מטחנה: Baratza Vario
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
אם אקנה זה רק דוזרלס - גושים או לא, זה הרבה יותר נוח לי. הבעיה עם הקומפאק זה רק המראה מבחינתי. לא משתגע על איך שהיא נראית.
what's next?
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
קח אותה באלומינוים והיא תתאים לאלקטרה ...
לא מצליח לחשוב אל אף מטחנה דוזרלס שנמכרת בארץ עם דיסקיות 58 מ"מ וצפונה.
לא מצליח לחשוב אל אף מטחנה דוזרלס שנמכרת בארץ עם דיסקיות 58 מ"מ וצפונה.
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
בדוק אצל קדמה ברמת ישי. הראה לי היום מטחנה והמליץ עליה, ואני משוכנע שזו המטחנה הנידונה. אני לא הקדשתי לה את תשומת הלב כי אני מחפש עם מחלק מנות, ואולי לאחר שנבצע השוואת מטחנות אשדרג. מדוע עם מחלק מנות בלבד?? כי כשהקפה טרי מדי (קרוב לקליה) הדרך היחידה לעקוף את הבעייה, כוללת איורור דרך מחלק המנות.Chura כתב:ואללה, אם רק היה יבואן הייתי קונה
אני מרוצה מהרוקי, אבל תמיד דיגיטליזציה מושכת אותי יותר.
ומוטי, דווקא היא נראית מטחנה מטחנתית ביותר.
אהבתי שאפשר לסגור את אזור הידית. יותר אסטטי....
בברכה
אדי
- mr_dish
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 735
נשבע לכם שכבר יותר משנה וחצי אני מתחנן בפני רוני שיביא לי אחת מוברשת שכזו...אבל הוא מתמיד בהבאת השחורות אותן הוא מפיץ בין בתי הקפה אותם הוא מצייד.קח אותה באלומינוים והיא תתאים לאלקטרה ......
אולי עוד כמה כמוני ישכנעוהו להתרצות...
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
דיש - אני חושב שהוא השתכנע והזמין כמה, פרטים בקרוב
אדיקט - היום פשוט טחנתי קפה משלשום בלילה על נייר והשארתי את זה ככה שעה, אחכ שפכתי לפילטר והכנתי
לא היה מושלם אבל היה בהחלט סביר
אדיקט - היום פשוט טחנתי קפה משלשום בלילה על נייר והשארתי את זה ככה שעה, אחכ שפכתי לפילטר והכנתי
לא היה מושלם אבל היה בהחלט סביר
what's next?
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
גם אני מעוניין רק בדוזרלס. לדעתי חסרונות הדוזר עולים על היתרונות.
לגבי ה-K3: היא מאוד מוצאת חן בעיני, למעט עניין הטיימר המעצבן וכפתור ההפעלה שתקוע איפשהו מאחור. גם הכיוון שלה יכול היה להיות יותר נוח קצת.
נראה לי שה-Vario עולה על כל המטחנות האחרות בשימושיות שלה.
לגבי ה-K3: היא מאוד מוצאת חן בעיני, למעט עניין הטיימר המעצבן וכפתור ההפעלה שתקוע איפשהו מאחור. גם הכיוון שלה יכול היה להיות יותר נוח קצת.
נראה לי שה-Vario עולה על כל המטחנות האחרות בשימושיות שלה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
ב-Hario MSS-1 (מטחנה ידנית ב-80 ש"ח) יש דיסקים קרמיים. אני לא חושב שזה אמור לייקר בצורה משמעותית את המטחנה.כפיר_ש כתב:מה שמושך במטחנה זה הדיסקים הקרמיים, מעניין אם יש שיפור באיכות הטחינה בגלל זה....
לגבי ה-Vario, היא נראית מעולה, אבל אני מסכים עם לחלוטין עם הדברים שיונתן כתב. גם אני לא הייתי קונה אות המטחנה הזו לפני שתעבור בהצלחה את מבחן הזמן.