שרשור תגובות: סוני הכריזה על היורש - Playstation 4 - פליסטיישן4

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #181 

dgent כתב:
TANDBERG כתב:למעשה לא השתנה כלום מעכשיו - אבל אם each למדו משהו - הם לא יחייבו שחקנים לשלם על און ליין כל פעם מחדש.
...
לא הבנתי את מה שרשמת , בהקשר לאיזה כתבה?
...
PlayStation 4 DRM policies clarified by Sony

http://www.engadget.com/2013/06/11/play ... ird-party/

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73273
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #182 

Quantic Dream's 12-minute PS4 tech demo is ready for your viewing pleasure

8O

http://www.engadget.com/2013/06/12/quan ... ull-video/

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #183 

Console Controllers: PS4 vs Xbox One

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #184 

AMD's Saeid Moshkelani on building custom silicon for PlayStation 4, Xbox One and Wii U

http://www.engadget.com/2013/06/12/amd- ... interview/

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #185 

הדגמה של Sony Playroom - בשילוב של הבקר החדש והמצלמה. נראה מדהים לגמרי :)

Batnun

.

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #186 

זה פשוט ע-נ-ק , ללא ספק זה הדבר איתו להשוויץ לפני החברים :lol:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #187 

הנה השוואה ישירה בין ה PS4 ל XBOX ONE:

http://yamamoto114.deviantart.com/art/8 ... -373228423

[left]8th-Gen Console Comparison (Xbox One vs PS4)
[/left]

בלינק שלמעלה ישנה טבלת השוואה מאוד מפורטת בין שתי הקונסולות הכוללת את כל המידע שיש לנו עד היום לגביהן. מאוד אינפורמטיבי ונוח.

הנה כמה מההבדלים המרכזיים בינהן למי שמתעצל לפתוח את הלינק, כולל למי לדעתי יש את היתרון:

מחיר - XBOX 499$ (כולל מצלמת הקינקט), PS4 399$ (ללא מצלמה, 449 דולר כולל מצלמה).

ה PS4 אכן יותר זול, אך ל XBOX ישנה מצלמה עם יכולות טכניות מתקדמות יותר.

GPU/כרטיס מסך - XBOX כרטיס מסך עם 768 SPU (יחידות עיבוד/ליבות), PS4 כרטיס מסך עם 1152 SPU.

ל PS4 ישנו כרטיס מסך עם כ 40% יותר יחידותעיבוד/ליבות, כשה XBOX מוגבל לתפוקת שיידרים מקסימלית של 1.23 TFLOPS מול 1.84 TFLOPS ב PS4, גבוהה יותר בכ 33% - יתרון ברור ל PS4.

RAM/זיכרון - XBOX 8 ג'יגה זיכרון DDR3 ו 32 מגה זיכרון eSRAM, PS4 8 ג'יגה זיכרון GDDR5.

ל PS4 זיכרון הרבה יותר מהיר המאפשר לו תעבורת נתונים מקסימלית של 176.0 GB/s לעמות 68.3 GB/s ב XBOX. בנוסף זיכרון GDDR5 מפיק פחות חום בזמן עבודה מ GDDR3 - יתרון ברור ל PS4.

HD/דיסק קשיח - בשניהם 500 ג'יגה, ב PS4 ישנו דיסק קשיח רגיל הניתן להחלפה ע"י המשתמש לבחירתו.

ב PS4 הלקוח יכול לרכוש כל דיסק קשיח מכל חברה בכל נפח לבחירתו ולהחליף לבד, כפי שהיה גם ב PS3, ב XBOX ניתן להחליף דיסק אך רק בכאלו שמיקרוסופט משחררת, כמו שהיה ב 360, מה שלרב אומר מחיר גבוה יותר - יתרון ברור ל PS4.

חיבוריות - ב XBOX ישנה כניסת HDMI המאפשרת הזרמת ווידאו דרך הקונסולה, ב PS3 ישנו חיבור אנלוגי.

