הנה עוד סיבה מדוע לא אהיה לקוח של בזק בינלאומי
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
peccary,
עד שאני לא שומע שזה הסתדר אני לא מפרגן
עד שאני לא שומע שזה הסתדר אני לא מפרגן
העם דורש..... כל מיני דברים
- peccary
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 301
נציגי בבי"ל כבר מתחילים להתעניין ולנסות לפתור את הבעיהמה עבד בדיוק?...
- peccary
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 301
סבבהעד שאני לא שומע שזה הסתדר אני לא מפרגן...
-
Nissim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
קרן_בזק_בינלאומי,
את מוזמנת לפנות אלי בפרטי ואשלח לך מספר פניה לתיבה אישית.
peccary,
לנציגי בזק בינלאומי כבר היו כמה הזדמנויות לפתור את העניין אך "הנהלים" לא אפשרו להם, בקיצור, זה שענו לך בטלפון או באינטרנט, זה לא אומר שהם רוצים לפתור, או פותרים את הבעיות. שלא תבין אותי לא נכון, אשמח לפרגן לכל נציג שפותר, אבל באמת פותר, בעיות בצורה הגיונית.
בשיחה שהתקיימה, אמרתי שאני מוכן לשם את עלות השימוש המלאה על החודשים הקודמים , אבל קיבלתי סירוב.
אני יודע מה יקרה בסוף, כי זה כבר קרה לי פעם אחת, נגיע לבית המשפט, השופט ינזוף בהם ובזק בינלאומי תשלם כפול.( אם היו משלמים פי 1000 לא היינו בכלל מגיעים לבית המשפט מלכתחילה כי היה שוט היה כזה שאפשר להשתמש בו)
את מוזמנת לפנות אלי בפרטי ואשלח לך מספר פניה לתיבה אישית.
peccary,
לנציגי בזק בינלאומי כבר היו כמה הזדמנויות לפתור את העניין אך "הנהלים" לא אפשרו להם, בקיצור, זה שענו לך בטלפון או באינטרנט, זה לא אומר שהם רוצים לפתור, או פותרים את הבעיות. שלא תבין אותי לא נכון, אשמח לפרגן לכל נציג שפותר, אבל באמת פותר, בעיות בצורה הגיונית.
בשיחה שהתקיימה, אמרתי שאני מוכן לשם את עלות השימוש המלאה על החודשים הקודמים , אבל קיבלתי סירוב.
אני יודע מה יקרה בסוף, כי זה כבר קרה לי פעם אחת, נגיע לבית המשפט, השופט ינזוף בהם ובזק בינלאומי תשלם כפול.( אם היו משלמים פי 1000 לא היינו בכלל מגיעים לבית המשפט מלכתחילה כי היה שוט היה כזה שאפשר להשתמש בו)
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
את אותו דבר עשה לי נציג של 012 , ואת התוצאה של טיפולו אתה רואהpeccary כתב:הנה, לחץ (מתון במקרה זה) אכן עבדאשמח לבדוק את הנושא לעומק.
על מנת שאוכל לעשות זאת , אנא שלח לי פרטים מלאים של הלקוחה:
שם מלא, מספר ת.ז או שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון (שלך ) ושעות נוחות לחזרה.
ואדאג לחזרת נציג בהקדם.
את הפרטים שלח במייל [email protected].
המשך גלישה מהנה,
קרן בזק בינלאומי......
כך שעד שהם לא יוצאים זה תרגיל ביחסי ציבור
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

