a1 evo - הכיול הטוב ביותר למכשירי - DENON / MARANTZ .
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
הסבר קצר לגבי - A1 EVO .
1. התוצאות לדעתי [ ולא רק ] הרבה יותר טובות מאשר - A1 הרבה הרבה יותר טובות .
2. לוקח ל - OPTOMIZATION זמן כפול לעומת - A1 כלומר כ 2 דקות לעומת דקה אחת .
אבל הפעם זה מבצע הרבה יותר חישובים ופעולות [ הרבה מאוד ]
3. בסיום ה - OPTOMIZATION הפעם מקבלים 2 קבצים שונים כאשר אחד הוא כולל - DEQ OPTOMIZATION .
והשני ללא - DEQ תקשיבו לשניהם ותחליטו מה נשמע לכם טוב יותר .
4. רציתי לידע אם זה לא ברור ה - OPTOMIZATION עובד רק בשילוב עם כיול ה - REFERENCE ברסיבר
אם תנסו - FLAT זה לא יעבוד כיוון ש - FLAT מנטרל את הפילטרים .
5. תהנו .
1. התוצאות לדעתי [ ולא רק ] הרבה יותר טובות מאשר - A1 הרבה הרבה יותר טובות .
2. לוקח ל - OPTOMIZATION זמן כפול לעומת - A1 כלומר כ 2 דקות לעומת דקה אחת .
אבל הפעם זה מבצע הרבה יותר חישובים ופעולות [ הרבה מאוד ]
3. בסיום ה - OPTOMIZATION הפעם מקבלים 2 קבצים שונים כאשר אחד הוא כולל - DEQ OPTOMIZATION .
והשני ללא - DEQ תקשיבו לשניהם ותחליטו מה נשמע לכם טוב יותר .
4. רציתי לידע אם זה לא ברור ה - OPTOMIZATION עובד רק בשילוב עם כיול ה - REFERENCE ברסיבר
אם תנסו - FLAT זה לא יעבוד כיוון ש - FLAT מנטרל את הפילטרים .
5. תהנו .
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
Re: Audyssey One - הכיול הטוב ביותר למכשירי - DENON / MARANTZ .
אני לוקח את הכיול מהתוכנה במחשב (200דולר ומריץ בסקריפט.
, אחר כך אני מעלה את הכיול מהמחשב או מהאפליקציה(20דולר) שבטלפון?
, אחר כך אני מעלה את הכיול מהמחשב או מהאפליקציה(20דולר) שבטלפון?
כיף חיים.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הסקריפט לא מאפשר כיול מהתוכנה של ה200 דולר נכון?
-
mbd
- חבר מביא חבר

אם אתה משתמש ב - ADY שנוצר ע'י ה - MULTIEQ X תבצע את ההעברה07/06/2024 20:36royla כתב: אני לוקח את הכיול מהתוכנה במחשב (200דולר ומריץ בסקריפט.
, אחר כך אני מעלה את הכיול מהמחשב או מהאפליקציה(20דולר) שבטלפון?...
דרך המחשב . הרסיבר אמור לקבל את הקובץ השלם משני המקורות בלי בעיה .
-
mbd
- חבר מביא חבר

-
mbd
- חבר מביא חבר

מסתבר שאתה לא היחידי שה - OPTOMIZATION נעצר אצלו . אצל הרוב זה עובד בלי בעיה07/06/2024 20:13claudia5 כתב: הסקריפט נתקע ,שמפעילים את ה optime calubration ,הוא רושם כמה שורות ואז נתקע על הודעה...optimization started...כבר 10 דקות פעמיים...
אבל יש עוד מיקרים כמו שלך שזה נעצר בנקודות שונות .
לכן יצאה גרסת ה - 1.1 שצרפתי את הקישור עבורה .נסה אותה .
אבל יתכן ויש מספר סיבות שונות וכרגע בודקים את כולן ונראה מה נמצא .
https://drive.google.com/file/d/1uvgGQ3 ... 2l7Xj/view
-
mbd
- חבר מביא חבר

אם יש עוד כאלו שנעצר להם ה - OPTOMIZATION תורידו ותשתמשו בעדכון בנוסף חושוב להשתמש
בגרסאות החדשות של כל המרכיבים שנועדו לעבוד ביחד .
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

