וואו, יום שלם לא הייתי פה כמה פיספסתי...
רוצה רגע להסיט את הדיון (כי מה לעשות שתחנות הצדק מניעות אותי, כאשר לצאת חכם פחות מעניין אותי - מעדיף ללכת עם האמת שלי, תמיד).
בקיצור, אם נעזוב רגע את מהות השרשור עצמו (שתיכף נחזור אליו), רוצה רק לציין כי אכן פותח השרשור, אלי ברבי, עשה מבחינתי צעד ענק בכך שפתח את כל הקלפים בפנינו והוציא את המרצע שלו מן השק.
אני די "נושם" את הפורום (או חלקים רבים ממנו) ואכן הבחור בזמנו היה ידוע באי אילו כינויים כאלה ואחרים ולעיתים אף הטריל בלא מעט נושאים.
ההטרלות הללו העמידו בספק את נכונותם ואמיתותם של הדברים שנרשמו.
אולם כעת, אנו עומדים מול הדמות האמיתית שקיימת תחת המשמתמש @Gad007 עם הציוד האמיתי שלו, תמונות אמיתיות וכו'.
אלי, מוריד בפנייך את הכובע על האומץ והנכונות לעשות מהפך כזה בינך לבין עצמך וגם בינך לבינינו (סוף סוף).
כולי תקווה שנזכה ללמוד מהידע שיש לך, כפי שאתה טוען שיש לך.
ועכשיו חוזרים לנושא הדיון האינסופי בין אלו שמאמינים ושומעים לבין אלו שרוצים להאמין אבל צריכים להוכיח להם לבין אלו שלא מבינים איך בכלל הדבר אפשרי ?
אני לא יודע אם אני מאמין, לא יודע אם גם לא מאמין.
יודע שאשמח ללמוד, לשמוע ואם יש גם סימוכין מדעי / הנדסי - אז בכלל על הכיפאק.
מישהו פה רשם, לא יודע אם באילו המילים, שאישתו "פרגנה" לו כמהלך מותנה / נרכש אחרי שראתה את ההתעסקות והעניין שבדבר..
אני חושב שיש בזה משהו.
בעיניי זה יותר "סקסי" לשים "ציוד" שתורם לויזואליות של המק"ב / סטריאו כי
זה חלק מהחוויה הכוללת ולא רק החוויה השמיעתית שקובעת.
מאוד מתחבר לדברים שרן כתב מבחינת האור הצהוב או האור הירוק.
יש פה גם נושא של גימור / LOOK. בעבר רובם המוחלט של הרסיברים היו שמפנייה או טיטניום. היום אני לא יכול לחשוב על להכניס שום דבר שהוא לא שחור (וממש לא בגימור מבריק).
ועוד משהו לנושא הדיון, אלי - תסביר בבקשה מה יש לך עם המערכת של רן שאתה כ"כ "טעון" לגביה ?
אני שמעתי אותה ממקור ראשון, בגלגולה הקודם, וזו הייתה חתיכת חוויה.
זה שיש בידך את היכולת (הלוואי עליי...) לבנות בעצמך מודולים כאלו או אחרים שעושים ליד או בדיוק את אותו דבר בגרוש וחצי, לא הופך את זה לנכון עבור כולם. לבטח עבור אלה שנהנים מהדרך הארוכה שהם סוללים בעצמם ובוחרים ללכת בה מרצונם החופשי.