תגובת YES לגבי התנתקות ללא קנס בעקבות הורדת הולמרק

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #21 

המהנדס כתב:יש לי הרגשה שאקבל מהוט שירות טוב יותר ממה שקיבלתי ב yes.
...
אל תהיה בטוח
היה לי מספיק ניסיון עם שניהם

והאמת - למה אני מצפה אחרי שרשורים כאלה?

המהנדס
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 974
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

אתה מתעלם מהחלק של "ללא התחיבות"

שליחה #22 

michael123 כתב:
המהנדס כתב:יש לי הרגשה שאקבל מהוט שירות טוב יותר ממה שקיבלתי ב yes.
...
אל תהיה בטוח
היה לי מספיק ניסיון עם שניהם

והאמת - למה אני מצפה אחרי שרשורים כאלה?
...
כאשר לקוח יכול לעזוב מהיום למחר ללא קנס,מן הסתם
יקבל יחס טוב יותר.

SHLOMIS1Z
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1124
נתן תודות: 157 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #23 

אני לא מבין דבר אחד במדינה ה ***************
גם לשלם 230 שקל על כלום . פשוט כלום !!!!
וגם דופקים אותך באגרה שנתית , שאותה תרצה או לא תרצה / תצפה או לא תצפה --> ישתו לך ת'דם.
כך זה אצלי אני נשוי + 2 ילדים . יש לי ממיררגיל ב YES יש לי הכל חוץ מחבילת השפות והפרימיום למינהם וחוץ מ 4 ערוצים (ערוץ 2 , הופ , NICOLODION ,וערוץ 3 שהאשה מדי פעם מרפרפת בו - לא תגיד שהיא מכורה.)
תקשיב אחי ותקשיב טוב - כך זאת לתשומת ליבך.
אם יש לך ילדים אז אל תמשיך לקרוא.ותעשה מנוי לאחד משני החברות שמרוששות את כיסנו.
אם אין לך ילדים לך תתחיל להוריד/להשכיר סרטים.
יותר משתלם לכיס , יותר איכותי לעין , אתה מחליט על מה הול לשלם על צפיה ולא אף אחד אחר !!!.
כמעט 3,000 שקל בשנה ועל מהההההההההההההה
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת

doron35
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 457
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #24 

Rino כתב:מה אתם נבהלים מההתחיבות הזו? זו לא משכנתא לכל החיים....
ובכלל מה יש להשוות בין ה DTT הזה עם 5 ערוצים שאף אחד לא רואה לעומת חבילות תוכן מגוונות שאנשים נהנים לצפות בהם , וכן גם להתחייב אם אילו התנאים..

ChenGanir, איזה תנאי שוק יתשנו בדיוק?
זה לא שוק ההון , כולה ספקי תוכן שמתחרים על כל לקוח פוטנציאלי,
...
כל הכבוד :claps2:

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #25 

SHLOMIS1Z כתב:אני לא מבין דבר אחד במדינה ה ***************
גם לשלם 230 שקל על כלום . פשוט כלום !!!!
וגם דופקים אותך באגרה שנתית , שאותה תרצה או לא תרצה / תצפה או לא תצפה --> ישתו לך ת'דם.
כך זה אצלי אני נשוי + 2 ילדים . יש לי ממיררגיל ב YES יש לי הכל חוץ מחבילת השפות והפרימיום למינהם וחוץ מ 4 ערוצים (ערוץ 2 , הופ , NICOLODION ,וערוץ 3 שהאשה מדי פעם מרפרפת בו - לא תגיד שהיא מכורה.)
תקשיב אחי ותקשיב טוב - כך זאת לתשומת ליבך.
אם יש לך ילדים אז אל תמשיך לקרוא.ותעשה מנוי לאחד משני החברות שמרוששות את כיסנו.
יותר משתלם לכיס , יותר איכותי לעין , אתה מחליט על מה הול לשלם על צפיה ולא אף אחד אחר !!!.
...
אני לא מבין למה אם יש לי ילדים אני חייב לרוץ למכור את נשמתי לאחת החברות ? כמו שאמרת, המבוגרים במשפחה מסתדרים עם ערוץ 2 ו10 (זה לא שיש לנו יותר מדי זמן פנוי עם ילדים). אנחנו גם נסתדר עם הורדות מדי פעם מהרשת. לגבי הילדים, במחירים שאנחנו משלמים להוט ויס, אני יכול לקנות לילד שלי כל חודש DVD חדש עם תוכניות ילדים שהוא אוהב.

