שטייניץ: המס על הדלק הוא מהנמוכים במערב
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מעבר ספינות הקרב האירניות בתעלת סואץ, הוא ניסיון אירני להגביר השפעת טהרן באזור, כך הסביר ראש הממשלה. לכן, הסביר נתניהו, יש להגדיל תקציב הביטחון. מה הוא מתכוון לעשות בדיוק עם אותה תוספת תקציב, לחפור תעלה חלופית שבה יאסר לאירנים לשוט?
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

למה אי אפשר? בטח שאפשר אבל בוודאי שאי אפשר לפרגן לשטייניץ. זוכרים את העודפים התקציביים מ 2010? נחשו מה הולכים לעשות איתם. אני יכול לקצר לכם את ההמתנה ואת המתח הנלווה אליו - אנחנו לא נראה מזה גרוש.
עדיין לא ניחשתם מי זכה בהגרלת הפיס התקציבית? נו בסדר אז ככה:
1. תקציב לשכת קצב יוגדל ב 47 אלף שקל.
2. תקציב הקניות של משרד ראש הממשלה יוגדל ב 57 מיליון שקל ל 110.
3. תקציב המשרד הפרודוקטיבי ביותר בממשלה, קרי משרד האוצר, יוגדל ב 300 מיליון שקל!
פרטים מלאים על הבזיון: http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 88,00.html
ול oferab, כן הייתי מעדיף שזה ילך לתשובה כי שם לפחות יש סיכוי שיעשו איתו משהו פרודוקטיבי.
עדיין לא ניחשתם מי זכה בהגרלת הפיס התקציבית? נו בסדר אז ככה:
1. תקציב לשכת קצב יוגדל ב 47 אלף שקל.
2. תקציב הקניות של משרד ראש הממשלה יוגדל ב 57 מיליון שקל ל 110.
3. תקציב המשרד הפרודוקטיבי ביותר בממשלה, קרי משרד האוצר, יוגדל ב 300 מיליון שקל!
פרטים מלאים על הבזיון: http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 88,00.html
ול oferab, כן הייתי מעדיף שזה ילך לתשובה כי שם לפחות יש סיכוי שיעשו איתו משהו פרודוקטיבי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

כן, בדיוק ככה. זה מצטרף לתוספת של 1.2 מיליון ש"ח לתקציב לשכת אולמרט ולתוספת של 2.5 מיליון ש"ח תקציב יעוץ לביבי. ככה כשכולם יפגשו בכלא (עוד בימינו אמן) יהיה להם על מה להמר בפוקר כדי להעביר את הזמן.
ואם הם יזדקקו לעזרה בחיזוק הרוחניות שלהם אז אני מאמין שתוספת של 110 מיליון ש"ח לשרותי הדת יעשו בדיוק את הנדרש.
מביא לי בחילה, חבל שאין תקציב לדרממין עבור האזרחים.
ואם הם יזדקקו לעזרה בחיזוק הרוחניות שלהם אז אני מאמין שתוספת של 110 מיליון ש"ח לשרותי הדת יעשו בדיוק את הנדרש.
מביא לי בחילה, חבל שאין תקציב לדרממין עבור האזרחים.
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

אל החומס הלאומי שטייניץ מצטרף שודד הקופה הציבורית גפני במסע הזוי של פזרנות תקציבית. יש לי הרבה מה להגיד על שני המועלים האלו באמוון הציבור כשהמילה העדינה ביותר אינה ראויה להיכתב בפורום ציבורי. אז שיורידו לי את הדרממין ובמקום זאת שיתנו לי את אותה תרופה המאפשרת לחלק מאיתנו לחיות במציאות אלטרנטיבית.
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

oferab, אתה יודע מה הסיבה האמיתית מדוע נאבקו בתשובה? לא בגלל שהוא טייקון ולא בגלל שחששו שהוא יעשוק את המדינה.
הסיבה היא בגלל שהוא לא חלק מהאליטה. הוא לא "אחד משלנו". לא קוראים לו אריסון, טפרסון, דנקנר והוא לא מקושר להון הותיק בארץ ולכן אין לו את הקשרים המשפחתיים והפוליטיים. לנכדים שלו יהיו את הקשרים האלו כי עד אז ישכחו שהסבא התחיל בתור קבלן קטן בנתניה אבל הוא עצמו לא יזכה להנות מהמטריה שנותנים למשפחות העשירות הותיקות והמחוברות היטב בארץ. זה דרך אגב לא קשור למוצא עדתי, עיר מגורים, צבע עור, מבטא או כל סממן אחר. הוא לא יקבל את היחס שנותנים לדנקנר כי הסבא שלו, לא פתח סחבקיה עם הסבא של נוחי ולכן "הוא לא משלנו". יותר פשוט מזה אין.
הסיבה היא בגלל שהוא לא חלק מהאליטה. הוא לא "אחד משלנו". לא קוראים לו אריסון, טפרסון, דנקנר והוא לא מקושר להון הותיק בארץ ולכן אין לו את הקשרים המשפחתיים והפוליטיים. לנכדים שלו יהיו את הקשרים האלו כי עד אז ישכחו שהסבא התחיל בתור קבלן קטן בנתניה אבל הוא עצמו לא יזכה להנות מהמטריה שנותנים למשפחות העשירות הותיקות והמחוברות היטב בארץ. זה דרך אגב לא קשור למוצא עדתי, עיר מגורים, צבע עור, מבטא או כל סממן אחר. הוא לא יקבל את היחס שנותנים לדנקנר כי הסבא שלו, לא פתח סחבקיה עם הסבא של נוחי ולכן "הוא לא משלנו". יותר פשוט מזה אין.
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

