amirchen כתב:מדליק.mikai כתב:אצלי גם יש בלאגן גדול עם הכבלים, אבל אני גם לא שמה אף מכשיר בתוך המזנון עצמו, כי אמרו לי שהם מתחממים וזה לא בריא.. גם הפריע לי שהטלווזיה נמוכה (אני לא יכולה לתלות כי זה דירה שכורה, ועוד חודשיים שלושה אני עוברת) אז שמתי אותה על הסאב וופר![]()
בכל מקרה, אמרתי לעצמי שכשאני אעבור, אני אעשה חשיבה מחדש על הכל, ואקנה מזנון חדש.. תמיד טוב לקנות חדש...
זה "חכם" לשים את הטלוויזיה על הסאב? לא נראה מי יודע מה יציב....
פרויקט סידור כבלים נסתר
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
נערך לאחרונה על ידי uris ב 10/01/2010 20:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: איזה קטע, יש לי את אותו מזנון, ונראה לי שאותה טלווזיה..
חכם אני לא בטוחה, יצירתי, בטוח שכן, אבל כמו שאמרתי זה גם נמצא על מין מדף כזה שלא כל כך רואים בתמונה כי הוא גם כהה, כך שהיא לא מתנדנדת או משהו, וגם זה סידור זמני עד שאמצא משהו יותר טובamirchen כתב:מדליק.mikai כתב:אצלי גם יש בלאגן גדול עם הכבלים, אבל אני גם לא שמה אף מכשיר בתוך המזנון עצמו, כי אמרו לי שהם מתחממים וזה לא בריא.. גם הפריע לי שהטלווזיה נמוכה (אני לא יכולה לתלות כי זה דירה שכורה, ועוד חודשיים שלושה אני עוברת) אז שמתי אותה על הסאב וופר![]()
בכל מקרה, אמרתי לעצמי שכשאני אעבור, אני אעשה חשיבה מחדש על הכל, ואקנה מזנון חדש.. תמיד טוב לקנות חדש...
זה "חכם" לשים את הטלוויזיה על הסאב? לא נראה מי יודע מה יציב....
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
חשבתי על זה בהתחלה.Shtirlitz כתב:חציבה?...
הבעיה היא שמאחורי הטלוויזיה יש לי 4 חיבורים שונים (חשמל, אנטנה, שקע הכנה לכבלים ושקע מעבר לרמקולים מאחורה) ולכל אחד מהחיבורים מגיע צינור. כך שכל החלק שבקיר שנמצא מתחת לחיבור הטלוויזיה לקיר מלא ב-4 צינורות .
חציבה בקיר והעברת צינור נוסף פשוט תחליש את הקיר אם בכלל אפשרי.