חוצמזה, שאני מעדיף שהילד שלי לא יגדל לעולם שכולו טלויזיה ויס מקס או הוט מג'יק. הילד שלי גם אוהב לקרוא, לשחק משחקי קופסה, וסתם להשתולל. הטלויזיה לא מחויבת המציאות, ולא חייבת להיות חלק מרכזי עד כדי כך בחייו של ילד, שאני אשקיע בה את המחיר שאני משלם על שני חוגים בשבוע.

חן

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #26 

SHLOMIS1Z כתב:אם יש לך ילדים אז אל תמשיך לקרוא.ותעשה מנוי לאחד משני החברות שמרוששות את כיסנו.
...
חששתי בגלל הילדים. הם היו מכורים. לא יכולתי להוציא אותם בבוקר לבית הספר, היו "דבוקים" למסך כמו זומבי.
התנתקתי לפני 4 חודשים. (שילמתי קנס כמובן 1800 שקלים ולא רציתי לשמוע מ-YES כלום)
הגמילה הייתה קצרה ביותר!

התחילו לקרוא ספרים.. אני קונה לבן שלי עכשיו כמה ספרים כל חודש, והוא גם לוקח בספריה בבית ספרו.
הילדה הקטנה משחקת עם בובות, מציירת, הם משחקים ביחד..

עולם אחר

וכמובן, יש את כל הסרטים החדשים, יש מחשב לכל אחד, PSP לכל אחד וגם PS3, ...

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #27 

וואי וואי
עוד מעט תגיד שגם לכל ילד יש פיוניר בחדר.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #28 

dodi88 כתב:וואי וואי
...
הם רואים סרטים דרך המחשב (יש מסך די טוב של סמסונג 26"), סרטים בשרת מרכזי
בערב, אני מקרין להם משהו יותר איכותי בסלון

אבל גם אני פחדתי שיהיה בכי, צעקות..
בסוף - כלום..
חיים יפה ללא דורה, יובל המבולבל ובוב

simawaknin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #29 

michael123 כתב:
...

בסוף - כלום..
...
כל הכבוד. מעשה חכם ואחראי (Y)

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #30 

simawaknin כתב:
michael123 כתב:
...

בסוף - כלום..
...
כל הכבוד. מעשה חכם ואחראי (Y)
...
תסלחו לי, אבל אני לא רואה את ההבדל בין מה שהיה קודם למה שיש עכשיו. קודם, הם ראו טלויזיה במכשיר המצחיק הזה שנקרא טלויזיה. עכשיו, הם רואים משהו אחר ושונה לגמרי, במכשיר אחר, שנקרא מחשב, PS3, שרת מרכזי.

אלוהים, רק אני מוצא את זה מטריד במידה רבה? אתה ניתקת את YES, והחלפת התמכרות למכשיר אחד בהתמכרות לשלושה אחרים?

לגבי התכנים - בסופו של דבר מה שקובע הוא הזמן שבו הילד יושב בחוסר תזוזה מול תמונה מרצדת על המסך, ושורף את זמנו על הדבר הזה. זמן טוב שהוא יכול "לשרוף" על לשחק עם חברים, לשחק עם עצמו במשחקים שלו, להשתולל, לקרוא ספרים, לדבר עם ההורים ? מה עם פיתוח כישורים חברתיים?ספורט? קשרים במשפחה? הטלוזיה בשנים האחרונות הפכה לבייביסיטר האולטיבמטיבי. עד כדי כך שאנחנו מעדיפים שהילד ישב מולה, במקום להתעסק בדברים אחרים.

חן

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #31 

Rino,
מסתבר שההתחייבות כן מכבידה על אנשים ושוללת מהם את החופש, אחרת לא היה עומס במוקדי שירות הלקוחות עקב בקשות ניתוק בגלל ירידת ערוץ איזוטרי.
כלומר, אנו מתחייבים בקלות ומחפשים תירוץ להשתחרר מההתחייבות...
תנאי השוק עשויים להשתנות כל הזמן:
א. כניסה של DTT שינתה את השוק, ועכשיו אתם יכולים ל"השיג מבצעים" טובים יותר בעלות נמוכה יותר? בגלל מה זה בדיוק? בגלל שאתה לקוח מחוייב טוב??? סביר שיוצעו עוד ערוצים בפלטפורה.
ב. המהלכים האחרונים בהוט ישפיעו בטווח הבינוני, עוד לפני סיום ההתחייבות שלך ויכול להיות שתהיה לך אלנטרנטיבה טובה יותר.
ג. תכני האינטרנט המוצעים ילכו וייתרחבו, כיום ניתן להשיג תכנים מחו"ל בלי להוריד ובצפיית VOD
ד. חברות הסלולר תגדיל את היצע התכנים שלהם ויספקו גם שירותי וידאו.