הבעיה היתה בעדכון של הrew,הורדתי מהלינק של הסשריפט את rew ועובד08/06/2024 2:08mbd כתב: אם יש עוד כאלו שנעצר להם ה - OPTOMIZATION תורידו ותשתמשו בעדכון בנוסף חושוב להשתמש
https://drive.google.com/file/d/1uvgGQ3 ... 2l7Xj/view...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

הכיול של ה200 דולר הוא לא ady הוא MQX והסקריפת לא פותח את התוכן של הכיול עם הרמקולים והכל....
גם שינוי הסיומת ל ADY מעלה לסקריפט אבל לא פותח את הרמקולים לתצוגה וגרירה לREW
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

יכול להיות שהסקריפטים הישנים כבר לא עובדים עם הגרסה החדשה יותר של rew?
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
טוב, ניסיתי את הגרסה החדשה בפעם הראשונה שאני מנסה את הסקריפט. אצלי הסטאפ יותר מורכב עם ה X4400H כי יש לי MiniDSP 2x4 HD שאליו מחוברים 3 סאבים והוא מוזן מיציאת סאב אחד ברסיבר. תחילה, הורדתי את הגרסה העדכנית של REW ושל ה MSO (כלי לכיול סאבים עי ה MiniDSP עם מדידות עי ה REW וה UMIK1). ביצעתי מדידות REW חדשות לשלושת הסאבים מ 5 מקומות ישיבה וחשבתי את המסננים עי ה MSO שאותם אני טוען ל MiniDSP.
לאחר מכן הרסיבר מוגדר עם סאב בודד למרות שיש למעשה 3 סאבים שכבר מכויילים. ביצעתי מדידות עם ה MULTIEQ (האפלקציה לאנדרויד) כמובן שהפעם עם המיקרופון של הרסיבר אבל על חצובה (8 מדידות כולל שינוי גובה של המיקרופון בהתאם למדריך גרסה 4 מאתר simple home cinema הנקרא secrets of auddyssey של Roland Jutai , נמכר תמורת 10 דולר, ודורש הרבה קריאה באנגלית).
בשלב הסופי הרצתי את הכיול עם הסקיפט החדש A1 Evo 1.1. הוא כמובן זיהה רק סאב אחד כי זה מה שהרסיבר חושב שיש לי. הסקריפט מייצר שני קבצים לטעינה. אחר עם והשני ללא DEQ. טעתי את זה עם ה DEQ. סיימתי את הכיול אתמול מאוחר בלילה ולכן לא יכולתי לבדוק תוצאות. אני עכשיו מאזין לקטעי מוסיקה שונים ולקטעים מסרטים.
הבאס היה קצת מוגזם אז נאלצי להנמיף ב 3 דציבל דרך ה MiniDSP (בקרת עוצמת מוצא). קשה לי להחליט אם יש שיפור משמעותי אבל נראה כי יש שיפור. יש לי גיבויים מלאים של מה שהיה לפני. אולי בגלל שהסקריפט לא מטפל בסאבים אלא ה MSO. בגלל שיש לי רק 2 יציאות סאבים ו 3 סאבים אין לי ברירה אחרת מבחינת חיבורים. זה קישור לרכישת המדריך אודיסי הכי מפורט עבור שימוש אפלקציה כולל היקרה MQX. הוא עדיין לא מכסה את ה A1 אבל המחבר אמר שזה יקרה בגרסה הבאה. יקח לי כמה ימים להחליט אם יש שיפור ביחס למצב הקודם כי גם הגרסה של ה MSO השתנתה מאז וכמובן גם ה REW. לפני כן ההיתי דיי מסופק מהתוצאות. קצת התאכזבתי מהעובדה שההיתי צריך לנמיך את הסאבים מיד לאחר סיום הכיול. אולי אני צריך רק לטעון TARGET אחר ולא את ברירת המחדל שנקרא OCA של המפתח הסקריפט... אני אעדכן בהמשך (אגב מה זה OPTOMIZATION ? רושמים Optimization)
https://simplehomecinema.com/2021/05/25 ... sey-guide/
