זה סופו של כל בלון? ה PS3 לא נדלק...
- אוריאל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2845
הובר , תקנה חדשה , לא שווה את התיקון . . .אני בזמן האחרון בדקתי קצת מחירים בשביל בחר וראיתי שיש חדשות ב1600 ....
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
ביררתי במדיה גיים, עלות תיקון 600 ש"ח עם אחריות ל 3 חודשים. במידה והבעייה חוזרת מזכים ב 600 ש"ח לקניית משחקים. אופציה שניה הציעו לי לתת את המכשיר תמורת זיכוי של 250 ש"ח לקניית מכשיר חדש. ההצעות הוגנות, המחיר לא, בתמחור כזה כבר שווה לי לרכוש מכשיר חדש (אני יכול להביא מכשיר ב 300 דולר מחו"ל).
בכל מקרה, אני בודק אופציה נוספת בעזרתו האדיבה של חבר מהפורום ואעדכן.
בכל מקרה, אני בודק אופציה נוספת בעזרתו האדיבה של חבר מהפורום ואעדכן.
- liviur
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 697
אכן הצעות לא רעות.
הם הסבירו את מהות התיקון שלהם?
ליביו
ליביו
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

לא, אבל ראית את המדריכים ברשת, זו לא תורה מסיני אם יש לך את הכלים הנכונים (ואני בספק אם הם המציאו את הגלגל) ככה ש 600 ש"ח נראה לי מחיר מופרך לשעת עבודה של טכנאי.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
מהות התיקון, כפי שהסביר Huber היא לא תורה מסיני,liviur כתב:אכן הצעות לא רעות.
ליביו...
ומי שעשה זאת יותר מפעם אחת כבר די מיומן בזה.
צריך לפתוח את המכשיר, להגיע ללוח האם ולחמם עם בלוואר את המעבד וכרטיס המסך, צריך כמובן לדעת לא לחמם יותר מדי ולא פחות מדי, צריך לעשות זאת מ-2 צידי לוח האם ואחרי כל צד לתת ללוח האם להתקרר מעצמו כ-15 דקות, אסור בתכלית האיסור לגעת או להזיז את לוח האם כשהוא חם, כדי להימנע מהיווצרות עיוותים.
אח"כ למרוח משחה טרמית ולסגור חזרה את המכשיר.
אם אתם רוצים לתזמן, אז זה בערך:
10-15 דקות לפתוח את המכשיר בעדינות ובלי שום לחץ.
2-3 דקות חימום לצד הראשון.
15 דקות המתנה (אפשר לטפל בעוד מכשיר אם בא לכם
2-3 דקות חימום לצד השני.
15 דקות המתנה נוספות.
10-15 דקות סגירה ובדיקה.
קחו בחשבון שאני הגזמתי, ולאדם מיומן, הפתיחה והסגירה ייקחו חצי מהזמן, אם לא פחות.
כמה יצא בסה"כ?
מקסימום 1.06 שעות.
עכשיו כל אחד יעשה לעצמו את החשבון אם שווה לתקן במעבדה או לא.
כמובן שצריך להבין שהטכנאים לא נמצאים בעסק הזה בשביל פילנטרופיה וצריכים גם להרוויח מזה משהו.
