קניית אוזניות מארה"ב

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

zeev78 כתב: יש לי בבית 3 מוצרים של בוס: ה161 (רמקולים מצויינים שאני לוקח אותם לנסיעות יחד עם TAMP ) , הBOSE ON EAR שהם אוזניות מצויינות לנסיעות (סאונד נקי, טיפה שמרני אבל עם באס מצויין) ורמקולים למחשב COMPANION 3 (מעולים!). היו לי גם את הבוס 201 ואני רוצה להגיד לך שאם אתה ממקם אותם כמו שצריך הסאונד שיוצא מהם הוא פשוט מעולה, אתה מהר מאוד שוכח שיש מולך רמקולים שעולים 220$ ונהנה מהמוזיקה. הבעיה איתם היא במיקום שהוא מאוד קריטי בגלל המבנה של הטוויטרים, מיקום לא טוב וכל הסאונד משתבש ונשמע לא בפוקוס וחבל שבחנויות של ניופאן לא ידעו להדגים אותם כמו שצריך פה בארץ. אלו המוצרים של bose שאני מאוד מעריך. שאר המוצרים שלהם לדעתי מצדיקים את הביקורת של הרבה אנשים אבל תנסה את המוצרים שאני רשמתי ואולי תבין ש"השד לא כל כך נורא".
...
מבין המוצרים שרשמת , אני מכיר את ה201 . זה היה עוד שהיבואן שלו היה יושב בכיכר המדינה (לא ניופאן , הקודם ), הם יחסית טובים אבל גם הם לא היו מבריקים ושווים את הכסף עבורי לפחות . במחיר שלהם אז יכולתי למצוא כמה שממש הבריקו , המרקורי והעוד אחד ששמו פרח מזכרוני כרגע עשו להם בית ספר

ולמעשה בכול פעם שבדקתי מוצר של בוז , והלכתי לראות מה המתחרים הטובים עושים , תמיד בחרתי במתחרים . פשוט כי לא משנה איזו חברה , הם תמיד נתנו הרבה יותר . אז יכול להיות שהאוזניות האלו טובות , אבל דבר אחד בטוח לי כמעט לחלוטין שבמחיר שלהן אני בטוח אמצא לפחות כמה שיהיו יותר טובות .
אז יכול להיות שזו הכללה בגלל נסיון רב שנים איתם , ומאוד יתכן שאני טועה במוצר הספצפי , אבל שנינו יודעים שאת המוניטין הזה , הם הרוויחו ביושר
סתם לשם עניין מה המחיר של הרמקולים למחשב ושל ה161 היום ? ועוד יותר מעניין לדעת לעומת מה בדקת אותם ?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

uriler כתב:אני מסכים לגבי ה On ear.
יש לנו שני זוגות כאלו במשפחה (אחותי קיבלה מתנה, ואחרי זה אחרי קנה בעקבות האזנה לזוג שלה) - ואם הייתי מחפש היום אוזניות, יכול מאוד להיות שהיו לנו שלושה.

אוזניות נוחות מאוד, איכות הצליל מצוינת ואפילו האטימה לא רעה.
אגב, הן גם מגיעות עם קייס מצוין.
...
URILER , לעומת מה ניסית אותם ? בדקת את האימאג' למשל (עולות בחו"ל טיפה פחות אאל"ט מהבוז אני לא בקי במחירים עדכניים )? כי דבר אחד אני מבטיח לך הן אטומות יותר מאוזניות על האוזן , והן נוחות עד כדי כך שאתה עלול לשכוח שהן באוזן וללכת לישון איתן (קרה לי כמה פעמים :lol: ). לא זכיתי עדיין לחוות אוזניות יותר נוחות מהן .

והימור שלי , אם תתנסה בהן אני חושב שהן יאפילו על הבוז בכמעט כול פרמטר

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר

שליחה

truejoker,
אני לא מדבר פה על In Ear - ההשוואה הזו חסרת טעם.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

[מבין המוצרים שרשמת , אני מכיר את ה201 . זה היה עוד שהיבואן שלו היה יושב בכיכר המדינה (לא ניופאן , הקודם ), הם יחסית טובים אבל גם הם לא היו מבריקים ושווים את הכסף עבורי לפחות . במחיר שלהם אז יכולתי למצוא כמה שממש הבריקו , המרקורי והעוד אחד ששמו פרח מזכרוני כרגע עשו להם בית ספר

ולמעשה בכול פעם שבדקתי מוצר של בוז , והלכתי לראות מה המתחרים הטובים עושים , תמיד בחרתי במתחרים . פשוט כי לא משנה איזו חברה , הם תמיד נתנו הרבה יותר . אז יכול להיות שהאוזניות האלו טובות , אבל דבר אחד בטוח לי כמעט לחלוטין שבמחיר שלהן אני בטוח אמצא לפחות כמה שיהיו יותר טובות .
אז יכול להיות שזו הכללה בגלל נסיון רב שנים איתם , ומאוד יתכן שאני טועה במוצר הספצפי , אבל שנינו יודעים שאת המוניטין הזה , הם הרוויחו ביושר
סתם לשם עניין מה המחיר של הרמקולים למחשב ושל ה161 היום ? ועוד יותר מעניין לדעת לעומת מה בדקת אותם ?[/quote]

היו 2 גירסאות ל201, אני מדבר על הגירסה החדשה עם הטוויטר החשוף שפונה לצד. אני חוזר ומדגיש שהמיקום מאוד קריטי, ו הSweet spot מאוד ממוקד. כאשר אתה ממקם אותם כמו שצריך ויושב בדיוק בנקודה הנכונה הסאונד שאתה מקבל שווה הרבה מאוד כסף. תנסה ותגיד לי אם אני צודק או לא, עזוב סטיגמות :) . ה301 חלשים להחריד לעומתם, הטוויטר הנוסף מאחורה והבאס המנופח הורסים את הסאונד לגמרי.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

uriler כתב:truejoker,
אני לא מדבר פה על In Ear - ההשוואה הזו חסרת טעם.
...
למה היא חסרת טעם ? בדקת INEAR חדשות ברמות מחיר גבוהות ? אני בטוח שתופתע
זאב , אני לא הכרתי את החדש . ואין לי אחד , ואני לא מכיר מישהו שיש לו שאני יכול לבדוק . אז אני אקח את דבריך לגביו

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר

שליחה

כן, שמעתי יותר מזוג IEM חדשות ויקרות - אבל אין טעם להשוות מכיוון שזה סוג שונה לגמרי של אוזניות.
איטום הרעש החיצוני ב IEM נובע מהמבנה של האוזניה ומיקומה, הנוחות שלהן נגזרת מכך שאין רכיב בולט (מאוד), ולעומת זאת - יש אלו להן IEM מאוד לא נוחות.
אני לא שולל שהאימאג' אוזניות טובות - אבל זה לא אומר שה Bose On Ear אינן.

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”