2 בעיות ברשת ביתית עם הxtreamer

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
cRaZy-BoY פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #21 

אני לא ממש סגור מזה NFS, מצטער.
במחינת השיתוף, אני עובד עם XP, פשוט משתף את התיקיה (אין יותר מדיי הגדרות לשים שם) נותן להם שם רלוונטי, וזהו, במכשיר אני נכנס ל
"רשת" ->
WORKGROUP -> USER ->

ואז בוחר את התיקיה הרצויה, אך כל התיקיות עובדות (של ההראד דיסקים הפנימיים) חוץ מאחת של ההארד דיסק החיצוני.

הפעלתי את המשתמש "GUEST"' וניסיתי להתחבר דרכו -> ללא הצלחה.
ניסיתי את השם משתמש והסיסמא של הראוטר, ניסיתי את הסיסמא של הרשת עצמה.
ניסיתי את המשתמש הראשי שלי. ניסיתי בלי משתמש ובלי סיסמא.
כל אלה ללא הצלחה.

חיפשתי בכל מקום הגדרות שקשורות לניתנת הרשאות למשתמשים לתיקיות מסויימות ברשת ולא מצאתי. למרות שאני זוכר פעם שהיה כזה דבר, יכול להיות שזו איזו תוכנה שפעם התקנתי, לא יודע.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #22 

אין לי רעיון טוב במיוחד, למרות שאת הבעיה שלך כבר שמעתי פה ושם פה בפורום ולדעתי תוכל למצוא גם בפורום של האקסטרימר..

אם הדיסק חיצוני אז הכי טוב שתחבר אותו ל XT, לא ? :) תחסוך תעבורה ועדייין תוכל לגשת אליו מהרשת
שיהיה בהצלחה

cRaZy-BoY פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #23 

טוב אז ככה:
חיברתי כרטיס רשת נוסף למחשב שלי (הייתי צריך להוציא את הכרטיס טלויזיה, אבל לא נורא גם ככה אני לא משתמש בו)...

חיברתי את האקטרימר ישירות למחשב שלי, עשיתי שיתוף, שיתפתי את רשת האינטרנט שלי, הכל עובד יופי! (עשיתי זאת משום שהרשת האלחוטית אומנם עבדה, אבל יותר מדיי תקלות וקירטועים לטעמי). ככה שאין לי צורך להוציא כסף על מרכזיה אלא רק על כבל ארוך שיגיע מהמיקום של המכשיר ליד הטלויזיה למחשב.

הבעיה של ההראד דיסק החיצוני נשארה לצערי ולא הצלחתי לפתור אותה. גם במחשבים אחרים לא ניתן לגשת לכונן הזה.

כנראה שהאלץ לעדכן את ההארד דיסק דרך הרשת, אבל זה לא נורא כי גם ככה הוא עוד מעט מלא (1 טרה).

אני חיפשתי לגביי הנושאים שאמרת שנגעו בבעיה שלי וזה לא ממש עזר לי, אך אחפש שוב.

אם למישהו יש פתרון או ניסיון עזרה אני אשמח.

תודה רבה לכם, ותודה מיוחדת לשבלול שעזר לי כמה שהוא יכל -> תודה! :D (Y)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”