שאלה לגבי רסיבר של פיוניר VSA-AX10-AI
- orenpeled
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
בזמנו היבואן ערך מחירת חיסול של ה- 875 ב- 6500 ש"ח. לא יודע אם נשאר לו עוד.
תקח בחשבון שהוא מתחמם בטרוף בגלל הפרוססור של ה- REON ול כדאי לשים שום דבר עליו. בכל מקרה המחליף של ה- 875 זה משהו בין ה- 1007 שאין לו את ה- REON וה- 3007 שיש לו את ה- REON.
אם אתה לא צריך את ה- REON ואתה בעיקר בעניינים של הקולנוע ביתי, עדיף ללכת על ה- Pionner.
תקח בחשבון שהוא מתחמם בטרוף בגלל הפרוססור של ה- REON ול כדאי לשים שום דבר עליו. בכל מקרה המחליף של ה- 875 זה משהו בין ה- 1007 שאין לו את ה- REON וה- 3007 שיש לו את ה- REON.
אם אתה לא צריך את ה- REON ואתה בעיקר בעניינים של הקולנוע ביתי, עדיף ללכת על ה- Pionner.
-
hofir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 480
orenpeled תודה
בזמנו היבואן ערך מחירת חיסול של ה- 875 ב- 6500 ש"ח
ידוע לך מתי נערכה המכירה ?
גם ה787 שלי מתחמם יש לי אותו 9 שנים
6500 שקל + אחריות של 3 שנים של TOP AUDIO אני קונה בעיניים עצומות.
6500 שקל + אחריות של 3 שנים של TOP AUDIO אני קונה בעיניים עצומות.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
צור קשר עם אילו שאמרתי לך ואני מאמין שיהיה בסדר.hofir כתב:orenpeled תודה
6500 שקל + אחריות של 3 שנים של TOP AUDIO אני קונה בעיניים עצומות....
כמו כן, אם אתה בקשר עם ישראל, שווה לשאול אותו לגבי ימאהה 3800 או אפילו 1800 מתצוגה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
hofir
-
- חבר פעיל מאוד

אני מעדיף כמובן מכשיר חדש
וחושב ש ONKYO DENON PIONEER עדיפים על YAMAHA
למרות שלפני כ20 שנה היה לי רסיבר סטריאו 596 RX של YAMAHA
אם אשיג את ה-875 ב6500 שקל אלך עליו כנראה _אפילו לא שמעתי אותו
אם אשיג את ה-875 ב6500 שקל אלך עליו כנראה _אפילו לא שמעתי אותו
- danlior
-
- חבר מכור קשה

אני מסכים שלכל רסיבר יש יתרון כלשהו על חברו (גם לימאהה יש את היתרון שלו) אבל ההבדלים לא יבואו לידי ביטוי עם הרמקולים שלך. בטח לא היתרון שיש לאונקיו באיכות ההגברה ודווקא אז הסקסיות של הימאהה תוכל להביא לך הרבה כיף.hofir כתב:אני מעדיף כמובן מכשיר חדש
אם אשיג את ה-875 ב6500 שקל אלך עליו כנראה _אפילו לא שמעתי אותו...
כשאמרתי תצוגה התכוונתי לשאריות, לאו דווקא שהיו בשימוש
- danlior
-
- חבר מכור קשה

hofir
ברכות על ה-6600 - יופי של מכשיר וחבל שיהיה לך אותו בלי רסיבר שיהיה מסוגל לפענח את הפורמטים החדשים.
לא, יש לי את ה-4100, שני דורות מאחורי ה-6600 והוא אינו מסוגל להקליט.דרך אגב ראיתי שיש לך סטרימר של DVICO (אני קניתי לא מזמן את ה6600 כך אני מכיר את אריה)
האם לסטרימר שלך יש אפשרות הקלטה ?...
ברכות על ה-6600 - יופי של מכשיר וחבל שיהיה לך אותו בלי רסיבר שיהיה מסוגל לפענח את הפורמטים החדשים.
- sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
אם אין לך צורך במעבד/בורר וידאו והפורמטים החדשים לא חשובים לך , לדעתי אתה טועה .hofir כתב:אני מעדיף כמובן מכשיר חדש
אם אשיג את ה-875 ב6500 שקל אלך עליו כנראה _אפילו לא שמעתי אותו...
הפיוניר AX10Ai עולה בהרבה באיכותו על האונקיו 875 , וניתן להשיג אותו במחיר זול יותר מהאונקיו .
-
hofir
-
- חבר פעיל מאוד

היום קניתי את PIONEER LX70 באניגמה חיפה אצל ישראל
תודה על כל העזרה
תודה על כל העזרה
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
-
hofir
-
- חבר פעיל מאוד

תודה
עדיין לא פתחתי את האריזה
עדיין לא פתחתי את האריזה
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
hofir
תתחדש, אחלה רסיבר...
תתחדש, אחלה רסיבר...
-
hofir
-
- חבר פעיל מאוד

