השרשור הגדול לבקשות לתיקונים ושיפורים בממיר Nowcom NC8336 - עדכון לגרסה T19
-
gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
mark -
באמת ביטלת את ה-timeshift? המצב עד כדי כך גרוע?
זה תשלום גבוה מדי לטעמי - ה-timeshift הוא אחד מהפיצ'רים היותר מועילים בממיר הזה ובכלל, משנה לגמרי את הרגלי הצפיה. timeshift אוטומטי כמו שיש ב-nowcom יחד עם דיסק מספיק גדול מייתר בהרבה מקרים את הצורך לכוון הקלטה מלחתחילה. אין כמו לשוב הביתה לאחר אחד מימי העבודה האלה הארוכים במיוחד ולחזור בכמה לחיצות כפתור שעה או שעתיים לאחור לתחילת מהדורת החדשות שפיספסת...
אצלי התופעה המדוברת לא הופיעה כבר די מזמן, גם לא לאחר עדכון הקושחה. אני ממליץ לך לנסות לעבוד עם דיסק חיצוני מסוג אחר (אצלי ה-Hitachi 40G לא מייצר בעיות, או מייצר כאמור באופן זניח), או DOK רק כדי לבדוק את מקור הבעיה. אין סיבה שזה יעבוד אצלך פחות טוב מאצל אחרים.
באמת ביטלת את ה-timeshift? המצב עד כדי כך גרוע?
זה תשלום גבוה מדי לטעמי - ה-timeshift הוא אחד מהפיצ'רים היותר מועילים בממיר הזה ובכלל, משנה לגמרי את הרגלי הצפיה. timeshift אוטומטי כמו שיש ב-nowcom יחד עם דיסק מספיק גדול מייתר בהרבה מקרים את הצורך לכוון הקלטה מלחתחילה. אין כמו לשוב הביתה לאחר אחד מימי העבודה האלה הארוכים במיוחד ולחזור בכמה לחיצות כפתור שעה או שעתיים לאחור לתחילת מהדורת החדשות שפיספסת...
אצלי התופעה המדוברת לא הופיעה כבר די מזמן, גם לא לאחר עדכון הקושחה. אני ממליץ לך לנסות לעבוד עם דיסק חיצוני מסוג אחר (אצלי ה-Hitachi 40G לא מייצר בעיות, או מייצר כאמור באופן זניח), או DOK רק כדי לבדוק את מקור הבעיה. אין סיבה שזה יעבוד אצלך פחות טוב מאצל אחרים.
- mark13
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1012
gimm, גם כשהיה לי יס מקס ה-timeshift היה כבוי אצלי כי כשהיה דלוק לא השתמשתי בו עף פעם ורק ראיתי תוכניות מוקלטות. עכשיו שיש לי רק מאט ערוצים זה יכול להיות אולי יותר שימושי. אני עדיין לא רואה כ"כ הרבה טלויזיה, בעיקר תוכן מהרשת.
-
gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

זיו - ציינת את הנ"ל לפני יותר מחודש... סוף חודש פברואר זה כבר לא יהיה.ziv_r כתב:לפי מה שהבנתי, צפויה קושחה נוספת בסוף החודש....
יש לך מידע מעודכן לגבי המועד הצפוי לגרסת קושחה חדשה? כאמור השיפורים בגרסה האחרונה מינימליים, יש עוד הרבה עבודה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
-
gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה.
אני מקווה שהגרסה מתעכבת מכיוון שהמהנדסים החרוצים עוברים על האינפוטים שמתקבלים מהלקוחות שלהם ושוקדים על מקסימום שיפורים בגרסה הבאה
עדכן אותנו כשתדע משהו.
אני מקווה שהגרסה מתעכבת מכיוון שהמהנדסים החרוצים עוברים על האינפוטים שמתקבלים מהלקוחות שלהם ושוקדים על מקסימום שיפורים בגרסה הבאה
עדכן אותנו כשתדע משהו.
- gildmor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
יציאת S-VIDEO לא שימושית אחרי עדכון T19
שלום,
האפשרות בהגדרות וידאו לבחור את יציאת S-VIDEO נעלמה אחרי עדכון T19, מה שאומר שרואים דרכה בשחור לבן כי ברירת המחדל היא הקומפוננט. חזרתי לגרסה T18 והאפרות חזרה לתפריט.
מישהו יודע אם יש דרך לעקוף את זה?
בעיה אחרת שנתקלתי בה היא שגיאה על חוסר מקום ב-DOK 2GB.
כל נסיון להקלטה מיידית או מתוזמנת נכשל עם הודעת שגיאה של חוסר מקום, למרות ש-TIMESHIFT כן עובד.
