אייל ברקוביץ - אין ספק, הבחור איבד את זה .. ( מופע האיימים 2 )

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949

שליחה

אם היינו יכולים להביא את חוס הידינק כמאמן...
זה מאמן מוכשר ברמה בלתי רגילה, שמוציא מחומר השחקנים שלו 200% .
ראו את ההצלחות שלו עם נבחרות קודמות שאימן.

ארז

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

חייב לבקש שתעשו הפרדה.
זכותו לקדם קמפיין למנות אותו.
לדעתי חייבים לשמור על עיקרון שמאמן נבחרת יהיה מאמן מנוסה שהביא כבר קבלות.
אי שמירה על העיקרון הזה לא רק שידלג על דור מאמן שראוי לקבל צ'אנס אלא שבאמת יעשה בלאגאן לא נורמלי בביצה שלנו.
אישית אני רוצה לראות את גוטמן או אלישע ואפילו הייתי שוקל את גיא לוי עם עוד מישהו כאנשים שכבר אימנו והגיעו להישגים ומגיע להם לקבל קדנציה אחת או שתיים
שברקוביץ יקח כמה קבוצות בליגת העל ויחזור אחרי זה לבקש צ'אנס בנבחרת
וההקבלה שלו למראדונה, קלינסמן וואן בסטן לא ראויה לדיון לדעתי
שח

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

עד שלשום הייתי בדיעה שלתת לו להיות המאמן כי לקלקל עוד כבר אי אפשר, אז לפחות שיהיה משעשע במסביב.
לאחר שראיתי את מסיבת היתונאים, השתנתה דעתי לגמרי. הבן אדם לא כל כך ישעשע אלא בעיקר יבזה. זה פשוט מסוכן לשים אדם כזה בתפקיד ייצוגי.

אריה, לא ברור לי מה הוא בדיוק תרם לכדורגל הישראלי אלא אם כן עצם זה שהוא היה שחקן מצויין ושיחק בנבחרת נקרא אצלך לתרום.
אם כבר, אני רואה תרומה שלילית. לאחל לנבחרת להפסיד (כי הוא נורא דוגי ואומר מה שהוא חושב בלי לסנן) זו תרומה מאוד שלילית לכדורגל הישראלי.
גם הבלגן שהוא עושה עכשיו זה רק מדרדר את ביצת הכדורגל הישראלי עוד.
משה

Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8140

שליחה

osherov כתב: ליאור,
האם תרומה של כדורגלן נמדדת רק אם הוא הצליח להביא את הנבחרת שלו למונדיאל או לאליפות אירופה?!
האם אתה באמת לא יודע מהי תרומתו של אייל לכדורגל בארץ?!
זה שהוא היה נציג שלנו 8 שנים באי הבריטי! שלא מעט אנשים באי זוכרים ומוכירים אותו עד היום!
זה שהוא שיחק בחיפה 7 שנים והיה חלק מקבוצת הכדורגל הכי גדולה שהייתה בישראל!
זה שהוא שיחק 12 שנה ב 78 משחקי נבחרת! ולא רק שיחק, הנבחרת בשבילו הייתה כמעט הכל!
זה שהוא היה הפיילמקר הכי גדול שצמח לנו מאז ומעולם!
...
אפשר להתווכח על זה, אבל אני אזרום ..
osherov כתב: אגב, אני אפילו זוכר את פרשיית ביטוח השחקנים הלגיונרים שגרמה לאלי אוחנה, שלום תקווה ורוני רוזנטל לא לשחק במשחק ידידות נגד רוסיה!
האם אתה חושב שאייל לא היה משחק במצב דומה?!
...
היפוטתי .. לא רלוונטי Sorry
osherov כתב: הנבחרת היא כן של האנשים שאוהבים כדורגל, האנשים שהנבחרת מעניינת אותם, האנשים שעוקבים אחרי המשחקים במגרש ובטלוויזיה!! ולא אלה שאולי מכירים את החוקים אבל זה באמת לא עניין, מעניין ויעניין אותם בעתיד!
...
לא,
הנבחרת כשמה כן היא "נבחרת ישראל" והיא אמורה לייצג את כולם.
לכן, אין שם מקום לאנשים שנויים במחלוקת ומעוררי אנטיגוניזם כמו אייל ברקוביץ.
osherov כתב: אגב, הטיעון הכי שחוק הוא זה שמדבר על כך שהנבחרת ממומנת מכספי משלם המיסים
...
שחוק או לא , זו עובדה ..
ההתאחדות לכדורגל היא גוף הנתמך על ידי ממשלת ישראל. ( בדקתי )
נכון, גם המועצה להסדר ההימורים מזרימה כסף להתאחדות אבל המועצה גם היא גוף נתמך עם תקציב ממשלתי ..
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 20/02/2010 16:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

