אל תהיה בטוחהמהנדס כתב:יש לי הרגשה שאקבל מהוט שירות טוב יותר ממה שקיבלתי ב yes....
היה לי מספיק ניסיון עם שניהם
והאמת - למה אני מצפה אחרי שרשורים כאלה?

אל תהיה בטוחהמהנדס כתב:יש לי הרגשה שאקבל מהוט שירות טוב יותר ממה שקיבלתי ב yes....

כאשר לקוח יכול לעזוב מהיום למחר ללא קנס,מן הסתםmichael123 כתב:אל תהיה בטוחהמהנדס כתב:יש לי הרגשה שאקבל מהוט שירות טוב יותר ממה שקיבלתי ב yes....
היה לי מספיק ניסיון עם שניהם
והאמת - למה אני מצפה אחרי שרשורים כאלה?...
כל הכבודRino כתב:מה אתם נבהלים מההתחיבות הזו? זו לא משכנתא לכל החיים....
ובכלל מה יש להשוות בין ה DTT הזה עם 5 ערוצים שאף אחד לא רואה לעומת חבילות תוכן מגוונות שאנשים נהנים לצפות בהם , וכן גם להתחייב אם אילו התנאים..
ChenGanir, איזה תנאי שוק יתשנו בדיוק?
זה לא שוק ההון , כולה ספקי תוכן שמתחרים על כל לקוח פוטנציאלי,...

אני לא מבין למה אם יש לי ילדים אני חייב לרוץ למכור את נשמתי לאחת החברות ? כמו שאמרת, המבוגרים במשפחה מסתדרים עם ערוץ 2 ו10 (זה לא שיש לנו יותר מדי זמן פנוי עם ילדים). אנחנו גם נסתדר עם הורדות מדי פעם מהרשת. לגבי הילדים, במחירים שאנחנו משלמים להוט ויס, אני יכול לקנות לילד שלי כל חודש DVD חדש עם תוכניות ילדים שהוא אוהב.SHLOMIS1Z כתב:אני לא מבין דבר אחד במדינה ה ***************
גם לשלם 230 שקל על כלום . פשוט כלום !!!!
וגם דופקים אותך באגרה שנתית , שאותה תרצה או לא תרצה / תצפה או לא תצפה --> ישתו לך ת'דם.
כך זה אצלי אני נשוי + 2 ילדים . יש לי ממיררגיל ב YES יש לי הכל חוץ מחבילת השפות והפרימיום למינהם וחוץ מ 4 ערוצים (ערוץ 2 , הופ , NICOLODION ,וערוץ 3 שהאשה מדי פעם מרפרפת בו - לא תגיד שהיא מכורה.)
תקשיב אחי ותקשיב טוב - כך זאת לתשומת ליבך.
אם יש לך ילדים אז אל תמשיך לקרוא.ותעשה מנוי לאחד משני החברות שמרוששות את כיסנו.
אם אין לך ילדים לך תתחיל להוריד/להשכיר סרטים.
יותר משתלם לכיס , יותר איכותי לעין , אתה מחליט על מה הול לשלם על צפיה ולא אף אחד אחר !!!.
כמעט 3,000 שקל בשנה ועל מהההההההההההההה...

חששתי בגלל הילדים. הם היו מכורים. לא יכולתי להוציא אותם בבוקר לבית הספר, היו "דבוקים" למסך כמו זומבי.SHLOMIS1Z כתב:אם יש לך ילדים אז אל תמשיך לקרוא.ותעשה מנוי לאחד משני החברות שמרוששות את כיסנו.
אם אין לך ילדים לך תתחיל להוריד/להשכיר סרטים.
יותר משתלם לכיס , יותר איכותי לעין , אתה מחליט על מה הול לשלם על צפיה ולא אף אחד אחר !!!.
כמעט 3,000 שקל בשנה ועל מהההההההההההההה...

