אם כך אז צריכה להישאל השאלה האם ה"זכויות" האלה מקנות את הזכות להפוך כל שרשוראבל איציק עדיין חבר בעל זכויות בפורום...
למלחמת עולם... ( מה שקורה לרוב בפועל ).

אם כך אז צריכה להישאל השאלה האם ה"זכויות" האלה מקנות את הזכות להפוך כל שרשוראבל איציק עדיין חבר בעל זכויות בפורום...

מה שנכתב שהודעות פרטיות אינו מעניינו של אף אחד. לא מכובד לצטט הודעה פרטית שנשלחה אליך.motilv כתב:כל חבריי השרשור הזה יודעים בדיוק למי אני מכוון.sufgi123 כתב:קודם כל אם יש הודעה שלדעתך עוברת על חוקי הפורום, אז יש כפתור דווח.
שנית, תמצא לי הודעה של אותו חבר "חסין" שעוברת על חוקי הפורום .
אתה, וחלק מחבריך (בכל זאת אתם חברים בפורום), לא יודעים איך "לאכול" מישהו שכותב את מה שהוא חושב מבלי להיות פוליטיקלי קורקט .
כל הודעה שלו בפורום ישר מקפיצה אתכם, ובד"כ זה מסתיים בהשמצה (ממש כמו ההודעה של opv) ....
אין עשן בלי אש חביבי.
ומה יעזור ה"דווח" לאחר שהחבר הספציפי משיב לי בהודעה פרטית ששלחתי לו:"לא קם מנהל פורום באתר שיחסום אותי"
נו באמת......

דור 8 אח שלי היקר ממש לאdor8 כתב:אם כך אז צריכה להישאל השאלה האם ה"זכויות" האלה מקנות את הזכות להפוך כל שרשוראבל איציק עדיין חבר בעל זכויות בפורום...
...

כבר כתבתי לכם, מלחמת העולם היא רק אצלכם בראש. בשום הודעה שלו (ועברתי על השרשור הזה) אין פגיעה במישהו מכם.dor8 כתב:אם כך אז צריכה להישאל השאלה האם ה"זכויות" האלה מקנות את הזכות להפוך כל שרשוראבל איציק עדיין חבר בעל זכויות בפורום...
...

אחרי 2-3 הודעות מרגע שנפתח השרשור הזה,הופיע החבר המדובר והתחיל להתסיס את האווירה בטענה שכביכול הוא אינו מאמין לכך שפותח השרשור השיג את הציוד המדובר,ביקש צילומים לצורך הוכחה,ודרש בתוקף שיציין מהיכן הציוד.sufgi123 כתב:מה שנכתב שהודעות פרטיות אינו מעניינו של אף אחד. לא מכובד לצטט הודעה פרטית שנשלחה אליך.motilv כתב:כל חבריי השרשור הזה יודעים בדיוק למי אני מכוון.sufgi123 כתב:קודם כל אם יש הודעה שלדעתך עוברת על חוקי הפורום, אז יש כפתור דווח.
שנית, תמצא לי הודעה של אותו חבר "חסין" שעוברת על חוקי הפורום .
אתה, וחלק מחבריך (בכל זאת אתם חברים בפורום), לא יודעים איך "לאכול" מישהו שכותב את מה שהוא חושב מבלי להיות פוליטיקלי קורקט .
כל הודעה שלו בפורום ישר מקפיצה אתכם, ובד"כ זה מסתיים בהשמצה (ממש כמו ההודעה של opv) ....
אין עשן בלי אש חביבי.
ומה יעזור ה"דווח" לאחר שהחבר הספציפי משיב לי בהודעה פרטית ששלחתי לו:"לא קם מנהל פורום באתר שיחסום אותי"
נו באמת......
מה גם שאיננו יודעים איזה הודעות קדמו לאמירה זו.
ממש כמו שאמר שייקה "אף צבא בעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה לפרצוץ של הקוצרטינה הזה" ...
אני עדיין מחכה להודעות של אותו חבר שעוברות על חוקי הפורום...

עופר אם אנו מנסים לסכם את השרשור במסקנותoferlaor כתב:חברים, השטויות הוסרו מכאן.
אם אתם מרגישים שאתם רוצים להשתטות אז בבקשה לא כאן. תודה....

הישועה הגיעה ?RanMoyal כתב:אני מניח שזה מבחן מעניין...העניין שזה יקח אותי לעוד תהיות אחרות לחלוטין... כידוע לך.
אם אני מתשתמש ב- LX83 כפרוססור בלבד, אז למה לא לבחון מחדש את כל הרסיברים האלה כפרוססורים, או בכלל להתחיל לבחון פרוססורים stand alone ....דוגמאות הרי לא חסר.
אני לא שם.
המקסימום שאני מוכן עוד לעשות...זה לבחון את הדנון....
אולי ממנו תבוא הישועה...
שמישהו כבר יקח ממני את ה-LX70 הזה...
רן...

כל מילה סלע, הצרה היא שאני חושש שמדובר בציוד הרבה יותר מורכב ויקר מהרסיברים (המשובחים) שציינתה. האופצייה "הזולה יותר" היא לדאוג שהסינרגיה בין הרכיבים תיהיה מושלמת ואז אולי תגיע לרמת ביצועים גבוהה יותר וקרובה יותר לרמת הביצועים שאתה מחפש....