ביטלתי TIMESHIFT וניסיתי לפרמט דרך הממיר, כלום לא עזר. בהקלטה מתוזמנת ההודעה קופצת כל שתי שניות בערך ובלתי אפשרי אפילו לבטל את ההקלטה.
האפשרות בהגדרות וידאו לבחור את יציאת S-VIDEO נעלמה אחרי עדכון T19, מה שאומר שרואים דרכה בשחור לבן כי ברירת המחדל היא הקומפוננט. חזרתי לגרסה T18 והאפרות חזרה לתפריט.
מישהו יודע אם יש דרך לעקוף את זה?
בעיה אחרת שנתקלתי בה היא שגיאה על חוסר מקום ב-DOK 2GB.
כל נסיון להקלטה מיידית או מתוזמנת נכשל עם הודעת שגיאה של חוסר מקום, למרות ש-TIMESHIFT כן עובד.
ביטלתי TIMESHIFT וניסיתי לפרמט דרך הממיר, כלום לא עזר. בהקלטה מתוזמנת ההודעה קופצת כל שתי שניות בערך ובלתי אפשרי אפילו לבטל את ההקלטה.
- amiburg
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
על מה להקליט חוץ מ-DOK?
עדכון - ניסיתי בהצלחה לחבר דיסק קשיח פנימי במקור, עם מתאם IDE\SATA ל-USB. הדבר היחיד הוא שהיה צריך להגדיר את הדיסק כ-FAT32.
ניסיתי גם את הטלפון הנייד שלי (נוקיה 5800) על מצב של אחסון, שהוא בעל נפח של 8 ג'יגה, אבל זה לא זיהה
אותו
אגב, מישהו כאן שאל למה זה לא מקליט לו על DOK של 2 ג'יגה, אז כתוב במפורש בהוראות שצריך מינ' 3.
אגב2, עדכון קליטה: ברמת גן, ברחוב מיכאל, קולטים מעולה עם האנטנה הבסיסית (הצבתי אותה מטר מחלון, בדירה שבקומה ראשונה).
ניסיתי גם את הטלפון הנייד שלי (נוקיה 5800) על מצב של אחסון, שהוא בעל נפח של 8 ג'יגה, אבל זה לא זיהה
אותו
אגב, מישהו כאן שאל למה זה לא מקליט לו על DOK של 2 ג'יגה, אז כתוב במפורש בהוראות שצריך מינ' 3.
אגב2, עדכון קליטה: ברמת גן, ברחוב מיכאל, קולטים מעולה עם האנטנה הבסיסית (הצבתי אותה מטר מחלון, בדירה שבקומה ראשונה).
- eliman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
יש חדש או שהחברה הרימו ידיים לגבי גרסת תיקונים?
-
gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

מצטרף לשאלה - זיו עדיין מתוכננת גרסת קושחה מעודכנת?
- amiburg
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
גם אני מצטרף לשאלה ולבקשה.
יש עדיין מה לשפר.
במיוחד כל המקומות שעדיין לא רואים מה שכתוב בגלל הכיתוב הלבן על רקע בהיר.
ואם אפשר שהמכשיר ידע לקרוא קבצי וידאו בפורמטים נוספים (אבי, דיויקס) בכלל יהיה מעולה.
תודה.
יש עדיין מה לשפר.
במיוחד כל המקומות שעדיין לא רואים מה שכתוב בגלל הכיתוב הלבן על רקע בהיר.
ואם אפשר שהמכשיר ידע לקרוא קבצי וידאו בפורמטים נוספים (אבי, דיויקס) בכלל יהיה מעולה.
תודה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
לא נדמה שהולכת להיות גרסה בקרוב. כמובן שזה יכול להתעדכן ברגע שהיבואן יחליט שכן יש צורך בקושחה חדשה.
היבואן מודע לשרשור הזה.
היבואן מודע לשרשור הזה.
- kiko10o
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
שלום,
נראה שהאתר של nowcom ירד מהאוויר
http://www.nowcomholdings.com/downloads/NC8336_T19.rar
למישהו יש את עדכון הקושחה 19 או עדכון יותר מתקדם ויכול לצרף?
אני מאוד אשמח כי הממיר שלי השתגע ומוציא סאונד רק אחרי עשר דקות מרגע ההדלקה.
תודה רבה!
נראה שהאתר של nowcom ירד מהאוויר
http://www.nowcomholdings.com/downloads/NC8336_T19.rar
למישהו יש את עדכון הקושחה 19 או עדכון יותר מתקדם ויכול לצרף?
אני מאוד אשמח כי הממיר שלי השתגע ומוציא סאונד רק אחרי עשר דקות מרגע ההדלקה.
תודה רבה!
-
gimm
-
- חבר פעיל במיוחד