הם רואים סרטים דרך המחשב (יש מסך די טוב של סמסונג 26"), סרטים בשרת מרכזיdodi88 כתב:וואי וואי
עוד מעט תגיד שגם לכל ילד יש פיוניר בחדר....

כל הכבוד. מעשה חכם ואחראיmichael123 כתב:הם רואים סרטים דרך המחשב (יש מסך די טוב של סמסונג 26"), סרטים בשרת מרכזיdodi88 כתב:וואי וואי
בערב, אני מקרין להם משהו יותר איכותי בסלון
אבל גם אני פחדתי שיהיה בכי, צעקות..
בסוף - כלום..
חיים יפה ללא דורה, יובל המבולבל ובוב...

תסלחו לי, אבל אני לא רואה את ההבדל בין מה שהיה קודם למה שיש עכשיו. קודם, הם ראו טלויזיה במכשיר המצחיק הזה שנקרא טלויזיה. עכשיו, הם רואים משהו אחר ושונה לגמרי, במכשיר אחר, שנקרא מחשב, PS3, שרת מרכזי.simawaknin כתב:כל הכבוד. מעשה חכם ואחראיmichael123 כתב:הם רואים סרטים דרך המחשב (יש מסך די טוב של סמסונג 26"), סרטים בשרת מרכזיdodi88 כתב:וואי וואי
בערב, אני מקרין להם משהו יותר איכותי בסלון
אבל גם אני פחדתי שיהיה בכי, צעקות..
בסוף - כלום..
חיים יפה ללא דורה, יובל המבולבל ובוב......

