קישור לסקירה באתר אנגלי שמאשש את המסקנות של עופר
פותח האשכול הנחמד (שאגב בכל האשכולות שראיתי שלך אתה לא מפסיק להגן על טושיבה - נקודה למחשבה למנהלים),
שום טושיבה לא תשתווה לכל אחד ממסכי KURO2 של פיוניר לא משנה מה תעשה.
רמת השחור שנמדדה בביקורת גבוהה מהרמת שחור שנמדדה לפיוניר 5090 \ KRP500.
כמו כן נאמר בביקורת שהבאת שזווית הצפייה בעייתית עד מאוד - כ85 מעלות ואני בטוח שזה גם על הנייר. מהיכרות עם מסכים אחרים, הם לא מתקרבים לזווית הצפייה המדהימה שיש לפיוניר - בעצם מאיפה שלא תסתכל אתה תראה כמעט אותו דבר, אולי עם שינוי של 2-3% גג וגם זה מוגזם.
בעיה נוספת שצוינה בביקורת היא חוסר הדיוק של הטלויזיה בגווני ירוק, דבר שלא קיים בKUROים למיניהם כיוון שהדיוק בצבעים גבוהה מאוד ואפשר להגיד מושלם.
בשורה התחתונה הKUROים מספקים חווית צפייה מושלמת לאנשים שמועניינים לראות את התוכן כפי שהוא באמת ולא עם מנגנונים למיניהם שגורמים לתמונה להראות מזויפת - וזה אפילו בלי קשר לכל השרשור הזה, אלא למען אלה שאוהבים ללכת נגד הזרם - אל תדאגו, שיגיע מסך טוב יותר מהKURO אתם תדעו. יהיה הרבה יותר רעש מאשר סתם ביקורת באיזה אתר בריטי.
ככל הנראה, ה-KURO2 הוא מסך שהקדים את זמנו.
אתה יכול להמשיך לחפש סיבות להצדיק את הקנייה שלך, לגיטימי, אבל אל תעשה זאת על גבי הפורום ותטעה אנשים עם טענות של אנשי מכירות מחנויות החשמל הגדולות "חברה שמספקת X שנים של אחריות מראה על טיב המוצר שלה" - ואם כבר אתה מדבר על אחריות - פיוניר העולמית נותנת למסכים הנ"ל 5 שנים אחריות בחינם, מסיבה לא מסוברת היבואן בחר שלא לתת מספר דומה.
אגב, ראית מתישהו שכש-B.M.W או Mercedes מפרסמים את המכוניות שלהם הם יצאו במבצע של הגדלת אחריות לקונים? לא, נכון? גם אני לא ראיתי, אבל דווקא את רנו ופג'ו כן ראיתי. מעוניין לדעת מדוע? כי כשמדובר במוצר REFERENCE, אתה משלם נטו על המוצר ועל זמן אחריות מוגבל מהסיבה העיקרית שאם היית מקבל מספר רב יותר של שנות אחריות, המוצר היה הרבה יותר יקר, וכשמדובר במוצר REFERENCE - אין צורך.
תהנה מהקנייה שלך, קנית מסך מדהים, אין צורך להתחכם.
כמו כן נאמר בביקורת שהבאת שזווית הצפייה בעייתית עד מאוד - כ85 מעלות ואני בטוח שזה גם על הנייר. מהיכרות עם מסכים אחרים, הם לא מתקרבים לזווית הצפייה המדהימה שיש לפיוניר - בעצם מאיפה שלא תסתכל אתה תראה כמעט אותו דבר, אולי עם שינוי של 2-3% גג וגם זה מוגזם.
בעיה נוספת שצוינה בביקורת היא חוסר הדיוק של הטלויזיה בגווני ירוק, דבר שלא קיים בKUROים למיניהם כיוון שהדיוק בצבעים גבוהה מאוד ואפשר להגיד מושלם.
בשורה התחתונה הKUROים מספקים חווית צפייה מושלמת לאנשים שמועניינים לראות את התוכן כפי שהוא באמת ולא עם מנגנונים למיניהם שגורמים לתמונה להראות מזויפת - וזה אפילו בלי קשר לכל השרשור הזה, אלא למען אלה שאוהבים ללכת נגד הזרם - אל תדאגו, שיגיע מסך טוב יותר מהKURO אתם תדעו. יהיה הרבה יותר רעש מאשר סתם ביקורת באיזה אתר בריטי.
