(עדכון עמ' 3 ) shopto.net לא שולחת יותר לישראל.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
יש כאלה שמספרים שמגיע להם תוך חמישה ימים. לי אף פעם לא לקח פחות משבועיים וחצי-שלושה.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73431
- שם מלא: ערן
חבל, הזמנתי מהם כבר 3 פעמים ותמיד במחירים מעולים וזמן אספקה סביר ביותר. עצוב 
אם מישהו פה רואה מבצעים מפתים על משחקים בחנויות בחול (כמו שהיה אז על ה INFAMOUS) שידווח לשאר
אם מישהו פה רואה מבצעים מפתים על משחקים בחנויות בחול (כמו שהיה אז על ה INFAMOUS) שידווח לשאר
- Huber
-
- חבר במועדון HT

תלוי מאפא. מ PLAY ASIA תמיד לקח לי שבועיים או יותר בקירוב. לעמת זאת מ SHOPTO קיבלתי כבר משחקים תוך שבוע בערך.Malcontent כתב:יש כאלה שמספרים שמגיע להם תוך חמישה ימים. לי אף פעם לא לקח פחות משבועיים וחצי-שלושה....
- Huber
-
- חבר במועדון HT

נכנסת ל THEHUT - מצאתי שם כמות מזערית של משחקים ל PS3, מה כ"כ מיוחד באתר הזה?Malcontent כתב:אבל אני מקווה שהאתרים הבריטים האחרים (zavvi, the hut) לא ילכו בעקבותיהם....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
מדי פעם יש שם מציאות.
למשל, אני מתכנן לשחק מתישהו ב borderlands עם חברים. בשופטו הוא עולה 30 פאונד. בבקתה הוא עולה 18.
למשל, אני מתכנן לשחק מתישהו ב borderlands עם חברים. בשופטו הוא עולה 30 פאונד. בבקתה הוא עולה 18.
- UdiAm
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
אכן התקשרתי אליהם וגם דיברתי איתם דרך הצ'ט.. והם אימתו את הדבר !! הם אכן סגרו את החנות בפני הישראלים !!
על כך נאמר MERD !!!! כמו כן כמו שנכתב פה הם סגרו אותה עקב הונאות חוזרות של הקונים הישראלים .. מפתיע מישהו בפורום ?? 
- savior
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
ממש עצוב לשמוע .
ובידיוק התכוונתי להזמין את dragon age מהאתר.
הפסד של כולנו, יש רק לקוות שלא יקרה גם באתרים אחרים .
ובידיוק התכוונתי להזמין את dragon age מהאתר.
הפסד של כולנו, יש רק לקוות שלא יקרה גם באתרים אחרים .
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
ואחרי זה עוד מופתעים למה יש דעב שלילית עלינו...
חבל שאין דרך למנוע דברים כאלה
חבל שאין דרך למנוע דברים כאלה
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- ztamackao
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
חנות מעניינת שמצאתי בשיטוט בפורום VGAMES
www.gostick.co.il
עבור חלק מהמוצרים יש שם מחירים של 20-30 ש"ח יותר מהאתרים הזולים בחו"ל. יש משלוח בחינם (כנראה איטי יותר) ומשלוח בתשלום.
שווה בדיקה.
www.gostick.co.il
עבור חלק מהמוצרים יש שם מחירים של 20-30 ש"ח יותר מהאתרים הזולים בחו"ל. יש משלוח בחינם (כנראה איטי יותר) ומשלוח בתשלום.
שווה בדיקה.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
חבר'ה יצאתם קצת מפרופורציות, עם כל הכבוד אני לא קונה את התירוץ של ההונאה.
יש כאן ריח חריף של שיקולים פוליטיים לצד כמה מזערית של קונים מישראל אותם "הם מפסידים".
אני נתקלתי כבר פעם במוכר בריטי שסירב לעשות איתי עסקים עקב כך שהוא מגדיר את ישראל כמדינת טרור ואפרטהייד.
אז יעלה לכם מעט יותר, לא סוף העולם.
קצת גאווה לאומית לא תזיק.
יש כאן ריח חריף של שיקולים פוליטיים לצד כמה מזערית של קונים מישראל אותם "הם מפסידים".
אני נתקלתי כבר פעם במוכר בריטי שסירב לעשות איתי עסקים עקב כך שהוא מגדיר את ישראל כמדינת טרור ואפרטהייד.
קצת גאווה לאומית לא תזיק.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- nadavck
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
בדרך כלל אם זה משיקולים פוליטיים אז אומרים את זה באופן מאוד ברור. כל הקטע בחרם פוליטי הוא לומר שזה חרם פוליטי. הבריטים לא מתביישים מאיתנו אז אני בטוח שאם זה היה בעקבות חרם אז היו אומרים שהם נגד פעילות כזו או אחרת של ישראל ולכן לא מוכרים לנו.shraga007 כתב:חבר'ה יצאתם קצת מפרופורציות, עם כל הכבוד אני לא קונה את התירוץ של ההונאה.
קצת גאווה לאומית לא תזיק....
הבעיה היא לא משתמש ישראלי כזה או אחר, יש קבוצות של בסטיונרים וחנויות מאיזורים מסויימים בארץ שמזמינים הרבה סחורה ואז מדווחים על כרטיס גנוב, סחורה שלא הגיע וכו'. המדיניות של האתרים האלה היא לשלוח שוב או לבטל את העסקה. כאשר יש הרבה פניות כאלה ממדינה מסויימת, מפסיקים לעשות איתה עסקים.
זה היה ככה גם בתחילת 2000 עם האתר ezydvd האוסטרלי.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