- קרירין
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
Huber יש ערכות תיקון ברשת בזול שכוללים את כל מה שצריך
אומנם הערכות לRROD יותר נפוצות אבל גם לPS3 יש ערכות כאלו ובזול
לדעתי כדי לך לנסות לתקן לבד כי אם תצליח תוכל למכור את המכשיר בסכום נחמד כמתוקן ולהשתמש בכסף סתם נזרוק 500 שקל כחלק מהתשלום לPS3 חדש דנדש
ככה עושים גם הרבה שקיבלו RROD או BAN ב360 -
כל עוד אתה מודיע למוכר מראש ונותן לו איזה שבועים של חסד (זמן שהוא יוכל להחזיר את המכשיר ולקבל את הכסף בחזרה )
אין אף בעיה אם זה
אני בעצמי אולי יום אחד יקנה PS3 מתוקן כזה לשחק בכמה משחקים שפספסתי בדור הזה של הקונסולות
(לא בקרוב אבל יום אחד ) הכל עניין של תמחור מתאים יחסית למצב הקונסולה
ה250 שקל זיכוי ניראה לי מגוחך -זה לא איזה PS2 או קונסולות ישנות יותר והגימפאד והארד דיסק גם עולים כסף
במצב הגרוע ביותר תפסיד כמה עשרות שקלים על הערכה ומשלוח אבל תוכל לקחת את הארד דיסק והגימפאד מהישנה
אומנם הערכות לRROD יותר נפוצות אבל גם לPS3 יש ערכות כאלו ובזול
לדעתי כדי לך לנסות לתקן לבד כי אם תצליח תוכל למכור את המכשיר בסכום נחמד כמתוקן ולהשתמש בכסף סתם נזרוק 500 שקל כחלק מהתשלום לPS3 חדש דנדש
ככה עושים גם הרבה שקיבלו RROD או BAN ב360 -
כל עוד אתה מודיע למוכר מראש ונותן לו איזה שבועים של חסד (זמן שהוא יוכל להחזיר את המכשיר ולקבל את הכסף בחזרה )
אין אף בעיה אם זה
אני בעצמי אולי יום אחד יקנה PS3 מתוקן כזה לשחק בכמה משחקים שפספסתי בדור הזה של הקונסולות
(לא בקרוב אבל יום אחד ) הכל עניין של תמחור מתאים יחסית למצב הקונסולה
ה250 שקל זיכוי ניראה לי מגוחך -זה לא איזה PS2 או קונסולות ישנות יותר והגימפאד והארד דיסק גם עולים כסף
במצב הגרוע ביותר תפסיד כמה עשרות שקלים על הערכה ומשלוח אבל תוכל לקחת את הארד דיסק והגימפאד מהישנה
- liviur
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 697
קרירין - מה קשר לערכות?
אין שום חלק / תכנון פגום בPS3ים האלו , הם לא כמו הXBOXים המסוימים ההם שבהם צריך להחליף גם ברגים ותופסנים.
AMan - הנקודה שלי לגבי התמחור היא האחריות והעובדה שאם לא מצליחים אז לא לוקחים כסף.
למרות שכשאני חושב על זה , אם זה היה קורה לי - כנראה הייתי עובר כבר לSLIM וסוגר עניין.
הסיבה היחידה שהייתי חושב על תיקון היא שיש לו קונסולת השקה ונשארו לי משחקי PS2 שיהיה לי חבל עליהם (למרות שלאט לאט הם הופכים כבר ללא שחיקים)
ליביו
אין שום חלק / תכנון פגום בPS3ים האלו , הם לא כמו הXBOXים המסוימים ההם שבהם צריך להחליף גם ברגים ותופסנים.
AMan - הנקודה שלי לגבי התמחור היא האחריות והעובדה שאם לא מצליחים אז לא לוקחים כסף.
למרות שכשאני חושב על זה , אם זה היה קורה לי - כנראה הייתי עובר כבר לSLIM וסוגר עניין.
הסיבה היחידה שהייתי חושב על תיקון היא שיש לו קונסולת השקה ונשארו לי משחקי PS2 שיהיה לי חבל עליהם (למרות שלאט לאט הם הופכים כבר ללא שחיקים)
ליביו
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
באסה אבל אלה הם דרכי החיים
Need more cowbell
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
HUBER,
משתתף בצערך..
באעסה של דבר זה..
מקווה שיסתדר לך בצורה הגיונית (מבחינה כספית) בסופו של דבר..
כל מה שקראתי בחודשים האחרונים על תקלות דומות במכשיר הזה מתחילות להדאיג אותי..
כנראה שהמכשיר לא מהונדס כל כך טוב כמו שחשבתי.
משתתף בצערך..