SHLOMIS1Z,
לדעתי, מנוי לטלוויזיה לא באמת מפתח את הילדים, אפשר ללמד אותם טוב יותר בהמון אמצעים טובים יותר, לראיה אפשר לקחת את michael123

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #32 

Nissim כתב:Rino,
מסתבר שההתחייבות כן מכבידה על אנשים ושוללת מהם את החופש, אחרת לא היה עומס במוקדי שירות הלקוחות עקב בקשות ניתוק בגלל ירידת ערוץ איזוטרי.
א. כניסה של DTT שינתה את השוק, ועכשיו אתם יכולים ל"השיג מבצעים" טובים יותר בעלות נמוכה יותר? בגלל מה זה בדיוק? בגלל שאתה לקוח מחוייב טוב??? סביר שיוצעו עוד ערוצים בפלטפורה.
ב. המהלכים האחרונים בהוט ישפיעו בטווח הבינוני, עוד לפני סיום ההתחייבות שלך ויכול להיות שתהיה לך אלנטרנטיבה טובה יותר.
ג. תכני האינטרנט המוצעים ילכו וייתרחבו, כיום ניתן להשיג תכנים מחו"ל בלי להוריד ובצפיית VOD

SHLOMIS1Z,
לדעתי, מנוי לטלוויזיה לא באמת מפתח את הילדים, אפשר ללמד אותם טוב יותר בהמון אמצעים טובים יותר, לראיה אפשר לקחת את michael123
...
העומס לא נובע בגלל האנשי שההחיבות מעיקה עליהם. אחוז המתקשרים להתנתק באמת הוא זעום. תאר לך מה היה קורה ליס אם אכן כל טלפון במוקד היה בשביל ניתוק ? לדעתי לא הרבה אכן מתקשרים כדי לנצל את מקרה הולמרק כדי באמת להתנתק מיס או הוט.

בוא אני אספר לך משהו - העומס במוקדים הוא בגלל הישראלים, שרוצים לדפוק את המערכת, ולקבל הצעה טובה יותר. הם מתקשרים כדי "לסחוט" את יס והוט. הם מאיימים בניתוק, ומחכים להצעה. חלקם אפילו באים לפורום כדי לבדוק אם הצליחו לדפוק את המערכת בצורה טובה יותר :). ההתמקחות שלהם, והשיחות החוזרות והנשנות והחיזור של יס אחרי הלקוחות האלה הוא זה שיוצר את העומס. זה גם מה שיוצר אצל המוקדנים של יס כעס ותשישות ועיפות, מה שגורם להם להיות הרבה פחות נחמדים ונעימים בטלפון. אני נפלתי על נציג, שנראה לי אם רק יכול היה מושיט את היד דרך הטלפון וחונק אותי. לא מאשים אותו. אני מבין את הסיטואציה בה הוא נמצא.

חן

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #33 

ChenGanir כתב:העומס במוקדים הוא בגלל הישראלים, שרוצים לדפוק את המערכת, ולקבל הצעה טובה יותר. הם מתקשרים כדי "לסחוט" את יס והוט.
...
לגיטימי ביותר. במקום לומר "לדפוק את המערכת" או "לסחוט" בוא נאמר "ניצלו הזדמנות עסקית"...

הרי גם מהצד השני של הוט ויס קיימים טריקים שלא ניתן לומר עליהם שהם הוגנים כלפי הלקוח, טריקים שבאים כתוצאה משיקולי כדאיות. לא חסרים דוגמאות בהן על-פי תפיסתן של החברות עדיף "להגמיש קצת" את החוקים לרעת הלקוחות ואפילו להסתכן בתביעות, ובלבד שהסיכון לכך יהיה משתלם כלכלית לחברה, מאשר ההפסד הכלכלי שייגרם אם החברה תפעל כפי שנדרש בחוק.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #34 

ChenGanir כתב:

SHLOMIS1Z,
...
העומס לא נובע בגלל האנשי שההחיבות מעיקה עליהם. אחוז המתקשרים להתנתק באמת הוא זעום. תאר לך מה היה קורה ליס אם אכן כל טלפון במוקד היה בשביל ניתוק ? לדעתי לא הרבה אכן מתקשרים כדי לנצל את מקרה הולמרק כדי באמת להתנתק מיס או הוט.