ברקוביץ' הרס במו ידיו את הסיכויים (אם היו כאלו) שלו להתמנות למאמן הנבחרת, ברגע שבו נפתחה מסיבת העיתונאים שלו.
הראיון עם יאיר לפיד היה רק אפטר שוק.
לפני כן עוד היו כאלה (כמו moco לדוגמא) שאמרו שזה לא נורא לתת לו להיות מאמן מכל מיני סיבות.
אבל אחרי שראו שלשום את הקרקס, גם אותם אנשים נסוגו.
עוד מינוס רציני בכל ההתנהלות הוא שכל ה"קמפיין" הזה נוהל כמערכת בחירות (כאילו שאנחנו בוחרים מי יהיה המאמן), ועוד קמפיין כזה שנוהל ע"י לא אחרת מאשר הגברת אסייג (n)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

ארז_וחני כתב:אם היינו יכולים להביא את חוס הידינק כמאמן...
זה מאמן מוכשר ברמה בלתי רגילה, שמוציא מחומר השחקנים שלו 200% .
ראו את ההצלחות שלו עם נבחרות קודמות שאימן.

ארז
...
אני מחכה למאמן הראשון שיוציא 50% מהשחקנים שלנו...

אין ספק שברקוביץ פשוט ירה לעצמו מברגל עם מסיבת העיתונאים הזו.
מעניין ממי הוא קיבל את עצת האחיתופל הזו.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

זהו
שנראה לי שכמו שהוא רוצה לאמן
בלי יועצים (למרות שהוא אומר אחרת)
מהפה לביצוע ללא תחנת ביניים (כמו הראש)
העם דורש..... כל מיני דברים

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

כמו שציינתי בשירשור אחר כאן, הדבר היחיד שיש לי להוסיף זה שאם כבר לתת לשחקן עבר גדול שתרם רבות לכדורגל הישראלי ולנבחרת, אז לתת לראובן עטר. יש גול שזוכרים יותר מהגול שלו נגד צרפת?? (חוץ מאולי הגול של שפיגלר במונדיאל).
אבל לא בגלל הגול, אלא כיוון שהוא לקח קבוצה עם שחקנים אלמוניים ברובם (מכבי נתניה), והקבוצה הציגה כדורגל נפלא והגיעה להישגים משמעותיים (בקנה מידה של מכבי נתניה כמובן).
לבן אדם יש לב ענק. הוא איש עבודה. הוא יצירתי. הוא דוגמא לכל הילדים שצריכים דמות לחקות.
אני בעד ראובן עטר (Y)
כמובן שיש גם את שום, גוטמן, אלישע לוי ועוד.
ברקוביץ? אני נגד (n)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

רוצים לעלות למונדיאל? צריך לאזרח כמה שחקנים מאפריקה ודרום אמריקה (שיודעים באמת לשחק) ואז הכל יהיה בסדר. לא צריך מאמן ולא נעליים, צריך 11 שחקני חיזוק ואז אפילו בבון על הקווים יהיה מספיק טוב.

