הנה גיימפליי של המשחק Darksiders :
אז איזה משחקים יוצאים בינואר?
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
הדמו של ביונטה פשוט דחה אותי אישית
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
הובר, אני לא מבין - 85 זה ציון נמוך לדעתך? כי זה אחלה ציון שבעולם.
בכל מקרה, בחודשים הקרובים מתוכננים לא פחות מארבעה משחקי H&S בסגנון הזה (באיונטה הוא לא אחד מהם, הוא בסגנון של DMC), והם: Darksiders, Castlevania (של הידאו קוג'ימה), Dante's Inferno וכמובן God of War 3.
מארבעתם, Darksiders נשמע ונראה הכי פחות מעניין. אני הייתי מוותר.
בכל מקרה, בחודשים הקרובים מתוכננים לא פחות מארבעה משחקי H&S בסגנון הזה (באיונטה הוא לא אחד מהם, הוא בסגנון של DMC), והם: Darksiders, Castlevania (של הידאו קוג'ימה), Dante's Inferno וכמובן God of War 3.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

Malcontent כתב:הובר, אני לא מבין - 85 זה ציון נמוך לדעתך? כי זה אחלה ציון שבעולם.
נמוך? לא. סביר מאוד אבל לא משהו שנכנס ישירות ל MUST HAVE LIST. משחקים עם ממוצע ציונים כזה אני בודק בשבע עיניים לפני רכישה (דמו אם יש כמובן, ביקורות, סירטוני גיימפליי וכו).
מסכים. את GOW3 אני אקנה במאת האחוזים ברגע שיהיה לי זמן פנוי לשחק בו, את Dante's Inferno ואת Darksiders אני ארכוש שהמחיר שלהם ירד. Castlevania חלף לי מתחת לרדאר, שיצאו הביקורות (ונקווה שדמו) אתעדכן.
...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אגב, קצת התבלגן לי שם בגלל העברית והאנגלית. המשחק של הידאו קוג'ימה הוא קסטלווניה, ומומלץ מאוד לצפות בטריילרים שלו. הוא נראה מאוד מבטיח, גם מבחינת משחקיות וגם מבחינת עלילה, ויש בו כמה כוכבים גדולים בצוות המדובבים.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

אני מתפלא עליך, ממך לא ציפיתי לצפות למשחק רק על סמך טריילרים. המינימום שבמינימום לפני ש"מתלהבים" ממשחק זה מעט סירטוני גיימפליי, לא?
את זה אני לא מוצא משום מה ואפילו תאריך שיחרור מעבר ל "2010" אני לא מוצא
את זה אני לא מוצא משום מה ואפילו תאריך שיחרור מעבר ל "2010" אני לא מוצא
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כן, אני חושב שהוא לא יהיה ברבעון הראשון, וזה טוב, כי הרבעון הראשון עמוס.
בכל מקרה, אני לא מסתמך רק על טריילרים. הטריילרים כן כללו כמה שניות של גיימפליי, וזה הידאו קוג'ימה, שכבודו במקומו מונח. וזה גם קסטלוניה, שזאת סדרה שכבודה קצת זז, אבל לא רחוק מלהיות מונח
בכל מקרה, אני לא מסתמך רק על טריילרים. הטריילרים כן כללו כמה שניות של גיימפליי, וזה הידאו קוג'ימה, שכבודו במקומו מונח. וזה גם קסטלוניה, שזאת סדרה שכבודה קצת זז, אבל לא רחוק מלהיות מונח
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

http://www.metacritic.com/games/platfor ... wrathofwarMalcontent כתב:הובר, אני לא מבין - 85 זה ציון נמוך לדעתך? כי זה אחלה ציון שבעולם.
מארבעתם, Darksiders נשמע ונראה הכי פחות מעניין. אני הייתי מוותר....
מסתבר שהמשחק שהכי פחות ציפית לו מקבל ציונים די מבטיחים, לא?