תבעת ספקית ISP ? איך בדיוק לתבוע בתביעות קטונות עם צילום מסך של ספיד טסט ? הם יגידו שכול הזמן הם כן נותנים ורק במקרים הספציפיים האלו זה לא כך ? להפנות את השופט בבית משפט לתביעות קטנות לאתר ? הוא יזרוק אותי מהאולםNissim כתב:truejoker,
כאשר אתה צודק, שווה לתבוע, אני שילמתי אגרה של 80 ש"ח, וקיבלתי פיצוי של אלפי שקלים....
ואיך בדיוק אני יכול להוכיח שלא הסכמתי להארכת התחייבות , וזה נעשה בלי ידיעתי ? הר כשהם פרסמו שהם נותנים מתנה , תמים וטיפש כמוני חשב שאם אני לקוח של כ"כ הרבה זמן הם רוצים ל"פצות" לקוחות . לא חשבתי ולא אמרו לי ולא הסכמתי להתחייבות של 18 חודש כמו שהם טוענים . אבל ברור לי שהם "ימצאו" הקלטה כזו , למרות שאני בטוח במליון אחוז שלא , כי באותה תקופה חשבתי שרק אנסה את ה2.5 עד שאמצא ספק לעבור אליו . אז ברור לי שלא הייתי מסכים להאריך את ההתחייבות אבל להוכיח את זה בבית משפט ?!!!
לא יודע איך
- xmen
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
גם אני מצטרף,
אני מתכוון להגיש תביעה נגד נטויז'ן , ויש לי ראיות מכאן עד אילת על חוסר קבלת השירות המינימלי שאני משלם כל כך הרבה עבורו (גלישה לאתרים ישראלים (דגש, כי לבינלאומיים עפ התקנון הם לא מחוייבים)) ומי שזוכר את חודש דצמבר 2009 בנטויז'ן יודע על מה אני מדבר.
אגב, אני לא מחוייב לשנה, לא לחצי שנה ואפילו לפחות, אבל אני לא מתכוון לשלם שקל, ואני מתכוון את גובה ה"קנס" (קנס של אמא של**) לתרום לילדים חולים בבית חולים בתוספת סכום כפול מכיסי. בגלל שאין חוקים והכל פרוץ, מזלזלים בנו הלקוחות כל כך...
אני מתכוון להגיש תביעה נגד נטויז'ן , ויש לי ראיות מכאן עד אילת על חוסר קבלת השירות המינימלי שאני משלם כל כך הרבה עבורו (גלישה לאתרים ישראלים (דגש, כי לבינלאומיים עפ התקנון הם לא מחוייבים)) ומי שזוכר את חודש דצמבר 2009 בנטויז'ן יודע על מה אני מדבר.
אגב, אני לא מחוייב לשנה, לא לחצי שנה ואפילו לפחות, אבל אני לא מתכוון לשלם שקל, ואני מתכוון את גובה ה"קנס" (קנס של אמא של**) לתרום לילדים חולים בבית חולים בתוספת סכום כפול מכיסי. בגלל שאין חוקים והכל פרוץ, מזלזלים בנו הלקוחות כל כך...
אני צהוב-סגול בנשמה, יאלללה חולון מלחמה!
חולוניה!
חולוניה!
-
Nissim
-
- חבר ותיק