חיבור אנלוגי הוא חיבור מיושן שלדעתי מעט מיותר, האפשרות של ה XBOX להזרים שידורי טלוויזיה ולאחד אותם תחת ממשק אחד מהווה לדעתי יתרון - יתרון ל XBOX.

הגבלת איזורים - ב XBOX ישנה REGION LOCK המגביל לשימוש באיזור ממנו נרכשה הקונסולה, ב PS4 לא.

ב XBOX ישנה חובה לרכוש משחקים מאותו איזור בו נרכשה הקונסולה, ב PS4 לא, מה שמאפשר רכישת משחקים מהמקור הזול ביותר באותה העת לאותו משחק - יתרון ברור ל PS4.

הגבלה על משחקים משומשים - ב XBOX ישנה הגבלה המאפשרת להשאיל משחק ל 30 יום בלבד ולהחליף/למכור משחק פעם אחת בלבד, ב PS4 לא (למעט משחקים בהן המפיצות יטמיעו הגבלות משלהן).

ההתערבות של מיקרוסופט באופן יזום ודרך הקונסולה בשוק המשחקים לדעתי הינה התנהגות בריונית ובזויה - יתרון ברור ל PS4.

חיבור אינטרנט - ב XBOX ישנה חובה להתחבר לאינטרנט כל 24 שעות אחרת משחקים לא יעבדו כולל משחקים ב OFF LINE, וכל שעה אם משחקים עם החשבון בקונסולה אחרת, ב PS4 אין חובת חיבור לאינטרנט כלל.

ההגבלה על חיבור לאינטרנט יכולה להרתיע הרבה משתמשים ממדינות בהן חיבור האינטרנט הוא לגמרי יציב - יתרון ל PS4 במדינות הללו.

תשלום על שימוש בשירותי רשת - ב XBOX מנוי שנתי ל XBOX LIVE עולה 60$, ב PS4 מנוי שנתי ל PSN PLUS עולה 50$.

המחיר כרגע זול יותר ב PS4, אך רק כאשר נדע בדיוק מה הערך המוסף של כל אחת מהרשתות נדע אצל מי היתרון - לדעתי כרגע קשה לדעת אצל מי היתרון.

שבב יעודי להורדות ב PS4 -השבב יאפשר הורדה ברקע של עידכוני מערכת ופאטצ'ים למשחקים, ובנוסף יאפשר העתקה ברקע של משחק מדיסק בלו ריי לדיסק הקשיח - מה שישפר בעצם את זמני הטעינה במשחק.

אופציה חביבה בהחלט, אבל לא משהו שלדעתי יטה את הכף לגמרי בבחירה בין קונסולה אחת לרעותה

כל מה שמודגש הוא דעתי האישית בלבד, אתם בהחלט מוזמנים לדון בכך ולהביע דיעה שונה. בנוסף, אם מצאתם טעות בנתונים הלא מודגשים (שהינם מידע קונקרטי ולא דיעה) אנא עדכנו אותי, אם אתם חושבים ששכחתי משהו חשוב (הבדל, לא מידע טכני, את זה יש בלינק שבטבלה בצורה מסודרת ומספקת) אנא עדכנו אותי ואוסיף/אתקן.

בנוסף, הנה שוב הלינקים לסקירות חומרה המתקדמות שנעשו באננדטק המכילות הרבה יותר מידע טכני למי שמעוניין בכך:

The Xbox One: Hardware Analysis & Comparison to PlayStation 4

http://www.anandtech.com/show/6972/xbox ... ystation-4

AMD’s Jaguar Architecture: The CPU Powering Xbox One, PlayStation 4, Kabini & Temash

http://www.anandtech.com/show/6976/amds ... ini-temash
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 16/06/2013 11:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #188 

ערן - קודם כל - אחלה פוסט, זה הרבה יותר נוח ומעניין.

לא הבנתי בנוגע לPS3 למה כתבת שהורדת משחק משביתה את המכשיר לשעות - רק צריך להעביר את ההורדה לbackground, ואפשר להמשיך לשחק ללא כל מפרע.