תודה
IF U BUILT IT, IT WILL COME
אמר את זאת לפני
IF U BUILT IT, IT WILL COME
אמר את זאת לפני
- danlior
-
- חבר מכור קשה

תתחדש 
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
תתחדש ותהנה, רסיבר מעולה.hofir כתב:אני מעדיף כמובן מכשיר חדש
למרות שלפני כ20 שנה היה לי רסיבר סטריאו 596 RX של YAMAHA...
כמו לרבים פה גם אני מחזיק ב LX70 ובכל זאת מעניין אותי לדעת מדוע לדעתך ימאהה פחות טוב מהחברות שציינת,
האם כוונתך היתה שהוא פחות מתאים לרמקולים שלך ?
-
hofir
-
- חבר פעיל מאוד

danlior תודה
yarino תודה
מעניין אותי לדעת מדוע לדעתך ימאהה פחות טוב מהחברות שציינת ?
דעתי לגבי הימאהה נקבעה מתגובות של אנשים שכתבו כך ואולי אני טועה ?
מתנצל אם פגעתי בימאהה
yarino תודה
מעניין אותי לדעת מדוע לדעתך ימאהה פחות טוב מהחברות שציינת ?
מתנצל אם פגעתי בימאהה
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
תיראה, לשפוט חברה יצרנית בגלל כמה וכמה דעות של אנשים, ניראה לי לא נכון בתכלית...
אותו דבר טענו לגבי פיוניר/דנון/אונקיו/הרמן קרדן ועוד עשרות חברות...
ימאהה חברה מאוד מוערכת בעולם ובארץ, אני אישית הייתי "נאמן" ימאהה במשך שנים רבות, כבר עברו באמתכתי, רסיברים רבים מתוכם: AX-1/A-1, RX0V2090/2092/2095 ו-1000/1200/3000/3200/2500, בתקופה של יותר מעשור...
ימאהה נחשבה לרפרנס במיוחד בשנות ה-90 כששודכה למכשירי הלייזרדיסק...למינהם...והתמודדה כמובן על הכתר עם פיוניר...
אני אישית העדפתי את הרסיברים של ימאהה, בגלל הקולנוע "הגדול" שלהם, הם היחידים באותה התקופה שבאמת "הצליחו" להביא את הקולנוע הביתה...
פיוניר לא הרשימו אותי כלל באותה התקופה, הם היו מאוד ניטרליים ו"יבשים"...
לחר ימאהה, התנסתי עם אונקיו (939/989)שאכן העדפתי את הסאונד החם והמוזיקלי שלהם על פני הפירוט והבהירות של ימאהה.
התפנית אצלי עברה לפיוניר כאשר הבאתי הביתה את ה-AX10...(לפני כשלוש וחצי שנים) שפשוט הפיל אותי...ובעזרת הכיול ה"מבריק" שלו, נתן לי מענה מצויין בקולנוע ובמוזיקה, מבלי "לצבוע" את הצליל כמו שהרגשתי עם ימאהה...ואפילו עם אונקיו.
אך הכל עניין של האוזן שלך, כך שהדבר מאוד אינדיווידואלי עד קיצוני...
כל אוזן תעדיף גווון צליל אחר...לא אכנס עכשיו אך האוזן של האדם בנויה, כי לא ניצא מזה..כמה תנודות קיימות בתדר אחד וכיצד הוא משפיע פסיכולוגית ופיזית על השמע הכללי...
לא סתם כל חברה בעלת גוון אחר, מפני שהשוק בחוץ מן הסתם לא זהה, והוא נוטה כל פעם מגוןון כזה או אחר...
בכל אופן, חברת ימאהה היא חברה בהחלט מצויינת, וברקורד שלהם, יש להם ציוד מרשים ואיכותי ביותר..
אמנם לטעמי ימאהה של היום (ב-6-7 שנים האחרונות) נשמעת פחות לאוזניי מימאהה של שנות ה-90, שם היה דגש על הגברה איכותית ביותר, פרוססור איכותי, ואיכות בנייה לתפארת..
היום לצערי לפחות לאוזניי הגוון צליל של ימאה היום דיי פלסטי ולא טבעי..ומוזיקלית הוא נופל ביחס לאחרים...
אבל זו דעתי שביססתי על ניסיון רב עם מגברים של ימאהה, וכמובן בהשוואה לחברות אחרות מוערכות לא פחות ולא יותר...
וכטיפ על תשצע דעות וביקורות, פשוט תאזין במו אוזנייך וכמובן ביחס ורפרנס לחברות אחרות...
אמנם ללא קשר, הבחירה של פיוניר LX70, היא בהחלט בחירה נבונה בעיקר עלות מול תועלת...
ושוב תתחדש
תיראה, לשפוט חברה יצרנית בגלל כמה וכמה דעות של אנשים, ניראה לי לא נכון בתכלית...
אותו דבר טענו לגבי פיוניר/דנון/אונקיו/הרמן קרדן ועוד עשרות חברות...
ימאהה חברה מאוד מוערכת בעולם ובארץ, אני אישית הייתי "נאמן" ימאהה במשך שנים רבות, כבר עברו באמתכתי, רסיברים רבים מתוכם: AX-1/A-1, RX0V2090/2092/2095 ו-1000/1200/3000/3200/2500, בתקופה של יותר מעשור...
ימאהה נחשבה לרפרנס במיוחד בשנות ה-90 כששודכה למכשירי הלייזרדיסק...למינהם...והתמודדה כמובן על הכתר עם פיוניר...
אני אישית העדפתי את הרסיברים של ימאהה, בגלל הקולנוע "הגדול" שלהם, הם היחידים באותה התקופה שבאמת "הצליחו" להביא את הקולנוע הביתה...
פיוניר לא הרשימו אותי כלל באותה התקופה, הם היו מאוד ניטרליים ו"יבשים"...
לחר ימאהה, התנסתי עם אונקיו (939/989)שאכן העדפתי את הסאונד החם והמוזיקלי שלהם על פני הפירוט והבהירות של ימאהה.
התפנית אצלי עברה לפיוניר כאשר הבאתי הביתה את ה-AX10...(לפני כשלוש וחצי שנים) שפשוט הפיל אותי...ובעזרת הכיול ה"מבריק" שלו, נתן לי מענה מצויין בקולנוע ובמוזיקה, מבלי "לצבוע" את הצליל כמו שהרגשתי עם ימאהה...ואפילו עם אונקיו.
אך הכל עניין של האוזן שלך, כך שהדבר מאוד אינדיווידואלי עד קיצוני...
כל אוזן תעדיף גווון צליל אחר...לא אכנס עכשיו אך האוזן של האדם בנויה, כי לא ניצא מזה..כמה תנודות קיימות בתדר אחד וכיצד הוא משפיע פסיכולוגית ופיזית על השמע הכללי...
לא סתם כל חברה בעלת גוון אחר, מפני שהשוק בחוץ מן הסתם לא זהה, והוא נוטה כל פעם מגוןון כזה או אחר...
בכל אופן, חברת ימאהה היא חברה בהחלט מצויינת, וברקורד שלהם, יש להם ציוד מרשים ואיכותי ביותר..
אמנם לטעמי ימאהה של היום (ב-6-7 שנים האחרונות) נשמעת פחות לאוזניי מימאהה של שנות ה-90, שם היה דגש על הגברה איכותית ביותר, פרוססור איכותי, ואיכות בנייה לתפארת..
היום לצערי לפחות לאוזניי הגוון צליל של ימאה היום דיי פלסטי ולא טבעי..ומוזיקלית הוא נופל ביחס לאחרים...
אבל זו דעתי שביססתי על ניסיון רב עם מגברים של ימאהה, וכמובן בהשוואה לחברות אחרות מוערכות לא פחות ולא יותר...
וכטיפ על תשצע דעות וביקורות, פשוט תאזין במו אוזנייך וכמובן ביחס ורפרנס לחברות אחרות...
אמנם ללא קשר, הבחירה של פיוניר LX70, היא בהחלט בחירה נבונה בעיקר עלות מול תועלת...
ושוב תתחדש
- mta194
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
itay123,
דיעה יפה ומנומקת היטב.
נהניתי לקרוא
דיעה יפה ומנומקת היטב.
נהניתי לקרוא
- danlior
-
- חבר מכור קשה

