The Walking Dead - עונה 5

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 489 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #181 

צפוני1234 כתב:תגידו מה ההיפ סביב מורגן? בקושי זכרתי מאיפה הוא מוכר לי.
...
הוא זה שהציל את ריק בפרק הראשון של הסדרה.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1149 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #182 

החצי הראשון של העונה היה חלש מאד וכמעט גרם לי לוותר. הפרקים האחרונים השתפרו מאד ופרק הסיום הזכיר לי למה זו סדרה מעולה.
בקיצור אני ממשיך איתה לעונה הבאה..

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #183 

mulder כתב:
...
...
הוא זה שהציל את ריק בפרק הראשון של הסדרה.
...
הם גם נפגשו שוב בעונה השלישית (פרק 12 - Clear - אם כבר מדברים על אחד הפרקים החזקים של הסדרה, אז זה!), כשריק, קארל ומישון נכנסים לעיירה בה גרה משפחת גריימס לפני שכל הבלאגן התחיל, בשאיפה לבזוז את מחסן הנשק בתחנת השריף הישנה של ריק. הם מגלים שהמחסן רוקן כולו, ובכלל כל העיר מלאה במלכודות מאולתרות ללכידת זומבים, שמובילות לבית אחד. בבית הזה ריק מוצא את מורגן, שהתחלק לגמרי על השכל, כתב שטויות על כל הקירות, התחמש יותר מצפון קוריאה, ומסתמן שהמשימה היחידה שלו בחיים היא לטהר בתים מזומבים. ריק מנסה לשכנע את מורגן להצטרף לחבורה בכלא, אבל בסוף מוותר ומסתפק בהסבר על המתקפה הממשמשת ובאה של המושל, ומקבל את ברכתו של מורגן להתחמש כמה שהוא צריך.

במהלך העונה החמישית, מורגן הופיע פעמיים-שלוש בסצינות שאחרי הקרדיטים בסוף הפרק ה-5 (No Sanctuary) וה-8 (פרק אמצע העונה - Coda. בשני המקרים, רואים אותו מפספס את החבורה בקצת: בפעם הראשונה, הוא מסתובב ומתרחק מהטרמינוס כשהוא רואה את האזהרה של ריק על אחד מהשלטים, בפעם השנייה, הוא מגיע לכנסייה ומוצא את המפה שאברהם השאיר לריק לפני שעזב לוושינגטון די.סי. - אותה מפה שבזכותה הוא פוגש את ריק בצסנת הסיום של העונה.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”