Niche Zero הגיעה והיא לא מאכזבת

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
kohengil
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #181 

@נועםד
הלינק הוא למובייל.
לינק ל PC -
https://www.facebook.com/nichezeroisrael

ממליץ לכתוב בפרטי הקבוצה שההתכתבות היא באנגלית. כולל ההמלצות. אחרת לא תהיה חשיפה החוצה (שאם הבנתי נכון זו מטרת הקבוצה)
·

ozeltzex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1648
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 402 פעמים

שליחה #182 

@kohengil
·

הצטרפתי אבל לא הבנתי מה מטרת הקבוצה.. להראות שיש פה 10 לקוחות (בלחץ) שרוצים לקנות?

kohengil
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #183 

@ozeltzex
אם זה המצב (10 לקוחות) אז באמת אין כאן כוח קניה

WolfM
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 479
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #184 

לא מובנת לי ההתעסקות בחיסכון כאן, זה נראה בעיקר לצורך ההרגשה כי בפועל אין כרגע אופציה להנחה משמעותית ובטח לא בכמויות שהם מוכרים כרגע.
אין קיזוז מע"מ גם למשלוחים מחוץ לאירופה עם הניש, קחו לדוגמא את הגירסא עם ה110V שנשלחת לארה"ב ועולה 640$ שהם 500 פאונדים (אין קיזוז מע"מ בריטי עליה). עד שלא יגמר הסכם המכירה דרך אינדיגוגו שגוזרים קופון על כל ניש הם לא יכולים לקזז מע"מ.
מי שבאמת רוצה להזמין, יכול לנצל את מבצעי המשלוחים שכל החברות נותנות כרגע במסגרת בלאק פריידיי ולקבל הנחה במשלוח.

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
תגובות: 2096
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #185 

kohengil כתב:@ozeltzex
אם זה המצב (10 לקוחות) אז באמת אין כאן כוח קניה
...
·
כמה חשבת שיש כבר?!
גם ככה אנחנו קהילה קונה. אז למצוא 10 אנשים שרוצים לקנות את אותה מטחנה זו כבר התחלה לא רעה בכלל
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

kohengil
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #186 

ידעתי שאין הרבה, כרגע. הנחתי שיצטרפו עוד.
נשמע לי שמה שאמר WolfM הגיוני. אולי באמת אחרי ש Indigogo ישחררו את המכונה אפשר יהיה לרכוש אותה במחיר טוב יותר. כנ'ל אם יצא דגם מתקדם יותר. (וגם על זה כבר היה דיון פורה)

נועםד
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #187 

לפתוח קבוצה/עמוד בפייסבוק לא עולה כסף - אז פתחתי. החבר'ה מניש בריטניה כבר עשו לייק לתמונת פרופיל :)

אם יצטרפו כמות אנשים - אולי נצליח להשיג דרכם משלוח של כמות של מטחנות בהנחה מסויימת, אבל לא הייתי מחכה ומצפה לזה. החיסכון של 100-200 שקל כאן לדעתי מפספס את הנקודה.

זה יותר בשביל ליצור קהילה קטנה למוצר (ולמוצרים העתידיים, אני מניח) ולשים את ישראל על המפה.

גם מצד של יצרן - זה מחמם את הלב שפותחים עמוד מעריצים למוצרים שלך במדינות אחרות. אז למה לא? :)

בינתיים לא היה לי זמן לתחזק את העמוד - אבל מבטיח להשקיע בתחזוקה ראשונית שתיראה מכובדת.

chomergir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #188 

עידכון לגבי הזמנת המטחנה מאתר סיני ב-200$:

אז, המטחנה הגיעה - פצצה של מטחנה, לא מרגישים בכלל בהבדל, פשוט מדהים!

סתםםםם.... לא הגיעה אחרי חודשיים, קיבלתי החזר מפייפאל בלי שום בעיה

idanoh123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #189 

@chomergir
·

הרגת אותי :lol: :lol::lol:

אשכרה צחקתי בקול

kohengil
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #190 

chomergir
תותח. גם הומוריסטי וגם מספיק אמיץ להודות.
מלך!

