גרסה חדשה ל MediaBrowser 2.2.1
- yuvalb70
-
- חבר פעיל

- תגובות: 98
יש דרך להוריד גם תמונות של השחקנים ? ראיתי באיזה מקום שצריך ליצור ספריות ידנית ולעשות הרבה עבודה - יש משהו יותר אוטומטי ? בmeta browser יש איזה אופציה להוריד שחקנים אבל לא ראיתי שזה ממש עושה משהו.
- iveleli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
ניסיתי את Vanilla 2.0 וזה באמת נראה נחמד אבל לדעתי ה diamond יותר יפה. חוץ מזה לגבי העדכונים ל theme חדשים יש גם את האפשרות לעדכן גם בגרסה הקודמת וניסיתי לעשות את העדכון בגרסה אבל לא הלך, בגדול לא נראה לי שווה עדיין לעדכן כי יותר מאוחר הם יוציאו גרסה אם כל הדברים שהם השמיתו בגרסה הזאת.eagle75 כתב:אני חושב שאת מזג האוויר הם הורידו בכוונה.
הגרסה נועדה בעיקר לתיקוני באגים ולשיפור המהירות. אני לא הרגשתי בשינוי משמעותי ב diamond, אגב ניסית את ה Vanilla 2.0 החדש? גם הוא נראה נחמד. היתרון שהם תומכים כעת ב theme plug-ins . בקרוב, לדוגמה, יצא theme חדש בשם Chocolate או משהו כזה. ולא צריך לחכות לעדכון גרסה כיוון שגם הוא יצא כ Plug In....
-
eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
האם אתה משתמש ב Diamond? אם כן, אז תפעל לפי מה שרשמתי בתגובה הקודמת.karlos כתב: תודה, אבל כנראה לא הבנת את השאלה שלי.
נכון, את מה שכתבת אני מכיר ואני משתמש בשילוב של כמה תוכנות ביחד שנותנות לי את ה META DATA.
מה שאני מחפש הוא סידור ויזואלי על פי זאנר. בפורום שם מדיה בראוסר ישנם רבים שרואים על מסך הפתיחה אייקונים של זאנר הסרט ובחירה בו נותנת להם את רשימת הסרטים המתאימים.
השאלה היא איך עושים את זה ואיך מקצים לכל זאנר את ה אייקון שלו....
אתה יכול לסווג את כל הסרטים שלך לפי ז'אנר /שחקן/במאי וכדומה, אתה צריך פשוט למצוא את הכפתור המתאים שמבצע זאת. אם אתה משתמש ב Diamond תעבור למסך שבו אתה רואה את רשימת הסרטים שלך. בראש המסך יש שלושה כפתורים שבאופן רגיל אתה לא רואה אותם, תלחץ על המקלדת מספר פעמים על החץ למעלה עד אשר הסמן יגיע לקצה המסך ושלושת הכפתורים יופיעו. הכפתור הימני מבין השלושה אמור לאפשר לך לסווג את הסרטים לפי ז'אנר/שחקן/במאי וכדומה.
בדקתי את זה עכשיו אצלי וזה עובד כפי שתיארתי לך.
לגבי האייקונים לז'אנרים (ולהרבה דברים אחרים) אתה יכול למצוא מספר אופציות להורדה בלינק הבא:
http://www.mediabrowser.tv/forum/viewto ... =10&t=4501
אלו אייקונים שאנשים עשו בשביל עצמם ומשתפים את הקהילה בעבודה שלהם.
אתה אמור לשים את הבחירה שלך בספריה שנקראת ImagesByName תחת הספריה של ה ProgramData\MediaBrowser.
-
eagle75
-
- חבר במועדון HT

זה מאוד פשוט, אתה רק צריך להגדיר בMetaBrowser את הספריה C:\ProgramData\MediaBrowser\ImagesByName באופציה של ה ImagesByName והוא יוריד בצורה אוטומטית את כל תמונות השחקנים ישירות לשם. זוהי הספריה שבה MediaBrowser מצפה שיהיו התמונות של השחקנים/ז'אנרים וכדומה.yuvalb70 כתב:יש דרך להוריד גם תמונות של השחקנים ? ראיתי באיזה מקום שצריך ליצור ספריות ידנית ולעשות הרבה עבודה - יש משהו יותר אוטומטי ? בmeta browser יש איזה אופציה להוריד שחקנים אבל לא ראיתי שזה ממש עושה משהו....
בנוסף, אתה יכול למצוא אוסף ענקי של תמונות שחקנים בלינק ששלחתי בהודעה הקודמת, פשוט תוריד את הקובץ ותפתח אותו לספריה שרשמתי.
-
eagle75
-
- חבר במועדון HT