אגב. כל הזמן הזה שקלתי לשדרג ל X4800H מיבוא מקבילי כאשר יחזור למלאי. אני עכשיו שוקל לשדרג עוד השבוע למרנץ Cinema 40 שגם זמין ביבוא מקבילי באילת בכמעט 8000 שח עם מבצעי לילה או סופ"ש, שזה 6 אלף שח מתחת ליבוא רשמי! כמובן שמקבלים שנה אחריות במקום 5 אבל זה רסיבר מיוצר ביפן שאם הוא מגיע תקין הוא אמור להשאר כך לשנים רבות... בצורה זאת אני כבר לא אזדקק ל MINIDSP ואתמש רק בגרסה הסופית של הסקריפט A1 EVO שסביר להניח שתשפר עד כדי רמה של DIRAC ART לפי מה שהמפתח הבטיח בפורום ASR...
לאחר מכן הרסיבר מוגדר עם סאב בודד למרות שיש למעשה 3 סאבים שכבר מכויילים. ביצעתי מדידות עם ה MULTIEQ (האפלקציה לאנדרויד) כמובן שהפעם עם המיקרופון של הרסיבר אבל על חצובה (8 מדידות כולל שינוי גובה של המיקרופון בהתאם למדריך גרסה 4 מאתר simple home cinema הנקרא secrets of auddyssey של Roland Jutai , נמכר תמורת 10 דולר, ודורש הרבה קריאה באנגלית).
בשלב הסופי הרצתי את הכיול עם הסקיפט החדש A1 Evo 1.1. הוא כמובן זיהה רק סאב אחד כי זה מה שהרסיבר חושב שיש לי. הסקריפט מייצר שני קבצים לטעינה. אחר עם והשני ללא DEQ. טעתי את זה עם ה DEQ. סיימתי את הכיול אתמול מאוחר בלילה ולכן לא יכולתי לבדוק תוצאות. אני עכשיו מאזין לקטעי מוסיקה שונים ולקטעים מסרטים.
הבאס היה קצת מוגזם אז נאלצי להנמיף ב 3 דציבל דרך ה MiniDSP (בקרת עוצמת מוצא). קשה לי להחליט אם יש שיפור משמעותי אבל נראה כי יש שיפור. יש לי גיבויים מלאים של מה שהיה לפני. אולי בגלל שהסקריפט לא מטפל בסאבים אלא ה MSO. בגלל שיש לי רק 2 יציאות סאבים ו 3 סאבים אין לי ברירה אחרת מבחינת חיבורים. זה קישור לרכישת המדריך אודיסי הכי מפורט עבור שימוש אפלקציה כולל היקרה MQX. הוא עדיין לא מכסה את ה A1 אבל המחבר אמר שזה יקרה בגרסה הבאה. יקח לי כמה ימים להחליט אם יש שיפור ביחס למצב הקודם כי גם הגרסה של ה MSO השתנתה מאז וכמובן גם ה REW. לפני כן ההיתי דיי מסופק מהתוצאות. קצת התאכזבתי מהעובדה שההיתי צריך לנמיך את הסאבים מיד לאחר סיום הכיול. אולי אני צריך רק לטעון TARGET אחר ולא את ברירת המחדל שנקרא OCA של המפתח הסקריפט... אני אעדכן בהמשך (אגב מה זה OPTOMIZATION ? רושמים Optimization)
אגב. כל הזמן הזה שקלתי לשדרג ל X4800H מיבוא מקבילי כאשר יחזור למלאי. אני עכשיו שוקל לשדרג עוד השבוע למרנץ Cinema 40 שגם זמין ביבוא מקבילי באילת בכמעט 8000 שח עם מבצעי לילה או סופ"ש, שזה 6 אלף שח מתחת ליבוא רשמי! כמובן שמקבלים שנה אחריות במקום 5 אבל זה רסיבר מיוצר ביפן שאם הוא מגיע תקין הוא אמור להשאר כך לשנים רבות... בצורה זאת אני כבר לא אזדקק ל MINIDSP ואתמש רק בגרסה הסופית של הסקריפט A1 EVO שסביר להניח שתשפר עד כדי רמה של DIRAC ART לפי מה שהמפתח הבטיח בפורום ASR...
ניסיתי היום את הסקריפט בפעם הראשונה עם A1 Evo על רסיבר Marantz cinema 50 והתוצאה בהחלט מרשימה מאוד. השתמשתי בעקומת היעד שהגיעה עם הסקריפט. הייתי צריך להגביר ידנית את אחד הסאבוופרים שהונמך יותר מידי על ידי הסקריפט, אבל כמה דברים בולטים מייד: מרגישים שהרמקולים מסונכרנים בניהם טוב יותר. יש הבחנה הרבה יותר טובה של כל אובייקט בחלל, במקום לשמוע רמקולים נפרדים שומעים עצמים שנעים בחלל. הבאס הרבה יותר נשלט. אנסה עקומות יעד שונות, אבל כבר בנסיון ראשון זה נשמע הרבה יותר טוב מהכיול של אודיסי.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