מקווה שיסתדר לך בצורה הגיונית (מבחינה כספית) בסופו של דבר..
כל מה שקראתי בחודשים האחרונים על תקלות דומות במכשיר הזה מתחילות להדאיג אותי..
כנראה שהמכשיר לא מהונדס כל כך טוב כמו שחשבתי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אין בעיה, אני רק הצגתי את מהות התיקון (אתה שאלת על זה בהודעה הקודמת שלך), ונתתי פחות או יותר זמנים,liviur כתב:AMan - הנקודה שלי לגבי התמחור היא האחריות והעובדה שאם לא מצליחים אז לא לוקחים כסף.
ליביו...
כל אחד יעשה את החשבון אם שווה לו או לא.
כמובן שיש שווי כספי לאחריות ולעובדה שמי שמתעסק עם זה אמור להיות מקצועי, על זה משלמים, אין מה לעשות.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תגידו, שמחממים את המעבד/מעבד גרפי עם הבלואר הזה לחום כזה גבוה כדי להתיך מחדש את ההלחמות,
זה לא יכול להרוס על הדרך את המעבדים עצמם ? הטרנזיסטורים והמעגלים הפנימיים של המעבדים לא נשרפים בחום כזה גבוה ?
הרי כל אחד שמבין במחשבים יודע שמעבדים די נוטים להשרף כשהם מגיעים לחום כזה עם אין להם קירור מתאים..
זה לא יכול להרוס על הדרך את המעבדים עצמם ? הטרנזיסטורים והמעגלים הפנימיים של המעבדים לא נשרפים בחום כזה גבוה ?
הרי כל אחד שמבין במחשבים יודע שמעבדים די נוטים להשרף כשהם מגיעים לחום כזה עם אין להם קירור מתאים..
- eyal8a
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
ערב טוב
התופעה היא בדיוק כמו ב אקס בוקס ,כלומר טבעת מוות דבר שאופייני לקונסולות שבגירסאות 20 עד 60 ג'יגה
חיי מכשירים אלו הוא באורך שבין שנה ל3 שנים
לצערי לפני כחודש קרה לי הדבר הזה גם ( אחרי 3 שנים שהמכשיר בידיי) עלות תיקון נעה בין 350 ל 700 ש"ח כאשר צריך לקחת בחשבון שהתקלה יכולה לחזור בטווח שבין חודש ל חצי שנה ,ז"א מי שמחליט לתקן (כמוני) צריך לבקש אחריות מסויימת או זיכוי בגין תקלה חוזרת.
המלצתי (כמו שאני עשיתי לפחות) היא לרכוש מכשיר חדש ועדיף שמישהו שחוזר מחו"ל (הכי זול ארה"ב - 300 דולר) יביא לך אותו ,ואת המכשיר הישן להשמיש רק לצורך הזרמת סרטים (אם אתה משתמש ב ps3 media server -קישור לאתר עם עדיין לא הורדת http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list )
בהצלחה
התופעה היא בדיוק כמו ב אקס בוקס ,כלומר טבעת מוות דבר שאופייני לקונסולות שבגירסאות 20 עד 60 ג'יגה
חיי מכשירים אלו הוא באורך שבין שנה ל3 שנים
לצערי לפני כחודש קרה לי הדבר הזה גם ( אחרי 3 שנים שהמכשיר בידיי) עלות תיקון נעה בין 350 ל 700 ש"ח כאשר צריך לקחת בחשבון שהתקלה יכולה לחזור בטווח שבין חודש ל חצי שנה ,ז"א מי שמחליט לתקן (כמוני) צריך לבקש אחריות מסויימת או זיכוי בגין תקלה חוזרת.
המלצתי (כמו שאני עשיתי לפחות) היא לרכוש מכשיר חדש ועדיף שמישהו שחוזר מחו"ל (הכי זול ארה"ב - 300 דולר) יביא לך אותו ,ואת המכשיר הישן להשמיש רק לצורך הזרמת סרטים (אם אתה משתמש ב ps3 media server -קישור לאתר עם עדיין לא הורדת http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list )
בהצלחה
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אם זה יקרה לי ולא אהיה כבר בתקופת האחריות אני יכול להבטיח לכם שאני אנסה לתקן OR DIE TRYING TO..