מנסיוני ההבדל בין ימאהה של השנים האחורנות לפיוניר הוא בשני מישורים:
הגברה - ההגברה של הימאהה הכי בסיסית אותה שמעתי מרסיבר ק"ב ונשמעת איום עם רמקולים םאיכותיים. הפיוניר מחזיק רמקולים טובים יותר בכבוד ומתקרב באיכותו להגברה של האונקיו.
פרוססינג ק"ב - לשניהם יש קונספט שונה בנושא - פיוניר מתרכז בפרוססינג משובח שגם במצב דיירקט נשמע גדול ומרשים ואילו לימאהה יש פרוססינג בסיסי שעליו הם נותנים סדרה שלמה של אפקטים והדמיות אקוסטיות על מנת להעשיר את הסאונד.
הגברה - ההגברה של הימאהה הכי בסיסית אותה שמעתי מרסיבר ק"ב ונשמעת איום עם רמקולים םאיכותיים. הפיוניר מחזיק רמקולים טובים יותר בכבוד ומתקרב באיכותו להגברה של האונקיו.
פרוססינג ק"ב - לשניהם יש קונספט שונה בנושא - פיוניר מתרכז בפרוססינג משובח שגם במצב דיירקט נשמע גדול ומרשים ואילו לימאהה יש פרוססינג בסיסי שעליו הם נותנים סדרה שלמה של אפקטים והדמיות אקוסטיות על מנת להעשיר את הסאונד.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
בעניין ההגברה אני לא מסכים איתך, הסאונד בדו ערוצי של ימאהה טובה בהרבה מפיוניר.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

עם אילו רמקולים השוות?yarino כתב:בעניין ההגברה אני לא מסכים איתך, הסאונד בדו ערוצי של ימאהה טובה בהרבה מפיוניר....