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #191 

וזה מה שאני לאמבין , אם הם נותנים תשלום בפייפל מה הם מרויחים פה ? אני בטוח שהפרסומים בפייסבוק הם לא בחינם...·

thedoctor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #192 

טוב - שלי הגיעה אתמול. אחרי שביום שני שעבר החבר'ה מניש שלחו (השירותיות שלהם בפייסבוק פשוט אדירה בינתיים), זה ביום שלישי הגיע למחסן של idgu וביום רביעי נשלח ע"י idgu לארץ. לקח שבוע כל הסיפור - בשלישי קיבלתי הודעה שהיא עוברת במכס, וברביעי בבוקר התקשר אלי השליח.

סך הכל - די מרוצה מ-idgu, היתרון זה שהם לא משתמשים באחת מחברות השליחויות (dhl/ems/fedex/ups) אלא בדואר ישראל (ככה זה נראה). אז אין עמלות שקר. לפי הנתונים שניש סיפקו לי על החבילה (5ק"ג וגודל) זה היה אמור להיות 77$ משלוח (+מע"מ כמובן) וזה בדיוק מה שהיה, עם ההנחה של 25% לכבוד סוף השנה (על ה-77$) - סה"כ 718ש"ח.

מה שמדהים זה ההבדל בין המשלוח "שלהם" למשלוח "שלנו". מהרגע שהחבילה נשלחה בתוך אנגליה קיבלתי עדכון שוטף על הסטטוס. כולל באיזה שעה בדיוק זה יגיע לכתובת, עם מעקב GPS שמתעדכן בזמן אמת והמספר שלי ב"תור" של המשלוחים באותו יום ואיזה מספר כרגע מקבל.
לעומת זאת - במשלוח של דואר ישראל, אמנם קיבלתי מספר מעקב ברגע ששילמתי ל-idgu, אבל לא היה שום מעקב על החבילה עד שיצאה מהמכס. אבל איך אומרים - זה "הידוע, המוכר, האהוב" :/

טוב, אז לגבי הניש - אכן לא מאכזבת! מאיפה להתחיל... נראית מדהים (קניתי את הגירסה הלבנה). טוחנת שקט שקט, וטעים טעים. ללא ספק יש הבדל ממקודם. זה לא שטעים יותר - אבל יש יותר מגוון של טעמים בכוס, פחות טעם דומיננטי אלא יותר צירוף של טעמים. אפשר ממש לכוון לניואנס מסויים עם משחק של כמות הקפה ורמת הטחינה. לפני זה הרגיש קצת כמו לשים את האצבע על כספית - אף פעם לא הצלחתי לקלוע בול עם המשחק הזה למה שרציתי - ופה... וואו... לדוגמה, במעבר מ-16 גרם ל-15.3 ושינוי הטחינה לדק יותר ב-3/4 - 1/2 שנתה עברתי ממריר/פירותי לטעם יותר עמוק פירותי.
טחנתי איתה קפה דרום אמריקאי שהביאו לי לפני שבוע לשחור ועוד קפה ישן יותר לשחור, ואז פשוט חזרתי לאספרסו איפה שהיה לפני וכאילו כלום. חזרתיות מדויקת. פשוט תענוג.
כמובן שיש ריטנשן מסויים (אמנם קוראים לה זירו, אבל ברור שיש) - אבל לחוש הטעם שלי (אני לא אובייקטיבי - אבל הוא מאוד רגיש) הוא פשוט לא משפיע בכלל - זה תענוג!
אני יודע שיש כאלה שמעדיפים לטחון לידית ישירות אבל אני ממש אוהב את הטחינה לכוס - פינת הקפה שלי קטנה, וזה שלא צריך יותר לנקות גרגירי קפה שעפו לכל מקום זה בונוס מעולה.

ozeltzex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #193 

@thedoctor
·

תתחדש.
כמו שאמרתי פה כמה פעמים.זו המטחנה האחרונה שתצטרך. מושלמת.

thedoctor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #194 

@ozeltzex
·

הלוואי - הקודמת החזיקה אצלי כמעט עשור, תמיד ידעתי שאחליף אותה באיזשהו שלב. אמנם אומרים נוור סיי נוור, אבל עם הניש אני באמת לא רואה משהו שהייתי רוצה לשפר (אם אני באמת מתאמץ אז שיהיה אפשר לשים יותר פולים - בשביל קפה שחור ליותר משלושה אנשים), בטח לא כזה שהייתי מחליף אותה בגללו.