אתה יכול להמשיך לחפש סיבות להצדיק את הקנייה שלך, לגיטימי, אבל אל תעשה זאת על גבי הפורום ותטעה אנשים עם טענות של אנשי מכירות מחנויות החשמל הגדולות "חברה שמספקת X שנים של אחריות מראה על טיב המוצר שלה" - ואם כבר אתה מדבר על אחריות - פיוניר העולמית נותנת למסכים הנ"ל 5 שנים אחריות בחינם, מסיבה לא מסוברת היבואן בחר שלא לתת מספר דומה.
אגב, ראית מתישהו שכש-B.M.W או Mercedes מפרסמים את המכוניות שלהם הם יצאו במבצע של הגדלת אחריות לקונים? לא, נכון? גם אני לא ראיתי, אבל דווקא את רנו ופג'ו כן ראיתי. מעוניין לדעת מדוע? כי כשמדובר במוצר REFERENCE, אתה משלם נטו על המוצר ועל זמן אחריות מוגבל מהסיבה העיקרית שאם היית מקבל מספר רב יותר של שנות אחריות, המוצר היה הרבה יותר יקר, וכשמדובר במוצר REFERENCE - אין צורך.
תהנה מהקנייה שלך, קנית מסך מדהים, אין צורך להתחכם.
נערך לאחרונה על ידי kipikipod ב 26/01/2010 22:51, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מסכים עם המהנדס.
אם יצרן מודע לכך שהוא ייצר מוצר טוב ואיכותי אז שייגבה את זה באחריות תואמת.
אני בחיים לא ארכוש מוצר במחיר כל כך גבוה עם שנה אחת או שנתיים אחריות כשיצרנים לא פחות טובים ממנו נותנים לי 3 שנים אחריות לפחות (וכמו שציינתם, יש כאלו שגם נותנים יותר..)
כמו שהמהנדס אמר, וזה נכון לגבי כל מסך האמת -
מה תעשו עם מסך שהתקלקל אחרי תקופת האחריות ? אף אחד לא ייטרח להחליף לכם אותו באחר וסביר להניח שאם גם עברו כמה שנים והדגם כבר מיושן, אז לא יהיו חלקים עבור התיקון (שכשלעצמו יהיה מאד יקר גם בלי החלקים..)
אם יצרן מודע לכך שהוא ייצר מוצר טוב ואיכותי אז שייגבה את זה באחריות תואמת.
אני בחיים לא ארכוש מוצר במחיר כל כך גבוה עם שנה אחת או שנתיים אחריות כשיצרנים לא פחות טובים ממנו נותנים לי 3 שנים אחריות לפחות (וכמו שציינתם, יש כאלו שגם נותנים יותר..)
כמו שהמהנדס אמר, וזה נכון לגבי כל מסך האמת -
מה תעשו עם מסך שהתקלקל אחרי תקופת האחריות ? אף אחד לא ייטרח להחליף לכם אותו באחר וסביר להניח שאם גם עברו כמה שנים והדגם כבר מיושן, אז לא יהיו חלקים עבור התיקון (שכשלעצמו יהיה מאד יקר גם בלי החלקים..)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
Re: תודה שאישרת את הטיעון שלי ! לחבר שלך הוחלפה
המהנדס כתב:טלביזיה רק בגלל שהיה במסגרת האחריות.HDMI כתב:קודם כל בעוד שנתיים ימכרו מסכים בסופר טובים ואיכותיים יותר מפיוניר 5090 שלי וגם מהטושיבה LED שלך...
דבר שני, לחבר שלי החליפו מסך פיוניר 428(שהופסק ייצורו) אחרי שנה וחצי כמעט (במסגרת האחריות) למסך 5090H במחיר סמלי ומצחיק...!!!!
ידידי,
תתחדש,תהנה מהמסך שרכשת
כל טוב...