היתי כן ממליץ לך אולי לבדוק דנון/מרנץ עם יותר זיכרונות ,ב4800 יש 2....4 זה עדיף08/06/2024 12:07יהלי ב כתב: טוב, ניסיתי את הגרסה החדשה בפעם הראשונה שאני מנסה את הסקריפט. אצלי הסטאפ יותר מורכב עם ה X4400H כי יש לי MiniDSP 2x4 HD שאליו מחוברים 3 סאבים והוא מוזן מיציאת סאב אחד ברסיבר. תחילה, הורדתי את הגרסה העדכנית של REW ושל ה MSO (כלי לכיול סאבים עי ה MiniDSP עם מדידות עי ה REW וה UMIK1). ביצעתי מדידות REW חדשות לשלושת הסאבים מ 5 מקומות ישיבה וחשבתי את המסננים עי ה MSO שאותם אני טוען ל MiniDSP.
אגב. כל הזמן הזה שקלתי לשדרג ל X4800H מיבוא מקבילי כאשר יחזור למלאי. אני עכשיו שוקל לשדרג עוד השבוע למרנץ Cinema 40 שגם זמין ביבוא מקבילי באילת בכמעט 8000 שח עם מבצעי לילה או סופ"ש, שזה 6 אלף שח מתחת ליבוא רשמי! כמובן שמקבלים שנה אחריות במקום 5 אבל זה רסיבר מיוצר ביפן שאם הוא מגיע תקין הוא אמור להשאר כך לשנים רבות... בצורה זאת אני כבר לא אזדקק ל MINIDSP ואתמש רק בגרסה הסופית של הסקריפט A1 EVO שסביר להניח שתשפר עד כדי רמה של DIRAC ART לפי מה שהמפתח הבטיח בפורום ASR......
- יהלי ב
- חבר ותיק

יש מצב שה Cinema 50 יענה לי על הצרכים עם 4 סאבים ואז אוכל לוותר על ה מיני DSP, אבל לפי תוצאות המדידה ב ASR הוא עם פחות מ 90 דציבל SINAD בכל המבחנים לעומת כמעט 100 ב Cinema 40 אם כי הפער מחיר ביניהם הוא כ 2400 שח ביבוא מקבילי אילת...08/06/2024 13:14claudia5 כתב: היתי כן ממליץ לך אולי לבדוק דנון/מרנץ עם יותר זיכרונות ,ב4800 יש 2....4 זה עדיף...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