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

ברקוביץ איבד את הצפון
אומנם אמש הוא "נרגע" קצת אבל הוא ציוני??
הצחקת אותי :roll: מי שמתפלל שהנבחרת תפסיד
רק בגלל שהוא לא זומן לנבחרת, לא ראוי לאמן אותה בכלל
( שלא נדבר על כך שהבחור לא אימן יום אחד בחייו)
אני גם חושב שמאמן זה או אחר לא יעזרו
זה לא כאילו שהמאמן משחק בFIFA ב PS3 :roll:
חסר לנו שחקנים, כושר גופני, צניעות וציונות.
יש לנו כמה מאמנים טובים וחבל על הכסף למאמן זר שוב.
אור שפע ואהבה

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999

שליחה

לא צריך מאמן ולא נעליים, צריך 11 שחקני חיזוק ואז אפילו בבון על הקווים יהיה מספיק טוב.
...
א. אני לחלוטין לא מסכים, אבל זה לא נושא השרשור (אלא אם אתה טוען במרומז שנשוא השרשור הוא בבון 8) )

ב. רעיונות כאלו הם לדעתי בדיוק המתכון להרוס את הכדורגל הישראלי להרבה שנים (אני מדבר על הרעיון לא על אם הוא יביא אותנו למונדיאל או לא).
ראשית, זה לא מבטיח כלום.
שנית - נניח שנעלה (נניח, נניח) - בנבחרת לאומית, בניגוד למועדון, ה"לאומיות" היא כמעט הכל. הסמל וההזדהות של "הציבור" עם הסמל. בלי זה אין שום משמעות. זה רק יבהיר לשחקנים טובים שהם לא מספיק טובים, ויוריד את מעמד הנבחרת.
אגב, לא כמות האיזרוחים בכדורסל הביאה השגים באירופה, אלא בנייה ארוכה עם תשתיות ושחקנים שמשחקים במסגרות, בתנאים וברמה הגבוהה ביותר.
מה לעשות, הכדורגל היום הוא מקצועני, ומי שחושב שאפשר להצליח עם ניהול כמו בשכונה, נוכחפעם אחרי פעם שזה לא עובד.
ערן

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

ארז, משה וליאור,
הדלקתם אותי :-‏)‏
למרבה הצער אני תקוע הערב בצימר בצפון ולכן אין לי גישה למחשב ולכן אני אגיב ועוד איך אגיב לכל הנאמר פה רק מחר בערב!‏ אבל בקטנה אנא לא לערבב בין התרומה שלו לכדורגל הישראלי לבין השאלה האם מגיע לו להיות מאמן הנבחרת!‏ למי שלא הבין אז גם אני לא תומך בו למשרת המאמן בגגלל חוסר הנסיון, הצורה והדרך שהוא מנסה להשפיע עלינו לבחור בו אבל, זה לא פוגע במאום על מה שהוא הביא לנבחרת ולכדוגל הישראלי!‏
מי שעקב אחריו, יודע כמה הנבחרת הייתה חשובה לו!‏ יודע איזה שחקן גדול הוא היה, בקנה המידה שלנו, איזה ווינר הוא היה, לדוגמה מי זוכר איך הוא ויתר על סרט הקפטיין לרביבו כשזה האחרון התעקש לענוד אותו באחד המשחקים!‏
ארז, אני מכיר לא רע את היסטוריית שחקני הכדורגל הישראלי ולי אין ספק שהקריירה של אייל באי הבריטי הייתה גדולה משל רוני ואבי ורביבו ואוחנה ושלום!‏ אגב, ליוסי תהיה קריירה גדולה יותר (ולדודו יש קריירה מדהימה שכולם שוכחים‏). בכל משאל שנעשה בין חובבי הספורט והכדורגלנים עצמם אייל תמיד נבחר לאחד הגדולים שצמחו לנו!‏
ההודעה ארוכה משהו יצאה לי אבל זה עוד כלום!‏

משה, אתה באמת לא חושב שאייל היה אחד הגדולים?! אחד שמשך קהל למגרשים?‏ שעשה דברים מדהימים (מישהו אמר אוסטריה, מישהו אמר יוניטד‏). אתה באמת חושב שהוא לא ראוי לכבוד שלנו, אנחנו שנהנו כל כך ממנו כשחקן?‏ בלי קשר לקמפיין המתוקשר שלו!‏

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949

שליחה

אריה,

אל תצטער שאתה בצימר...
תנצל את הזמן ותעשה חיים. :beer:
אל תתן לויכוח הזה להעכיר את מצב הרוח שלך.

