ערוצי טלוויזיה חינמיים לבעלי מסכים חכמים/סטרימרים [שרשור רשמי]
היי לכולם ותודה לבני,
למי יש כאן טלויזיה של סמסונג וזה עובד לו ? אני מנסה להפעיל את זה ללא הצלחה ( טרי בתחום )
אחרי שבני הוסיף אותי, נכנסתי לתוכנה וקיבלתי רשימה של איזה חמש מאות ומשהו שורות - חלק ריקות, חלק אוסף רנדומלי של אותיות. זה נראה כמו הודעת שגיאה ארוכה שהתוכנה הפכה לרשימה של ערוצים.
חיפוש עם CHATGPT העלה השערה שטלויזיות של סמסונג עושות בעיות עם חיבור לDROPBOX ( הוא מחרטט על אופן קבוע ולכן לא יודע כמה זה נכון )
ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה בטלויזיה ואין שם משהו שקשור לDROPBOX.
אולי הגדרות שלי בראוטר ? אשמח לעזרה אם למישהו קרתה התקלה הזו.
תודה מראש
למי יש כאן טלויזיה של סמסונג וזה עובד לו ? אני מנסה להפעיל את זה ללא הצלחה ( טרי בתחום )
אחרי שבני הוסיף אותי, נכנסתי לתוכנה וקיבלתי רשימה של איזה חמש מאות ומשהו שורות - חלק ריקות, חלק אוסף רנדומלי של אותיות. זה נראה כמו הודעת שגיאה ארוכה שהתוכנה הפכה לרשימה של ערוצים.
חיפוש עם CHATGPT העלה השערה שטלויזיות של סמסונג עושות בעיות עם חיבור לDROPBOX ( הוא מחרטט על אופן קבוע ולכן לא יודע כמה זה נכון )
ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה בטלויזיה ואין שם משהו שקשור לDROPBOX.
אולי הגדרות שלי בראוטר ? אשמח לעזרה אם למישהו קרתה התקלה הזו.
תודה מראש
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
לידיעתכם,
הלינקים שקיימים לערוץ 12 עובדים אבל לא בכל המסכים, הלינק הראשון לפחות יעבוד כנראה רק בסביבת סטרימרים כלומר SIPTV המותקן על סטרימר והלינק עם התרגום עובד במסכים החכמים אבל צריך לחכות כמה רגעים טובים לטעינה הסופית של הערוץ.
אתם יכולים תמיד לצפות דרך האפליקציה של קשת כמובן שמה אין תקלות, באם יהיה אפשרות כמובן אתקף את הלינקים בהתאם אבל זה המצב כרגע לגבי ערוץ 12.
הלינקים שקיימים לערוץ 12 עובדים אבל לא בכל המסכים, הלינק הראשון לפחות יעבוד כנראה רק בסביבת סטרימרים כלומר SIPTV המותקן על סטרימר והלינק עם התרגום עובד במסכים החכמים אבל צריך לחכות כמה רגעים טובים לטעינה הסופית של הערוץ.
אתם יכולים תמיד לצפות דרך האפליקציה של קשת כמובן שמה אין תקלות, באם יהיה אפשרות כמובן אתקף את הלינקים בהתאם אבל זה המצב כרגע לגבי ערוץ 12.
-
benny123
- חבר מכור קשה

השינויים הוחלו בשעה טובה, אפשר לרענן עם כפתור האפס בשלט ולהנות.
נוספו ערוצים חדשים, איכויות הוגברו וערוץ 12 שב לעבוד להנאתכם.
נא להמנע מלכתוב פה בגלוי את תוכן הרשימה - אם יש בעיה בערוץ מסויים, אנא כתבו את מספרו בלבד זה יספיק לי לשם איתורו ותיקונו אם אפשר.
לא לשכוח שיש לכם גם את קטגוריית גיבוי להבטחת צפייה גם אם משהו נופל.
נא להמנע מלכתוב פה בגלוי את תוכן הרשימה - אם יש בעיה בערוץ מסויים, אנא כתבו את מספרו בלבד זה יספיק לי לשם איתורו ותיקונו אם אפשר.
לא לשכוח שיש לכם גם את קטגוריית גיבוי להבטחת צפייה גם אם משהו נופל.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
היי מקווה שאני וותיק מספיק בשביל להשתתף20/11/2025 16:39benny123 כתב: השינויים הוחלו בשעה טובה, אפשר לרענן עם כפתור האפס בשלט ולהנות.
לא לשכוח שיש לכם גם את קטגוריית גיבוי להבטחת צפייה גם אם משהו נופל....
אני עם GoogleTV ו TELEVIZO
-
benny123
- חבר מכור קשה

תקרא בבקשה את ההודעה הראשית כדי להבין איך הפרוייקט הזה מתנהל.21/11/2025 8:32kaplaey2 כתב: היי מקווה שאני וותיק מספיק בשביל להשתתףאשמח לקבל קישור בפרטי כמובן,
אני עם GoogleTV ו TELEVIZO...
-
benny123
- חבר מכור קשה

יצרתי קטגוריה רק לשם בדיקה בסוף הרשימה בשם ניסיון.
יחכו לכם שמה עוד 2 ערוצי קשת אחד ב-HD והאחר ב-FHD.
אבקש שתנסו את שניהם ותאמרו לי אם יש שינוי כלשהו לטובה בצד שלכם לכל מי שחווה בעיות בכניסה לערוץ.
תודה על שיתוף הפעולה!
יחכו לכם שמה עוד 2 ערוצי קשת אחד ב-HD והאחר ב-FHD.
אבקש שתנסו את שניהם ותאמרו לי אם יש שינוי כלשהו לטובה בצד שלכם לכל מי שחווה בעיות בכניסה לערוץ.
תודה על שיתוף הפעולה!
-
benny123
- חבר מכור קשה

ramimz לא מכיר תוכנות אחרות שמאפשרות לי גישה נוחה להתנהלות כמו ה-SIPTV מה גם שה-SIPTV היא די זולה, מציגה לוח שידורים ועובדת בכל מוצר כיום - מסכים חכמים, סטרימרים מבוססי אנדרואיד.
אבל אני תמיד פתוח לרעיונות חדשים באם הם פרקטיים.
אבל אני תמיד פתוח לרעיונות חדשים באם הם פרקטיים.