תגיד, אתה באמת חי כאן במדינה הזו, מבין מה קורה או שמשייט להנאתך במציאות אלטרנטיבית? אתה חושב שסתם הזכרתי פעמיים את דנקנר? אתה יודע מה החומס הלאומי, שודד הקופה הציבורית ויתר החברים שלהם סידרו לו מהכסף שלי ולשלך? הם נתנו לו פטור מהעלאת תעריפי הדלק למפעלים שלו.
תשובה לא מסכן ולא ביקש מאף אחד שיעזרו לו בפתרונות דיור. את הכסף שלו הוא עשה בעצמו ואם הוא בוחר שלא להתכופף כדי לקבל חוקן מהממשלה זו זכותו ואני מצדיע לו. הלוואי ויכלתי לעשות כמוהו.
אז בפעם הבאה שיתחשק לך לעמוד לצד הממשלה ולטעון שהם פועלים לטובת הציבור תזכור שההצהרות האלו מגיעות עם תג מחיר שיוצא לי ולך ישר מהארנק.
תשובה לא מסכן ולא ביקש מאף אחד שיעזרו לו בפתרונות דיור. את הכסף שלו הוא עשה בעצמו ואם הוא בוחר שלא להתכופף כדי לקבל חוקן מהממשלה זו זכותו ואני מצדיע לו. הלוואי ויכלתי לעשות כמוהו.
אז בפעם הבאה שיתחשק לך לעמוד לצד הממשלה ולטעון שהם פועלים לטובת הציבור תזכור שההצהרות האלו מגיעות עם תג מחיר שיוצא לי ולך ישר מהארנק.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
oferab,
באמת, בלי כוונה לפגוע ובלי להתלהם, לפי התגובות שלך נראה שאתה אחד מהשלושה:
1 - כמו ש-Catskinner כתב, חי במציאות אלטרנטיבית, בנית לעצמך מעין לה לה לנד, הכל ורוד, הממשלה מצויינת, האזרחים דפוקים.
2 - פקיד ממשלתי בכיר שמרגיש צורך להגן על המדיניות.
3 - פתי שמאמין לכל מה שהפוליטיקאים מאכילים אותו.
אני באמת לא מכיר אותך והכוונה היא לא, חלילה, לפגוע בך, אבל זה נראה שיש איזשהו נתק בין מה שקורה פה (ללא קשר לצד פוליטי כזה או אחר של כל אזרח ואזרח) ובין התגובות שלך.
1 - כמו ש-Catskinner כתב, חי במציאות אלטרנטיבית, בנית לעצמך מעין לה לה לנד, הכל ורוד, הממשלה מצויינת, האזרחים דפוקים.
אני באמת לא מכיר אותך והכוונה היא לא, חלילה, לפגוע בך, אבל זה נראה שיש איזשהו נתק בין מה שקורה פה (ללא קשר לצד פוליטי כזה או אחר של כל אזרח ואזרח) ובין התגובות שלך.
יש אפשרות רביעית :theAman כתב:oferab,
אני באמת לא מכיר אותך והכוונה היא לא, חלילה, לפגוע בך, אבל זה נראה שיש איזשהו נתק בין מה שקורה פה (ללא קשר לצד פוליטי כזה או אחר של כל אזרח ואזרח) ובין התגובות שלך....
הוא הבין שסתם לקטר לא ממש יוציא את העצבים , אז הוא החליט לטובת עצביכים המעורערים , להוות פרקליטו של השטן , וכך לאפשר לכם להוציא עצבים על מי שמגן על הממשלה .
תסכימו איתי שלהוציא עצבים נגד התנגדות זה יותר יעיל ללב
ולכן הוא מקריב עצמו על מזבח נוחותכם הנפשית , אני בהחלט חושב שצריך לתת לו פרס
אני לא מבין
כולכם פה חושבים שהמדינה עשתה משהוא רע
כאשר היא מאלצת את תשובה לשלם מיסים כמו כל אחד בישראל
דרך אגב, תשובה גם מוכר דלק במדינה, ומרוויח מכך די טוב, אז כשאתם ממלאים דלק באוטו, הרבה מהרווחים הולכים לתשובה
אתם מעדיפים שהכסף ילך לתשובה ולא למדינה ?
כולכם פה חושבים שהמדינה עשתה משהוא רע
כאשר היא מאלצת את תשובה לשלם מיסים כמו כל אחד בישראל
דרך אגב, תשובה גם מוכר דלק במדינה, ומרוויח מכך די טוב, אז כשאתם ממלאים דלק באוטו, הרבה מהרווחים הולכים לתשובה
אתם מעדיפים שהכסף ילך לתשובה ולא למדינה ?