ואם גם אתה לא תומך בו למשרת המאמן הלאומי אז בכלל אין ויכוח בינינו...

ארז

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

אריה?
"תקוע" בצימר בצפון?
צרות של עשירים :lol:
אתה בא אלי לראות את בארסה הערב?

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב: משה, אתה באמת לא חושב שאייל היה אחד הגדולים?! אחד שמשך קהל למגרשים?‏ שעשה דברים מדהימים (מישהו אמר אוסטריה, מישהו אמר יוניטד‏). אתה באמת חושב שהוא לא ראוי לכבוד שלנו, אנחנו שנהנו כל כך ממנו כשחקן?‏ בלי קשר לקמפיין המתוקשר שלו!‏
...
אריה,
תעשה חיים וכאשר תחזור מהצימר תקרא שוב מה שכתבתי כי אין ממש סתירה בין זה למה שאתה כתבת.
אני פשוט מבדיל בין זה שהוא היה אחד הגדולים לבין המושג "תרומה לכדורגל הישראלי".
ה"כדורגל הישראלי" זה לא אוסף ההישגים של הנבחרת, קבוצות ישראליות ושחקנים ישראלים על כר הדשא. ה"כדורגל הישראלי" זו המסגרת שבה כל המשחקים הנ"ל נערכים. התרומה של ברקוביץ למערכת הזו היא שלילית.

ראוי כבוד שלנו?
אני מתרשם מיכולתם הפיזית והמנטאלית של ספורטאים, כולל ברקוביץ. נהנתי מכשרונו, אך זה לא קשור לכבוד. כבוד קשור להתנהגות שלו.
לא נותן כבוד לטיפוס כמו ברקוביץ, ההיפך, אני בז לו.
משה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78949
שם מלא: עפר לאור

שליחה

בזיון לכדורגל הישראלי.

אחד התפקידים של מאמן הנבחרת זה להיות דוגמא וגם ליצג את ישראל בחו"ל.

אוי ואבוי לייצוג כזה.

OldMan
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75

שליחה

זורו44 כתב:אייל פשוט מתבטא כמו זאטוט שברגע זה החליט שהוא רוצה משהו ויהימה.
אמנם הפה והמוח לא הולכים אצלו ביחד,אך בכדורגל הוא מספר 1 בכל
הזמנים גם אם רקורד של אימון בית ספר לכדורגל זה מה שייש לו.
אייל סובל ממחלה רפואית קשה שלא ניתנת לריפוי "פסוריאזיס" ויכולה
להיות השלכה להתנהלות שלו-כמו עצבים ושליפות כמו אקדוחן.
גם אם לוזון ימנה אותו למשרה- זה יחזיק זמן עד הפיצוצ הבא.
...
גיבוב של שטויות כזה ....

איפה עשית את התואר שלך ב"רפואה" וב"פסיכולוגיה" ? מאיפה הגעת לאבחנה המדויקת הזו. ראשית כל מחלת הפסוריאזיס הנה מחלה של מערכת החיסון ולא מערכת העצבים.

אפשר לחשוב שצריך להיות פרופסור באוניברסיטה כדי להיות מאמן נבחרת. מספיק לראות את אברהם גרנט עם פרצוף של אידיוט שיוצא ממכון ליווי ואת אשתו החכמה ששותה שתן בשידור חי כדי להבין במה מדובר.

אייל ברקוביץ לא סובל משום מחלה - הוא סובל מכך שלאחר שנים של הצלחות בכדורגל החיים נגמרו לו בגיל 35.

הוא מעולם לא עבר את גיל 18. מבחינה רגשית הוא מפותח בערך כמו נער בגיל 14.

