תזמין מישהו מהעיתונות שיצלם את העניין.
תסביר לכל מי שמעוניין לדעת בקולי קולות (שישמעו כל העוברים ושבים).
תוך 10 דקות אתה יוצא עם מסך חדש (או שיבואו לעצור אותך

רק עוד דעה/עצהCobrat כתב:תודה לכולם על התגובות. בתשובה ל-zovirax , כן היתה מדבקה. למרות זאת זה רלוונטי? הקופסה חיתה כבר אצלי בבית ואני בטוח שהטכנאי היה מבחין שהיא פגומה והייתי מגיע לאותו מצב. בתשובה ל-Itay, בביג בוקס קיבלתי יחס טוב אבל פושר ללא עזרה של ממש. במיני ליין דיברתי עם מנהל השרות, הוא תפס את העמדה: "פתחת? שברת!" וזה וזה. כרגע ההצעה שלהם היא להוסיף 50% ממחיר הטלוויזיה (~7000ש"ח) ולא ברור מה אני אקבל (חדש או תיקון). 50% זה המחיר שלה בארה"ב אם הייתי גר שם. אני מעדיף כבר לקנות חדש![]()
מחר יש לי פגישה אצל עו"ד. אעדכן אותכם אם זה מעניין בכלל.
...

סיבה מצויינת לא לקנות samsung .... תודה.טלHD כתב:במקרה שלי, גם שהגיע טכנאי ופתח את הקופסא הם החביאו והסתירו את הפגמים במסך ע"י הדבקת מדבקה שקופה על המסגרת...ואח"כ דבר לקיר למרות שהודו שהפגם בייצור, לא מחליפים ! ביזיון של שירות. התנהלות גרועה יותר מאחרון הסוחרים בשוק....
ראו הוזהרתם !...

תשמע על הנייר זה טוב ויפה, אבל מי מבטיח לו שביג בוקס ייקחו ממנו את המסך?9000es כתב:שלום לכולם.
לפי מה שאני הבנתי מדובר במסך די יקר . בסביבות ה 14k .
ויש בעיה נוספת שהרוכש יצטרך לחכות המון זמן בלי מסך בבית עד שיגיע לתביעות קטנות .
לכן הייתי ממליץ לו וזוהי דעתי האישית בלבד .
1. לצלם הייטב את הנזק שיש בקרטון מכל זווית אפשרית . כולל את סוג השבר של המסך .
2. לבטל את התשלומים בכרטיס האשראי .
3 .לקחת את המסך ולהחזיר אותו לביגבוקס ולתעד את ההחזרה של המסך לחנות .
כל הנאמר והנכתב הוא בגדר המלצה בלבד .
יום טוב ושבת שלום לכולם ....

mp3lll כתב:קטע כאשר אני קניתי את 7404 המוכר אמר לי " ייאלה קח תתחדש"
אמרתי לו מה לגבי אחריות? אני יכול לפתוח בבית לבד ככה? מה קורה עם יש בעיות של שבר או משהו?
"אל תדאג בעיה תבוא לכאן נחליף לך"
בשקם אלקטריק. מעניין מה היה קורה עם היה שבר או משהו למזלי לא היה כלום.....

Cobrat כתב:![]()
![]()
הסיפור שלי פשוט מאוד ,לספר אותו זה פשוט, אבל אני לא יודע איך לפתור אותו. קניתי טלוויזיה LCD חדשה בביג בוקס. סמסונג, 52", אחראיות ושירות מיני ליין. בעת שהביאו אותה הביתה לא שמתי לב שקופסת הקרטון פגומה כאילו איזה חפץ חד חדר בה. טוב. אחרי שפתחתי את האריזה (לא חיכיתי לטכנאי) אכן ראיתי שמסך הטלוויזיה שבור.
ועכשיו אין לי כלום. מיני ליין מתנער מאחראיות, לא מוכנה לשמוע מה קרה, לא שהקרטון היה שבור, לא שאני מהנדס אלקטרוניקה שמסוגל להעפיל טלוויזיה ולא שום דבר, הגישה שלהם היא "פתחת? נדפקת!"
מה עושים?[/quote
תשלח מכתב תלונה רישמי לשירות הלקוחות, תציין מה קרה בנימוס ותבקש שיחליפו לך את המסך. ינפנפו אותך שוב (לא יחזרו אליך אפילו תוך פרק זמן סביר) תחליט אם אתה הולך עד הסוף ותובע אותם על החזר כספי מלא+הוצאות+פיצויי על עוגמת נפש, אולי הם ירדו מהעץ ויתנו לך מסך חדש....