אם רק בחירת מכונה סופית סופנית היה כל כך קל...

בגלל שאני כנראה באמת לא 100% בסדר - החלטתי לפרק אותה בשביל לראות כמה זה קל לנקות את הכל, ואם אולי מצטבר במקומות אפלים קפה ישן...
אז:
1) קל לאללה לפרק ולהרכיב אותה, ולהחזיר את הכיול בדיוק למצב המקורי. זה פשוט אדיר!
2) באמת נאגרת כמות יחסית אפסית - הוידאו הזה פתאום נראה לי אפילו מוגזם. לי היה ממש פחות, אבל זה גם רק יומיים של טחינה (אם כי אני מעריך שטחנתי בערך 300גרם קפה - כולל שחור יחסית ישן בקליה כהה מאוד ושומנית).

ozeltzex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #195 

@thedoctor
·

גם אם תפרק אחרי חצי שנה (אפשר רק את הסכין העליונה) אתה תראה שמה שנאגר על הזרועות זה כלום. באמת מרשים

thedoctor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #196 

@ozeltzex
·
לא בטוח ב-100% שהבנתי מה שאמרת לגבי הפירוק.
שתי הסכינים מתפרקות - העליונה פשוט יוצאת בקלות כשמוציאים את המכסה. את התחתונה עם הזרועות גם מאוד קל להוציא, פשוט מפרקים את הבורג ומוציאים את המחזיק. זה לא משנה את הכיול, והחזרה מאוד פשוטה. גם בחוברת המצורפת הם ממליצים לעשות את זה כל 3-6 חודשים.

הייתי חייב לבדוק - ואני לא יכול לטעון שהיה לזה צורך אמיתי מעבר לסקרנות הלא בריאה שלי. הקפה שטחנתי לשחור היה ממש שומני וחששתי (למרות שלא היה לזה שום ביסוס) שאולי בכל זאת משהו ממנו עובר לאספרסו.
עכשיו שראיתי כמה כלום בריבוע בעצם נשאר - אני לא מאמין באמת שיש בזה צורך לפני עוד חצי שנה בשימוש הרגיל שלי ואולי אפילו גם זה לא...

ozeltzex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #197 

@thedoctor
·

הסכין העליונה סתם מונחת וברגע שאתה מוציא אותה את מנקה על מברשת את הזרועות. לא ראיתי צורך לפרק את הבורג.

thedoctor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #198 

@ozeltzex
·
100% נכון - לגמרי אין צורך...
הנקודה הייתה שזה סופר קל - כלומר, גם אם היא תצטרך איזושהי תחזוקה (ועושה רושם שממש לא), ההנדסה שלה מוצלחת מאוד לצורך זה. עושה רושם שממש חשבו על זה.
חוץ מזה - הייתה גם את הסקרנות שלי לגבי אגירה חבויה, וממש הופתעתי מכמה שהיא קטנה עד לא קיימת.

WolfM
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 479
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #199 

חם מהתנור, נפתחו משלוחים ישירות לארץ ב65 פאונדים
תאריך משלוח במקרה הרע ביותר הוא ינואר 2020, כנראה ישלח כבר לפני.

לבקשתו של ג'יימס, הורדתי את הלינקים והוא ביקש שמי שמעוניין ישלח לו מייל לכתובת
[email protected] והוא ישלח לו לינק מעודכן עם אפשרות להזמין מאינדיגוגו.
אין זיכוי מע"מ כי ההזמנה הינה עדיין מאינדיגוגו.

[email protected]
1:02 PM (54 minutes ago)
to me

Hi,

We are pleased to say we can now offer shipping directly to Israel.

Please note that we only have Type F (Euro) and Type G (UK) plugs available.

We would plan to send Type F plug models but please just email if you have a preference.

Please let me know if you have any questions.

Best regards,

James

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #200 

WolfM כתב: אין זיכוי מע"מ כי ההזמנה הינה עדיין מאינדיגוגו.
...
מע"מ לא אמור להגבות רק בהזמנות מלקוחות שנמצאים באותה מדינה שממנה המוצר נשלח?

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”