אם הוא צריך להיות מאמן או לא אני לא יודע וגם זה לא מעניין - בכל מקרה נודח בשלב הראשון.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

eg99 כתב:
לא צריך מאמן ולא נעליים, צריך 11 שחקני חיזוק ואז אפילו בבון על הקווים יהיה מספיק טוב.
...
א. אני לחלוטין לא מסכים, אבל זה לא נושא השרשור (אלא אם אתה טוען במרומז שנשוא השרשור הוא בבון 8) )

ב. רעיונות כאלו הם לדעתי בדיוק המתכון להרוס את הכדורגל הישראלי להרבה שנים (אני מדבר על הרעיון לא על אם הוא יביא אותנו למונדיאל או לא).
ראשית, זה לא מבטיח כלום.
שנית - נניח שנעלה (נניח, נניח) - בנבחרת לאומית, בניגוד למועדון, ה"לאומיות" היא כמעט הכל. הסמל וההזדהות של "הציבור" עם הסמל. בלי זה אין שום משמעות. זה רק יבהיר לשחקנים טובים שהם לא מספיק טובים, ויוריד את מעמד הנבחרת.
אגב, לא כמות האיזרוחים בכדורסל הביאה השגים באירופה, אלא בנייה ארוכה עם תשתיות ושחקנים שמשחקים במסגרות, בתנאים וברמה הגבוהה ביותר.
מה לעשות, הכדורגל היום הוא מקצועני, ומי שחושב שאפשר להצליח עם ניהול כמו בשכונה, נוכחפעם אחרי פעם שזה לא עובד.
...
הכדורגל הישראלי כבר בתחתית הבאר, קשה לי להאמין שניתן להגיע יותר נמוך ממה שיש עכשיו. הקמפיין האחרון גרם לי להבין שכרגע במתכונת הנוכחית לא נזכה לראות את הנבחרת שלנו במונדיאל. אין מחוייבות , אין רצינות, משחק מבולגן ולא מסודר, אין תיאום בין השחקנים בקיצור שכונה. קשטן נכשל כמאמן אבל השחקנים אשמים לא פחות. בצרפת למשל יש הרבה שחקנים שנולדו באפריקה וזינאדין זידאן בא מאלגיר וזה לא מפריע לרמה הגבוהה בליגה וזה בטח עזר לנבחרת הלאומית שלהם. בכול אופן אתה צודק, נושא השירשור הוא הבבון וצריך להתמקד בזה :) .

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999

שליחה

זאב, ערבבת כמה דברים :wink:
הכדורגל הישראלי כבר בתחתית הבאר, קשה לי להאמין שניתן להגיע יותר נמוך ממה שיש עכשיו.
...
אנחנו מדורגים עכשיו בקבוצת האיכות השלישית.
כששרף התחיל עם הנבחרת באירופה היינו בחמישית, והפסדנו יותר מפעם אחת לקבוצות דרג 4 ו 5. סיימנו מקום 6 ו 5 בשני הקמפיינים הראשונים.
במוקדמות מונדיאל 2006 דורגנו 4 וסיימנו 3 עם הפרש שערים נחות מול שוויץ שעלתה.
אז אפשר לרדת עוד הרבה יותר, ולקבל קבוצות הרבה יותר חזקות בכל הגרלה!
אין מחוייבות , אין רצינות, משחק מבולגן ולא מסודר, אין תיאום בין השחקנים בקיצור שכונה.
...
תיאום אכן לא היה, אבל מחוייבות הייתה, רצינות היתה, והמשחק אפילו היה די מסודר (תאמין לי. ראיתי את כל המשחקים).
רמת המשחק היתה פשוט מאד נמוכה. וכך גם התוצאות. ואני לא ממתכוון לזה שלא עלינו.
אני מתכוון לזה שמיוון משוויץ ומלטביה חילצנו יחד 4 נקודות מתוך 18, ולא בגלל חוסר מזל.
זינאדין זידאן בא מאלגיר
...
לא לגמרי מדוייק. הוא נולד במרסיי להורים שנולדו באלגיר.
למיטב זכרוני, גם אצלנו יש והיו כמה כוכבים (בקנה מידה מקומי) שההורים שלהם לא נולדו כאן :lol:
ערן

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

[
זינאדין זידאן בא מאלגיר
...
לא לגמרי מדוייק. הוא נולד במרסיי להורים שנולדו באלגיר.
למיטב זכרוני, גם אצלנו יש והיו כמה כוכבים (בקנה מידה מקומי) שההורים שלהם לא נולדו כאן :lol:[/quote]

ברמה של זינאדין זידאן? :ממש לא:

חזור אל “ללא קשר”