אז איזה משחקים יוצאים בינואר?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

הדמו של ביונטה פשוט דחה אותי אישית :|

הנה גיימפליי של המשחק Darksiders :

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

הובר, אני לא מבין - 85 זה ציון נמוך לדעתך? כי זה אחלה ציון שבעולם.

בכל מקרה, בחודשים הקרובים מתוכננים לא פחות מארבעה משחקי H&S בסגנון הזה (באיונטה הוא לא אחד מהם, הוא בסגנון של DMC), והם: Darksiders, Castlevania (של הידאו קוג'ימה), Dante's Inferno וכמובן God of War 3.
מארבעתם, Darksiders נשמע ונראה הכי פחות מעניין. אני הייתי מוותר.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Malcontent כתב:הובר, אני לא מבין - 85 זה ציון נמוך לדעתך? כי זה אחלה ציון שבעולם.

נמוך? לא. סביר מאוד אבל לא משהו שנכנס ישירות ל MUST HAVE LIST. משחקים עם ממוצע ציונים כזה אני בודק בשבע עיניים לפני רכישה (דמו אם יש כמובן, ביקורות, סירטוני גיימפליי וכו).

בכל מקרה, בחודשים הקרובים מתוכננים לא פחות מארבעה משחקי H&S בסגנון הזה (באיונטה הוא לא אחד מהם, הוא בסגנון של DMC), והם: Darksiders, Castlevania (של הידאו קוג'ימה), Dante's Inferno וכמובן God of War 3.

מסכים. את GOW3 אני אקנה במאת האחוזים ברגע שיהיה לי זמן פנוי לשחק בו, את Dante's Inferno ואת Darksiders אני ארכוש שהמחיר שלהם ירד. Castlevania חלף לי מתחת לרדאר, שיצאו הביקורות (ונקווה שדמו) אתעדכן.
...

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אגב, קצת התבלגן לי שם בגלל העברית והאנגלית. המשחק של הידאו קוג'ימה הוא קסטלווניה, ומומלץ מאוד לצפות בטריילרים שלו. הוא נראה מאוד מבטיח, גם מבחינת משחקיות וגם מבחינת עלילה, ויש בו כמה כוכבים גדולים בצוות המדובבים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אני מתפלא עליך, ממך לא ציפיתי לצפות למשחק רק על סמך טריילרים. המינימום שבמינימום לפני ש"מתלהבים" ממשחק זה מעט סירטוני גיימפליי, לא? :wink:

את זה אני לא מוצא משום מה ואפילו תאריך שיחרור מעבר ל "2010" אני לא מוצא :|

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

כן, אני חושב שהוא לא יהיה ברבעון הראשון, וזה טוב, כי הרבעון הראשון עמוס.
בכל מקרה, אני לא מסתמך רק על טריילרים. הטריילרים כן כללו כמה שניות של גיימפליי, וזה הידאו קוג'ימה, שכבודו במקומו מונח. וזה גם קסטלוניה, שזאת סדרה שכבודה קצת זז, אבל לא רחוק מלהיות מונח :)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Malcontent כתב:הובר, אני לא מבין - 85 זה ציון נמוך לדעתך? כי זה אחלה ציון שבעולם.

...
http://www.metacritic.com/games/platfor ... wrathofwar

מסתבר שהמשחק שהכי פחות ציפית לו מקבל ציונים די מבטיחים, לא? :wink:

חזור אל “קונסולות”