אז זהו שלא. הם עברו למערכת מבוססת פלאג-אינס, ככה שעדכונים יגיעו בצורה של פלאג-אינס ופחות בצורה של עדכון גרסה. ה themes לא עבדו לך בגרסה הקודמת מכיוון שהגרסה הקודמת לא היה מבוססת פלאג-אינס של themes.iveleli כתב:ניסיתי את Vanilla 2.0 וזה באמת נראה נחמד אבל לדעתי ה diamond יותר יפה. חוץ מזה לגבי העדכונים ל theme חדשים יש גם את האפשרות לעדכן גם בגרסה הקודמת וניסיתי לעשות את העדכון בגרסה אבל לא הלך, בגדול לא נראה לי שווה עדיין לעדכן כי יותר מאוחר הם יוציאו גרסה אם כל הדברים שהם השמיתו בגרסה הזאת.eagle75 כתב:אני חושב שאת מזג האוויר הם הורידו בכוונה.
הגרסה נועדה בעיקר לתיקוני באגים ולשיפור המהירות. אני לא הרגשתי בשינוי משמעותי ב diamond, אגב ניסית את ה Vanilla 2.0 החדש? גם הוא נראה נחמד. היתרון שהם תומכים כעת ב theme plug-ins . בקרוב, לדוגמה, יצא theme חדש בשם Chocolate או משהו כזה. ולא צריך לחכות לעדכון גרסה כיוון שגם הוא יצא כ Plug In.......
- karlos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- שם מלא: shay
תודה על העזרה אבל עדיין לא הצלחתי.eagle75 כתב:האם אתה משתמש ב Diamond? אם כן, אז תפעל לפי מה שרשמתי בתגובה הקודמת.karlos כתב: תודה, אבל כנראה לא הבנת את השאלה שלי.
נכון, את מה שכתבת אני מכיר ואני משתמש בשילוב של כמה תוכנות ביחד שנותנות לי את ה META DATA.
מה שאני מחפש הוא סידור ויזואלי על פי זאנר. בפורום שם מדיה בראוסר ישנם רבים שרואים על מסך הפתיחה אייקונים של זאנר הסרט ובחירה בו נותנת להם את רשימת הסרטים המתאימים.
אתה יכול לסווג את כל הסרטים שלך לפי ז'אנר /שחקן/במאי וכדומה, אתה צריך פשוט למצוא את הכפתור המתאים שמבצע זאת. אם אתה משתמש ב Diamond תעבור למסך שבו אתה רואה את רשימת הסרטים שלך. בראש המסך יש שלושה כפתורים שבאופן רגיל אתה לא רואה אותם, תלחץ על המקלדת מספר פעמים על החץ למעלה עד אשר הסמן יגיע לקצה המסך ושלושת הכפתורים יופיעו. הכפתור הימני מבין השלושה אמור לאפשר לך לסווג את הסרטים לפי ז'אנר/שחקן/במאי וכדומה.
לגבי האייקונים לז'אנרים (ולהרבה דברים אחרים) אתה יכול למצוא מספר אופציות להורדה בלינק הבא:
אתה אמור לשים את הבחירה שלך בספריה שנקראת ImagesByName תחת הספריה של ה ProgramData\MediaBrowser....
הורדתי את הערכה של האייקונים.
פרשתי והעברתי אותם לספרייה:
program files/media browser/media browser/imagebyname
למען האמת לא היתה שם ספריית imagebyname ולכן יצרתי אותה ידנית.
פתחתי את המדיה בראוסר ושיניתי להצגה על פי זאנר. אני רואה את הסרטים שלי מסודרים על פי זאנר (אמנם עם המון בלאגן אבל בזה נטפל אחר כך) אבל הספריות לא מציגות את האייקונים של הזאנר אלא חלולות בלבד.
- YuvalRavid
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
אם רק היית יודע כמה זמן שרפתי על לפתור את הבעיה הזו...karlos כתב:תודה על העזרה אבל עדיין לא הצלחתי.eagle75 כתב:האם אתה משתמש ב Diamond? אם כן, אז תפעל לפי מה שרשמתי בתגובה הקודמת.karlos כתב: תודה, אבל כנראה לא הבנת את השאלה שלי.
אתה אמור לשים את הבחירה שלך בספריה שנקראת ImagesByName תחת הספריה של ה ProgramData\MediaBrowser....
פתחתי את המדיה בראוסר ושיניתי להצגה על פי זאנר. אני רואה את הסרטים שלי מסודרים על פי זאנר (אמנם עם המון בלאגן אבל בזה נטפל אחר כך) אבל הספריות לא מציגות את האייקונים של הזאנר אלא חלולות בלבד....
אז מסתבר שבגרסה החדשה שונו מבני התיקיות של imagebyname וכבר לא זורקים לשם את הכל בבלאגן אלא לפי התיקיות הבאות:
Genre
People
Studio
Year
ולכל אחת מהתיקיות הללו אתה צריך להכניס את התיקיות הרלוונטיות.
http://www.mediasmartserver.net/2009/12 ... -firestorm
שאלה כללית למומחים, הכרתי את התוכנה והתקנתי אותה בפעם הראשונה לפני יומיים ואני ממש מרוצה מאופן העבודה שלה. אחרי שהתקנתי ערכת נושא חדשה ושיחקתי עם התפריט הראשי, אני חייב להגיד שהיא נראת נהדר. ועכשיו השאלה: האם יש תוכנה מתחרה טובה יותר ?[/url]
- Zrizi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
לדעתי הונילה 2 נראית משמעותית פחות טוב מדיאמונד.
חוצמזה יש קצת באגים בסידור ספריות חדשות בגרסא החדשה (סימן עונה שלמה בתור פרק 10...).
חוצמזה יש קצת באגים בסידור ספריות חדשות בגרסא החדשה (סימן עונה שלמה בתור פרק 10...).
- EliHaboosh
-
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3327
מסכים. ונילה 2 אכן לא נראית משהו וגם לא נוחה לתפעול הסרטים. חבל.Zrizi כתב:לדעתי הונילה 2 נראית משמעותית פחות טוב מדיאמונד.
חוצמזה יש קצת באגים בסידור ספריות חדשות בגרסא החדשה (סימן עונה שלמה בתור פרק 10...)....
- sgoldfel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 275
התקנה של גרסה חדשה
האם צריך להסיר גרסה ישנה לפני התקנה של גרסה חדשה? או אפשר להתקין מעל גרסה ישנה?
תודה
תודה
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
אני לא הסרתי את הקודם, פשוט התקנתי ועבד.
לגבי ונילה 2...הייתי משלב את diamond איתה..אבל בתכלס, אני כנראה אחזור לDIAMOND
לגבי ונילה 2...הייתי משלב את diamond איתה..אבל בתכלס, אני כנראה אחזור לDIAMOND
- karlos
-
- חבר פעיל מאוד