אני חושב שמה שיגרום יותר מכל לPS4 לעליונות ברוב מדינות העולם הוא הסיפור שהקונסולה של MS לא תפעל בכל מדינה, כלומר רק כשMS ישחררו אותה למדינה מסויימת היא תפעל בה.
ראו כתבתו של חברינו Malcontent - איתי - בגיקטיים:
http://www.geektime.co.il/xbox-one-not-in-israel/

dazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #189 

Itay_Pollak כתב:ערן - קודם כל - אחלה פוסט, זה הרבה יותר נוח ומעניין.

לא הבנתי בנוגע לPS3 למה כתבת שהורדת משחק משביתה את המכשיר לשעות - רק צריך להעביר את ההורדה לbackground, ואפשר להמשיך לשחק ללא כל מפרע.

אני חושב שמה שיגרום יותר מכל לPS4 לעליונות ברוב מדינות העולם הוא הסיפור שהקונסולה של MS לא תפעל בכל מדינה, כלומר רק כשMS ישחררו אותה למדינה מסויימת היא תפעל בה.
ראו כתבתו של חברינו Malcontent - איתי - בגיקטיים:
http://www.geektime.co.il/xbox-one-not-in-israel/
...
שאתה מעביר משחק להורדה ל background
אתה יכול לשחק אבל ההורדה מופסקת בזמן שאתה משחק
המכשיר כמו כול גבר ממוצע לא יכול לעשות 2 פעולות בו זמנית..חחחחחחחחחחחחחחחחחח
פינקי
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #190 

אני דיי בטוח שאתם טועים, אתמול זה בדיוק מה שעשיתי, ואפילו דיי עיצבן אותי כשקפצו לי הודעות תוך כדי משחק על סיום ההורדות.
ד"א - למי שיש את הPLUS - המכשיר פשוט יכול להתעורר בשעה שהגדרת לו ולהמשיך הורדות, התקנות, גיבויים - אדיר.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #191 

מודה שהרבה מאוד זמן לא הורדתי משחק (אני בעיקר קונה עותקים פיזיים) אז יתכן שאני זוכר לא נכון, אבל אני די בטוח שהורדת עידכון למשחק לא מתאפשר תוך כדי משחק והורדת עידכון מערכת כנ"ל. לא?

ד"א, אם כבר היום אפשר להוריד ברקע ולשחק, לא הבתי למה עשו עינין כ"כ גדול מהשבב היעודי, ראו פה מספר 7:

עריכה:

טוב, המאמר הבא מסביר את העיניין די בבהירות:

http://www.officialplaystationmagazine. ... -you-time/

השבב יאפשר הורדה ברקע של עידכוני מערכת ופאטצ'ים למשחקים, ובנוסף יאפשר העתקה ברקע של משחק מדיסק בלו ריי לדיסק הקשיח - נמה שישפר בעצם את זמני הטעינה במשחק. עידכנתי את התגובה המקורית בהתאם.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #192 

ערן תוכל להסביר לי בבקשה מה היתרון של 500 ג'יגה במכשיר? מה היתרון בלהעתיק את המשחק מהדיסק עצמו לדיסק?
אני מנסה לחשוב מה ההיגיון והמרדף אחר הרדיסק גדול ומוצא 2 תשובות:
1. הורדה של משחקים בתשלום מהרשת [במקום לקנות דיסקים]
2. להימנע משריטות על הדיסק וממשחק בהחלפה של הדיסקים בכל פעם שרוצים לשחק במשחק אחר.
האם אני מפספס משהו?

יש לי כמה שאלות:
אפשר להעתיק את המשחק ולשחק \ לעדכן את המשחק מבלי שהדיסק יכנס יותר לקונסולה?
אפשר לרכוש משחק ולהעתיק אותו לכונן בכמה קונסולות שונות? האם יש הגבלה מסוימת?
נניח ויש לי 2 קונסולות האם אני יכול לקנות דיסק אחד לשניהם כאשר באחת אני אשחק דרך הכונן [לאחר שאעתיק את המשחק] ובשני אשחק עם הדיסק?
האם מהלך כזה יוצר התנגשויות במשחקי הרשת?

