תגובות למדריך: YAMJ עבור מזרימי מדיה מבוססי NMT
חיובי. עבר.
אני מחפש JB שיודע לתת גם עברית, וגם לנגן תכנים מהמחשב עצמו ומהסטרימר.
יש משהו כזה שלא מסובך מאוד לתפעול?
בנתיים אני עובד עם Oversight (שגם לא נותן עברית), וMyiHome במקביל. נראה לי סתם עבודה כפולה מיותרת, אבל אין לי פתרון טוב עדיין..
אני מחפש JB שיודע לתת גם עברית, וגם לנגן תכנים מהמחשב עצמו ומהסטרימר.
יש משהו כזה שלא מסובך מאוד לתפעול?
בנתיים אני עובד עם Oversight (שגם לא נותן עברית), וMyiHome במקביל. נראה לי סתם עבודה כפולה מיותרת, אבל אין לי פתרון טוב עדיין..
אני לא בטוח ב100% שאי אפשר. אולי יש דרך לערוך את קובץ My_Library.xml שנוצר ולהוסיף עוד מיקום. אני אישית פשוט לא חקרתי את הנושא כי הכל אצלי מרוכז במקום אחד.
אתה רואה את הכונן הקשיח במזרימדיה ככונן רשת ב"המחשב שלי"?
אתה רואה את הכונן הקשיח במזרימדיה ככונן רשת ב"המחשב שלי"?
דבר אחד שאתה צריך לדעת - אחרי שמתקינים את הNMT APPS הכונן הקשיח הופך להיות מוגדר כSATA_DISK ולא SATA_DISK_A1 וכו' כלומר אתה צריך לשנות את השם שלו ידנית כשאתה בוחר איפה הג'וקבוקס יותקן.
אתה מצליח להכנס אליו ככונן לכל דבר, למחוק ולהעתיק?
אתה מצליח להכנס אליו ככונן לכל דבר, למחוק ולהעתיק?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
idoleff
המכשירים היחידים שיודעים לעשות את זה, זה מכשירי ה-NMT (פופקורנים, בין השאר) כש-YAMJ מותקן עליהם, אין ספק שזה דורש התעסקות...
גם כשייצא הממשק החדש, שיכלול JB מובנה עם אפשרויות מתקדמות, לא צפויה תמיכה בעברית, לפחות לא בהתחלה.
המכשירים היחידים שיודעים לעשות את זה, זה מכשירי ה-NMT (פופקורנים, בין השאר) כש-YAMJ מותקן עליהם, אין ספק שזה דורש התעסקות...
גם כשייצא הממשק החדש, שיכלול JB מובנה עם אפשרויות מתקדמות, לא צפויה תמיכה בעברית, לפחות לא בהתחלה.
הנה, שתי תמונות. הראשונה כשאני בוחר את הנתיב של הכונן הפנימי בסטרימר, והשנייה מייד לאכן מכן, לפני הלחיצה על Save.
והודעת השגיאה:
'java' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
Press any key to continue . . .
והודעת השגיאה:
Press any key to continue . . .
אוקיי. מה שיש לך שם זה מיקום ברשת הביתית, לא כונן רשת קבוע, ויש הבדל במקרה הזה.
לך למחשב-->מיפוי כונן רשת(למעלה)-->תבחר אות. נאמר שהאייפי של הפופקורן הוא "IP" אתה ממלא IP/share//. מעכשיו אמור להופיע לך כונן דמוי כונן קשיח ב"מחשב". נסה להפעיל את YAMJ לפי זה.
אגב - בגלל שאתה משתמש בWIN7 מומלץ להפטר מWindows Live Sign-in Assistant שמשום מה עושה בעיות עם שרת samba.
לך למחשב-->מיפוי כונן רשת(למעלה)-->תבחר אות. נאמר שהאייפי של הפופקורן הוא "IP" אתה ממלא IP/share//. מעכשיו אמור להופיע לך כונן דמוי כונן קשיח ב"מחשב". נסה להפעיל את YAMJ לפי זה.
אגב - בגלל שאתה משתמש בWIN7 מומלץ להפטר מWindows Live Sign-in Assistant שמשום מה עושה בעיות עם שרת samba.
חיפוש קצר בגוגל על השורה "java' is not recognized as an internal or external command" מראה שהפעיה היא בjavaidoleff כתב:אכן. קובץ CMD בלבד. כשאני פותח אותו אני מקבל את ההודעה:
The system cannot find the path specified.
Press any key to continue . . ....
תראה מספר קישורים לפתרון הבעיה:
1. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2383666
2. http://www.java-forums.org/new-java/354 ... mmand.html
3.
ירון
נערך לאחרונה על ידי a_yaron ב 22/08/2010 21:23, נערך פעם 1 בסך הכל.