וואלה באמת שניסיתי.YuvalRavid כתב:אם רק היית יודע כמה זמן שרפתי על לפתור את הבעיה הזו...karlos כתב:תודה על העזרה אבל עדיין לא הצלחתי.eagle75 כתב:האם אתה משתמש ב Diamond? אם כן, אז תפעל לפי מה שרשמתי בתגובה הקודמת.karlos כתב: תודה, אבל כנראה לא הבנת את השאלה שלי.
פתחתי את המדיה בראוסר ושיניתי להצגה על פי זאנר. אני רואה את הסרטים שלי מסודרים על פי זאנר (אמנם עם המון בלאגן אבל בזה נטפל אחר כך) אבל הספריות לא מציגות את האייקונים של הזאנר אלא חלולות בלבד....
אז מסתבר שבגרסה החדשה שונו מבני התיקיות של imagebyname וכבר לא זורקים לשם את הכל בבלאגן אלא לפי התיקיות הבאות:
Genre
People
Studio
Year
ולכל אחת מהתיקיות הללו אתה צריך להכניס את התיקיות הרלוונטיות.
http://www.mediasmartserver.net/2009/12 ... -firestorm
שאלה כללית למומחים, הכרתי את התוכנה והתקנתי אותה בפעם הראשונה לפני יומיים ואני ממש מרוצה מאופן העבודה שלה. אחרי שהתקנתי ערכת נושא חדשה ושיחקתי עם התפריט הראשי, אני חייב להגיד שהיא נראת נהדר. ועכשיו השאלה: האם יש תוכנה מתחרה טובה יותר ?[/url]...
כרגע יש לי תיקייה כזו
c:\programdata\mediabrowser\imagebyname\genre
ומתחת לזה יש ספריה לכל זאנר עם אייקון לכל זאנר
ועדיין לא מופיע
האם ככה בכלל?
-
eagle75
-
- חבר במועדון HT

יש לך טעות בשם הספריה, צריך להיות:
ImagesByName ולא ImageByName כפי שרשמת.
ImagesByName ולא ImageByName כפי שרשמת.
- karlos
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה, פתר את הבעיה.eagle75 כתב:יש לך טעות בשם הספריה, צריך להיות:
ImagesByName ולא ImageByName כפי שרשמת....
- yuvalb70
-
- חבר פעיל

עדכון נוסף שוחרר לפני זמן קצר - גירסא 2.2.2
-
eagle75
-
- חבר במועדון HT

האמת שהגרסה שוחררה קצת יותר מזה, לפני שבועייםyuvalb70 כתב:עדכון נוסף שוחרר לפני זמן קצר - גירסא 2.2.2...
ראה: http://www.hometheater.co.il/vt106758.M ... 7%94-2-2-2
- yuvalb70
-
- חבר פעיל

אז אולי הפעם ילך לי - יש גירסא חדשה עם תיקוני באגים ויציבות 2.2.3
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
הצלחת ! תודהyuvalb70 כתב:אז אולי הפעם ילך לי - יש גירסא חדשה עם תיקוני באגים ויציבות 2.2.3...
שי
- yuvalb70
-
- חבר פעיל

ועוד אחת עם תיקונים - 2.2.4