יתכן שכן, יתכן שלא, מה שיקבע את זה יהיה רק התמחור. אם בשלוש שנים הקרובות המחיר של המסכים הללו ירדו למחיר של מסכים "רגילים", אני שותף לדעתך. אחרת יהיו מספיק לקוחות שייתרו על הפיטצ'ר הזה בשביל מחיר יותר נמוך של המסך.oferlaor כתב: רוצה או לא רוצה, לכל מסך בשנים הקרובות יהיה את זה. אם לא תלבש את המשקפיים ותכבה את התפריט, זה יעבור לדו מימד....
פנסוניק מציגה שני מסכי 3D - עכשיו כבר יש מודל ומחיר !
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
מה המחיר הצפוי בארץ? 
מתי?
מתי?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- nadavck
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
אני דווקא מאוד מאמין ב HD, דווקא בגלל ריבוי השידורים.MartinHSabag כתב:Huber ו-nadavck,
תחליפו את ה-3D ב-FULL HD ותחזרו שנתיים שלוש אחורה.....זה בדיוק אותו דבר....
בארץ בעצם עוד לא התחילה מהפכת ה- HD. ברגע שערוץ 2 יתחיל לשדר ב HD אז זה יקרה!
בדיוק בגלל זה אני לא כל כך מאמין ב 3D. אבל אולי, במחשבה שנייה, דווקא ה- 3D זה מה שיעזור לקדם את ה- HD.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
Huber,
העלות של הוספת 3D למסכים היא מאוד לא גבוהה. כל החברות יעברו לזה כסטנדרט. כמות ההשקעה בתחום יכולה להחזיר את עצמה רק אם זה יתקדם בצורה הזו.
בדיוק כפי שמרטין אומר, התלת מימד הוא ה-FULL HD של פעם.
העלות של הוספת 3D למסכים היא מאוד לא גבוהה. כל החברות יעברו לזה כסטנדרט. כמות ההשקעה בתחום יכולה להחזיר את עצמה רק אם זה יתקדם בצורה הזו.
בדיוק כפי שמרטין אומר, התלת מימד הוא ה-FULL HD של פעם.
-
MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
זה עיניין של אבולוציה לא רבולוציה.
זה ייקרה וזה יגיע.
נכון, זה יהיה יקר בהתחלה ורק ה-EARLY ADOPTERS ייקנו את זה בשביל שני סרטים וחצי שייצאו השנה ב-BD שיזמינו מאמזון....אבל עדיין זה לא שונה מכל פיסת טכנולוגיה שאני מכיר בתחום הזה שיצאה....
זה ייקרה וזה יגיע.
נכון, זה יהיה יקר בהתחלה ורק ה-EARLY ADOPTERS ייקנו את זה בשביל שני סרטים וחצי שייצאו השנה ב-BD שיזמינו מאמזון....אבל עדיין זה לא שונה מכל פיסת טכנולוגיה שאני מכיר בתחום הזה שיצאה....
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
בסרט אווטאר שהפורום ארגן בחסות יורוקום כשהורדתי את המשקפיים ראיתי את התמונהoferlaor כתב:shlomiassaf,
הרגת אותי - נסה 2-3 שנים.
nadavck,
רוצה או לא רוצה, לכל מסך בשנים הקרובות יהיה את זה. אם לא תלבש את המשקפיים ותכבה את התפריט, זה יעבור לדו מימד....
מטושטשת -האם במסכים אילו ניתן למנוע את הטשטוש וחוסר החדות כשרואים ללא המשקפיים
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- frankym
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
דווקאא קראתי כתבה או יותר נכון ראיתי כתבה ביוטיוב על מסכים 3D שהיו בCES ואמרו שם אם אני לא טועה זה היה פנסוניק שזה ממש לא יהיה נורא לאלה שלא ילבשו את המשקפיים לשבת לראותת סרט שמקרין על המסך בתלת מימד
-
MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
לא נורא רק אם אתה אוהב לראות תמונה כפולה ומטושטשת...frankym כתב:דווקאא קראתי כתבה או יותר נכון ראיתי כתבה ביוטיוב על מסכים 3D שהיו בCES ואמרו שם אם אני לא טועה זה היה פנסוניק שזה ממש לא יהיה נורא לאלה שלא ילבשו את המשקפיים לשבת לראותת סרט שמקרין על המסך בתלת מימד...
ברצינות. לא זה לא ניתן.
- frankym
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
הנציג אמר באותה כתבה שזה לא יהיה נורא ובילתי ניתן לצפיה ברגע שיהיה לי קצת זמן אני אחפש את הכתבה הזו והעלה לפה את הקישור בכל אופן מרטין בוקר אור ויום מבורך