דוח חנייה
גש לפקיד של היועץ המשפטי של העירייה..
חייך את חיוך המליון שלך
ובקש התחשבות בדקות הנל שפיספסץת והא יבקש ממך לרשום מכתב
ובו תאמר שבדקות הללו עסקת בהובלה של מקרר או מכונת כביסה לתיקון או קנייה של משהו דומה
או קניה של רסיוור
ותדגיש שזה עם הפורמטים החדשים.....
חייך את חיוך המליון שלך
ובקש התחשבות בדקות הנל שפיספסץת והא יבקש ממך לרשום מכתב
ובו תאמר שבדקות הללו עסקת בהובלה של מקרר או מכונת כביסה לתיקון או קנייה של משהו דומה
או קניה של רסיוור
ותדגיש שזה עם הפורמטים החדשים.....
קרה לי את אותו מקרה לפני שנתיים בת"א, רק שאני איחרתי ב 10 דקות, למרות שמראש ידעתי שאין סיכוי שלחתי מכתב לעירייה ונעניתי בשלילה.
אתה צריך להבין שהרשויות מתקיימות מדוחות חניה, זהו עסק לכל דבר ולכן אל תצפה לחמלה מצידם.
אתה צריך להבין שהרשויות מתקיימות מדוחות חניה, זהו עסק לכל דבר ולכן אל תצפה לחמלה מצידם.
....
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בהנחה שכתובתך מעודכנת כחוק במשרד הפנים ובמשרד התחבורה, אני הייתי ממתין בסבלנות להגעת הדו"ח בדואר.
היו מקרים שדוחות כאלה שמוצמדים על השמשה לא התממשו לדוחות "רשמיים" (בגלל טעויות כאלה ואחרות).
זכויותיך לבקשת ביטול וכיו"ב יעמדו לך גם לאחר קבלת הדו"ח בדואר.
היו מקרים שדוחות כאלה שמוצמדים על השמשה לא התממשו לדוחות "רשמיים" (בגלל טעויות כאלה ואחרות).
זכויותיך לבקשת ביטול וכיו"ב יעמדו לך גם לאחר קבלת הדו"ח בדואר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מה בעיה לשים יותר כסף?
כולה 3 שקלים לשעה..
כולה 3 שקלים לשעה..
guyezra כתב:zeev78,
נראה לי שאתה מעוניין שיגיבו פה רק אלה שמסכימים אתך...
אני רק עכשיו שילמתי 500 ש"ח קנס חנייה לעיריית ראשל"צ
או כמו שאמרתי לאשתי "שמת לב ששברת כוס מהסט שעלה לנו 518 ש"ח?"...
אני קיבלתי קנס של 750 ש"ח על חניה סמטה חשוכה באדום לבן. בערך ב01 בלילה כשהייתי במסעדה "רק בשר"...
לא ידעתי שיש פיקוח הדוק גם אחרי חצות במקומות שכף רגל של אנשים לא דורכת באותם השעות.
שילמתי
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אחרי שנאלצתי בעבר לרוץ ולהוסיף כסף, היום אני שם עודף, משלם עבור שעה לפחות מעל המתוכנןzeev78 כתב:אם הייתי יודע שאני הולך להתעכב הייתי שם גם 10 שקלים. לא האמנתי שעל כמה דקות אני אחטוף דוח.michael123 כתב:מה בעיה לשים יותר כסף?
כולה 3 שקלים לשעה........
מקסימום, עיריה תחגוג
האמת, הגיע זמן שאני אקנה מכשיר אלקטרוני
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
המכשירים האלקטרונים לא מוצלחים. הם זוללי סוללות ותמיד כשאתה צריך אותם בדיוק נגמרת הסוללה, או במקרה היותר גרוע הסוללה נגמרת תוך כדי פעולה ואז הדוח הרבה יותר מרגיז (מנסיון). סוללה חדשה אגב, עולה כמה עשרות שקלים.
הפתרון הסלולרי הרבה יותר מוצלח.
הפתרון הסלולרי הרבה יותר מוצלח.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
- ראשית, המכשירים היותר חדשים (איזיפארק מהחודשים האחרונים) כבר מצויידים בסוללות "רגילות" וזולות כמו של שעון.המכשירים האלקטרונים לא מוצלחים. הם זוללי סוללות ותמיד כשאתה צריך אותם בדיוק נגמרת הסוללה, או במקרה היותר גרוע הסוללה נגמרת תוך כדי פעולה ואז הדוח הרבה יותר מרגיז (מנסיון). סוללה חדשה אגב, עולה כמה עשרות שקלים....
- שנית, המכשירים האלו לא דורשים הרבה - ממש כמו ערימה אלקטרונית של כרטיסי חניה. הדור האחרון גם "מחדש" את הזמן כשנגמרת המגבלה (למשל בת"א, יש מגבלה של 3 שעות. אחרי 3 שעות, המכשיר מתחיל לבדו עוד 3 שעות).
- שלישית, תסעו לחולון. החניה חינם. אין שם דוחות חניה - כמדיניות.