truejoker,
ההתנהלות שלי מול בזק בינלאומי לא הייתה בעניין מהירות, אלא בעניין תשלומים שהורדו שלא כדין, כמו במקרה זה.
אגב, אני בד"כ לא רץ כ"כ מהר לתבוע אלא מנסה קודם להסתייע במשרד התקשורת, ברוב המקרים זה הספיק.
אם תגיע לבית המשפט, תצטרך להראות שניסית להגיע להסדר עם החברה והיא התעמרה בך. (רשום כל תכתובת וכל שיחה שערכת עם חברת התקשורת וזוהי ראיה קבילה לבית המשפט)
עשה לעצמך נוהג, דיברת פעם אחת עם חברת התקשורת ולא קיבלת שירות כראוי ואתה חושב שעושקים אותך, שלח תלונה כאן http://www.moc.gov.il/26-he/MOC.aspx וצפה לתגובה, הם באמת עוזרים. אם יש אינטרס רחב יותר, תקבל גם עזרה משפטית.
xmen,
אורנג' עולים קצת יותר אבל השירות שלהם טוב יותר, נסה אותם ללא התחייבות.
ההתנהלות שלי מול בזק בינלאומי לא הייתה בעניין מהירות, אלא בעניין תשלומים שהורדו שלא כדין, כמו במקרה זה.
אגב, אני בד"כ לא רץ כ"כ מהר לתבוע אלא מנסה קודם להסתייע במשרד התקשורת, ברוב המקרים זה הספיק.
אם תגיע לבית המשפט, תצטרך להראות שניסית להגיע להסדר עם החברה והיא התעמרה בך. (רשום כל תכתובת וכל שיחה שערכת עם חברת התקשורת וזוהי ראיה קבילה לבית המשפט)
עשה לעצמך נוהג, דיברת פעם אחת עם חברת התקשורת ולא קיבלת שירות כראוי ואתה חושב שעושקים אותך, שלח תלונה כאן http://www.moc.gov.il/26-he/MOC.aspx וצפה לתגובה, הם באמת עוזרים. אם יש אינטרס רחב יותר, תקבל גם עזרה משפטית.
xmen,
אורנג' עולים קצת יותר אבל השירות שלהם טוב יותר, נסה אותם ללא התחייבות.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
לא כולן.peccary כתב:בשיטה כזו תצתרך להחרים את כל ספקי השירותככה נוכל להחרים את מי שמשתמש בשיטה הזו......
בהסכם ההתחייבות שלי עם הוט, הקנס הוא פיצוי על ההנחה בלבד, מה שסביר כי זה מה שקיבלתי תמורת ההתחייבות.
משה
- moco
-
- גורו

אפשרות נוספת לטיפול בעיניין אם לא תגיע להסדר זה פשוט לבטל את הוראת הקבע עם חברת האשראי.
אז בב"ל יצטרכו לתבוע אותך שזה כבר מבחינתך (ובהנחה שהצדק עמך) תהליך הרבה יותר פשוט מאשר ליזום תביעה בעצמך.
אז בב"ל יצטרכו לתבוע אותך שזה כבר מבחינתך (ובהנחה שהצדק עמך) תהליך הרבה יותר פשוט מאשר ליזום תביעה בעצמך.
משה
-
Nissim
-
- חבר ותיק

moco,
כמובן שזה מה שייעצתי לעשות, וגם הסברתי לנציג שזה מה שייעשה.
כמובן שזה מה שייעצתי לעשות, וגם הסברתי לנציג שזה מה שייעשה.
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
אני במקרה לקוח של בזק בינלאומי ויש לי התחייבות אליהם של שנה בלבד, אני משלם להם 45 ש"ח כל חודש עבור גלישה ב 4M.
אין מנוי לעיתון , מנוי להוט טלפון בלבד התחייבות לשנה, עם ORANGE אני עובד עם BIGTALK בעיקר משמש לקבל שיחות והוצאת שיחות הכרחיות בלבד. שיחות יוצאות טלפון של העבודה בענייני עבודה וטלפון קוי לשאר.
גם לבזק אני מחויב לשנה בלבד עבור גישת אינטרנט וקו קל עבור הפקס גם כן במחיר מבצע.
מסמנים ביומן מתי להתחיל לנג'ס ולא מתחייבים יותר משנה לאף אחד (בלי שייבה על האצבע אין התחייבות אצלי)
תאמינו לי החיים עכשיו הרבה יותר טובים ורגועים וגם חסכתי כסף רב
אין מנוי לעיתון , מנוי להוט טלפון בלבד התחייבות לשנה, עם ORANGE אני עובד עם BIGTALK בעיקר משמש לקבל שיחות והוצאת שיחות הכרחיות בלבד. שיחות יוצאות טלפון של העבודה בענייני עבודה וטלפון קוי לשאר.
גם לבזק אני מחויב לשנה בלבד עבור גישת אינטרנט וקו קל עבור הפקס גם כן במחיר מבצע.
מסמנים ביומן מתי להתחיל לנג'ס ולא מתחייבים יותר משנה לאף אחד (בלי שייבה על האצבע אין התחייבות אצלי)
תאמינו לי החיים עכשיו הרבה יותר טובים ורגועים וגם חסכתי כסף רב
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
מדובר על ספקי אינטרנט, כל ספקיות האינטרנט הגדולות נוהגות כך.moco כתב:לא כולן.peccary כתב:בשיטה כזו תצתרך להחרים את כל ספקי השירותככה נוכל להחרים את מי שמשתמש בשיטה הזו......
בהסכם ההתחייבות שלי עם הוט, הקנס הוא פיצוי על ההנחה בלבד, מה שסביר כי זה מה שקיבלתי תמורת ההתחייבות....
אולי באורנג' או אקספון זה שונה.
-
Nissim
-
- חבר ותיק