צר לי אבל הטיעונים שהעלת לא מקדשים את ההחלטה:nadavck כתב:בדרך כלל אם זה משיקולים פוליטיים אז אומרים את זה באופן מאוד ברור. כל הקטע בחרם פוליטי הוא לומר שזה חרם פוליטי. הבריטים לא מתביישים מאיתנו אז אני בטוח שאם זה היה בעקבות חרם אז היו אומרים שהם נגד פעילות כזו או אחרת של ישראל ולכן לא מוכרים לנו.shraga007 כתב:חבר'ה יצאתם קצת מפרופורציות, עם כל הכבוד אני לא קונה את התירוץ של ההונאה.
הבעיה היא לא משתמש ישראלי כזה או אחר, יש קבוצות של בסטיונרים וחנויות מאיזורים מסויימים בארץ שמזמינים הרבה סחורה ואז מדווחים על כרטיס גנוב, סחורה שלא הגיע וכו'. המדיניות של האתרים האלה היא לשלוח שוב או לבטל את העסקה. כאשר יש הרבה פניות כאלה ממדינה מסויימת, מפסיקים לעשות איתה עסקים.
זה היה ככה גם בתחילת 2000 עם האתר ezydvd האוסטרלי....
1. אם הכרטיס גנוב, אזי העלות נופלת על חברת האשראי ו\או חברת הביטוח שמבטחת את הכרטיס מפני גניבה.
2. לגבי טענת אי קבלה, ניתן לפתור זאת בקלות ע"י משלוח עם חברות יותר רציניות שהסחורה מגיעה עם שליח לנמען וככה יש אישור מסירה.
נכון שיש בריטים שלא מתביישים להודות שהם לא עושים איתנו עסקים עקב מניעים פוליטיים אבל יש גם כאלה שלא ממש רוצים את הכאב ראש הזה ומעדיפים להשתמש בתירוצים יותר אלגנטיים ויותר מזה שמפילים את האשמה על הצד השני.
- nadavck
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
shraga007 כתב:צר לי אבל הטיעונים שהעלת לא מקדשים את ההחלטה:nadavck כתב:בדרך כלל אם זה משיקולים פוליטיים אז אומרים את זה באופן מאוד ברור. כל הקטע בחרם פוליטי הוא לומר שזה חרם פוליטי. הבריטים לא מתביישים מאיתנו אז אני בטוח שאם זה היה בעקבות חרם אז היו אומרים שהם נגד פעילות כזו או אחרת של ישראל ולכן לא מוכרים לנו.shraga007 כתב:חבר'ה יצאתם קצת מפרופורציות, עם כל הכבוד אני לא קונה את התירוץ של ההונאה.
1. אם הכרטיס גנוב, אזי העלות נופלת על חברת האשראי ו\או חברת הביטוח שמבטחת את הכרטיס מפני גניבה.
2. לגבי טענת אי קבלה, ניתן לפתור זאת בקלות ע"י משלוח עם חברות יותר רציניות שהסחורה מגיעה עם שליח לנמען וככה יש אישור מסירה.
נכון שיש בריטים שלא מתביישים להודות שהם לא עושים איתנו עסקים עקב מניעים פוליטיים אבל יש גם כאלה שלא ממש רוצים את הכאב ראש הזה ומעדיפים להשתמש בתירוצים יותר אלגנטיים ויותר מזה שמפילים את האשמה על הצד השני....
אני מציע שנסכים שאנחנו לא מסכימים.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

