המצלמה בנוקיה E71 גרועה מאוד!!
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
מי שמעוניין לבדוק או להראות דוגמאות של תמונות מסלולרי שיעשה את זה עם דוגמאות בגודל מלא (מקורי).
התמונות המוקטנות (כמו ה 640X480) יראו כמעט תמיד טוב ולא יראו את ההבדלים בין הדגמים (או כשרוצים
להשוות בין המצלמה של סלולרי למצלמת פוקט פשוטה).
התמונות המוקטנות (כמו ה 640X480) יראו כמעט תמיד טוב ולא יראו את ההבדלים בין הדגמים (או כשרוצים
להשוות בין המצלמה של סלולרי למצלמת פוקט פשוטה).
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
כמה אנשים עובדים שם? אם לא הרבה אז תמסור ד"ש לשרון בן אוליאל אם היא עדיין עובדת שםjaksirak כתב:אנחנו מאותה המשפחה. אני עובד ב- סטארהוםkingikra כתב:בחברה שאני יושב בה (VERINT) העובדים הולכים לקבל בקרוב את ה E72. נבדוק ונראה.jaksirak כתב:זה עניין ידוע. גם נוקיה מודעים לכך.
בדגם המחליף שלו שעתיד לצאת ה - E72 הם שיפרו את המצלמה (לטענתם). נחכה ונראה.........
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ניסיתי כמובן גם לצלם בלי זום ולא היה שיפור משמעותי.Pavelz כתב:הזום ברוב מכשירי סלולר הוא דיגיטלי ולא אופטי. זום כזה מוריד איכות בהכרח.kingikra כתב:אכן הפעלתי זום. זה מנמיך את איכות התמונה? זה שזה מקטין את הגודל אני יודע אבל למה שלא תצא תמונה איכותית?Pavelz כתב:זה נראה כאילו שהפעלת זום או משהו כזה.kingikra כתב:חברה, אם לתמונה הזאת אתם קוראים איכות טובה, אז מה זה איכות לא טובה?
התמונה המצורפת צולמה ביום ע"י ה E71 שלי. פשוט מתחת לכל ביקרות...
תוודא שהזום עומד על 0.........
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

gechts
אכן יותר טוב משלי אבל כמו שאמרו פה, זה לא מתקרב לאיכות של מצלמה פשוטה 3.2 מגה פיקסל
HazooM
צודק
אכן יותר טוב משלי אבל כמו שאמרו פה, זה לא מתקרב לאיכות של מצלמה פשוטה 3.2 מגה פיקסל
HazooM
צודק
- corlenius
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
מצלמה של E71 היא לא מהטובות בשוק בלשון המעטה.המכשיר משתייך לסדרהת E שבהגדרתה סדרה עיסקית שיותר מתמקדת בכל מה שקשור בסנכרון עם המחשב ,מיילים ומקלדת QWERTY.בממשיכו E72 שיפרו מעט את המצלמה שכך שהתמונה יוצאת פחות מטושטשת .המצלמה בסדרה זו היא בגדרת "סביר " ,שהרי הדגש המיוחד של הסדרה זו יותר עסק ופחות מולטימדיה ,אז בשורה התחתונה ה2 מכשירים האלה מבצעים את עבודתם כפי שהיה מצופה מהם,
מאידך ,אם רוצים מצלמה איכותית יותר ,אז צריך לפנות לסדרת N,שכל תכליתה ויעודה היא מולטימדיה כגון N82,N96,N85(למרות שהתמונות בלילה יוצאות קצת צהובות ) ואחרון חביב N95 האגדי שמצלמה שלו לא מביישת את הפירמה ,ועדיין אני חייב לציין שגם המכשירים החדשים כיום בשוק לא מציעות תמונות באיכות שעולה על התמונות שצולמו על ידי N95.
מאידך ,אם רוצים מצלמה איכותית יותר ,אז צריך לפנות לסדרת N,שכל תכליתה ויעודה היא מולטימדיה כגון N82,N96,N85(למרות שהתמונות בלילה יוצאות קצת צהובות ) ואחרון חביב N95 האגדי שמצלמה שלו לא מביישת את הפירמה ,ועדיין אני חייב לציין שגם המכשירים החדשים כיום בשוק לא מציעות תמונות באיכות שעולה על התמונות שצולמו על ידי N95.
- jaksirak
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
שרון במקרה חברה מאוד טובה שלי. היא כרגע בחופשת לידה.kingikra כתב:כמה אנשים עובדים שם? אם לא הרבה אז תמסור ד"ש לשרון בן אוליאל אם היא עדיין עובדת שםjaksirak כתב:אנחנו מאותה המשפחה. אני עובד ב- סטארהוםkingikra כתב:בחברה שאני יושב בה (VERINT) העובדים הולכים לקבל בקרוב את ה E72. נבדוק ונראה.jaksirak כתב:זה עניין ידוע. גם נוקיה מודעים לכך.
בדגם המחליף שלו שעתיד לצאת ה - E72 הם שיפרו את המצלמה (לטענתם). נחכה ונראה............
אני אמסור ד"ש.. אבל מהכינוי שלך או שיש לך גם שם?
בברכה קובי כהן
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

גיל. למדתי איתה מדעי המחשב. אם חופשת לידה, אז כמובן גם תמסור מזל טובjaksirak כתב:שרון במקרה חברה מאוד טובה שלי. היא כרגע בחופשת לידה.kingikra כתב:כמה אנשים עובדים שם? אם לא הרבה אז תמסור ד"ש לשרון בן אוליאל אם היא עדיין עובדת שםjaksirak כתב:אנחנו מאותה המשפחה. אני עובד ב- סטארהוםkingikra כתב:בחברה שאני יושב בה (VERINT) העובדים הולכים לקבל בקרוב את ה E72. נבדוק ונראה.jaksirak כתב:זה עניין ידוע. גם נוקיה מודעים לכך.
בדגם המחליף שלו שעתיד לצאת ה - E72 הם שיפרו את המצלמה (לטענתם). נחכה ונראה............
אני אמסור ד"ש.. אבל מהכינוי שלך או שיש לך גם שם?...
- jaksirak
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
יגיע!kingikra כתב:גיל. למדתי איתה מדעי המחשב. אם חופשת לידה, אז כמובן גם תמסור מזל טובjaksirak כתב:שרון במקרה חברה מאוד טובה שלי. היא כרגע בחופשת לידה.kingikra כתב:כמה אנשים עובדים שם? אם לא הרבה אז תמסור ד"ש לשרון בן אוליאל אם היא עדיין עובדת שםjaksirak כתב:אנחנו מאותה המשפחה. אני עובד ב- סטארהוםkingikra כתב:בחברה שאני יושב בה (VERINT) העובדים הולכים לקבל בקרוב את ה E72. נבדוק ונראה.jaksirak כתב:זה עניין ידוע. גם נוקיה מודעים לכך.
אני אמסור ד"ש.. אבל מהכינוי שלך או שיש לך גם שם?......
בברכה קובי כהן