מבין המוצרים שרשמת , אני מכיר את ה201 . זה היה עוד שהיבואן שלו היה יושב בכיכר המדינה (לא ניופאן , הקודם ), הם יחסית טובים אבל גם הם לא היו מבריקים ושווים את הכסף עבורי לפחות . במחיר שלהם אז יכולתי למצוא כמה שממש הבריקו , המרקורי והעוד אחד ששמו פרח מזכרוני כרגע עשו להם בית ספרzeev78 כתב: יש לי בבית 3 מוצרים של בוס: ה161 (רמקולים מצויינים שאני לוקח אותם לנסיעות יחד עם TAMP ) , הBOSE ON EAR שהם אוזניות מצויינות לנסיעות (סאונד נקי, טיפה שמרני אבל עם באס מצויין) ורמקולים למחשב COMPANION 3 (מעולים!). היו לי גם את הבוס 201 ואני רוצה להגיד לך שאם אתה ממקם אותם כמו שצריך הסאונד שיוצא מהם הוא פשוט מעולה, אתה מהר מאוד שוכח שיש מולך רמקולים שעולים 220$ ונהנה מהמוזיקה. הבעיה איתם היא במיקום שהוא מאוד קריטי בגלל המבנה של הטוויטרים, מיקום לא טוב וכל הסאונד משתבש ונשמע לא בפוקוס וחבל שבחנויות של ניופאן לא ידעו להדגים אותם כמו שצריך פה בארץ. אלו המוצרים של bose שאני מאוד מעריך. שאר המוצרים שלהם לדעתי מצדיקים את הביקורת של הרבה אנשים אבל תנסה את המוצרים שאני רשמתי ואולי תבין ש"השד לא כל כך נורא"....
ולמעשה בכול פעם שבדקתי מוצר של בוז , והלכתי לראות מה המתחרים הטובים עושים , תמיד בחרתי במתחרים . פשוט כי לא משנה איזו חברה , הם תמיד נתנו הרבה יותר . אז יכול להיות שהאוזניות האלו טובות , אבל דבר אחד בטוח לי כמעט לחלוטין שבמחיר שלהן אני בטוח אמצא לפחות כמה שיהיו יותר טובות .
אז יכול להיות שזו הכללה בגלל נסיון רב שנים איתם , ומאוד יתכן שאני טועה במוצר הספצפי , אבל שנינו יודעים שאת המוניטין הזה , הם הרוויחו ביושר
סתם לשם עניין מה המחיר של הרמקולים למחשב ושל ה161 היום ? ועוד יותר מעניין לדעת לעומת מה בדקת אותם ?