אתה מזכיר לי ויכוח בין פרופסור בן שלמה ז"ל לפלסטינאי שבו הפרופסור דיבר
על התנהגות נוראה של הפלסטינאים לפני שנים רבות בארץ כנגד היהודים והפלסטינאי
קפץ ואמר שהם לא היו עוד בארץ באותה תקופה ולפרופסור בן שלמה רק
נותר לומר: "זה מה שרציתי שתשמעו"...
מי שקנה/יקנה פיוניר שתתקלקל לו אחרי תום האחריות יוכל לדבר רק ללמפות....
תקשיב טוב,
חמי קנה לפני כמה שנים טלוויזיה טושיבה "34 CRT ואחרי שלוש שנים ויומיים הלך המסך !!! וניופאן זרקו אותו לכלבים !!! אז תפסיק לבלבל את המוח על מצבים היפותטיים. לי יש ניסיון מעולה עם ט.ר כמו לרבים כאן באתר הזה וזאת עובדה !!! האם לך יש ניסיון עם ניופאן ? האם אתה מכיר יבואן שיטפל בך לאחר טום האחריות
מה נתפסת על האחריות ? מה נתפסת דווקא על פיוניר ? בגלל שזה מסך טוב יותר ממה שקנית ? זאת עובדה
!!!! ומה שלא תכתוב כאן לא ישנה את העובדה הזאת !!! המסך הזה היה נמכר באותה מידה אילו היה עם שנת אחריות אחת !!!!
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ערכתי את ההודעה מחדש לא ראיתם?
אני רואה שלא הרבה אנשים פה באו מהתחום לכן אנחנו באמת מדבר פה לקירות אבל בכללי.
לגבי האייר:
בדקתי שוב עד לתחילת ה12 האייר נתנו 7 שנות אחריות מלאה ללא כוכביות(לווה בקמפיין נרחב לעיתונות).
לגבי שאר הדברים תיראו בגדול רוב הטריקים השיווקים ובפרט החרבת אחריות מגיע מתוך צורך ולא מתוך טוב לב.
אם החדרת מותג האייר, שכלכך מזוהה עם סין אני בטוח שישבו חכמי ניופאן והעלו רעיונות איך אנחנו יוצרים רושם אמין למותג וככה התחיל הרעיון לתת 7 שנות אחריות מלאה. בעיה--)פיתרון
שימו לב לקמפיין שרץ עכשיו בתקשורת לרכבי רנו החדשים..גולת הכותרת של הקמפיין ''רנו לא רואה מוסך'' בהתחייבות.
שוב, בעית אמינות ברכבים הצרפתים--) ופיתרון.
הנרי פורד אמר פעם לא איכפת לי באיזה צבע אתם קונים את הפורד שלכם כל עוד הוא שחור.
זה פחות היותר התפיסה בזמן שאתה חברת פרימיום.
אני יכול לתת לך יותר משנה אחריות אבל למה לי?
אנחנו יכולים להיכנס לאינספור דוגמאות להיות קטנונים ותמיד נוכל למצוא את היוצאים מהכלל(מעבדי אינטל לדוגמא)
אבל בכללי זה תמיד יהיה ככה מותג טוב לא נותן הרבה אחריות.ממספר סיבות רב.
ושוב מהנדס עם כל הכבוד לטושיבה שלך הסיבה שהם העלו את האחריות משלוש שנה שעברה היא הנפילה שלהם מהמקום הראשון במכירות למקום 4 בטבלה. אותך זה תפס היו כאלה שזה לא תפס לכל מטבע יש שני צדדים .
לדעתי זה לא סיבה לפספס מסך אחר בשביל מישהו אחר יכול להיות שכן.
בכל מיקרה סחטין על הלד של טושיבה בין המסכים טובים שראיתי תתחדש לך.
לגבי האייר:
בדקתי שוב עד לתחילת ה12 האייר נתנו 7 שנות אחריות מלאה ללא כוכביות(לווה בקמפיין נרחב לעיתונות).
לגבי שאר הדברים תיראו בגדול רוב הטריקים השיווקים ובפרט החרבת אחריות מגיע מתוך צורך ולא מתוך טוב לב.