ערן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הסוללות המקוריות של האיזיפארק באמת נגמרות מהר ויקרות. אני פשוט אילתרתי - הלחמתי 3 סוללות AAA אל מחבר מתח שלקחתי מסוללות מקוריות שנגמרו, והצמדתי אל האיזיפארק עם נייר דבק. הלחמתי אותן לפני כשנתיים והן עדיין לא נגמרו לי. הסוללות AAA הפשוטות גם זולות הרבה יותר וגם מכילות יותר מפי 10 אנרגיה...yanivol כתב:המכשירים האלקטרונים לא מוצלחים. הם זוללי סוללות ותמיד כשאתה צריך אותם בדיוק נגמרת הסוללה, או במקרה היותר גרוע הסוללה נגמרת תוך כדי פעולה ואז הדוח הרבה יותר מרגיז (מנסיון). סוללה חדשה אגב, עולה כמה עשרות שקלים.
הפתרון הסלולרי הרבה יותר מוצלח....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לזאב, כן זה מבאס ויותר מבאס שהפקחים אורבים לך ומחכים לתפוס אותך על דקות, מה שכן, לעצם הענין, עזוב אותך מלהתחיל שרשרת של נסיונות בשביל לבטל את הדו"ח , מאה שקל, כפרה.. תספוג , תתבאס אבל תתנחם שזה לא גבוה יותר וכן, הפקח מניאק!.
אין שום מוסכמות בעניין.
לא סיפרת כמה זמן חנייה קנית? ייתכן שכאן נעוצה הבעיה.
מוזר שקיבלת לא פעם דוחות חנייה על האקסיומות שלך (לא נותנים דוחות בלילה-750ש"ח) ועדיין אתה מתעסק עם האקסיומות האלה (לא נותנים דוחות על 15 דקות).
אני קיבלתי דוח לפני כחודש כשהיה לי תג נכה על השמשה !!!
אני מחכה לתשובה על מכתב שכתבתי.
אל תחכה שתקבל מכתב כפי שהציע מישהו בדף קודם. המכתב יהיה כפל קנס.
מוזר שקיבלת לא פעם דוחות חנייה על האקסיומות שלך (לא נותנים דוחות בלילה-750ש"ח) ועדיין אתה מתעסק עם האקסיומות האלה (לא נותנים דוחות על 15 דקות).
אני קיבלתי דוח לפני כחודש כשהיה לי תג נכה על השמשה !!!
אל תחכה שתקבל מכתב כפי שהציע מישהו בדף קודם. המכתב יהיה כפל קנס.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אל תטעה.plazma כתב: אל תחכה שתקבל מכתב כפי שהציע מישהו בדף קודם. המכתב יהיה כפל קנס....
דו"ח שהוצמד אל שמשת רכב אינו בחזקת נמסר.
המכתב שיגיע בדואר (אם יגיע) לא יכלול כפל קנס.
הכל בהנחה שהכתובת מעודכנת כחוק.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
arik35 כתב:לזאב, כן זה מבאס ויותר מבאס שהפקחים אורבים לך ומחכים לתפוס אותך על דקות, מה שכן, לעצם הענין, עזוב אותך מלהתחיל שרשרת של נסיונות בשביל לבטל את הדו"ח , מאה שקל, כפרה.. תספוג , תתבאס אבל תתנחם שזה לא גבוה יותר וכן, הפקח מניאק!....
ששאלתי אותו למה הוא שם את הדוח, הוא אמר ככה עם חיוך מטומטם והוסיף שאם אני שואל אותו למה סימן שהוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך, רציתי להגיד לו משהו אבל נשכתי את השפתיים והמשכתי הלאה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
יש לך אסמכתה לזה? אף פעם לא קיבלתי העתקי דוחות מהעירייה הבייתה.איינשטיין כתב:אל תטעה.plazma כתב: אל תחכה שתקבל מכתב כפי שהציע מישהו בדף קודם. המכתב יהיה כפל קנס....
דו"ח שהוצמד אל שמשת רכב אינו בחזקת נמסר.
המכתב שיגיע בדואר (אם יגיע) לא יכלול כפל קנס.
הכל בהנחה שהכתובת מעודכנת כחוק....
plazma כתב:אין שום מוסכמות בעניין.
אני קיבלתי דוח לפני כחודש כשהיה לי תג נכה על השמשה !!!אני מחכה לתשובה על מכתב שכתבתי.
![]()
אל תחכה שתקבל מכתב כפי שהציע מישהו בדף קודם. המכתב יהיה כפל קנס....
אני לא קיבלתי דוח של 750 שקל
אני אשלם את הדוח וזהו. חבל שאנשים לא קמים ואומרים מספיק עם השטויות האלה, דין איחור של 15 דקות ואפילו חצי שעה לא צריך להיות כדין מישהו שלא שם תו חנייה בכלל. זה מעצבן וזה מרגיז אבל כפי שכבר ציינתי אין לי כוח ואין לי זמן להתעסק אם זה, אני אשלם את הדוח וזהו. אני מקווה שיבוא יום שבו יהיה שינויי בתפיסה שלנו כאזרחים וצרכנים, שינויי שיביא לאחדות אשר תכריח את אלו שצריך להכריח לשנות המצב לטובתנו בהרבה תחומים ולא רק בנושא הזה. תודה לכל המגיבים.