הוא זה שהציל את ריק בפרק הראשון של הסדרה.צפוני1234 כתב:תגידו מה ההיפ סביב מורגן? בקושי זכרתי מאיפה הוא מוכר לי....
The Walking Dead - עונה 5
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
החצי הראשון של העונה היה חלש מאד וכמעט גרם לי לוותר. הפרקים האחרונים השתפרו מאד ופרק הסיום הזכיר לי למה זו סדרה מעולה.
בקיצור אני ממשיך איתה לעונה הבאה..
בקיצור אני ממשיך איתה לעונה הבאה..
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הם גם נפגשו שוב בעונה השלישית (פרק 12 - Clear - אם כבר מדברים על אחד הפרקים החזקים של הסדרה, אז זה!), כשריק, קארל ומישון נכנסים לעיירה בה גרה משפחת גריימס לפני שכל הבלאגן התחיל, בשאיפה לבזוז את מחסן הנשק בתחנת השריף הישנה של ריק. הם מגלים שהמחסן רוקן כולו, ובכלל כל העיר מלאה במלכודות מאולתרות ללכידת זומבים, שמובילות לבית אחד. בבית הזה ריק מוצא את מורגן, שהתחלק לגמרי על השכל, כתב שטויות על כל הקירות, התחמש יותר מצפון קוריאה, ומסתמן שהמשימה היחידה שלו בחיים היא לטהר בתים מזומבים. ריק מנסה לשכנע את מורגן להצטרף לחבורה בכלא, אבל בסוף מוותר ומסתפק בהסבר על המתקפה הממשמשת ובאה של המושל, ומקבל את ברכתו של מורגן להתחמש כמה שהוא צריך.mulder כתב:הוא זה שהציל את ריק בפרק הראשון של הסדרה..........
במהלך העונה החמישית, מורגן הופיע פעמיים-שלוש בסצינות שאחרי הקרדיטים בסוף הפרק ה-5 (No Sanctuary) וה-8 (פרק אמצע העונה - Coda. בשני המקרים, רואים אותו מפספס את החבורה בקצת: בפעם הראשונה, הוא מסתובב ומתרחק מהטרמינוס כשהוא רואה את האזהרה של ריק על אחד מהשלטים, בפעם השנייה, הוא מגיע לכנסייה ומוצא את המפה שאברהם השאיר לריק לפני שעזב לוושינגטון די.סי. - אותה מפה שבזכותה הוא פוגש את ריק בצסנת הסיום של העונה.