אם החדרת מותג האייר, שכלכך מזוהה עם סין אני בטוח שישבו חכמי ניופאן והעלו רעיונות איך אנחנו יוצרים רושם אמין למותג וככה התחיל הרעיון לתת 7 שנות אחריות מלאה. בעיה--)פיתרון
שימו לב לקמפיין שרץ עכשיו בתקשורת לרכבי רנו החדשים..גולת הכותרת של הקמפיין ''רנו לא רואה מוסך'' בהתחייבות.
שוב, בעית אמינות ברכבים הצרפתים--) ופיתרון.
הנרי פורד אמר פעם לא איכפת לי באיזה צבע אתם קונים את הפורד שלכם כל עוד הוא שחור.
זה פחות היותר התפיסה בזמן שאתה חברת פרימיום.
אני יכול לתת לך יותר משנה אחריות אבל למה לי?
אנחנו יכולים להיכנס לאינספור דוגמאות להיות קטנונים ותמיד נוכל למצוא את היוצאים מהכלל(מעבדי אינטל לדוגמא)
אבל בכללי זה תמיד יהיה ככה מותג טוב לא נותן הרבה אחריות.ממספר סיבות רב.
ושוב מהנדס עם כל הכבוד לטושיבה שלך הסיבה שהם העלו את האחריות משלוש שנה שעברה היא הנפילה שלהם מהמקום הראשון במכירות למקום 4 בטבלה. אותך זה תפס היו כאלה שזה לא תפס לכל מטבע יש שני צדדים .
לדעתי זה לא סיבה לפספס מסך אחר בשביל מישהו אחר יכול להיות שכן.
בכל מיקרה סחטין על הלד של טושיבה בין המסכים טובים שראיתי תתחדש לך.
kipikipod כתב:פותח האשכול הנחמד (שאגב בכל האשכולות שראיתי שלך אתה לא מפסיק להגן על טושיבה - נקודה למחשבה למנהלים),
תהנה מהקנייה שלך, קנית מסך מדהים, אין צורך להתחכם....
-
המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
איזה תוקפנות,כאילו שאמרתי שאורך האחריות הוא מדד לאיכות הטלביזיה
כאילו תמיד אני מגן על טושיבה,איזה אוסף של שטויות.
למי שמעוניין,עבדתי 27 שנים בתדיראן קשר כמהנדס תוכנה בכיר,פרשתי
מרצוני לחיי בטלה לפני שנתיים,בניגוד גמור לרצון מעסיקי ולא, אף פעם
לא עבדתי בניופאן,בודאי לא בשכר הרעב שהם בטח משלמים לעובדיהם.
גם אם תציעו לי בחינם להחליף את הטלביזיה בקורו חדשה שהיא בטח
טובה יותר משלי,לא אסכים כי אם תתקלקל בתום האחריות אשאר עם
ה***** ביד.
ה***** ביד.
Re: איזה תוקפנות,כאילו שאמרתי שאורך האחריות הוא מדד לאיכות הטלביזיה
יש לי חדשות בשבילך, גם אם תתקלקל לך הטושיבה בתום האחריות תשאר עם "ה***** ביד" (לא מאחל לך)המהנדס כתב:כאילו תמיד אני מגן על טושיבה,איזה אוסף של שטויות.
ה***** ביד....
ואני לעומתך לא הייתי מחליף את ה - 5090 שלי גם אם היו נותנים לי את הטושיבה עם 10 שנות אחריות..
וזה בסדר, אני מכבד את הדעה שלך
בכל מקרה נראה לי שהשירשור מיצה את עצמו כבר...
-
המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אל תדאג,אחליף אותה לפני שהאחריות תסתיים.
HDMI כתב:יש לי חדשות בשבילך, גם אם תתקלקל לך הטושיבה בתום האחריות תשאר עם "ה***** ביד" (לא מאחל לך)המהנדס כתב:כאילו תמיד אני מגן על טושיבה,איזה אוסף של שטויות.
ה***** ביד....
ואני לעומתך לא הייתי מחליף את ה - 5090 שלי גם אם היו נותנים לי את הטושיבה עם 10 שנות אחריות..
וזה בסדר, אני מכבד את הדעה שלך
בכל מקרה נראה לי שהשירשור מיצה את עצמו כבר......