אני לא ראיתי בשום מקום 70 אבל זה לא משנה, זה לא 210, כי זה לשנה, הם התחייבו ל-3 שנים, ככה שגם אם זה 70 זה 630truejoker כתב:מאותם מקומות שכתוב בהם 100K כתוב גם 70Kntk כתב:
מצד אחד אתה אומר שאף אחד לא יודע על כמה הם התחייבו ( למרות שזה פורסם כבר מיליון פעם בתקשורת שכל חברה התחייבה למכור 300K מכשירים, מה שיוצא 900K ב-3 שנים ), מצד שני אתה אומר שהם התחייבו ל210 אלף... ואין לי מושג מאיפה הבאת את העלות שהם משלמים על כל מכשיר...גם בכתבה כאן (בתחילת השירשור דיברו רק על 70K ולא על 100K ). ו70K *3 = 210K לכול חברה
העלות שהם משלמים זה העלות שאתה משלם בתנאי שאתה עושה מסלול מלא שזה פחות מ200 דולר למכשיר . החברות לא מקבלות את זה במחיר הזה זה אני מקווה ברור לך ?
ומכאן כול מה שנאמר , ולגבי הרווח , אני מניח שאתה חושב שאנשים לא ישתמשו בDATA ? למה בדיוק בארה"ב חברת הסלולאר הייתה צריכה להרחיב את הפס ?
למה אתה חושב שמוכרים לך חבילה עם עד 10GB ? וחלק רק חבילה של 1GB ?...
לא אמרתי שהם קונים ביותר או פחות את המכשיר, שאלתי מאיפה אתה יודע בכמה
למה שבאייפון ישתמשו ב-DATA יותר מב-N97 ? או בעוד מיליוןפלאפונים אחרים, אין שום דבר באייפון שידרבן אנשים להשתמש יותר ב-DATA, וכמו שאמרתי, באייפון החנות של הישומים לא נותנת לחברות כלום, בפלאפונים אחרים הם יכולים לההתקין כל מיני קיצורי דרך להורדות שלהם, אסור להם בכלל לפתוח את הקופסה של המכשיר, ואם אתה חושב שהם מרוצים מהעיסקה הזאת עם אפל, אז אתה הראשון שאני שומע שחושב ככה, כי כל מי שדיבר על העיסקה הזאת, רק דיבר על כמה הם נדפקו בעיסקה, וזה לא קשה להבין למה