arotman,
ביום שתגלה בו בזק בינלאומי חוסמת לך פורטים, לא בטוח שיהיה לך עם מי לדבר.
אתה תהיה מחוייב, הם, ממש לא.
אתה תהיה מחוייב, הם, ממש לא.
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

תודה על הכתובת , אני אנסה אותם לגבי 012 ונראה מה הם ייעצו לעשות , אולי זה עכשיו כבר מאוחר , אבל ננסה בכ"א . ואני רק מקווה שהחברה הזו תפסיד כ"כ הרבה שהיא תצטרך את הכסף שהיא מחייבת אותי בע"כ , כדי לא לפשוט רגלNissim כתב:truejoker,
xmen,
אורנג' עולים קצת יותר אבל השירות שלהם טוב יותר, נסה אותם ללא התחייבות....
ד"א איך אורנג' בתור ספקית ואני מדבר על שעות העומס ? כי באקספון ראיתי שבשעות העומס הם לעיתים כמו בב"ל
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

כן ? אני לא בטוח , בפעם הקודמת שניסיתי את זה כלפי פלאפון (סיימתי התחייבות , והם רצו שאמשיך לשלם על טלפון שהם סירבו לתקן אלא אם אשלם את מלוא העלות , ולא רצו לתתת אחר ), אז הם פנו להוצל"פ ונאלצתי להיעזר בעו"ד שגרם להם לעזוב אותיmoco כתב:אפשרות נוספת לטיפול בעיניין אם לא תגיע להסדר זה פשוט לבטל את הוראת הקבע עם חברת האשראי.
אז בב"ל יצטרכו לתבוע אותך שזה כבר מבחינתך (ובהנחה שהצדק עמך) תהליך הרבה יותר פשוט מאשר ליזום תביעה בעצמך....
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
אני יודע שהם חוסמים פורטים כל הספקים חוסמים ומתעדפים ומעבירים הכול דרך מסננת של ליפה(LIFA)Nissim כתב:arotman,
אתה תהיה מחוייב, הם, ממש לא....
אבל מכיוון שאני עובד עם קבוצות דיון ומקבל 430KBIT בממוצע אז אני מרוצה.
בזמנו התנתקתי מ NETVISION שדרשו שאעבור לחשבון עסקי אני עדיין ממשיך לשלם להם 10 ש"ח בחודש כדי לשמור את תיבת הדואר שלי. משום כך אני מסרב להתחייב יותר משנה.
NISSIM היקר לעיתים חבל להתעצבן למרות שאני בהחלט מבין את המקרה שהזכרת ועברתי אותו מספר פעמים עם
כל החברות.
- moco
-
- גורו