קצת תובנות...
ביצעתי את התיקונים וקיבלתי 2 קבצים שאחד עם deq ואחד בלי.
עשיתי השוואה עיוורת לאישתי שהיא בעלת האוזן האמיתית בבית שלי(אם לי יש 1.8 אוזניים פעילות ....לה יש
.
תחילה השוואתי את הdeq לכיול המקורי של האפליקציה ,בדקתי 2 סרטים bohemian ואת pacific rim 2 ב 2 המקרים אשתי אהבה את הכיול החדש כמה פעמים שבדקנו בלי שהיא תדע מה,לטענתה הסנטר והבמה הקדמית יותר מורגשת ומפורטת ,סנטר בא לידי ביטוי נכון יותר וקדמי יותר .
עברנו להופעה של סלין דיון גם השמעה עיוורת לגמרי והתוצאות שלה היו חד משמעיות עוד יותר...ה DEQ הרבה יותר טוב ,קדמי,מפורט עם באס במקום צליל של סאב ,זמרת שנשמעת נכון יותר ,צלילים גבוהים טובים יותר.
בדיקה שלישית היתה של הכיול ללא DEQ ביחס לכיול האפליקציה...גם כאן בדיקה עיוורת והפעם גם כאשר היא במטבח היא בחרה בכיול המתוקן והפעם לדעתה הנצחון יותר מוחץ בהופעה של סלין ,והכיול המקורי שכל כך אהבתי נשמע לה אטום לגמרי.בדקנו את pacific ואת bohemian וגם כאן הכיול המתוקן ניצח...
המבחן היה עיוור לגמרי תמיד צדקה והסבירה למה המתוקן נשמע טוב יותר.
נשאר לי לבדוק איזה מ 2 המתוקנים יותר לטעמה ולהשמיעה גם את olive שכל כך אהבתי ונראה...
עשיתי השוואה עיוורת לאישתי שהיא בעלת האוזן האמיתית בבית שלי(אם לי יש 1.8 אוזניים פעילות ....לה יש
תחילה השוואתי את הdeq לכיול המקורי של האפליקציה ,בדקתי 2 סרטים bohemian ואת pacific rim 2 ב 2 המקרים אשתי אהבה את הכיול החדש כמה פעמים שבדקנו בלי שהיא תדע מה,לטענתה הסנטר והבמה הקדמית יותר מורגשת ומפורטת ,סנטר בא לידי ביטוי נכון יותר וקדמי יותר .
עברנו להופעה של סלין דיון גם השמעה עיוורת לגמרי והתוצאות שלה היו חד משמעיות עוד יותר...ה DEQ הרבה יותר טוב ,קדמי,מפורט עם באס במקום צליל של סאב ,זמרת שנשמעת נכון יותר ,צלילים גבוהים טובים יותר.
בדיקה שלישית היתה של הכיול ללא DEQ ביחס לכיול האפליקציה...גם כאן בדיקה עיוורת והפעם גם כאשר היא במטבח היא בחרה בכיול המתוקן והפעם לדעתה הנצחון יותר מוחץ בהופעה של סלין ,והכיול המקורי שכל כך אהבתי נשמע לה אטום לגמרי.בדקנו את pacific ואת bohemian וגם כאן הכיול המתוקן ניצח...
נשאר לי לבדוק איזה מ 2 המתוקנים יותר לטעמה ולהשמיעה גם את olive שכל כך אהבתי ונראה...
- יהלי ב
- חבר ותיק

זה מה שאני גם קבלתי כפי שרשמתי בהודעה הראשונה. אודיסי ללא DEQ נשמע אנמי וחסר חיים בעוצמות נמוכות. יש לך מזל. אני כנראה צריך למצוא אשה חדשה כי אשתי צופה בחדשות במצב ALL CHANNELS STEREO ולא חושדת לרגע שמשהו לא תקין...08/06/2024 15:23claudia5 כתב: קצת תובנות...
עשיתי השוואה עיוורת לאישתי שהיא בעלת האוזן האמיתית בבית שלי(אם לי יש 1.8 אוזניים פעילות ....לה יש.
נשאר לי לבדוק איזה מ 2 המתוקנים יותר לטעמה ולהשמיעה גם את olive שכל כך אהבתי ונראה......
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

