יש כרגע שני עדכונים .
1. גרסה חדשה של - A1 EVO [1.2 ] שבעצם אמורה לעזור בטיפול ב - TRIM של הסאב . ההמלצה היא אם אין
לכם בעיה ממשית עם הסאב אין צורך לעבור ל 1.2
2. גרסה חדשה ל - REW שמשפרת את התמיכה בעיקר בערוץ ה - LFE [ SUB ]
קישורים.
https://drive.google.com/file/d/1byU1uQ ... QoAaK/view
https://www.avnirvana.com/threads/rew-a ... ses.12981/
ועוד כמה הבהרות .
התוצאה הסופית לא תמיד יוצאת אחידה אצל משתמשים שונים ויכולות להיות לכך סיבות שונות .
לדומא אפילו השימוש ב - BROWSER שונה או מערכת הפעלה שונה יכולים לגרום להבדלים
בתוצאה הסופית לטוב או לרע .
אין מה לדאוג בקשר לביצוע שינויים כמו עוצמות ובמו - XO זה ההבדל בין - TARGET CURVE ל - HOUSE CURVE .
ואתם רוצים לבנות - HOUSE CURVE שיתאים לשמיעה שלכם באופן הטוב ביותר .
לא אהבתם את עוצמת הסאב אין בעיה תגבירו או תנמיכו כפי שאתם מעדיפים . בדיוק אותו הדבר עם - XO או
כל דבר אחר זאת המערכת שלכם וההעדפות שלכם .
רק רוצה להראות שבעצם גם המערכת מבצעת שינויים בעצמה אני מעלה כאן שני קטעים מה - LOG הסופי
לגבי שינויים במרחק הסאב וב - XO כלל הרמקולים והסבר של המערכת מדוע ואפשרויות התיקון .
2:24:48 AM [INFO] All crossover frequencies below 80Hz were set to 80Hz to reduce
the workload on the amplifier and speaker drivers for improved clarity.
2:24:48 AM [INFO] Feel free to lower the crossover frequencies if you're using
power amplifiers or high-sensitivity speakers, but be cautious to remain above
the calculated frequencies shown above!
2:24:48 AM [INFO] Speaker pairs with different detected crossover frequencies
will be synched to the lower frequency of the two in your receiver.
2:24:04 AM [WARNING] Calculated optimal subwoofer distance of 21.32m exceeds AV Receiver's max.
speaker spacing limit [19.48m vs 6.00m]!
2:24:04 AM [INFO] Attempting to re-align the sub...
2:24:05 AM [INFO] Subwoofer distance is re-set to 4.7m and is now within
receiver speaker spacing limits [2.86m vs 6.00m].
וזה בא להראות שהמערכת לא תמיד ממתינה לכם בכדי לבצע שינויים . רצוי מאוד לקרוא את ה - LOG הסופי של קובץ הכיול .
מי שהעלה את קובץ ה - DEQ ומשתמש במערכת מלאה של 7.1/4.4 אמור להבחין שעוצמות ה - SURROUND + ATMOS
הרבה יותר חזקות יש כאלו שאוהבים ויש כאלו שחושבים שזה מוגזם [ תלוי באיזה רמקולים מדובר ] גם כאן בצעו איזה שינוי שמתאים לכם.
במידה והצליל נשמע קצת - FLAT הפעילו את ה - DV על - LIGHT וזה ישנה את המצב . אפשר גם לעשות נסיון ולהפסיק את ה - DEQ
למרות שמשתמשים בקובץ שלו ולהבין מה ההשפעה ומה אתם מעדיפים .
כרגע עובדים על כמה תיקונים שנראים - GLOBAL כלומר ללא שיכות למכשיר מסוים . ובטוח ברגע שהתיקונים יסתיימו התוצאה
תהיה אפילו טובה יותר . וכן במכשירים מסויימים זה עובד טוב יותר היות וה - ADY הראשוני איכותי יותר .
אני כתבתי עוד בגרסת ה - BETA שזה נשמע טוב ובדקנו עם שני מכשירים [ A1H + 7011 ] ויכול לציין שבגרסת ה - BETA
ה - MultiEQ X עבד [ כמובן עם שינוי סיומת ] עדיין לא בדקתי פעם נוספת [ המכשירים לא שלי ] אבל אם כרגע זה לא עובד
אז יש סיבה טובה ואני מניח שגם זה יסתדר . במכשירים החדשים 4 סאבים עובדים כיום גם עם - DB ונשמעים מעולה
אם יש קצת סבלנות וזמן לשחק קצת עם התוצאות זה בהחלט טוב יותר מאשר כל כיול של - Audyssey + זה בחינם
ומה שאמור לקחת כשבוע ימים בשימוש רגיל עם - REW לוקח כ 2 דקות .
לסיכום בניים אני בהחלט יכול להמליץ לכל מי שמשתמש במכשירי - D&M לעבור ולהשתמש ב - A1 EVO/DEQ או רגיל זה שווה
את זה [ גם במחיר של 20$ עבור ה - APP אם עדיין אין לכם זאת ההשקעה הטובה ביותר לשיפור אמיתי של ה - SOUND .