לא ניפצתי כלום וגם לא התכוונתי לנפץ, זה תחום מגוון, יש מספר דעות והם גם משתנות לפי הצרכים. כל ההמלצות פה בפורום טובות, אף אחד לא המליץ לך על דגם גרוע, השאלה מה הכי מתאים לך?XpHunTeR כתב:ניפצת עכשיו המון המלצות של אנשים באשכול הזה...riji כתב:לאחרונה בדקתי לצורך רכישה מסכים של 37'' לשידורים רגילים (SD) ובדגש על ערוץ 11 וערוץ 2 ואני חייב לציין שהגעתי לכמה מסקנות מצפייה בכל הדגמים הפופולאריים:
סמסונג (530/50) - הכי פחות מוצלח בצפייה בערוצים הללו ובאופן כללי מאכזב כשהמקור אינו איכותי.
טושיבה (AV600/C3000) - רואים נחמד, צבעים טובים, לא מספיק חד והשחורים מאכזבים
פנסוניק (X10) - צבעים טובים, איכות טובה אבל בשידורים באיכות נמוכה יש מריחה של צבע ומריחה של פונטים קטנים
פיליפס 5604 - הכי חדה מכל החברים, ונותנת תחושה טובה אבל משהו באלגוריתם העיבוד גורם לגזירה חזקה מאוד סביב הדמויות ופונטים בתנועה, יותר תחושה של תנועה לא טבעית
סוני (S5500) - איכות טובה מאוד בשידורי SD איכותיים, פחות במקור לא איכותי, צבעים טבעיים אבל לא מספיק עשירים
LG LH50 - צבעים עשירים יחסית, החלקת תמונה טובה ב- 200 הרץ, תמונה לא מחודדת מספיק לשידורי ספורט
הדגם שנבחר לבסוף לצרכים הספציפיים היה ה- LG כאשר החסרון המרכזי הינו היעדר כניסת SCART, יתרונות מרכזיים USB, עברית, MUTE ללא סימון במסך, לדעתי רואים בה הכי טוב מהדגמים שנבחנו לצרכים הספציפיים, מחיר כולל אחריות ח.י. 4000 ש"ח בביג בוקס....
עד עכשיו היו המלצות ל:
40" Samsung LA40B550
37" Sony S-5500 / S-5600
42" Philips 42PFL5604H
Panasonic X10
ועכשיו אתה אומר ש LG (שלא נראה לי שנחשבים ממש בתחום המסכים) הוא הכי טוב, והדגם הכי מומלץ פה (B550) הוא הכי פחות טוב!
עכשיו הצלחת ממש לבלבל אותי......
אם הפרמטר צפייה בערוצים ממקור לא איכותי בדגש על ערוץ 1 וגם 2 (לא רשמתי 10 כי ב- 10 הכללים משתנים) אזי שים לב שיש דגמים שעושים עבודה טובה יותר בהתמודדות עם רעש ואיכות תמונה גרועה, מצד שני בתוכן HD שוב זה משתנה, ב- SD איכותי שוב זה משתנה ובכלל זה עניין של תקציב, צרכים וכו'...
אם ההמלצה של כולם נראית לך, לך עליה, לא סתרתי אותה בהמלצות (ההפך תקרא היטב הערות לגבי מרבית הדגמים שרשמת) רק ציינתי חולשה לטעמי וזה דבר שתמיד טוב לדעת על מוצר שאתה מתכוון לרכוש כי ברגע שאתה יודע במה הוא חזק יותר ובמה הוא חלש אתה קונה אותו בראש שקט ולא צריך לאכול את הלב אח"כ. גש ותיראה, אין כמו מראה עיניים.