בוא אני אספר לך משהו - העומס במוקדים הוא בגלל הישראלים, שרוצים לדפוק את המערכת, ולקבל הצעה טובה יותר. הם מתקשרים כדי "לסחוט" את יס והוט. הם מאיימים בניתוק, ומחכים להצעה. חלקם אפילו באים לפורום כדי לבדוק אם הצליחו לדפוק את המערכת בצורה טובה יותר :). ההתמקחות שלהם, והשיחות החוזרות והנשנות והחיזור של יס אחרי הלקוחות האלה הוא זה שיוצר את העומס. זה גם מה שיוצר אצל המוקדנים של יס כעס ותשישות ועיפות, מה שגורם להם להיות הרבה פחות נחמדים ונעימים בטלפון. אני נפלתי על נציג, שנראה לי אם רק יכול היה מושיט את היד דרך הטלפון וחונק אותי. לא מאשים אותו. אני מבין את הסיטואציה בה הוא נמצא.

חן
...
ממש כך (Y) (Y)
אין שום רצון לניתוק מלא
אלא להרוויח מהממונטום

Newboy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 614 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #35 

אני מת לעבוד ל DTT
אבל הילדים מטילים וטו קשה בגלל ערוצי הילדים, ואשתי איתם...(בגלל הערוצים שלהם. היא לא צופה בכלום חוץ מערוץ 2 ו 10)

אני מרגיש חסר אונים....

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #36 

טוב, אז מישהו יכול לפרט מה היה שם, בשביל לעבור את המבחן של שירות לקוחות .

Newboy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 614 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #37 

אין שום מבחן כזה, כלומר אתה לא מחוייב להשתתף
אבל אם בכל זאת אתה רוצה: ER

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #38 

ChenGanir, אתה רק מחזק את מה שאני טוען.
בין אם אנשים מתקשרים להתנתק ובין אם הם מתקשרים לשפר את תנאיהם, הם עושים זאת עקב ההתחייבות.
אם החלטת רק לשפר את התנאים, אתה כנראה עושה זאת כנראה בשביל לא לצאת פראייר, חס וחלילה, כי אם אתה כבר מתחייב לפחות שתקבל משהו טוב יותר.
לדעתי, את הדילים הכי טובים היית משיג אם אני, אתה והשאר לא היו מתחייבים לאף אחד ונותנים להם לחזר אחרינו כל השנה ולא רק בעת שיש לנו הזדמנות להתנתק מהם. כך בכל השנה היית מקבל מענה מהיר, ושירות אפקטיבי, תוכן מעניין ושווה לתשלום. 

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #39 

ChenGanir כתב:

SHLOMIS1Z,
...

חן
...
לא הבנתי, יש לך טענות ללקוחות של יס?
אני לקוח של יס משנת 2000. כל פעם שנגמר לי דיל, אני מתקשר "כדי להתנתק", ומקבל דיל חדש אטרקטיבי.
פעם ניסיתי פשוט לא לעשות כלום, כמובן שהמשיכו את המנוי שלי באותו מסלול - עם תוספת תשלום.
מי שאשם בכל המצב הזה הם נותני השרותים ( טלוויזיה, טלפון, טלפון נייד, אינטרנט, עיתונים, ועוד ועוד ועוד).
הם אלה שמנסים לדפוק את המערכת, ולי לא נותרת שום אפשרות מלבד להתנהל איתם באותה דרך בריונית.

יש לי מנוי על ידיעות אחרונות. הייתי משלם 100 שקל. יום אחד אני שם לב שהעלו את המנוי ל 160 שקל (נגמר "מסלול"). כמובן שהתקשרתי אליהם, החזירו אותי למחיר הזול, וגם התעקשתי שיזכו אותי על אותו חודש שבו גבו ממני מחיר חדש. בנוסף - יש מגזין שבועי שאני מקבל עכשיו בחינם.

ואתה חושב שאני הישראלי המכוער? תחשוב שוב. הגזמת.

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים

שליחה #40 

nir11,
בבקשה אל תעשה "צטט" להודעות ארוכות - זה סתם תופס חצי מסך :)

לגבי היחס של נותני השירותים בארץ - אני מסכים איתך לגמרי - הם מתחת לכל ביקורת.
לא משנה מה - אינטרנט, טלפון, טלויזיה כל פעם ניסו לדפוק אותי ועל מנת לבטל את רוע הגזירה הייתי צריך לבזבז זמן ואנרגיה על זה.
עכשיו פשוט ניצלתי הזמנות ויש לי טלפון+אינטרנט מהעבודה ולגבי טלויזיה - היא מחוברת רק לאינטרנט.
היחידים שאני צריך לשלם להם כל חודש זה בעלי הדירה, חברת חשמל, מים וארנונה (מזה אי אפשר לברוח).

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”