גם האודיסי המתוקן ללא DEQ עובד לי טוב מאוד.08/06/2024 18:32יהלי ב כתב: זה מה שאני גם קבלתי כפי שרשמתי בהודעה הראשונה. אודיסי ללא DEQ נשמע אנמי וחסר חיים בעוצמות נמוכות. יש לך מזל. אני כנראה צריך למצוא אשה חדשה כי אשתי צופה בחדשות במצב ALL CHANNELS STEREO ולא חושדת לרגע שמשהו לא תקין...
...
הכיול המתוקן עם DEQ חתך לי את הקדמיים\סנטר ב40 ,הקדמיים מסוגלים אבל הסנטר קצת פחות,ועדיין נשמע לי ממש טוב
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הרצתי את התהליך ( יש לי היכרות איתו מהסיבוב הקודם )
בשני הקבצים שקיבלתי גם זה עם ה DEQ וגם זה שהוא בלי, ב speaker result אחרי שאנ מעביר לאפליקציה אני רואה שהסאב מוגבר ב 12db.
כמובן שזה לא יכול להיות, לא בפעם בפעם הקודמת שהרצתי התקבלו תוצאות כאלו ולא בכיול רגיל של אודיסי.
אנסה להריץ שוב את התהליך אבל נראה לי שאצלי לפחות זה לא קורה. אין בכלל טעם להעביר לרסיבר קובץ כזה.
ליאור
בשני הקבצים שקיבלתי גם זה עם ה DEQ וגם זה שהוא בלי, ב speaker result אחרי שאנ מעביר לאפליקציה אני רואה שהסאב מוגבר ב 12db.
כמובן שזה לא יכול להיות, לא בפעם בפעם הקודמת שהרצתי התקבלו תוצאות כאלו ולא בכיול רגיל של אודיסי.
אנסה להריץ שוב את התהליך אבל נראה לי שאצלי לפחות זה לא קורה. אין בכלל טעם להעביר לרסיבר קובץ כזה.
ליאור
Aligning subwoofer volume to 75dB between 30Hz - 80Hz (Dolby standard)...
20:52:32 [INFORMATION] Calculated subwoofer volume adjustment requirement with the minimum tracking error (10.29%): 12dB
20:52:32 [INFORMATION] Calculated subwoofer volume adjustment requirement with the minimum tracking error (10.29%): 12dB
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
היי, מצטער על השאלה הבנאלית.
ברשותי דנון X4500H וביצעתי את הכיול החדש.
הכל נחמד, ובאמת שומעים טוב, אבל כאשר ה-Dynamic Volume מכובה, אני מוצא את עצמי נאלץ להמניך ולהגביר כל הזמן עקב השינוי האקוטי בעוצמת הסאונד, על כן אני כן מפעיל את ה-Feature הזה. השאלה על איזו רמה צריך ?
אשמח מאוד לעזרתכם. תודה מראש.
הכל נחמד, ובאמת שומעים טוב, אבל כאשר ה-Dynamic Volume מכובה, אני מוצא את עצמי נאלץ להמניך ולהגביר כל הזמן עקב השינוי האקוטי בעוצמת הסאונד, על כן אני כן מפעיל את ה-Feature הזה. השאלה על איזו רמה צריך ?
אשמח מאוד לעזרתכם. תודה מראש.
- יהלי ב
- חבר ותיק

אין לזה קשר לכיול. כעקרון בהאזנה למוסיקה חובה לשים את ה DVOL על OFF אחרת זה ממש הורס את החוויה. כנ"ל בתכנים כמו סרטוני יוטיוב שיש בהם דיאלוג על רגע אפקטי סאונד או מיסיקה. את ה DVOL אפשר להפעיל על מצב LIGHT רק לצפיה בסרטים\סדרות בשעות הלילה.08/06/2024 22:36maorgr כתב: היי, מצטער על השאלה הבנאלית.
אשמח מאוד לעזרתכם.
image.png
תודה מראש....
הצורך המעצבן להגביה ולהנמיך לא קשור לכיול או לרסיבר אלא לעבודה רשלנית של מהנדסי הסאונד שעורכים את התכנים. בצפיה בערוצי טלויזיה הפרסומות בכוונה מוגברות. בצפיה בסרטים, המיקס עבור גרסה ביתית כמגיע באופן הזוי עם אותו תחום דינאמי כמו זה עבור אולם קולנוע. ז"א דיאלוג בעוצמה ריאליסטית ואפקטים כמו פיצוצים בעוצמות גבוהות ב 40 דציבל לפעמים. אז אתה מנמיך כדי שלא להתחרש ואז אתה לא שומע את הדיאלוג ונאלץ להגביר...
ה DVOL של אודיסי מאד אגרסיבי גם במצב LIGHT. הוא מעלה את העוצמה ב 10 דציבל במטרה לאפשר HEADROOM בכדי להנמיך צלילים גבוהים. והם הם מגיעים באותו זמן על דיאלוג, הוא מנמיך גם את הדיאלוג. בנוסף הוא מעלה עוצמה של ערוצי סראונד ואטמוס ללא סיבה. את זה נראה לי שהסקריפט ממתקן קצת.