקוח הישראלי מקבל כל מה שמאכילים אותו, פשוט מקטר ולא עושה כלום.
אז מידי פעם תקבלו משהו באיכות נורמלית ותגידו "או, הנה זה HD" ובשאר הזמן (המועט) תקבלו איכות UPSCALE, תקטרו פה ותמשיכו הלאה.
וחבל...
- פילפלון
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 235
ברצלונה - ארסנל
טוב אומנם השידור אפסקייל יחסית טוב יותר מהמשחק של אינטר-צסק"א,אבל עדיין אפסקייל.
אבל מה ליונל מסי זה 3D
שווה כל פיקסל
אבל מה ליונל מסי זה 3D
שווה כל פיקסל
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
Re: ברצלונה - ארסנל
איכות השידור היתה גרועה למדי... וכן אנחנו פראיירים רק שבמקרה הזה יש את 5 או 5 פלוס ששם האיכות נוראה אז 35 ש"ח בשביל חודש שידורים של ליגת האלופות זה עדיין UPGRADE כרגעפילפלון כתב:טוב אומנם השידור אפסקייל יחסית טוב יותר מהמשחק של אינטר-צסק"א,אבל עדיין אפסקייל.
אבל מה ליונל מסי זה 3D
שווה כל פיקסל...
קראתי שצ'רלטון דחו את הערוץ HD לתחילת העונה (אוגוסט-ספטמבר)
-
asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

שלום לכולם
בכתובת הבאה ניתן לפנות למועצה לשידורי כבלים ולווין ולהתלונן בנושא
http://www.moc.gov.il/26-he/MOC.aspx
עופר, ציפיתי לשיתוף פעולה ממך בתור מנהל האתר
בכתובת הבאה ניתן לפנות למועצה לשידורי כבלים ולווין ולהתלונן בנושא
http://www.moc.gov.il/26-he/MOC.aspx
עופר, ציפיתי לשיתוף פעולה ממך בתור מנהל האתר
נערך לאחרונה על ידי asaf23 ב 07/04/2010 17:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
-
- מנהל

asaf23,
חחח - זה הטעות שלך, שציפית ממני למשהו
אישית זה לא מטריד אותי, אבל אם הם מוכרים בכסף שירות ובסופו של דבר אחוז ניכר מהשירות הזה הוא לא מה שהוזמן, זה עילה לתביעה.
כלומר, נניח ומוכרים לך גבינה שכתוב שהיא מיובאת מצרפת ואז מתברר שרק 10% ממנה מיובא מצרפת וכל השאר הוא יצור מקומי - אז יש כאן עילה לתביעה על הטעיה.
מי שנפגע מזה (אני לא צופה בספורט HD) צריך להקליט, להציג את ההבדל, לרשום את כל הפרטים (קרי: להוכיח שאחוז ניכר מהתוכן אינו HD) ולתבוע.
חחח - זה הטעות שלך, שציפית ממני למשהו
אישית זה לא מטריד אותי, אבל אם הם מוכרים בכסף שירות ובסופו של דבר אחוז ניכר מהשירות הזה הוא לא מה שהוזמן, זה עילה לתביעה.
כלומר, נניח ומוכרים לך גבינה שכתוב שהיא מיובאת מצרפת ואז מתברר שרק 10% ממנה מיובא מצרפת וכל השאר הוא יצור מקומי - אז יש כאן עילה לתביעה על הטעיה.
מי שנפגע מזה (אני לא צופה בספורט HD) צריך להקליט, להציג את ההבדל, לרשום את כל הפרטים (קרי: להוכיח שאחוז ניכר מהתוכן אינו HD) ולתבוע.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

איזה ניתוח מדעי ניתן לעשות כדי להוכיח טענה כזו?
האם יש כלים שבהם ניתן להשתמש? (מלבד מראה עיניים)
האם יש כלים שבהם ניתן להשתמש? (מלבד מראה עיניים)
- oferlaor
-
- מנהל

יש בהחלט ציוד שמודד את מספר הפרטים הדיסקרטים בתוכן כלשהו.
זה לא משהו שניתן ממש לרכישה על ידי מישהו פרטי.
זה לא משהו שניתן ממש לרכישה על ידי מישהו פרטי.
- פילפלון
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 235
הנה דוגמא:יש בהחלט ציוד שמודד את מספר הפרטים הדיסקרטים בתוכן כלשהו.
זה לא משהו שניתן ממש לרכישה על ידי מישהו פרטי....
http://www.broadcast.harris.com/product ... r/QuiC.asp
זה שייך לתחום המקצועי כמובן...
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- AviBiton
-
- גורו HTmobile

ביום שבת ב-23:00 ישודר הסופרקלאסיקו, גם בספורט 5 HD וגם בספורט live ב-SD במסך רחב, שווה בדיקה, למרות שאני מניח שזה משחק שאכן ישודר ב-HD, ולא באפסקייל.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
אני גם מנוי ל SPORT5HD, ורואה לא מעט תכנים.
ליגת הכדורסל בארץ, יורוליג (מכבי ת"א), ירושליים באירופה (כששודר ב HD), ליגת האלופות,
טניס שהיה בזמנו (אני במאת מקווה שיביאו עוד תכנים בקרוב) ולפעמים ליגה ספרדית.
לדעתי כל התכנים האלה הם HD.
משהו יכול להגיד לי מתי הוא ראה UPSCALE?
ליגת הכדורסל בארץ, יורוליג (מכבי ת"א), ירושליים באירופה (כששודר ב HD), ליגת האלופות,
טניס שהיה בזמנו (אני במאת מקווה שיביאו עוד תכנים בקרוב) ולפעמים ליגה ספרדית.
לדעתי כל התכנים האלה הם HD.
משהו יכול להגיד לי מתי הוא ראה UPSCALE?
- oferlaor
-
- מנהל

אתמול הצצתי וראיתי שהאולפן דווקא היה ב-HD, בעוד שקטעי הקישור (לפני המשחק) היו ב-UPSCALE.
ללא סטטיסטיקה ורישום, אין אפילו טעם לפנות לערוץ. מישהו יכול לעשות רישום כאן?
ללא סטטיסטיקה ורישום, אין אפילו טעם לפנות לערוץ. מישהו יכול לעשות רישום כאן?
-
asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בסוף השבוע אצפה בכל השידורים בערוץ ואעדכן
- oferlaor
-
- מנהל

חשוב לדווח גם על תוכן HD אמיתי כדי שיהיה לנו מושג בכמה אחוזים מדובר כאן ובעיקר בתכנים החיים ופרמיום.