העומס לא נובע בגלל האנשי שההחיבות מעיקה עליהם. אחוז המתקשרים להתנתק באמת הוא זעום. תאר לך מה היה קורה ליס אם אכן כל טלפון במוקד היה בשביל ניתוק ? לדעתי לא הרבה אכן מתקשרים כדי לנצל את מקרה הולמרק כדי באמת להתנתק מיס או הוט.Nissim כתב:Rino,
מסתבר שההתחייבות כן מכבידה על אנשים ושוללת מהם את החופש, אחרת לא היה עומס במוקדי שירות הלקוחות עקב בקשות ניתוק בגלל ירידת ערוץ איזוטרי.
כלומר, אנו מתחייבים בקלות ומחפשים תירוץ להשתחרר מההתחייבות...
תנאי השוק עשויים להשתנות כל הזמן:
א. כניסה של DTT שינתה את השוק, ועכשיו אתם יכולים ל"השיג מבצעים" טובים יותר בעלות נמוכה יותר? בגלל מה זה בדיוק? בגלל שאתה לקוח מחוייב טוב??? סביר שיוצעו עוד ערוצים בפלטפורה.
ב. המהלכים האחרונים בהוט ישפיעו בטווח הבינוני, עוד לפני סיום ההתחייבות שלך ויכול להיות שתהיה לך אלנטרנטיבה טובה יותר.
ג. תכני האינטרנט המוצעים ילכו וייתרחבו, כיום ניתן להשיג תכנים מחו"ל בלי להוריד ובצפיית VOD
ד. חברות הסלולר תגדיל את היצע התכנים שלהם ויספקו גם שירותי וידאו.
SHLOMIS1Z,
לדעתי, מנוי לטלוויזיה לא באמת מפתח את הילדים, אפשר ללמד אותם טוב יותר בהמון אמצעים טובים יותר, לראיה אפשר לקחת את michael123...
לגיטימי ביותר. במקום לומר "לדפוק את המערכת" או "לסחוט" בוא נאמר "ניצלו הזדמנות עסקית"...ChenGanir כתב:העומס במוקדים הוא בגלל הישראלים, שרוצים לדפוק את המערכת, ולקבל הצעה טובה יותר. הם מתקשרים כדי "לסחוט" את יס והוט....
ממש כךChenGanir כתב:העומס לא נובע בגלל האנשי שההחיבות מעיקה עליהם. אחוז המתקשרים להתנתק באמת הוא זעום. תאר לך מה היה קורה ליס אם אכן כל טלפון במוקד היה בשביל ניתוק ? לדעתי לא הרבה אכן מתקשרים כדי לנצל את מקרה הולמרק כדי באמת להתנתק מיס או הוט.Nissim כתב:Rino,
מסתבר שההתחייבות כן מכבידה על אנשים ושוללת מהם את החופש, אחרת לא היה עומס במוקדי שירות הלקוחות עקב בקשות ניתוק בגלל ירידת ערוץ איזוטרי.
א. כניסה של DTT שינתה את השוק, ועכשיו אתם יכולים ל"השיג מבצעים" טובים יותר בעלות נמוכה יותר? בגלל מה זה בדיוק? בגלל שאתה לקוח מחוייב טוב??? סביר שיוצעו עוד ערוצים בפלטפורה.
ב. המהלכים האחרונים בהוט ישפיעו בטווח הבינוני, עוד לפני סיום ההתחייבות שלך ויכול להיות שתהיה לך אלנטרנטיבה טובה יותר.
ג. תכני האינטרנט המוצעים ילכו וייתרחבו, כיום ניתן להשיג תכנים מחו"ל בלי להוריד ובצפיית VOD
SHLOMIS1Z,
לדעתי, מנוי לטלוויזיה לא באמת מפתח את הילדים, אפשר ללמד אותם טוב יותר בהמון אמצעים טובים יותר, לראיה אפשר לקחת את michael123...
בוא אני אספר לך משהו - העומס במוקדים הוא בגלל הישראלים, שרוצים לדפוק את המערכת, ולקבל הצעה טובה יותר. הם מתקשרים כדי "לסחוט" את יס והוט. הם מאיימים בניתוק, ומחכים להצעה. חלקם אפילו באים לפורום כדי לבדוק אם הצליחו לדפוק את המערכת בצורה טובה יותר. ההתמקחות שלהם, והשיחות החוזרות והנשנות והחיזור של יס אחרי הלקוחות האלה הוא זה שיוצר את העומס. זה גם מה שיוצר אצל המוקדנים של יס כעס ותשישות ועיפות, מה שגורם להם להיות הרבה פחות נחמדים ונעימים בטלפון. אני נפלתי על נציג, שנראה לי אם רק יכול היה מושיט את היד דרך הטלפון וחונק אותי. לא מאשים אותו. אני מבין את הסיטואציה בה הוא נמצא.
חן...
לא הבנתי, יש לך טענות ללקוחות של יס?ChenGanir כתב:העומס לא נובע בגלל האנשי שההחיבות מעיקה עליהם. אחוז המתקשרים להתנתק באמת הוא זעום. תאר לך מה היה קורה ליס אם אכן כל טלפון במוקד היה בשביל ניתוק ? לדעתי לא הרבה אכן מתקשרים כדי לנצל את מקרה הולמרק כדי באמת להתנתק מיס או הוט.Nissim כתב:Rino,
SHLOMIS1Z,
בוא אני אספר לך משהו - העומס במוקדים הוא בגלל הישראלים, שרוצים לדפוק את המערכת, ולקבל הצעה טובה יותר. הם מתקשרים כדי "לסחוט" את יס והוט. הם מאיימים בניתוק, ומחכים להצעה. חלקם אפילו באים לפורום כדי לבדוק אם הצליחו לדפוק את המערכת בצורה טובה יותר. ההתמקחות שלהם, והשיחות החוזרות והנשנות והחיזור של יס אחרי הלקוחות האלה הוא זה שיוצר את העומס. זה גם מה שיוצר אצל המוקדנים של יס כעס ותשישות ועיפות, מה שגורם להם להיות הרבה פחות נחמדים ונעימים בטלפון. אני נפלתי על נציג, שנראה לי אם רק יכול היה מושיט את היד דרך הטלפון וחונק אותי. לא מאשים אותו. אני מבין את הסיטואציה בה הוא נמצא.
חן...