תודה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

dazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #193 

vivi כתב:ערן תוכל להסביר לי בבקשה מה היתרון של 500 ג'יגה במכשיר? מה היתרון בלהעתיק את המשחק מהדיסק עצמו לדיסק?
2. להימנע משריטות על הדיסק וממשחק בהחלפה של הדיסקים בכל פעם שרוצים לשחק במשחק אחר.
האם אני מפספס משהו?

יש לי כמה שאלות:
נניח ויש לי 2 קונסולות האם אני יכול לקנות דיסק אחד לשניהם כאשר באחת אני אשחק דרך הכונן [לאחר שאעתיק את המשחק] ובשני אשחק עם הדיסק?

תודה
...
העתקת משחק מהדיסק לדיסק הקשיח
מפחיתה את זמני הטעינה
זה גם מאפשר להפחית את הפופ אפ של טקסטורות במשחקים
פינקי
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #194 

תודה, ומה לגבי שאר השאלות?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #195 

vivi כתב:ערן תוכל להסביר לי בבקשה מה היתרון של 500 ג'יגה במכשיר? מה היתרון בלהעתיק את המשחק מהדיסק עצמו לדיסק?
האם אני מפספס משהו?

יש לי כמה שאלות:

תודה
...
זמני הקריאה ממדית בלוריי איטיים משעותית מזמן הקריאה מדיסק קשיח, מה שאומר שברגע שיצטרכו לקרוא הרבה מידע (מה שיקרה במשחקים מהדור הבא שמכילים קבצים ענקיים עקב מעבר לטקסטורות הררבה יותר איכותיות/גדולות) מדית בלורי תתהיה צוואר בקבוק רציני. אם אינני טועה ככבר בדור הנוכחי ישנם משחקים שמחייבים התקנה מהדיסק הקשיח וב XBOX ONE יש חובת התקנה מכל דיסק, ז"א שאי אפשר בכלל לשחק ישירות ממדיית הבלוריי ללא התקנה.פה יש עוד מידע אם זה מעניין אותך:

http://answers.yahoo.com/question/index ... 606AA1NMLq

פה יש מידע על מהירות הקריאה של הכונן בלוריי ב PS4:

http://www.examiner.com/article/ps4-gpu ... ecs-leaked

מקסימום 27 MB/s, כשלרב לא ממש מגיעים למקסימום והממוצע הרבה יותר נמוך מזה. דיסקים נורמלים של 500 גיגה כיום מגיעים בממוצע לכפול ויותר מזה:

http://www.tomshardware.com/charts/2012 ... ,2988.html

לגבי גדול הדיסק, הרבסה אנשים היום מורידים משחקים ולא קונים מדיות. בנוסף בחו"ל אפשר להוריד סרטים וסדרות באופן חוקי דרך ה PS3 בשירותים כגון HULU, נטפליקס ועוד, מה שתופס המון מקום בדיסק. כיום אפילו 500 גיגה נחשב קטן.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #196 

גם אם המשחק כולו יועתק לדיסק הקשיח, אתה עדיין תצטרך את הדיסק המקורי בכונן כדי לשחק.

סוני לא כאלה טיפשים... אם היה אפשר לשחק בלי הדיסק, הם היו מוכרים בישראל רק עותק אחד מכל משחק...

Batnun

.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #197 

הבנתי, תודה לכם.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #198 

PS4 Sells MORE than Xbox One

לא ממש מפתיע האמת...

eyal8a
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 484
שם מלא: אייל
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #199 

אהלן חבר׳ה כרגע קיבלתי עידכון ממקורב על מחיר ה קונסולה בארץ והוא במחיר מאכזב של 3000 שח
זה יהיה המחיר הרישמי כולל אחריות מישפאר

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #200 

eyal8a כתב:אהלן חבר׳ה כרגע קיבלתי עידכון ממקורב על מחיר ה קונסולה בארץ והוא במחיר מאכזב של 3000 שח
זה יהיה המחיר הרישמי כולל אחריות מישפאר
...
מסתבר שמה ש Huber כתב בהודעה מעליך רלוונטי גם לפה: "לא ממש מפתיע האמת..."

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”