fair enoughnadavck כתב:shraga007 כתב:צר לי אבל הטיעונים שהעלת לא מקדשים את ההחלטה:nadavck כתב:בדרך כלל אם זה משיקולים פוליטיים אז אומרים את זה באופן מאוד ברור. כל הקטע בחרם פוליטי הוא לומר שזה חרם פוליטי. הבריטים לא מתביישים מאיתנו אז אני בטוח שאם זה היה בעקבות חרם אז היו אומרים שהם נגד פעילות כזו או אחרת של ישראל ולכן לא מוכרים לנו.shraga007 כתב:חבר'ה יצאתם קצת מפרופורציות, עם כל הכבוד אני לא קונה את התירוץ של ההונאה.
נכון שיש בריטים שלא מתביישים להודות שהם לא עושים איתנו עסקים עקב מניעים פוליטיים אבל יש גם כאלה שלא ממש רוצים את הכאב ראש הזה ומעדיפים להשתמש בתירוצים יותר אלגנטיים ויותר מזה שמפילים את האשמה על הצד השני....
אני מציע שנסכים שאנחנו לא מסכימים....
- Huber
-
- חבר במועדון HT

אם אתה מוצא משהו אטרקטיבי, שתף גם אותנוMalcontent כתב:מדי פעם יש שם מציאות.
למשל, אני מתכנן לשחק מתישהו ב borderlands עם חברים. בשופטו הוא עולה 30 פאונד. בבקתה הוא עולה 18....
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
אם זה נכון לגבי הקניה בכמויות, למה פשוט לא יכלו לאסור את זה?
חוצמזה כרטיס גנוב לא אמורה להיות בעיה של החנות, לא (אולי אני נאיבי וטועה...)
חוצמזה כרטיס גנוב לא אמורה להיות בעיה של החנות, לא (אולי אני נאיבי וטועה...)
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
בוא נגיד שהייתי מהצד העסקי שמוכר דברים.צר לי אבל הטיעונים שהעלת לא מקדשים את ההחלטה:
1.אם אתה מאמין שחברת האשראי תספוג - אשריך. בינינו ? Fat Chance.
2. אתה צודק. חבר שלי הזמין משהו מHTC לטלפון שלו. שלחו לו שבגלל שזה ישראל צריך להזמין בDHL. עלה לו 12 פאונד משלוח (זה היה חלק קטן) והגיע מהר. הבעיה היא שהם (SHOPTO) יהיו לא אטרקטיביים במחיר אם הם יחייבו אנשים לישראל להזמין ככה. במקרה של HTC אין ברירה כי רק להם יש את החלק הזה. במקרה של SHOPTO - אנחנו מכירים כל כך הרבה אלטרנטיבות, הם מכירים בזה, עדיף שלא לשלוח יותר.
Vocare Ad Regnum
-
7ariel7
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 258
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- grifin