אולי איזה עו"ד פה יעיר על מה דרוש כדי שאפשר יהיה להפעיל את הוצל"פ ללא משפט.truejoker כתב:כן ? אני לא בטוח , בפעם הקודמת שניסיתי את זה כלפי פלאפון (סיימתי התחייבות , והם רצו שאמשיך לשלם על טלפון שהם סירבו לתקן אלא אם אשלם את מלוא העלות , ולא רצו לתתת אחר ), אז הם פנו להוצל"פ ונאלצתי להיעזר בעו"ד שגרם להם לעזוב אותיmoco כתב:אפשרות נוספת לטיפול בעיניין אם לא תגיע להסדר זה פשוט לבטל את הוראת הקבע עם חברת האשראי.
אז בב"ל יצטרכו לתבוע אותך שזה כבר מבחינתך (ובהנחה שהצדק עמך) תהליך הרבה יותר פשוט מאשר ליזום תביעה בעצמך.......
לענ"ד זה אפשרי רק אם אתה חותם על שטר חוב או משהו כזה.
עם ספקיות האינטרנט מה שיש להם זו רק הסכמה בעל פה (מוקלטת, אני מניח). אפילו לא שולחים לך חוזה לקריאה, ובטח לא לחתימה.
משה
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
arotman,
נסה את אקספון ללא התחיבות
מקסימום תשלם פר יום.
אני לא חווה מהם תיעדופים
נסה את אקספון ללא התחיבות
מקסימום תשלם פר יום.
אני לא חווה מהם תיעדופים
העם דורש..... כל מיני דברים
-
Nissim
-
- חבר ותיק

moco,
לפי מה שאני יודע "סדר דין מקוצר" לא קביל בחוזים ללא מסמך חתום. אבל, זוהי מדינת ישראל, ואין די ואין דיין, ולכן חברות תובעות לעתים בסדר דין מקוצר ומחובתן ליידע אותך על כך. אבל, הן "כאילו" שולחות לך מכתב "שאובד" בדואר ויום אחד יש לך עיקול על החשבון.
הדרך הטובה ביותר היא שילוב ביטול הוראת קבע, פניה למשרד התקשורת ותביעה במקביל.
artoman, אין מה להתעצבן, יש סיבה לפעול ולצאת מאדישות.
החברות מניחות שלאזרח הקטן אין כוח להתעסק עם זה וצריך ללמד אותם שאנו יודעים להתנהג אחרת.
אגב, בהזדמנות זאת, אם יש משרד עורכי דין שרוצה רעיון למיזם מענייןבתחום, הוא מוזמן לפנות אלי בפרטי.
ועוד משהו לסיום, אני התנתקתי מנטוויזן לפני יותר מעשר שנים והתיבה שלי עדיין פעילה ושמורה לי, כנראה שאתה יכול להפסיק לשלם אם שם המשתמש יחודי.
לפי מה שאני יודע "סדר דין מקוצר" לא קביל בחוזים ללא מסמך חתום. אבל, זוהי מדינת ישראל, ואין די ואין דיין, ולכן חברות תובעות לעתים בסדר דין מקוצר ומחובתן ליידע אותך על כך. אבל, הן "כאילו" שולחות לך מכתב "שאובד" בדואר ויום אחד יש לך עיקול על החשבון.
הדרך הטובה ביותר היא שילוב ביטול הוראת קבע, פניה למשרד התקשורת ותביעה במקביל.
artoman, אין מה להתעצבן, יש סיבה לפעול ולצאת מאדישות.
החברות מניחות שלאזרח הקטן אין כוח להתעסק עם זה וצריך ללמד אותם שאנו יודעים להתנהג אחרת.
אגב, בהזדמנות זאת, אם יש משרד עורכי דין שרוצה רעיון למיזם מענייןבתחום, הוא מוזמן לפנות אלי בפרטי.
ועוד משהו לסיום, אני התנתקתי מנטוויזן לפני יותר מעשר שנים והתיבה שלי עדיין פעילה ושמורה לי, כנראה שאתה יכול להפסיק לשלם אם שם המשתמש יחודי.