יופי, אז אני חרדתית, לא מטופחת וטיפוסית?arik35 כתב:את חייבת להיות אישה טיפוסית???![]()
לזה מה שהתייחסת מכל התגובה שלי?...
אתה משלם לי על הכדורים הסגולים אח"כ?!?

אני בהחלט מסכים איתך לגבי תיאור הבעיה וזה שאיו תרבות נהיגה.Huber כתב:הבעייה מתחילה ומסתיימת בתרבות הנהיגה בארץ - היא פשוט לא קיימת. כל אחד עושה מה שהוא רוצה ללא שום התחשבות בזולת. היום בבוקר רציתי לפנות ימינה (היה נתיב אחד ישר ונתיב אחד ייעודי לפניה ימינה). כמובן שבתוך הפנייה עצמה עצר נהג שהחליט לחכות למישהו שהוא אוסף וחסם לחלוטין את הנתיב (גם עצר באדום לבן וגם חסם לגמרי את האפשרות לפנות ימינה). הקטע המדהים שכאשר עצרתי לידו וביקשתי שיפנה את הנתיב (אי אפשר היה לעקוף אותו - הנתיב קדימה היה עמוס) הבחור תקף אותי כאילו הבעייה התחילה אצלי. זו בדיוק הבעייה בארץ.
אני מודה שלמרות שאני משתדל לשמור על רמת תרבות מסוימת, לפעמים גם אני נשבר. בשנים האחרונות פשוט נמאס לי להיות היחיד על הכביש (ולמען האמת גם מחוצה לו) שטורח להתחשב בזולת וכמות הפעמים בהם נתקלתי בחוסר תרבות בשנים האחרונות הולכת וגוברת בהתמדה - ממש ממש שוחק. זה הגיע למצב שבאחת הפעמים נהגת שחסמה את הנתיב השמאלי (אם כבר מדברים על הנושא) בנסיעה ב 60 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש לא הסכימה לזוז למרות בקשותיי. כשהצלחתי לעקוף אותה סופסוף מהנתיב הימני פשוט עברתי לשמאלי מלפניה והאטתי לאט לאט את הנסיעה עד כמעט לעצירה מוחלטת על מנת לתת לה את התחושה של איך האחרם מרגישים כשהיא חוסמת להם את נתיב העקיפה. אני מודה, אני די מתבייש בהתנהגות הזו ובדיעבד די הצטערתי שהתדרדתי לשפל שכזה, אבל לכל אחד יש סף שבירה וכנראה שבאותה נקוה הייתי שם בעצמי...

Maayanki כתב:יופי, אז אני חרדתית, לא מטופחת וטיפוסית?arik35 כתב:את חייבת להיות אישה טיפוסית???![]()
אתה משלם לי על הכדורים הסגולים אח"כ?!?...

זה לנשים בלבד. עזוב אותך.arik35 כתב:Maayanki כתב:יופי, אז אני חרדתית, לא מטופחת וטיפוסית?arik35 כתב:את חייבת להיות אישה טיפוסית???![]()
אתה משלם לי על הכדורים הסגולים אח"כ?!?...
בגילי אני כבר לדעת לא להכנס למלכודות כאלו...![]()
כדורים סגולים? משהו טוב?...

וכך בדיוק מתחילה האלימות בכבישים....oferlaor כתב:לטובת הקוראים הצעירים, דרך הטיפול שלי היא מעבר בהזדמנות הראשונה לנתיב הימני, ואז אני נותן לו לעקוף ומיד חוזר לשמאלי ואז אני מאיר לו באורות הגבוהים כאילו אין מחר......

צר לי, אבל המשפט הזה סותר לחלוטין את מה שכתבת בהמשך.arik35 כתב:בוקר טוב ,
לפני שאני מתחיל אני רוצה לומר שבשרשור הזה אין כל כוונה שובינסטית ....

היה לי פעם מורה שהיה אומר : "משה משה אל תהיה אגוז קשה"moco כתב:צר לי, אבל המשפט הזה סותר לחלוטין את מה שכתבת בהמשך.arik35 כתב:בוקר טוב ,
יש לך הוכחות לכך שזה עיניין יותר נשי?
מעבר לכך, הבעייה היא (בעיניינן השובניסטי, לא בעיניין הנהיגה) שאתה כנראה דואג לבדוק מי הנהג/נהגת ברכב שאתה עוקף אותו....
I rest my casearik35 כתב:היה לי פעם מורה שהיה אומר : "משה משה אל תהיה אגוז קשה"moco כתב:צר לי, אבל המשפט הזה סותר לחלוטין את מה שכתבת בהמשך.arik35 כתב:בוקר טוב ,
יש לך הוכחות לכך שזה עיניין יותר נשי?
מעבר לכך, הבעייה היא (בעיניינן השובניסטי, לא בעיניין הנהיגה) שאתה כנראה דואג לבדוק מי הנהג/נהגת ברכב שאתה עוקף אותו....![]()
וכן אני מסתכל ,על מי המעפן שנוסע לאט וחוסם את השמאלי ולא אני לא מחפש שתהיה שם אישה, אני אומר שברוב המקרים זו לצערי אישה.....