לשלם סכום כזה עצום על תיקון שלא בטוח שהוא בכלל יתפוס פשוט לא שווה.
מקסיום לא מצליח התיקון, אפשר למכור אותו לחלקים למעבדה או סתם ביד 2..
לשלם סכום כזה עצום על תיקון שלא בטוח שהוא בכלל יתפוס פשוט לא שווה.
מקסיום לא מצליח התיקון, אפשר למכור אותו לחלקים למעבדה או סתם ביד 2..
- קרירין
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
הבעיה פה שהאחריות לזמן קטן מידי ואם אתה לא נוכל שימכור למישהו קונסולה "פצצה מתקתקת" כזאת במחיר משומש תקיןtheAman כתב:אין בעיה, אני רק הצגתי את מהות התיקון (אתה שאלת על זה בהודעה הקודמת שלך), ונתתי פחות או יותר זמנים,liviur כתב:AMan - הנקודה שלי לגבי התמחור היא האחריות והעובדה שאם לא מצליחים אז לא לוקחים כסף.
ליביו...
כל אחד יעשה את החשבון אם שווה לו או לא.
כמובן שיש שווי כספי לאחריות ולעובדה שמי שמתעסק עם זה אמור להיות מקצועי, על זה משלמים, אין מה לעשות....
אז התיקון עולה יותר מהרווח שלך על מכירת משומש במצב כזה
וליביו בעניין הערכות -לפי הבנתי זה כולל מברג ושטויות אחרות
פה יש סרטון תיקון בלי קשר לערכות -
עני מעריך שאת הדבר של החום לא יתנו בערכה אבל בתך יתנו מברגים שמתאימים לפתיחת PS3 כמו בסרטון
מחיפוש קליל לפני העבודה מצאתי שמוכרים את זה -

(מדריך תיקון ) עוד לא מצאתי ערכות אבל אין לי זמן
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אז אני אומר לך איזה מברגים אתה צריך:
1 - מברג פיליפס רגיל.
2 - מברג כוכב TORX, אם אני זוכר נכון, זה מספר 10.
מלבד 2 המברגים, תצטרך בלוואר (כמו פן, רק תעשייתי), אני השאלתי מחבר שעובד במפעל שבו יש להם אחד כזה.
וכמובן משחה טרמית.
אלו כל הכלים לביצוע העבודה הספציפית הזו.
jacko-il
צריך להיות מאד זהירים, לא לחמם יותר מדי.
1 - מברג פיליפס רגיל.
2 - מברג כוכב TORX, אם אני זוכר נכון, זה מספר 10.
מלבד 2 המברגים, תצטרך בלוואר (כמו פן, רק תעשייתי), אני השאלתי מחבר שעובד במפעל שבו יש להם אחד כזה.
וכמובן משחה טרמית.
אלו כל הכלים לביצוע העבודה הספציפית הזו.
jacko-il
צריך להיות מאד זהירים, לא לחמם יותר מדי.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

אל תשכח שהחימום מתבצע לזמן מאוד קצר. מעבד עשוי סיליקון שאומנם ניזוק מחום גבוה אבל לא מחשיפה קצרה ולא בטמפרטורות הללו.jacko-il כתב:תגידו, שמחממים את המעבד/מעבד גרפי עם הבלואר הזה לחום כזה גבוה כדי להתיך מחדש את ההלחמות,
הרי כל אחד שמבין במחשבים יודע שמעבדים די נוטים להשרף כשהם מגיעים לחום כזה עם אין להם קירור מתאים.....
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

ה PS3 תוקן - הרבה הרבה תודות והוקרה ל theAman/אבי על העזרה
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 02/05/2010 11:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Newboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
מזל טוב ! 
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
סחתיין
אבי הקוסם
אבי הקוסם